Voksende kreft hjemmeDen vanlige habitat er ferskvannskreps dammer med rent vann, innsjøer, elver. Kreps spise fisk, små innbyggerne i dammer, vannplanter og åtsler. Kreps upretensiøs, så de vokser i hjemmet krever ikke at betydelige kostnader, men kan vise seg å være en god ekstra inntjening. Og fremfor alt - en velsmakende kjøtt, noe som vil bli mer overkommelig. Først må vi finne ut hvor du skal bosette kreft og hvor de vil avle.

Reservoar for voksende kreft
Hvis du er eier av nabogrunn, er dette det perfekte alternativet for voksende kreft i hjemmet. Nesten, kan du holde kontroll over prosessen med avl leddyr.
Dybde gravd dammer bør være lik 1-3 m med et areal på 30-60 m2. Bunnen skal fylle elva sand og steiner, og bredden av reservoaret dekselet leire, krabber trakk den sine hull. Kreft som rent vann, så fra tid til annen i vanntanken må erstatte en ny rent vann.
En viktig detalj kreft bo hjemme er tilstedeværelsen av avløpsrør for å fylle reservoaret med vann og avlede vann fra den. Renne med bedre tett nett av tre, ikke metall. Metall skadelig for dyrene og fiskegarn de lett bite klør. Forbereder dam og dreneringssystem, kjører ham kreft. Når du skifter vann oppdatering ca 30% væske, for ikke å forstyrre klimaet i reservoaret. Hvis du har en ledig plass, så er det mulig å installere en stor tank eller flere mindre for voksende kreft.
Akvarium kreps
For avl krabber hjemme og passe et stort akvarium. Ransake dem ut til å være mye enklere, vil vanntemperaturen alltid være optimalt innenfor og ikke trenger å stadig endre vannet og satte nok vann filtre og luftkompressorer. Kjøp akvarium kan være i en hvilken som helst dyrebutikk eller bestille sin produksjon.
Kreps lever i akvariet, molt de tre ganger i året, og enkeltpersoner som lever i dammen, molt en gang i året. Molting indikerer vekst arthropod, fordi rustning er nær den.
Mindre kreps avl i akvariet - et lite område av bolig, trenger ekstra kostnader for oppvarming og elektrisitet.
Akvariet er praktisk å heve kreft larver noensinne tsoholitok og deretter fylle dem reservoar for naturlig utvikling.

Bosetting kreps i dammen

Nybegynner oppdrettere bør du kjøpe hummer i profesjonelle eiere kreft gårder.Det beste alternativet ville være blå kreft som vokser raskt.Du kan til og med i perioden fra juli til slutten av november for å gjennomføre regelmessige fange kreps ved hjelp av sylindriske mesh. For settling dammer vil trenge 500-600 kreft. Du kan kjøpe en hunn med egg. Avsetningsdam kreps, Blås opp langs kysten til 5 personer per 1 m2, og de deretter slippe ut i vannet. Hvis kreft i forskjellige størrelser, vil de større prøver spise mindre motstykker. For å unngå dette, Russell store og små krabber i ulike dammer eller akvarier. Gamle hunner forlate akvariet fordi de spiser ungene sine avkom. Etter gyting kvinner trenger å flytte til en annen dam eller akvarium. En ung avkom må leve fra hverandre inntil deres skall stivner.

Hvis du blir tatt kreps i naturlig vann, når de sjekker dammen raki kan alltid krype ut av vannet, de er følsomme for endringer i miljøet.
 Hold dem mens i kurvene og mate dem i det. Et par uker kan produsere kreft i dammen, men først helle varmt vann.
Brystkreft hjemme
Kreps er altetende, og de har en veldig god appetitt. Så du kan mate dem utklipp, gress, kjøtt, insekter, død fisk, poteter. Hvis du trenger dem for salg, er fersk fisk uønsket fordi krabbene kommer til slag over det og mister sine klør. På mai krabber elsker tørket brennesle. En viktig forutsetning for brystkreft - en hakket mat. Store biter av krabber vil da gjemme seg, og vannet i reservoaret vil forringes på grunn av nedbrytningsprodukter. Bedre kreps nedohoduvaty enn overfôring. I tillegg må de bli matet spesielle tilsetningsstoffer, særlig kalsium som kritt. Om tilsetningsstoffer kan lære fra erfarne oppdrettere leddyr.

Å fullt matet kreftformer bør gi dem med vanntemperatur 17-21 C.
Larver ønsket temperatur et par grader mer.
Seholetky som kjøtt og fisk kjøtt, kokte grønnsaker, skalldyr. Mat for dem bør være en mater, og senkes ned i vannet ved å plassere den vertikale stigerør. Til leddyr føler deg komfortabel og raskt voksende, må du følge visse retningslinjer, etter forholdene i deres forvaring og voksende.
Vilkår voksende kreft
Info for uerfarne oppdrettere kreft:
- Hvis du fange kreps selv, så gjør det i det mørke vannet om natten, varme eller regnfull natt;
- Pass på at vannet ikke stagnere i reservoaret;
- Kreft noen ganger syk, det må vurderes, spesielt under befruktning. Binner med klør ned og skummende ved munningen er ikke egnet for reproduksjon;
- Ikke hold gammel kvinne etter gyting og fremveksten av krepsdyr i akvariet, 3-4 måneder de ikke er i stand til å fullføre reproduksjon;
- En parring kreps - høst. Leddyr begynner å bevege seg langs bunnen og ofte kommer i land;
- Mat de voksne kreft bare når det er varmt om vinteren fordi de spiser veldig lite, ikke vokse og ikke falme;
- Aquatic leddyr mate hele året, men vanntemperaturen bør ikke være under 15C;
- Vinter krabber graver i gjørma og sitte på sin dybde så komfortabelt som de tilbringer vinteren;
- I akvariet alger må være fordi spise dem akselererer kalsiumstoffskiftet i kroppen av leddyr og rustninger etter å skifte ham bedre og raskere stivner;
- Voksen larvene molt etter å bli likhet med de voksne de blir mobile og glupsk. Hvis maten er lite, så firere begynner å spise hverandre. Som for fôring rotatorier og krepsdyr Daphnia bruk.

Kanskje du vil ha betydelige problemer i voksende kreft i hjemmet, men over tid gjennom prøving og feiling vil du lære alle vanskelighetene med avl krabber og i den gastronomiske gleden av rent kjøtt og deilig kreps du få muligheten til å tjene.Konsultere de som har lenge vært avl kreft, studere spesiell litteratur, gå fora og fiskere samle nødvendig informasjon for vellykket avl kreps.
Jordskjelv - hva du skal gjøre
 Vi fortsatt ikke forstår hvordan en slik veldig viktig del av sikkerheten ikke er skrevet? Vil, som alltid, være først. Det er viktig at folk brukte alle mulige sikringstiltak, og vet hva de skal gjøre på den tiden av jordskjelvet.
 * Føler de første skjelvinger viktigst - din rask respons.
 Langsomme mennesker er mest påvirket av jordskjelvet, ødelagt deler av taket, vegger og andre komponenter av elementer skadet huset. Svingninger i jord kan gi opphav til å frykte deg, men prøv å holde deg rolig og composure.

 * Å være i bygningen:
 1. Umiddelbart okkupere seg trygge steder: dører, kan under bordet eller under sengen. Hold deg unna massive objekter (kjøleskap, komfyr, etc.) og vinduer, de kan velte, skjule eller flytte fra sine seter.
 2. For best å ikke kjøre ut av bygningen. Rusk faller langs veggene er svært farlig. Best av alt - vente ut sjokk, og etter den er ferdig til å flytte til et tryggere sted. (Men på dette punktet det finnes unntak)
 Unntaket til punkt 2: Hvis du er i dårlig befestet bygning av murstein, løpe ut av det - riktig og fornuftig. Samtidig følge sikkerhetsregler og uhylyaytesya fra alt som faller på deg.
 3. Ikke få panikk og ikke rett panikken rundt våre egne handlinger (skrikende, rastløshet) - holde sunn fornuft.
 4. Ikke jag for å komme inn i heisen eller trappene til å kjøre ut. De fleste folkemengder er på disse stedene, forresten, trapper først treffe etter tilstrekkelig effekt.
 5. Moralsk trening. Lyden av knust glass, sprakk vegger, brannbil sirene, bryte ut, og deretter slippe dem ned - faktorer som påvirker psyken. Du må være fullt forberedt på alt dette
 6. Ikke hoppe ut av vinduet. Du kan lamme seg selv og faktisk bygge forbli mer intakt.
 * Hvis du har et jordskjelv fanget utenfor hjemmet:
 1. Hvis du fanget presser på fortauet ved siden av høyhus, otbehyte det åpne terrenget for å unngå all mulig at fallende gjenstander.
 2. Hvis du på dette punktet du kjører en bil, må du jevnt stoppe bort fra høye bygninger og broer. Vent til ferdigstillelse sjokk.
 Hva å gjøre etter et jordskjelv:
 1. Ro deg ned.
 2. edru vurdere situasjonen.
 3. Hjelp nærheten finner du folk overvinne alle konsekvenser: se etter branner og slukke dem; trekke folk fra ruinene, hjelp; vil støtte og oppmuntre ofre og barn; Gass stenge vyntyly; bistå leger, politi, krise og alle de som er involvert i redningsaksjonen.
 4. Ta kontakt med slektninger og venner, advare dem om at du er i orden, og du er i live.  
Hvordan velge en verge?
 "Ikke velge sine vakter i Dirty Harry." Aktiviteten tar sikte på å vokte trusselen om eliminering, så vi må gjøre valg livvakter for å måle sine hoder og ikke bredden på skuldrene. Tsuraytes alltid vakter som tror at deres viktigste formål - å lede en skuddveksling med fienden. I dag, et økende antall kvinnelige livvakter, fordi de har bedre utviklede faglige ferdigheter i feltet, og de takle jobben sin svært godt. Du få problemer hvis din vakt er avhengig hovedsakelig på sine skytevåpen og deres fysiske styrke heller enn på profesjonalitet og erfaring.
 Kvalitativt gi sikkerhet - er, først av alt, evnen til å tenke rasjonelt, evnen til å tenke rasjonelt og god forberedelse. Som regel ikke er garantert, selv noen få vakter redde livet ditt hvis du kommer inn i en felle av sin egen feil sikkerhet.
Hvordan velge en verge?
 "More - ikke alltid bedre." Noen tjenestemenn kjøre inn det faktum at de omringet en hær tolstosheyh Ambala, som kunne helt lukke deres kuler. Det er bedre å stole på noen troverdige folk som kan flytte sin egen hjerne og har sunn fornuft.
 "Usynlig". Ideelle vakter - folk iøynefallende og diskret, men i enkelte tilfeller må et show av makt som en avskrekkende. Hvis du bare har en eller to vakt, bør de ikke være for nær deg, slik at motstanderne ikke kunne identifisere hvem de er. Ellers vil den angripende side i første omgang drepe dem, og deretter godta deg.
 "Experience". Vaktene må du være erfarne og kvalifiserte fagfolk. Ikke gjør ingen verge ved å gi ham våpen, som praktiseres i noen tredje verden. Naturligvis, det beste er voktere av de hemmelige agenter for spesielle tjenester, tidligere militær, og selvfølgelig rettshåndhevelse offiserer med erfaring innen sikkerhet. I tillegg til egen privat trening forberede kompetente og dyktige vakter. Men da det samme skulle sky nyutdannede såkalte "one-day" skoler og kurs så godt treningsprogram. Vet at Secret Service sikkerhet - dette er ikke en liten organisasjon der folk arbeider, utføre ulike jobber. Ikke alle ansatte i Secret Service har samme erfaring og ferdigheter. De fleste tjenestemenn mener at enhver politimann eller CIA har tilstrekkelig kompetanse til å arbeide sikkerhetsvakt. Men generelt, FBI og bare gjøre hva de sporer og arrestere kriminelle og CIA hovedsakelig engasjert i innsamling og analyse av etterretningsinformasjon. Derfor er det bare noen få i sine organisasjoner virkelig eksperter på sikkerhet og trygghet. Opplev politi og rettsvesen ikke alltid si at folk kan omskolere vakten. Selvfølgelig var ikke dårlig mange tidligere politivakter, men likevel unødvendig ekstra trening er aldri. Føl deg fri til å lete etter måter å grundig studie av de potensielle Dossier vakter. Vær oppmerksom på at de fleste av ekspertene - selv politiet og hemmelige tjenester i alle land egentlig aldri manifestert i en farlig situasjon og hadde ansikt til ansikt med den virkelige trusselen. Hvis livet ditt er fullt av farer, må du vakter som er vant til å være i slike debacles. Tsuraytes svindel Bakhvalov og de som identifiserer seg med førsteklasses spesialist. Ikke tro historiene til de som snakker om hans heroiske bragder for å få deg et godt inntrykk. Prøv å sjekke posten, graden av profesjonalitet, samt tilgjengeligheten av militære medaljer og flere priser fra sine tidligere klienter. Ikke blindt tro på dem som sier at hans dossier er klassifisert hemmelig, selv de som nylig okkupert stats innlegg, når som helst kan utføre verifikasjon av deres track record, og avgrense sine tidligere familieaktiviteter. 
 "Aktive, initiativrike og tenker vakter." På tidspunktet for utvalgs vakter fokusere på de som kan forutse problemer med de minste dele tips og veiledning. Du vil ikke være i stand til å tenke på vakt. Ofte vil du være ganske opptatt med andre ting, så vaktene dine - de eneste menneskene som 24 timer er nødvendig for å håndtere sikkerhetsspørsmål.
 "Kommunikasjonsferdigheter, framsyn, klokskap og ansvar." Uansett hvor du gikk, må verge din tenke på forhånd og forutse alle tiltak for å sikre din sikkerhet. For å gjøre dette, må han ha evnen til å holde en skriftlig korrespondanse og etablere muntlig kontakt. Han - representant din, så hans oppførsel vil påvirke deg og din bedrift. Vi må insistere på profesjonalitet, ansvarlighet og sinn. Jobb sikkerhetsvakt for svært viktige personer kan drive deg gal. Du trenger ikke en vakt som bane vei gjennom sin arroganse og piercing evner. Hans arroganse kan ikke skape det beste inntrykk på deg personlig. Velg som vakt som kan arbeide stille og med høy effektivitet, uten panikk. Velg verge kul karakter. Psyhovanyy og rastløs vakt kan drive deg gal.
 "Utdanning, utseende, kunnskap om fremmedspråk". Utdanning er en svært viktig faktor i personlig beskyttelse fordi det kan hjelpe dem til å forstå hva det er du gjør. I slike relasjoner i din vakt ikke har problemer når alle slags triks, gå dyre restauranter og overnatting respektabel priser. Det er sikkerhetsprogram som omfatter kurs etikette utvalg av klær: utvalg av reiseruter og atferd i ulike situasjoner. Vaktene bør være kledd som deg (dvs. å se på situasjonen). Hvis du er invitert til middag, og du må være kledd i svart slips, må vergen din også ha svart slips. Bright tie går ikke til en mørk virksomhet dress perfekt sshytomu. Hvis du er stadig på reiser i utlandet, ville det være ideelt hvis et par av vaktene snakket språket i det landet hvor du er i øyeblikket. Kunnskap om fremmedspråk perfekt være nyttig ikke bare for organisering av normal drift, installasjon og support av forretningsforbindelser, men også kan gi uvurderlig hjelp i en farlig situasjon når rozrulyuvanni konflikter og vil reagere på noen form for trusler. 
 "Self-disiplin." Ta hensyn til dine selvdisiplin vakter. Arbeids vakter ofte veldig kjedelig, og de kan slappe av. Selvmord venter på det øyeblikket når vakt arbeider for å kalle på henne, eller drikke et glass juice.
 "Form". Vaktene ikke bør montere muskler, men god fysisk form er en vesentlig faktor, spesielt hvis du liker den daglige joggetur. Unngå vaktene som ikke alltid har tid til deg. De er også pålagt å holde følge med deg i det daglige saker er hvis du jobber mye og reise. Vaktene dine vil alltid være på vakt når du sover, og må være lenge før du våkner. Vakten, som ikke eier storslått fysisk form, vil ikke være i stand til å skikkelig svare på akutten.
Hvordan velge en verge?
 "Gi vakthold 24 timer i døgnet." Husk at du kan feste døgnet rundt beskyttelse, bør du ordne tre variable plikt tjeneste på 8 timer. Hvis du bestemmer deg for å organisere to skift, 12 timer, gi deg sine vakter for mye belastning som kan redusere deres effektivitet. Men trehsmennoe plikt - for dyrt, så du må vurdere alt grundig og til slutt bestemmer.
 "Medisinsk opplæring". Vaktene bør være kjent med reglene i første honning. hjelpemiddel og lungeredning - HLR og lukket hjertemassasje. De bør være i stand til å raskt og nøyaktig gi honning. assistanse og vet hvem og hvor du skal ringe for å utløse ytterligere hjelp om nødvendig. Du må oppgi din vakt all nødvendig informasjon om deg og dine familiemedlemmer, selv til historien, listen over narkotika og medisiner som du i utgangspunktet ta allergier, vaksinasjoner, resept for kontaktlinser for å forbedre synet, og navnene, spesialiteter og fulle kontakt med din personlige lege.
 "Guns og andre våpen". Vaktene har profesjonell bruk av våpen og klare å bruke den til saken. Vi anbefaler at du unngår vakter som stoler nesten utelukkende på skytevåpen. Du vil sannsynligvis heldig og vakt er sannsynlig å gjøre sitt arbeid samvittighetsfullt og du trenger aldri å bruke skytevåpen. Det er klart at evnen til å vokte egne våpen ikke er den mest verdifulle i forhold til sine andre fordeler. Bare ignorere reklame som "pensjonert agent i jakten på en klump. Vel jeg eier kniver, samt automatiske skytevåpen, som arbeider med eksplosive innretninger ". Hvis dine vakter bærer våpen, må du sørge for at de har tilstrekkelig det. Derhannыy og nervøs vakt med et våpen - det er som tidsinnstilt bombe tikker - det kan føre til skade ikke bare til seg selv og til deg, men andre mennesker. Gode ​​vakter fjernet våpnene bare hvis spesielle behov. Systematisk akseptere sine kreditter på besittelse av skytevåpen. Tilordne dem til strenge regler - under hvilke omstendigheter det er mulig å ty til sin bruk, la oss bruke våpen bare hvis det er en tilstrekkelig trussel mot liv, og den siste og den eneste måten å eliminere denne trusselen. Vaktene bør være i stand til å håndtere de fleste trusler og kriser uten bruk av skytevåpen. 
 "Skolene som produserer læring sikkerhetstiltak." Sjekk ut treningsprogrammer som tilbys av mange skoler sikkerhet. Mens enkelte institusjoner ikke har store navnene og høy popularitet, men produsere perfekt trente og dyktige fagfolk, andre er ikke oppfylle sin misjon. For å rimelighet dømme tsikavtesya erfaring instruktører, tidligere alumni delen, og navnene på organisasjoner og bedrifter som har sendt deg sine ansatte for opplæring i slike institusjoner. Husk at 1-2-dagers trening, ikke engang forberede en dyktig sjåfør av bilen, og spesielt vakt. Det er bedre å ikke ta noen opplæring enn å ha en kortvarig, da dette kan en person bli opprettet en falsk følelse av fellesskap til sikkerhet og evne til å utføre sine oppgaver.  
Яндекс.Метрика