Verdier OlesNavn Olesya har tradisjonelt ortodokse kilder. En av teoriene om opprinnelsen til navnet indikerer at Olesya - slaviske navnet, som betyr "å leve i skogen." Den andre versjonen kobler verdier Oles heter Alexander - den kommer fra, og det betyr "forsvarer".
Ofte Oles familie og blant venner kalt Les.
De viktigste kjennetegn ved dette navnet:
Zodiac - Aquarius;
planet - Uranus;
treet - piletre;
plante totem - actinium;
farge - alle nyanser av marineblå;
stein - korall.

Barndom Olesya
Olesya et barn eksentriske, veldig selvstendig jente som er i stand til uvøren handlinger. Foreldre blir vant til det raskt og nedlatende holdning til de nye "utnytter" hans datter. Olesya ser ofte mye som sin far, men innholdet i den "Devil" blir arvet fra sin mor. En jente føles alltid en indre åndelig forhold til sine foreldre, sin støtte, og dette er svært kostbart.
I Olesya mange venner, men venner av guttene i hennes nesten der. Grunnen til dette er fullstendig neglisjering av jente gutter. Selv om begrunnelsen er ikke at han er sterk og hun er alltid klar til å argumentere med dem fordi skydive, skelelazennya eller andre ekstreme klasser er alltid til stede i hennes liv.
Olesya syk ofte, for det meste forkjølelse. Ofte i historien av bronkitt og lungebetennelse, så foreldre bør tenke på betimelig tempe hans datter, og de fleste Olesya sunn livsstil og trening gjennom hele livet.
Voksne liv Olesya
Olesya håper alltid bare på sin egen styrke. Det oppnår uavhengig nesten alt du sterkt ønsker. Det er ikke merkelig selvkritikk, skyldfølelse og tretthet. Disse kvalitetene hjelpe en kvinne gjennom hele hennes liv.
Velge et yrke, Olesya ofte valgt for risikable mannsyrker. Det kan være kaptein på skipet, geolog, kirurg eller militære, som uttrykker seg nettopp i de områdene hvor du kan være på linje med menn. Påvirke sin avgjørelse kan ikke praktisk talt ingen, slik at foreldrene kan bare vente til hun kommer tilbake Olesya liv i en annen retning, noe som skjer ganske ofte.
Det kan være en svært lyssterk person, som har enestående engasjement. Forut jente i mengden av det faktum at alltid sier hva han mener om virkelighet og sjelden tenke på hva konsekvensene kan bli.
Les - elsker eksentriske antrekk. Hun kan bære en kjole laget en av de mest kreative designere, og vil føle seg trygg og det attraktivt selv når det ikke er.
Olesya er en av de kvinnene som aldri trist, selv om det forfulgt vanskelighetene hun ser dem i møte med enorm optimisme. Venner respektert representant for dette navnet fordi den ikke blir brukt til å sutre og klage om deres vanskelige situasjon.

Familie Olesya

Olesya kan skuffe mannen sitt ønske om å være alltid først og alltid det viktigste. Menn ofte ikke kan forstå henne uforutsigbar oppførsel. Ekteskap Olesya fra alt dette kan være kortsiktig.
De andre ekteskap Olesya studie bypass spisse vinkler. For å redde sin familie, en kvinne med det navnet selv klar til å ofre sin svært vellykket karriere. Hun er rolig, mild og kjærlig kone, som alltid er klar til å være trofast mot sin mann. Men fortsatt er det noen svakheter. Olesya ofte gratuitously sjalu på ektemannen og er med ham også grei. Derfor skandaler blant dem fortsatt.
Representanten for navnet - en god mamma betaler nok oppmerksomhet til utdanning av sine barn. For deres trivsel er den klar til å del med enda en vellykket karriere. Vanligvis kan barn i hennes familie på to eller mer. Ofte kvinnen veide på adopsjon, selv om det har sin egen barn. Hennes mann alltid støttet i dette arbeidet.
Ønsker Oles eller ikke, vil hennes mann aldri bli henpecked og i alle situasjoner vil holde tømmene av familien i sine hender. Og det er det som klarer å slå mannen, så det er i seksualitet. Her er han ganske villig til å blindt adlyde hennes voldelige fantasier. I sengen Les leken, ikke holde tilbake sin fantasi og at hennes mann alltid liker. Hun selv er klar til å oppløse hans kjærtegn og berører hvis bare folk ikke vil glemme å vise oppfinnsomhet i seksuelle vilkår. Tross alt, det er ikke interessert i vanlig samleie, alltid prøver hun å finne noe nytt i det, å føle noe som ikke tidligere har opplevd. Olesya vil ikke si at hun ikke liker det, men bare helt stoppe forholdet.  
Midlertidige tatoveringer hjemme
 Kvinner i alle aldre som ønsker å se fasjonable og vakre, og unge mennesker - spesielt. Beklager, mote er flyktig, og som tiltrekker seg beundrende blikk i dag vil virke absurd og frastøtende i morgen.
 Kjole kan endres for å male håret, vaske makeup, og negler vokser eller klippe. Hva å gjøre med en tatovering som for ikke lenge siden var bare en viss rekkevidde av mennesker i dag prøver å gjøre en ung jente, og hun igjen i morgen gå ut av stilen?
 Bli kvitt det tatovering er svært vanskelig og i alle tilfeller forbli et arr på kroppen og bære fugl, sommerfugl eller blomst hvor som helst på skulderen eller i et intimt sted vel bare i ung alder.
 Å hjelpe unge fasjonable midlertidige tatoveringer kommer hjemme.
 Enkelt tatovering
 I dag er det mulig å få mest mulig ut av en hvilken som helst tatovering. Den enkleste måten - kjøpe overførbar tatovering. Massevis av fargerike bilder, som oversette til alle deler av kroppen vil ikke ha noen jobb, ingen tvil, vil bringe glede til dem som drømmer om tilgjengeligheten av tatoveringer på huden deres.
 Den største fordelen med regningen tatovering er at det er lett å vaske av. Av denne tatoveringen kan endre din stil nesten hver dag, plukke opp bildet til klær, humør og omstendigheter.
 Holder oversatt tatovering om to uker.
 Aэrotatu
 Dette er en midlertidig tatovering som påføres med en airbrush. For å få et fint bilde, bruker sjablongen.
 For tatovering lyser i mørket, kan du kjøpe en spesiell maling som vil være svært imponerende gnisten diskotek og nattklubb.
 Denne tatoveringen er holdt opp til to uker, og ikke forårsaker allergi.
 Midlertidige tatoveringer med henna
 Midlertidige tatoveringer hjemme utført med henna - en mer kompleks versjon enn oversatt tatovering og aэrotatu.
 Først av alt, trenger du å fylle opp med henna, men ikke enkel pulver hårfarge og spesiell for tatovering. Dette henna anlegget er solgt i butikker kosmetikk, fytoaptekah eller indiske varer i butikkene. Tatoveringer Henna er veldig populært i India kalt "Mehndi tatoveringer." God kvalitet henna har en lys grønn farge og fin sliping.
 Hvordan lage en henna tatovering
 Tattoo er ikke et pulver, et lim laget av pulverisert henna.
 I kokende vann skal fylle et par skjeer av te eller kaffe og lage mat for en time. Henna må sile og hell det i en te eller kaffe brygge. I en blanding av sukker kan tilsettes for å gjøre løsningen mer viskøs. Klem saften fra sitron og også lagt til blandingen. Konsistensen av den resulterende pastaen skal være like tykk krem ​​eller tannkrem. Lim av henna bør være kul og legge en dråpe eukalyptusolje.
 Forberedelse av huden og tatovering
 Arealet av huden under min tatovering, må du avfette såpe og alkohol, og deretter forsiktig fjerne hårene vokser på det. Nå kan du begynne å lage en tatovering.
 1. Bruk en myk blyant og bruke en sjablong mønster på huden.
 2. omriss av bildet, bruke et lim av henna eller med en børste eller med en sprøyte uten nål. Jo tykkere lag med lim er, jo lysere vilje tatovering.
 3. Vent til tørr pasta og forsiktig vidskrebit det.
 4. Tørk tatoveringen på et lunt sted i en time. Av og til er det nødvendig å fukte kontur tegning med sitronsaft og sukker.
 5. Tørk av bilde eucalyptus olje. Tattoo klar.
 Hva holder midlertidige tatoveringer med henna? Det hele avhenger av hvor mye vann behandlinger. Jo mer du tar et bad, vask av tidligere tatovering. I gjennomsnitt, den "stay" tatovering på huden er en til to uker.
 Anvende en tatovering kan være i en hvilken som helst del av kroppen, med unntak av ansiktet, og ikke oftere enn en gang i 2 måneder. Tatoveringen bruker henna bringer ikke skade på kroppen og ikke forårsaker allergi.  
Verdien av MaryMaria - kanskje den mest kjente, men i de senere år og er ikke spesielt populært i vårt land. Såkalte nesten halvparten av alle våre favoritt heltinner av eventyr, så mye for ham, de fleste av oss skylder de åndelige kvaliteter som vi nå har. Maria brakt oss respekt for eldre, medfølelse, familie, villighet til å hjelpe og sann kvinnelighet.
Men til tross for kjennskap til Maria vår øre, det skjedde ikke i territoriet til Russland. Selv de gamle jøder, lenge før Russland som sådan, det er oversatt som "bitter" eller "sta". For oss har dette navnet kommet svært lang tid og nesten szhylos vår kultur, hvorfor Masha - er nesten standard tradisjonell russisk navn. La oss lære hvilke egenskaper det er utrolig vakker, feminin og mild navn.
Stjernetegn: Virgo
Antallet Fortune: 4
Suksess farge: blå
Anlegget flaks: Lily
Animal skyts due
Talisman: diamant

Verdien av Mary til naturen
Angivelig, ikke rart navnet Mary ble valgt hovedsakelig for bruk i å skrive folkeeventyr. Jenter som bruker det fra barndommen er spesielt ømhet overfor foreldre, søsken, ydmykhet og respekt for eldre. De lærer å nøye, prøver ikke å skuffe sin familie og lærere, men sjelden slått ut i runde utmerket student. Dette er fordi, mest sannsynlig, naturlig beskjedenhet, som ikke tillater dem å trekke hånden i klassen for å svare på hele klassen og vise litt aktivitet, men mentale evner Masha langt fra vanlig.
Mary fra barndommen sårbar og følsom. Det er svært smertefullt å tåle kritikk, ofte går ut i tårer på den minste snev av selv konstruktive kommentarer og påpeke de åpenbare feil. Men under den påfølgende resultatene av tilsvarende oppgaver Mary vil prøve å gjøre alt så mye som mulig rett til ikke å føre til klager generelt for å tiltrekke seg så lite oppmerksomhet.
Til tross for noen tilbakeholdenhet og beskjedenhet, har Mary vanligvis mange venner som er tiltrukket av hennes varme, ærlighet og vilje til å alltid låne en skulder i en vanskelig situasjon. Men for å oppnå åpenhet av Mary er ikke lett - det er ganske følelsesmessig bundet mannen og hele hans erfaring holder dypt i seg sju pood låser. Men hvis du klarte å bringe denne jenta for en åpen samtale, og hun fortalte deg sine intime hemmeligheter - du vet, hun stolte på deg og vurderer du hans nære venn.
For all sin godhet og utrolig positiv holdning til andre, Maria absolutt ikke vil stå ved siden av en ussel folk, late, feige, eller i stand til svik. Vanligvis utenfor det ofte ser nesten perfekt kvinne - stille, upretensiøs, hardtarbeidende, forståelse, intelligent og rik. Men merkelig nok, Mary ofte ganske sjalu på andre menns suksesser og misunnelig. De forventer sjelden lumske intriger, men de bare dem og dyktige. Maria nesten aldri gå i åpen konflikt i den omstridte situasjonen, enten det er et anstrengt forhold til klassekamerater eller krangel om arbeidsprosjekt. Hun stille, uten fanfare og støv gjør alt som er nødvendig er hun bor i øynene til publikum på samme paynkoy som om frisk fra fortellingen om tre bjørner.
Likevel er ikke anbefalt noen å bringe Mary til ekstrem kokepunktet - dette er samme sak når cornered mus blir til en tiger. Ikke se retrett, vekker det en skjult kraftreserver og da ser det ut som den vrede av orkanen Katrina, raznesshemu stykker i New Orleans. Derfor en kompleks situasjon med Mary beste adressert raskt og så åpent som mulig.
Verdien av Mary for familier
Leser Mary egenskaper i ulike kilder, til en følelse av at dette himmelske engel steg ned til jorden for å syndere av paradis bush vise verden et enestående eksempel på dyd og god kone.
Faktisk, Mary første lange og nøye velger sin fremtidige ektefelle. Så ved den bibelske kanon, i kraft av utdanning, men det er ganske snill mot saker av konvensjonell moral og moralske verdier, så gjør ut av det nærhet til begynnelsen av et forhold - det er nesten håpløst. Men når Mary er tilfreds med at ønsket om å partner ikke bære dette øyeblikk entusiasme og ønske om å bare skrive det i sin liste over raske gevinster, vil det bli avslørt som en vakker, sensuell og øm elsker. Selv om den intime opplevelse av Marias liv var ikke særlig stor, vil det være nøye lære og vokse sammen med sin ledsager til slutt skape den mest harmoniske i hver forening.
Denne rosverdig ønske om å tilfredsstille sin partner kombinert med fantastisk sparsommelighet, rolig gemytt og skandaløs imponerende for sin alder visdom gjør Mary en drøm, ikke en kvinne. Det eneste skår i gleden i tønnen preferanser kan være, kanskje, det faktum at Maria er ekstremt sjalu holdning til sin mann. I kampen for besittelse, kan det bli en ekte raseri, det er kvalitet er manifestert når hun ser en kvinnes navn i telefonen, eller vil være vitne til hennes mann hyggelig samtale med en kollega eller venn kvinne. Hennes mann kan ikke gi noen betydning for denne kommunikasjonen, men Mary enhver kvinne ved siden av sin mann - en rival standard.
Hun seg for å forråde nesten ikke utsatt. Hvis Maria har valgt en mann, opplæring og interne retningslinjer tillater ikke at det å endre hester i midtstrøms, spesielt hvis familien hadde allerede barn.
Generelt om barn Maria manifesterer seg igjen med de samme fordelene. Dette er oppmerksomme, omsorgsfull, soperezhyvayuschaya mor som alltid komme til unnsetning av hennes barn og veilede dem til den rette vei. Det eneste negative i sine relasjoner med etterkommere - det er veldig vanskelig å la dem gå fri, når de endelig vokse opp. Derfor kvinner med dette navnet eller senere nødt til å sette opp med konstant manglende evne til å delta i barnas liv, eller sublimere mors følelser på andre måter - Omsorg for samvittighets eller detdomovtsah og kanskje tegne en baby eller adopsjon arbeid i barne utdanningsinstitusjon.
Verdien av Mary Forretnings
Som vi har sagt, er Mary vanligvis beskjeden og sjenert jente, så hun sjelden gjør sin vei til toppen av Mount Olympus virksomhet.
På grunn av den tilbøyelighet til å studere humaniora, og at jenter blir ofte sendt for å studere ved kunstskoler, musikkskoler og andre kreative områder, profesjonell måte Mary er ganske forutsigbar. De ofte befinner seg i undervisningen, spesielt med tanke uttalt mors instinkt og ønske om å instruere barn på rett vei. Oftere ser Mary som lege, og enda mer - sykepleier, full omsorg for sine spillere. Også en kvinne ved navn Mary hyppig blant tjenestemenn, som de har en veldig sterk organisasjonstalent, spesielt hvis de vil være i stand til å overvinne den naturlige stivhet og isolasjon (dette hjelper mange handler klasser). Denne samme vene vil være svært nyttig når Mary bestemmer seg for å organisere en liten bedrift. Rektor Mary er nesten like krevende underordnede som til valg av ektemannen, så det er ikke lett å jobbe. Imidlertid vil takk til Mary for en ærlig og hardt arbeid ikke ta lang tid som overdådige lønninger og bonuser.  
Яндекс.Метрика