Verdien av NovelNavn Roman har en romersk opprinnelse. I sin latinske betydningen - "Roman", men det er gresk tolkning - "sterk". Foreldre kan ringe de romerske forskjellige navn: Daisy, Romulka, Romka, Romasyk, og et par hundre år siden blir ofte behandlet i nærheten av Romersk Romulus.
Nøkkelfunksjoner vegne Roman
De viktigste kjennetegn ved dette navnet er:
Stjernetegn - Vannmannen;
Planet - Saturn;
Stone maskot - ametyst;
Farge - lilla;
Blomst skyts - fiolett;
Treet protector - poppel;
Den mest vellykkede dagen i uken - lørdag.


Navnedag Novels kan feire:

11 februar - Day Romance Samosata - Prince forsvarer av den mongolske-tatarer, den berømte byggmester av kirker;
1 august - Day of Roman O. - Prince of Ryazan;
14 oktober - Dag Romance av Konstantinopel, som ble kjent gjennom sitt talent til å skrive salmer;
1 desember - Day romersk martyr av Caesarea.

Barndom Romance
Romanov bekymringsløs barndom. De elsker morsomme utendørs spill og annen stor utålmodighet. Det er som hele nøyaktighet, har de ikke liker raske korte svar på spørsmål av senior dem spørsmål, omhyggelig vil søke hele historien om noe.
Guttens foreldre med dette navnet er hyppige besøkende til skolen. Bakgrunnen for besøkene er knust vinduer, kamper og fravær leksjoner. På grunn av denne romanen er neppe blir en god student, hans oppmerksomhet stadig bytte fra den ene til den andre. Selv om minnet av guttens bra, sender det en døve øret, ikke fiksere på utenatlæring og læring generelt, selv om de "tapere" for å være karakteristisk for Roman grunn av evnen til å "spille opp" i klasserommet. Gode ​​resultater på skolen - et fortrinn foreldrenes oppmerksomhet til sine barn. Og akkurat denne romanen ikke er fratatt, spesielt med hensyn til oppmerksomhet for deres helse.
Gutten med samme navn gjenstand for ulike luftveissykdommer krever forsiktig behandling. Han hadde i sin ungdom bør ta hensyn til helsen til magen og galleblæren, beskytte seg mot sykdommer i fordøyelsessystemet. På grunn av overdreven impulsivitet og hyperaktivitet i sterkere sex, som er bærer av navnet kan være sykdom autonome nervesystemet, som igjen kan føre til psykiske lidelser.
Oppvekst Romantikk
Som en tenåring i romanen er stadig mer åpenbar mangel på kontroll, utvikler evnen til å lyve, for å skjerme seg selv. De uendelige skiftende klasser, ikke fører til utgangen av det første svært raskt tatt av en annen. Rundt dem er alltid mange venner, moro og latter som de utviklet forskjellige vidd. Men romaner er ikke lederne av kampanjen, det meste av sin sjel. Omgivelses gutter blir tiltrukket av det faktum at de kan finne en vei ut av problemet, har de ikke en tendens til å tenke i stereotyper. Deres optimisme og selv sprengning med problemer de prøver å slutte å bruke humor.

Youth Romance

Ung mann med dette navnet endres ikke med alderen. Hans uvilje mot å gjøre noe man har sitt preg på videre trening. Inngåelse av en god høyskole, kunne han lett kaste det og ikke fortsette sin utdanning i et slikt prestisjetungt universitet eller gå bort for å tjenestegjøre i hæren. Det er veldig arrogant og arrogant, noe som ikke alltid rundt.
Rundt ham er alltid mange jenter og han har tid til å ta hensyn til alle. Valgte endringer som hansker, uten å føle anger. Tidligere er sexy og ha bak erfaring at de fleste jevnaldrende er fraværende, gjør mange anbefalinger til vennene dine. I sex og alt forbundet med det, en ung mann er det ingen grenser og maler verdsatte bare personlig frihet. For jenter kan det være "god venninne" fordi som vet å lytte til historien om en mislykket første kjærlighet og fortsatt holde alt hemmelig.
Forfall Romantikk
Omtrent 30 år mannlige Roman føles et primtall. For all sin velelyubnosti bærer som navn kan glemme kvinner for elskede yrke. Resultatet av alle de daglige anliggender avhenger av hvilken stemning han begynte sin dag. Romanen er i stand til å gå turen til forretnings, forutsatt at det er han god. Han liker å gjøre avtaler og kommunisere med partnere, som alle kan skru den en virvel. Også media dyktig det navnet kommer inn økonomisk svindel som ofte lokket til hans kreditt gjeld og økonomisk tap. Han har stor dyktighet shuffle ut av trøbbel og tilbake opp til hans føtter.
Fordi det kan bli en god reisende, spenningssøkende kan og deretter alt er vakkert å beskrive venner. Veltalenhet gjør menn til å filosofere med dette navnet. Det er på grunn av dette er de alltid på utkikk etter en jobb som gir omfattende kommunikasjon, veldig lett å finne et felles språk med folk snakker om et emne av interesse for samtalepartner. De kan skape en hel filosofisk doktrine, som vil fokusere på optimisme, stolthet og humor. De kan lett jobbe i et kreativt miljø, som opptrer i filmer, gjør musikk, skuespill i teateret.
Familien Romantikk
Man-romersk berømt for sin variasjon og dette resulterer i flere ekteskap. Etter skuffelsen i sin kone, begynner han straks å søke etter en ny. Eventyr "på siden" i de første månedene av ekteskapet for Roman er ikke uvanlig. Han er veldig generøs oppmerksomhet og penger fordi den ikke holder en elskling på ham skade forræderi, og han er stadig på jakt etter mangfold.
Hun var gift med ham, det viktigste - å overleve og holde ut omskiftninger i hans tidlige år, men så det bør bli belønnet. En mann med dette navnet er veldig bra trofast mann. Han endrer sin holdning til sin kone og bevaring ildsted etter fødselen. Foreldre følelser gå foran kjærlig og han er en god mann og en kjærlig far, men hans sinn er like romantiske liv.
Roman - en stor hær. Det er alt på plass, har alle ting verdi for oppdrett. Hvis du ønsker å hjelpe sin kone med ansvar for husarbeid, han alltid "på".
En god han vil være en mangel på Ada, Valentina, Maria, Anna, Love, Claudia, Natalia, Alina, Olesya, Angela og Kira. Vanskelig å ikke være langsiktig forhold med Barbara, Zina, Rita og Zoya.
Blant de berømte roman er den mest populære Doctor of Arts Roman Gruber, musikkviter, russiske hæren Generelt Roman Kondratenko involvert i krigen mot Japan, Prince of Novgorod Mstislavovich roman, den berømte humorist Odessa Roman Kartseva.  
Pauline betydningen av navnetDet er to vanligste variantene opprinnelse heter Pauline. Noen historikere hevder at navnet kommer fra det engelske kallenavnet Paula (fra latin. "Paulus 'datter»). Andre insisterer på at navnet Pauline tar sin opprinnelse fra det latinske uttrykket "dedikert til Apollo" (solguden, skjønnhet og eleganse, fruktbarhet og innhøsting i antikkens Hellas).
Dette navnet har mer enn én betydning. Pauline betyr - "hører til Apollo", "liten", "betydelig", "kjæresten".
Nøkkelfunksjoner heter Pauline
Farge - Hvit
Stjernetegn - Steinbukken
Nestleder planet - månen
Dyr - Swan
Anlegget - jordbær
Stone - Ruby
Navnedag 18 (5) i januar - dagen Appolynaryy jomfruer.


Psykologisk verdi av Pauline

De viktigste trekk av Pauline - er fred, vennlighet, medfølelse, konsistens, aktiv, vennlig. Pauline alltid vakker, sjenerøs, oppriktig, omsorgsfull og følsom for andres problemer.
Noen ganger Pauline inntrykk av Impatiens virker stolt og utilnærmelig, men det er ikke noe mer enn en maske, beskyttende manøver. I hjertet er usikker person avhengig samfunn. Pauline - ganske selvkritisk natur, jord, guidet av grunn, ikke impuls. Det kan være en leder, i stand til å ta ansvar. Jentene heter Pauline elsker dyr, forårsaker en tilsvarende forpliktelse og tillit våre brødre.
På vegne av eieren av denne ganske kontroversiell: det ro kombinert med nervøsitet, intelligens grenser på uforskammet oppriktighet, uaffisert fremmedgjøring skiftende uhemmet moro.
Skjebnen til Pauline
Det smukke kjønn med det navnet utsatt for påvirkning utenfra, verdsettelse av hva andre mener, redd for å fornærme noen nekter, prøver å ta alle og alt. Noen ganger bringer den bitre frukt. Men hvis Paulus kommer i et godt miljø, hvis nær henne oppriktig ønske om lykke og folk som gir råd og alltid kommer til unnsetning, så er det mest sannsynlig vil lykkes, helse og et lykkelig familieliv.
Som barn Pauline rolig, lydig jente, respekterer eldste yspolnytelna og ikke for år intelligente og ansvarlige. Den lille jenta med dette navnet oppfører seg som en prinsesse, veloppdragne og veldig søt. Over tid, en fabelaktig bildeendringer: lagt ungdommelig maximalism, hensynsløshet, tørst risiko. Jenta - tenåring Pauline ganske skjør og lunefull, lære å oppnå mål og stå på bakken, men fortsatt respekterer menings eldste.
Som en ung jente mange venner, kan dette tilskrives sin uselviskhet og munter disposisjon. Noen kan bli fornærmet av jenta noen ganger overdreven retthet og flathet dommer. Men hun returnerer raskt til hans gode holdning evne til å inngå kompromisser, til å innrømme feil og glemme det negative.
Alderdom Pauline vanligvis malt i lyse farger, holder det et ungdommelig utseende for en lang tid, prøver å alltid være oppdatert med nyheter, tolerant av menneskelige svakheter - for det respekterer sin unge, og hun sjelden alene.
Helse Pauline
På vegne av eieren kan være problemer med mental karakter, nervøse lidelser, depresjon. Mental utmattelse hun kunne provosere en rekke ulike sykdommer. For å unngå dette, er det nødvendig å sikre riktig hvile og roe gjennom hele livet.
Elsker forholdet Pauline
Kraften av eieren av navnet i sin svakhet. Hennes raffinert femininitet gal av gutter. Men det kan og hell Partner bølge av likegyldighet og kulde, som vanligvis skjuler sine sanne følelser. På grunn av sin tro på romantikk og eventyr prins på en hvit hest hun har ofte vente lenge på en egnet kandidat for rollen som hennes elsker.

Pauline familieliv

Ofte, kvinner med dette navnet flott kone og omsorgsfull mor som til slutt bli moderne mødre, sjenerøs godhet. De er oppmerksomme på mannen, svært respektfullt. Med glede involvert i å skaffe barn, gi dem en bit av deg. Polina - en fantastisk vertinne, kan forberede og opprettholde orden i huset. Hun var også venner med naboene nyte sin velfortjent respekt.
Karriere og fangst Pauline
Kar'yerystkoyu eier av navnet kan kalles mindre en strekk, siden det ikke har forfengelighet, og det mangler entusiasme, utholdenhet og tålmodighet. Arbeide hennes vei over for å sikre en komfortabel tilværelse enn en mulighet til å hevde seg. I mellomtiden, Pauline ut av gode journalister, designere, annonsører. Selv om deres harde arbeid og evne til å tilpasse seg situasjonen muliggjør arbeid i alle felt.
Som for hobbyer, de er svært uvanlig for en kvinne og i stadig endring. I dag er det sjakk, i morgen - sport, en uke - samle biler. Men ikke fremmede Pauline og enkle gleden kvinner - sy et nytt antrekk, slips koselige votter.
Til du forestille deg at en kvinne kan være vakker med dette navnet, se etter kjendiser, Pauline, Pauline Viardot-Garcia (populær i Europa, sanger og komponist), Polina Osipenko (en av de mest kjente kvinnelige piloter av Sovjetunionen), Pauline Pearl (Molotov kone og en fremtredende politisk figur i sin tid).  
Яндекс.Метрика