Virkningene av staver måned
 Natur klok. Hvis vi designet den for kvinner månedlige "gjengjeldelse" for lykke for blod har et barn og fortsette den menneskelige rase, slik det skal være. Blod, er dette ikke det samme som det som strømmer i vener og arterier. Hun og annen kjemisk sammensetning, og en spesiell energi. Av denne grunn, eller noen andre, men månedlig blod som brukes i spell, og resultatet er fantastisk magisk begivenhet.
 Prøver å få mest mulig spell skade svinger ofte peker til en kjær, og for å fjerne det - det er tidkrevende. Blood kvinne prøver å "fikse" til sin mann. Men mens hun innser at det venter på?
 Man faller i fullstendig avhengighet. Det kan ikke påvirke hans mentale helse. Noen ganger kan en rolig og flegmatisk mann i et øyeblikk blir til en aggressiv sjalu, teetotal - drankere, og selv håpløs alkoholiker. Dette er effekten av staver er månedlig, og du trenger å tenke to ganger sju ganger å bestemme seg for det.
 Hvis et par ikke er kompatibel, men hun ønsker for enhver pris å holde med deg den andre halvparten av spells månedlig blod fortsatt elsker relasjoner visne på grunn av svekkelsen av potens hos menn og forringelse av hans helse generelt. Dessverre er det bare ved første øyekast oppfordre bruker magi for å gjøre seg selv lykkelig, men til slutt, og ingen lykke, og skyldfølelse for hva andre mennesker lider, må bære.
 Problemet i det faktum at de fleste kvinner tar innpå altfor triste konsekvenser av denne spell. Årsaken kan være diagnostiske feil magisk rituale misbruk, ikke gjort (eller gjort feil) barmhjertighet. Det er et skifte av balanse, og det er det, resultatet - ufruktbarhet, for tidlig aldring.
 Noen spesialister som besitter teori og praksis av magi, hevder at mystisk kraft staver måned tapt hvis paret, koblet de født barnet. Siden magi opphører å operere, er mannen av en kvinne (i deres favør), og det er et barn selv. Det er også vurdert negativ effekt spell.
 Noen ganger kan en kvinne vil sette staver objekt sukk, og hennes følelser skuffet. Innser at gjort, ønsker hun å kvitte seg med sin magic spell. Fra udugelig handlinger bare forverrer situasjonen. Å fjerne staver månedlig trenger en erfaren magiker. Ikke engang prøve å lete etter sine egne kilder til informasjon og for å gjøre noen trekk. Hvis spell fjernet, for å fortsatt mange kvinner lange gifte seg og få barn. Dette arvet flere generasjoner.  
Hvordan fjerne skaden egg
 Egget er et symbol på liv, prototypen av universet. Bruke den for å fjerne skaden, som egg lett absorberer negativ. Fjerning av spoiling egg - en svært trygg prosedyre, tar et minimum av energi i kroppen.
 Hvordan fjerne skaden egg? Det finnes ulike metoder, den mest vanlige er å rulle ut og passiv behandling.
 Last ned dette egg
 For prosedyren er nødvendig for å forberede, arrangere ikonet St. Nicholas, den hellige jomfru Joy of All Who Sorrow og St. Panteleimon Helbrederen. Deretter må du vaske og lese bønnen til Jesus Kristus for befrielse fra skade og Holy Cross. I rullende ut egg berører kroppen som er berørt av skade, absorberer negativ.
 Hvordan fjerne skaden egg, roll-out sekvens teknikk?
 1. For å fjerne spoiling pasienten bør være ansikt til ikoner som sitter på en stol. Du står bak ham og gjentatte ganger Kjør rå egg over hodet i klokkens retning.
 2. Deretter spyraleobraznыmy bevegelser ned langs ryggen, som svart spell ofte sneller i ryggraden.
 3. Deretter bruker et egg på hender og føtter. Gjør bevegelse egg, trenger du ikke å dra den bort fra kroppen under prosessen. Alle handlinger blir utført med hensiktsmessige lese bønner.
 4. Etter alle disse manipulasjoner du ta et glass, fyll den til halvparten av vannet og ser på det, sier:
 [Quote] Herre, sørg for at ikke var i min besittelse er noe annet enn sannheten og integriteten din kraft, Herre! Amen.  
Hvordan identifisere spell
 Spell - det er en slags magi, som ikke føler pryvorozhennыm. Han vil aldri være i stand til å skikkelig vurdere sine handlinger, deres tilstand. Bestem tilgjengelighet spell kan bare lukke pryvorozhenu. Identifisere og frata innfødte handlingens mann spell.
 Tegn stave
 Tegn stave kan være følgende typer: direkte og indirekte. La oss se hvordan du definerer spell på direkte tegn.
 Direkte tegn på en kjærlighet spell. Tegn stave det samme for kvinner og menn. For enkelhets skyld, vi bare snakke om menn.
 1. Merkelig oppførsel som oppstår fra det faktum at en person helt ignorerer ikke bare behovene til hans familie, inkludert barn, men også sin egen.
 2. idealisering av den elskede. Ikke lagt merke til svakhetene orde bare hennes mening, hennes interesser. I samtalen alltid forholde seg til hennes holdning og selv begynne å snakke med henne.
 3. lidenskapelig ønske om å hele tiden være sammen med sin elskede. Man kan ikke bo hjemme, bør han noen gang se sin elskede objekt.
 4. Pryvorozhenyh menn ikke kan kontrollere sine handlinger og ta riktige beslutninger.
 5. Helt stoppe seksuell omgang med sin kone og alle andre kvinner, hvis de oppstår.
 6. Det vises likegyldighet ikke bare hans kone, men også til barn og til og med foreldre.
 7. En ny kjæreste er det viktigste i livet til mannen. Han er klar for enhver ydmykelse å være nær gjenstand for begjær.
 8. likegyldighet kommer til business, jobb, venner.
 I tillegg til direkte bevis for spell, er det indirekte tegn som ikke er direkte relatert til pryvorozhennыm.
 1. "svart strek" i livet til din familie eller noen av dets medlemmer: uventet tyveri, brudd bil og husholdningsapparater uten grunn, konstant sykdom.
 2. Finne fremmedlegemer under frontdøren til leiligheten i bortgjemte steder og i seng.
 For å se mer presist hva som er et spell, kan du holde såkalte diagnose.
 Diagnose spell
 En av de diagnostiske fremgangsmåter kan kalles en metode for bestemmelse av nærvær av spell ved hjelp av egg.
 Diagnose egg
 Denne metoden trenger pryvorozhenu bilde, kopp med våren eller hellig vann og egg.
 Bilder av tømmene egg som det har innarbeidet informasjon om personen. Da må vi bryte egget over en bolle med vann og se hva som skjedde med ham. Hvis en person er under påvirkning av magi, vil plommen roztechetsya, og protein bli rullet inn i en spiral og seletøy rundt plommen.
 En annen måte å bestemme tilstedeværelsen av magisk innflytelse - gjennom kirke stearinlys. Denne metoden er spesielt bra hvis du trenger å bestemme tilstedeværelsen av spell på seg selv.
 Diagnose gjennom kirke stearinlys
 For diagnostikk kreves produkt fra sølv (ring, kjede, ørepynt) og kirke stearinlys. Dekorasjon av sølv bør tas i venstre hånd og høyre - et tent lys. Stearinlys bør holdes på nivå med hjertet. Deretter lukker øynene, bortsett fra utenforliggende tanker og stå eller sitte så et par minutter. Hvis det i løpet av denne tiden lyset vil brenne dårlig, gnister, brann, røyk, og hennes svarte knuter vises, det ville bety at du sjarmert.
 Tømme elskede mann av handling ved hjelp av magi ritual for å fjerne spell.  
Hvordan å plystre med to fingre?
 Epic Hero Nightingale Røver bruker fløyte kunne ikke engang drepe en person. Moderne "varslere" er ikke forfølge dette målet. Men god fløyte med to fingre for å alle guttene i barndommen. Seg med vedvarende unge "Nightingale Røver" vokse inn i ekte mesterne i fløyta. Ja, det er virkelig kunst, selv gjort en spesiell konkurranse hvor ekte fagfolk konkurrerer i nasvystыvanyy populære låter. Selv om russisk og ukrainsk fast tror på nasjonale tegn "Ikke plystre - pengene vil ikke", og muslimer er kalt whistle "djevelens musikk" er seriøse voksne som har valgt kunst whiz hobby. Lyst til å prøve? Faktisk kan alle lære å plystre.
 Hvordan lære å plystre?
Måter høyt fløyte, det er mange. Det enkleste er normal utånding av luft som trekkes gjennom røret leppe. Vil være i stand til å velge riktig størrelse hullet mellom leppene - få ekte kunst fløyte. Men mest anbefalte lære å plystre med to fingre. Selvfølgelig, når du ikke får en skikkelig futt, men fortvil ikke. Følge disse reglene:
 1.  Før trening for å ta vare på fløyte håndhygiene. Vaske dem med såpe og vann.
  Prøv å forsiktig rotere leppene så de lukket den øvre og nedre tenner helt.
  Velg et passende sted fingertuppene. Det finnes flere alternativer:
  medium og stor;
  tommelen og peke;
  to tommelen på begge hender;
  to lillefingeren av begge hendene;
  to langfingeren.
  Hver person er forskjellig, så eksperimentere, i hvilken posisjon du bedre kommer de fleste sterkt presset leppene til negler sett på språksenter. Fingrene er således i midten avstand fra kanten til midten av munnen.
  Lær hvordan du skal stille inn språket. Spissen bør ta tilbake slik at det nesten rørte gulvet. Fra tenner bør vi flytte bort til en avstand på ca en centimeter.
  Eksperimentere med styring av luftstrømmen som må tas for å skrå språk. Bare da vil fullføre fløyte. Ta en stor pusten og pust sakte ut skarpe. Hvis du bare ikke får høyt og skingrende fløyte, prøv sletting lett.
  Lære å plystre, du til slutt vil være i stand til å overraske venner og interessante melodier. Og for de som superstitiously rådes til ikke å plystre skjødesløst å redde økonomien, sa at i Finland fløyte - en vennlig form for hilsen. Og en av de mestere av fløyte anses å være en berømt forfatter Michael Weller, som var alt annet enn fjollete mann.  
Яндекс.Метрика