Verdien av SvetlanaSvetlana betyr "rene, lyse," slaviske navnet er avledet fra den mannlige navn Svetlana. Greske versjonen lyder som Fotini. Dette navnet er ofte gitt ved dåpen Svetlana. Det er veldig øm, mild og melodisk, med det, som om, viser det seg lyset.
Verdien av karakter og Svetlana
Som et barn, føles Svetlana prinsesse. På vegne av eieren av høy selvtillit som en tenåring pleier hun å få alle de beste. Men det virkelige liv er ikke alltid gunstig til det, og Svetlana ofte føler seg skuffet. På grunn av hans egoisme og arroganse, kan eieren av navnet lett fornærme folk som liker det, kan du prøve å undertrykke dem.
Men som Svetlana - en kontroversiell natur, lider hun seg fra det som gjør vondt familie og venner, er det ofte plaget av mental pine, hun føler seg dypt ulykkelig. Men Svetlana oppriktig elsker sin familie, bryr seg om dem, kan imidlertid sin bekymring noen synes merkelig.
Vital ringer Svetlana er ikke umiddelbart, men til slutt det som regel er fornøyd valgte yrke, selv om det vil måtte gjentatte ganger skifte jobb. Over tid, overdreven selvtillit av en god balanse tilbake til den elskede, kjærlighet til andre og muligheten til enkelt å etablere kontakt med andre mennesker.
Blir litt eldre og klokere, kan Svetlana revurdere sitt syn på livet, relasjoner, slik at det blir mykere og mer behagelig å håndtere. Selv om eieren av navnet er ganske vanskelig, motsetninger i naturen, kan det være en god venn og kollega.
Svetlana svært selvstendig, i stand til å arrangere sitt liv best som alltid brukes til å "bøye sin line" og få det du ønsker. Men gjennom hele livet av metodene den bruker til å oppnå sine mål og bli mykere. Til tross for mange tilbakeslag i livet, Svetlana alltid i stand til å kontrollere deg selv, lett å justere til omstendighetene - vil eieren av navnet ikke kaste bort tid på appell og tungsinn.

Sigarett livet Svetlana

Svetlana - arkitekten av sin egen lykke, han har styrke til å gjøre seg lykkelig. Selv om livet hennes er det bare svarte striper, kan Svetlana gjøre justeringer til sine planer, relasjoner med andre, forandre deg selv, skifte jobb, og selv flytte til en annen by. Hun ser klart sine ulemper, og er i stand til å håndtere dem, så hun lett klarer å være mer optimistisk, glad, sosial og imøtekommende. Takket være hardt arbeid og uavhengighet Svetlana er ikke redd for å tilpasse seg noen omstendigheter, fordi den har mulighet til å slå alle bedre.
En arbeidstaker som heter Svetlana - en gudegave for arbeidsgiver. De henviser til sin virksomhet på en ansvarlig måte, kan arbeide, ofre deres helse og personlige liv, vil ikke ta fri syk eller med mindre noe alvorlig hadde skjedd.
Ved sin natur eieren av navnet - følsom, god nabo kan hjelpe i en vanskelig situasjon. Fordi mest egnet til hennes yrke, som krever konstant kontakt med mennesker og trenger hjelp til de trengende. Med Svetlana kan få en god lærer, lærer, lege, sykepleier.
Avhengig av situasjonen og omstendighetene Svetlana være autoritativ og respektert personlighet som tålte ingen innvendinger, liker å lede, er i stand til å bruke folk rundt dem i deres egne egoistiske formål. Men det skjer at Svetlana kan bli særlig nervøs, uten styrke som bare driver. Hva vil være eier av navnet avhenger helt på egen hånd. Hennes hardt arbeid og utholdenhet bidra til å oppnå mye.
Seksualitet jente som heter Svetlana
Svetlana - svært attraktive, ofte er det veldig populært blant menn. For noen kan det virke ganske vanlig, men det har fortsatt en "høydepunkt". Svetlana selv ikke alltid vet om den kraft som den har så ofte redd for å bygge relasjoner med det motsatte kjønn, for ikke å mislykkes. Lys er ikke lett å identifisere sine følelser, fordi den klarer det frykt for at hennes mann ikke liker gjengjeld. Derfor vil eieren av navnet aldri bli pålagt, ta de første stegene. Men innser at hennes manns interesse er oppriktig, det kan helt åpne opp for ham, krevende ingenting i retur. Hennes følges bør vise sine følelser, vær forsiktig og oppriktig, mens Svetlana være sann og trofast mot ham.
Denne kvinnen fyller vitalitet og optimisme, og sex - er en kilde til glede, som er i stand til å gi henne en følelse av fylde av liv og indre balanse. For Svetlana ingen rolle skjønnhet, høyde, vekt menn, er det mer viktig å samarbeide var seksuell, lidenskapelig, i stand til å tilfredsstille henne.
Hans personlige liv Svetlana liker å diskutere med noen, det var bekymret for opinionen, hans fordommer og regler. Noen ganger kan det virke som denne kvinnen som når vi snakker om det, det behager hennes stolthet.
Menn Svetlana ingen tillit alle, uten unntak. Hun mener at de ikke er avhengige. Men det stopper ikke hennes kjærlighet til det motsatte kjønn uten Amy lever blottet for lyse farger og følelser. Hvis hun er sint på hans utvalgte, betyr det ikke vare lenge nok klem og kose ham, Svetlana, hun umiddelbart smeltet og enkel.
Eieren av navnet refererer til frykt for raske linjer. Svetlana, født i sommer, ofte fordypet i sine intime problemer, ikke merke noen.
Familielivet Svetlana
Hun vil ikke gifte seg inntil tid som ikke oppnå absolutt sikkerhet at hennes følges føles hennes sanne følelser. Inngåelse av ekteskap, klarer hun å finne alle familiemedlemmer diplomatisk tilnærming, er en mann tilfreds med at Svetlana ikke bryter grunnlaget for hans liv, og svigermor overbevist om at det ikke foregripe på sin overlegenhet.
Med det kommer en ryddig, flittig husmor, hun prøver å gjøre hjemmet ditt vakre og komfortable. Svetlana - kjærlig, omsorgsfull mor, ville hun gjøre alt for å gi sine barn en god utdannelse og et behagelig liv. Dermed Svetlana vil ikke ødelegge dem, la ekstra.
I huset hennes er alltid rent, mat i kjøleskapet mye, og min mann går på jobb i rene, nystrøkne skjorter. Lys trofast til sin mann, kan finne et felles språk med sin svigermor.
I alderdommen, elsker Svetlana hennes barnebarn, hun var en glede å kommunisere med dem. Av den tiden det tar visdom, dele med andre sine erfaringer og kunnskap. Selv i høy alder, er denne kvinnen like hardtarbeidende, villig til å hjelpe folk. Relatert Svetlana kan alltid stole på det, vil det være mulig å hjelpe til i huset og se etter sine barnebarn.
Lykkelig familieliv hun kan gå med Vadim, Vladimir, Bogdan, Oleg, Yuri, Boris og Alexis.
Verdien av VitaliyVitaly Navnet kommer fra det latinske ordet "vita" som betyr "liv". Det er for myk for menn, på grunn av hva som er og ikke er veldig vanlig.
Kortform av navnet er velkommen Vytasya, Vytasha, Vytaha, Vytulya.

Spesifikasjoner heter Vitaly:

Meld Stjernetegn: Aquarius
Patron Planet: Merkur
Farge: Lilla
Stone-talisman: safir
Anlegget, fiolett, poppel
Dyr: Tiger
Sesong: vinter

Karakter Vitali
Vitaly råd til å endre nesten noen grense sin egen karakter, bli kvitt noen vaner hvis han virkelig og virkelig ønsker det. Vitaliya - zhenolyubы stor, men som andre menn som har navn som begynner med Wit og Vic er maktesløse i dommen og sterk kone, spesielt hvis du virkelig elsker. Denne kvinnen kan gjøre med Vitaliy helt annen person, og ikke alltid endringene er til det bedre. Det skjer så, at på grunn av denne kvinnen alle de negative trekk ved hans skjerpet, det blir mer hevngjerrig, mer trivielle, mer sta, ofte mister venner, og faktisk kan ødelegge arbeidet til hans liv.
Vitalik vennlig, har de ikke ta hensyn til detaljer. Funny, tillitsfull, vittig, vennlig. Utenfor forskjellig generøsitet faktisk ganske gjerrig, men at dets funksjoner skamme.

Mentaliteten og tenker Vitali

For mange Vitaliya temperament - sanguine. De er lett opphisset og mørke er sjeldne. Har du ikke en sterk vil ha en langsom reaksjonshastighet. De vet hvordan de skal føle seg hjemme i et ukjent miljø raskt. De er smarte, målrettet, noen ganger ganske sta.
Tenker en person med det navnet er over gjennomsnittet, men svært latskap og uaktsomhet forstyrre. Fleksibel sinn tillater ham å være en liten jukse, men hans knep ingen årsak harme.

Sex og kjærlighet Vitali

Vitali er generelt balansert åndelig og fysisk. De følte kraften, virilitet, som tiltrekker dem kvinner. Knapt noen gang elske feil ikke fører dem til fortvilelse, snarere de bare føre til en bølge av energi og nye følelser.
En sterk sexlyst føles nesten hver mann med det navnet. Indulging i lidenskap, Acne i stand til svært lyse og dype følelser. Amorøs, men elsker ham alltid trenger å føle seg fri og uavhengig. Seksuell dominans av damene han avskyr.
Vitaly kjærlige øyne, for det er veldig viktig at hans partner var en god figur til huden hennes var en konstant kilde til hobbyer. Like viktig og omgivelser - klær, smykker, parfyme kvinner. Ved gjenstand for hans tilbedelse Vitali ikke skjule sine følelser, men ikke avsky, og endre seksualpartnere kan ofte. Det viktigste for Vitali - møt de emosjonelle behovene til partneren som det vil søke å opprettholde et forhold spennende. Den mest hensiktsmessige for menn med dette navnet i kvinner vil være seksuelt Nelly, Tamara Bell, Galina, Pauline, Svetlana.
Vitaliya - trofast hustru, elsker sin kone svært kostbart. Men koner ikke forvent en offentlig demonstrasjon av følelser - Akne ikke liker det. God kone for ham kan være kvinnen med navnene på Catherine Clara, Nick, Maria Antonina, Zinaida, Polina, Hope, Tamara. Men koblingen med kvinner som heter Anastasia, Zoe, Victoria, Veronica, Margaret, Maya - ikke verdt det.

Implementering Vitali

Bli en leder, kan Vitaly få støtte og kjærlighet til sine underordnede, men bedrifter og selskaper under hans ledelse ofte ikke stå konfrontasjon med konkurrerende bedrifter, ledet av strammere og mindre sentimentale mennesker. Hvis Vitali vil nå rikelig gjennomsnittlig eller over gjennomsnittet, kan det være fornøyd og dette, og innsats for å nå høyere topper gjør det ikke skje.
Men Vytalyyam skal betale hyllest gjennom en unik evne til å trenge fra ulike skrubbsår og starte helt på. Dens viktigste verktøy for å oppnå målene er hardt arbeid og sjarm, og disse kvalitetene er alltid med ham.  
Яндекс.Метрика