Verdien av TimothyTimothy greske navnet betyr "en som ærer Gud." I Russland var det under innføringen av kristendommen. Skytshelgen for personer med dette navnet - Timothy kristne martyr, som ble sett på som en helgen fordi han tok måltid for den ortodokse tro.
Naturen av innehaveren heter Timothy
Timothy vokser svært påvirkelig gutt, han ofte faller under påvirkning omsorgsfull mor som søker å kontrollere hans hver bevegelse. Det er interessant, det er interessant, han oppfatter verden rundt oss på en annen måte. Bilder av innehaver huske i lang tid, de som forårsaket dem, utilgivende, men hevn vil ikke. Den største vinneren av dette navnet er redd for å bli deres jevnaldrende i gjenstand for latterliggjøring. Det er i tett kommunikasjon med foreldre, eventuelle konflikter knyttet til dem, gjør det enkelt.
Eieren av dette navnet alltid ønsker å skille seg ut fra mengden, søker han å bli en leder, for å tiltrekke oppmerksomhet. Han ønsker å hans pris, og hans innsats blir verdsatt. Med venner er han forsiktig, men avhengig av dem. Men for å avsløre deres hemmeligheter innehaver av navnet vil ikke. I den kan du alltid stole på.
Timothy elsker å spille sjakk, lese, interessert i historie. The Lord of the navn er ofte hjertet av samfunnet, likegyldig til ham andres problemer, han alltid lytte og hjelpe.
Familieforhold Timothy
Timothy lett går for å møte med kvinner, deres samfunn foretrekker det enn menn. Det er derfor han har mange fans med hvem kommuniserer han letthet, alltid komme til unnsetning hvis det er nødvendig. Han klarer å holde en god vennlige forbindelser med alle sine tidligere.
Timothy trenger oppmerksomme, hengiven kone som vil legge merke til de minste svingninger i humøret hans. I øyeblikk av mismot og tungsinn av innehaver foretrekker å være alene med deg selv. Ekteskap Timosha kan bryte gjennom respektløshet kone. Lagre sterke familierelasjoner mulig når Timothy kone vil ha mye å gjøre med det, den eneste krets av venner. Det er umulig å slektninger, venner forstyrret deres familieliv. Han trenger å beskytte sin familie fra de negative faktorer som går utenfor.
Også Timosha ekteskap kan være sikker, hvis spesiell oppmerksomhet til følelser, lyse visning av følelser, for å etablere følelsesmessig og åndelig forbindelse mellom de to partnerne. Å påvirke familieforhold kan forskjellen i utdanning, nivå av kultur og åndelig utvikling av hans kone. Å tenne ekteskap er urolig forhold med slektninger.
Timothy kone skal dele sine interesser og hobbyer. I sin tur, er eieren av navnet hardt for å gi familien omsorg for barn og kone til å tilbringe mye tid med dem.
Yrkeserfaring Timothy
Timothy søker en god utdannelse, men, etter eksamen videregående skole, sjelden går han å jobbe i spesialitet. Det kan være veldig flittig, oppfinnsomme arbeid, setter pris på det for det faktum at i ekstreme situasjoner, vil han ikke miste selvkontroll, ikke få panikk, handle raskt og trygt. Om nødvendig, kan den personen raskt sette sammen en forretningsreise, og den bruker ofte sine overordnede.
Eieren av dette navnet er veldig kresen om sine ansatte, imidlertid, og han behandler sine plikter på alvor, gjør dem etter behov. Siden det ville forlate en god leder, administrator, psykolog, ingeniør, journalist, designer, fysiker og forfatter. Verdien av Timothy innebærer at eieren av administrative ferdigheter, er det enkelt å administrere alle lag, dets ansatte vil gjerne følge ham, grep hans ideer. Timothy - en god psykolog, har utviklet intuisjon, så mye at han ikke kan.
Han har mye liv planer, som vil bli navngitte vinneren av denne øvelsen tålmodighet. Han ønsker å gjøre en god karriere og oppnådd betydelig suksess i det. Ofte er imidlertid mannen tvunget til å okkupere de stillingene som han ikke liker. Timothy og bare interessert i aktiviteter som vil tillate dem å realisere seg selv skiller seg ut fra mengden.
Han er veldig intelligent, belest mann som er godt bevandret i historie, med litteratur. Fra en ung alder at innehaver forelsket i sjakk når han klarer å møte en verdig motstander, kan du dedikere dette spillet all min fritid. Med Timothy lett og behagelig å gjennomføre noen samtale. Takket være sinn og tenker på Timothy mange venner og bekjente, det verdsatt og respektert på jobben.  
Verdien av MarinaMarina - utrolig feminin, myk på samme tid på grunn av raskatystoy P klangfulle og karakteristiske navn. Jenta som bærer det absolutt forutbestemt til å være lyse, merkbar og trekker som beroligende bølger. Det er uregjerlige bølger på havet ga opphavet til denne overraskende navn - ". Sjø" oversatt fra det latinske "Marinus" betyr ikke noe annet enn Ifølge den ortodokse kalenderen bursdag kvinne som het Marina feiret 13 mars (eller 28 februar Old Style) til ære for St. Marina Beryyskoy og 30 (gammel stil 17) dag i juli Stor Marina (Margaret) av Antiokia. La oss finne ut hva de mest karakteristiske trekk ved navnet er, hva det betyr for sin bærer, hvis skjebne og vente på denne fantastiske kvinnen.
: Fiskene
Antallet Fortune: 5
Suksess farge: gul
Anlegget Fortune: lyng
Dyr patron: karpe
Talisman: perle

Verdien av Marina for naturen
Siden barndommen, elsker lite Marina å samle seg rundt ham fans og beundrere. Denne jenta - født skuespiller, universell kjærlighet og beundring det nødvendig som luft. Det er heller meningsløst, humørsyk og utålmodig natur, men beveger seg raskt bort fra bildet og snart glemmer om dem i det hele tatt. Marina sjelden har god hukommelse, noen ganger på grunn av dette kan de ha betydelige problemer i skolen. En naturlig impulsivitet og ekstravaganse kunne forverre den allerede skjøre forholdet med Marina lærere.
Mest Marina lagt humaniora - litteratur, maleri, musikk, og på et senere alder er det alvor begynne å fange skuespillerens kunst, medisin og alle typer sosiale prosjekter.
Marina er veldig sympatisk til andres problemer og bekymringer ofte prøver å hjelpe, hvis han ser at personen ikke er i stand til å håndtere sine psykiske vansker. Denne egne problemer i det feltet det var hun deler motvillig, og foretrakk å oppleve dem selv. Mens resten er veldig omgjengelig jente, veldig ofte i sentrum av oppmerksomheten i deres sosiale gruppe - barnehage, skole, bedrift eller institutt verftet gruppe.
Marina sikkert fornuftig. Takket være kjærligheten til klassisk litteratur har det mye kunnskap, overblikk og stort ordforråd. Men på samme grenseløse kjærlighet til en jente til total ære og anerkjennelse av hennes fremragende kvaliteter bør hun være forsiktig med arroganse. Ofte innser hvor mye de er overlegne sekundære følgesvenner i mentale evner, utseende og andre egenskaper, Marina ukontrollert fall i stolthet, som åpenbart ikke nytte enten dem eller deres omdømme.
Med en slik oppfatning av seg selv er ikke overraskende at Marina oppfatter noen, selv de mest mindre kritikk som en personlig katastrofe. Etter å ha hørt kommentarer av sine egne feil, de kan falle inn i en naturlig raseri, sjokkerende andre. Dette Marina sjelden tilbøyelig til å rette opp sine feil - det vil gå raskere med følelsen fornærmet, men stupte verdighet og med hevet hode, enn det som ville be om unnskyldning og fikse sine feil.
Generelt kan Marina beskrives som paradoksal kombinasjon av is og ild, i stand til å skape en rolig forfriskende vedlikeholdslading og en flom som feide unna alt på sin vei, og du vet aldri hva det vil bli i neste øyeblikk. Livet til denne kvinnen knapt ser ut som et paradis, men bare at det tiltrekker.
Verdien av Marina for familien
På grunn av sin ekstraordinære appell, imponerende skuespillertalent og noen helt uforklarlig sjarm Marina konstant omgitt av en flokk av entusiastiske fans, og starter med sandkasse. Hos voksne kan det føre til både tidlig ekteskap i kjølvannet av voldsom kjærlighet og å grunnlegge en familie ganske sent på grunn av at krevende Marina er vanskelig å velge en enkel og unik kohort av fans. I smak kvinne som het Marina er vanligvis vellykkede menn attraktive og ha minst omtrent tilsvarende skala med sin intelligens. Alle andre hadde tiltrukket henne, bortsett fra at i kjølvannet av kjemisk tiltrekning kort sikt kan det bli båret bort av noen ikke i hennes stil.
Å gifte seg, med mindre det tilfeldigvis giftet seg på en tidlig alder, kommer Marina opp med alt ansvar og forsiktighet. Hun velger far til sine ufødte barn på grunnlag av ikke bare eksterne data likhets beslag og mentale evner. Det ser nøye til det at hennes utkårede var i stand til å sikre sin fremtidige familie og seg selv direkte i tid på omsorg for avkommet. Mann, ikke mistenkelig i pålitelighet og evne til å møte sine behov Marina definitivt ikke interessert. Men på grunn av den naturlige intuisjon er det helt i stand til å velge hvem, ikke å ha en spesiell inntekt i øyeblikket, har alle muligheter for vellykket vekst og utvikling, både personlige og økonomiske vilkår.
Som en gift kvinne som het Marina - kjærlig og trofast kone. Men hun er definitivt klar svik og ødelegge ethvert forhold, seriøst mistenker mannen hennes for utroskap, vil det ikke stoppe ingen barn eller felles eiendom.
Seksuell Livet Marina bare Bourne og uforutsigbar, som henne selv. Hun er følsom og dyktig elsker fordi menn sjelden forråde kvinner med dette navnet. Men, for å støtte sin manns lidenskap for hans utrettelige Marine nødvendig oppmerksomhet og konstant bevis på sin kjærlighet, ellers begynner det å bli irritert over bagateller, provosere krangel og roll raserianfall som et barn fratatt oppmerksomhet i lekebutikken.
Skiftende natur Marina også kan ikke påvirke forholdet til hennes egne barn. I dag kan hun bære med seg all ledig tid på å spille, undervisning og gi hengivenhet. Og i morgen av hennes hengivenhet vil være over, vil det være nøyaktig, irritabel eller selv vil gå om sin virksomhet, uvitende om avkommet. Men generelt, en kvinne som het Marina fortsatt en god mor - omsorgsfull og mild, i stand til å undervise barna sine mye av det de kjenner seg selv.
Verdien av Marina Forretnings

Gitt det faktum at i hans ungdom jente som heter Marina lite tilbøyelig til å studere økonomiske og tekniske disipliner av sjeldne lokale styremedlemmer eller andre ledere i store selskaper. Men de gode påførings innsats, kombinert med naturlig intuisjon, klar-tenkning og visjonære disse kvinnene er i stand til å oppnå svært store høyder i virksomheten.
Selv om det ofte fortsatt Marina finner du som lærer i humaniora og kunst i skoler, høyskoler og universiteter. Ofte Marina går til området av kunst, og så gjør de en god artist, forfatter eller poet (f.eks Marina). Men de fleste jenter som heter Marina innebærer ofte opptrer banen. På scenen, under oppsyn av fans, denne kvinnen føler seg mest komfortabel og avslappet, leve livet til hver av sine heltinner. I denne rollen avslørte hun i sin helhet, være i stand til å vise verden sitt talent, skjønnhet og ynde. Men å leve sammen med Marina, som valgte banen scenen arbeid, blir enda mer komplisert, fordi du aldri kan gjette hva som føles virkelig profesjonell skuespiller.
Ofte Marina er på vei helsepersonell, men til tross for vzdornosty natur og ekstrem følsomhet her det har mer å gjenoppbygge deres natur, for å kommunisere med folk uten konflikter og ikke nadirvaty hjerte i et forsøk på å sympatisere med hver pasient.  
Яндекс.Метрика