Hvor mye og hvordan dagens lader batteriet for bilen
 Behovet for å lade batteriet alene skjer ikke ofte.
 Hvis du regelmessig kjøre en bil, og du har defekt generator, deretter lade batteriet alene er nødvendig. Men det er tider når ingen slike "tillegg" er nødvendig.
 Ikke alle vet hvordan å holde en belastning, selv om denne prosessen ikke er komplisert. Observere noen av våre tips og alt vil bli bra, batteriet igjen "kommer til liv" og vil lenge tjene sin eier.
 Før staging huske å lade batteriet rent for smuss, sjekk vents bolig og slå cap bokser.

 Hvor lenge bør jeg lade bilbatteriet


 Det er to løsninger de trenger for å ta avhengig av hvor mye av fritiden din. Hvis du ønsker å måtte forlate, kan prosessen være ferdig raskt - satt ladestrømmen til innenfor 20% av nominell kapasitet på batteriet, en time senere er han i stand til å starte bilen.
 Det vil imidlertid ikke være fulladet, bør batteriet være dozaryadytsya allerede fra generatoren. Hvis nok tid, er det bedre å lade det til full kapasitet. Dette er vanligvis tar 14-16 timer, ladestrøm må installeres i henhold til de instrukser til laderen og tar hensyn til type batteri.

 Ladet bil batterispenning


 Spenning batteriet er fulladet, avhengig av hvilken type 6V, 12V, 24V Å batteri har en full lading, bør spenningen ladestrøm være om lag 20% ​​over den nominelle (det må tas i betraktning når du kjøper en lader).
Hvor mye og hvordan dagens lader batteriet for bilen
 Moderne batterier anses belastet når spenningen og strømstyrken under lading forblir konstant i 1-2 timer. For dvenadtsatyvoltnoho batterispenningen verdien bør være mellom 163 V-164 øst.

 Hvordan dagens kostnad bilbatteri


 Det finnes to metoder for lading - konstant strøm og konstant spenning. Begge er nesten identiske, noen spesielle fordeler til hverandre ikke. Men de fleste bilistene er vant til å fokusere på strømforsyningen.
 Det bestemmes veldig enkelt - når ladestrømstyrken er 10% av nominell kapasitet på batteriet er fulladet. For eksempel, er batteriet 90 A / h makt ladestrøm 9 A. Det betyr at du vil trenge ca annenhver time for å justere strømstyrken avhengig av kostnad det vil falle, må hele tiden legge til.
 På slutten av ladingen vil være et annet problem - elektrolytt starter veldig aktivt "koke". For å unngå denne prosessen til mer nøye følge den siste scenen lading. Det anbefales å redusere dagens to ganger hvis spenningen har steget til 144 V (12 V batteri).
Hvor mye og hvordan dagens lader batteriet for bilen
 For mange bilister en konstant vakt over prosessen med å lade batteriet ganske smertefullt. De kan bli rådet til å kjøpe smart batterilader.
 Stående er selvsagt dyrere, men tar alle sporingsfunksjoner og batterilading i den mest sparsom modus direkte påvirker levetiden.
 Og den siste. Husk at i elektrolytten er svovelsyre, i alle fall ikke lade batteriet i stuer. Selv etter lading garasjen må lufte godt.
 Vi håper at vår artikkelen har hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan å lade bilbatteriet.
 Forfatter: Lily Romanov  
Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr

 Bilistene kjent problem løsrev småting mellom forsetene og konsoll gear. Vyvudzhuvaty denne detalj er noen ganger veldig upraktisk, og forresten er også nervøs med konsekvenser. Løs dette enkle problemet vil layfhak. Tiden for å gjøre deg ta det litt, men hvis den måten du faller fra hendene til små elementer, kan du enkelt plukke det opp.
 Materialer
 For å produsere denne enkle layfhaka forberede:

 meter eller målebånd;
 isolasjon skum pipe;
 saks.

 Trinn 1. Det første du trenger å måle gapet mellom setet og konsollen i bilen. Dataene du må velge og kutte et passende stykke av isolerende skum. Bredden av spalten bestemmer den riktige mengde av rør-skum.
 Trinn 2. Fra skum rør-avkappede ønsket lengde. Sett røret inn i gapet og mark med en blyant festebelte.
Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr

 Trinn 3. Kutte kontakten for å feste igjen prøve på det, og om nødvendig pidpravte.
Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr

 Trinn 4. En lignende stykke skum kan du gjøre for klaring på den andre konsollen. Sett skum prodevaya festebelte gjort på forhånd gjennom hullene. Pass på at skumbitene satt helt og sitte stramt.
Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr

Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr

Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr

 Dette håndverket er klar. Bildet av funksjonalitet i aksjon.
Layfhak hvordan å fjerne gapet mellom setet og konsollen utstyr
 For vanlige folk bil - bare en behagelig transportmiddel, ennå mer praktisk og raskere enn offentlig transport. Men for de velstående og innflytelsesrike mennesker bil - snarere er det en annen grunn til å bevise for verden sin status, rikdom og muligheter.
 Alle disse bilene som kan med rette kalles den mest elite og prestisjefylte i verden, alltid på høring, men råd til luksusen i stand til svært få.
 Dermed presenterer vi deg de 10 mest status og rangering biler for inneværende år, bortsett fra på en slik skjønnhet kan slå dine øyne?
 I tillegg til de kjente og tradisjonelle merkevarer, inkludert Mercedez-Benz, Porsche og Ferrari, slip nye, hittil ukjente navn, raskt å få fart. Vi begynner vår bekjentskap med krem, dyre og dessverre utilgjengelige for den gjennomsnittlige person, biler. Men fordi alt er i våre hender, er det ikke?

 1. Lamborghini Veneno, Pris: $ 405 millioner


 Tittelen på dyreste bilene 2013-2014 år var akkurat Lamborghini Veneno, i henhold til den populære magasinet Forbes, er dette vakre fortjener å bære en æres tittelen i øyeblikket.
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Denne superbil ble utgitt til ære for den femtiende produsenten opprinnelig planlagt å selge ni eksemplarer av bilen, men som et resultat av tilgjengelig for salg var bare tre modeller roadster, hver konstituerende farger av det italienske flagget. Plass bilprisene kombinert med dens virkelig fremmed, utseende.
 Ved første øyekast kan det virke som utviklerne spesielt oppfunnet en så kompleks design som bilen så enda kraftigere og mer alvorlig. Her og uvanlige U-formede optikk, fire eksosrør og en massiv diffusor på baksiden.
 Men, som det viste seg, er hvert karakteristisk trekk ved denne skjønnheten praktisk, i de fleste tilfeller, kjøling av motoren og bidra til den konklusjon av varm luft.

 2. Koenigsegg Agera S, $ 4,000,000


 Den starter prisen av den sveitsiske superbil er rundt 4 millioner kroner. Amerikanske dollar, noe som er slående i sin ekstreme rigor av design iboende i de skandinaviske innbyggere. Det er nesten helt fraværende dekorative elementer, bærer hver brikke viktig praktisk betydning.
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Dette kjekk utstyrt med dynamisk bakvinge, som fjerner varm luft fra motoren, i tillegg Koenigsegg Agera skryte av de letteste hjulene som er funnet i en bil i denne klassen, som de er laget av karbonfiber. Men det mest overraskende sted denne superbil - er stammen, som har en kapasitet på 120 liter!

 3. Bugatti Veyron 16.4 Pris: $ 3.000.000


 Neste unik kandidat til tittelen av de raskeste, kraftigste og unik bil verden som i slutten av forrige århundre ser ut til deponier for å bli drømmen om millioner og slå alle mulige rekorder for hastighet - 431 km / t!
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Ryktet har det at disse superbiler etterspørselen langt overstiger tilbudet, likevel, fordi denne bilen - en ekte kunstverk av den moderne bil.

 4. Lamborghini Sesto Elemento, Pris: $ 256 millioner


 En annen kunstverk karbon som kan drive deg gal hver bilist, fordi dette babe er stand til å gjøre spredning til første hundre for noen 2,5 sekunder, toppfart, som er i stand til å utvikle 342 km / t, imponerende, er det ikke?
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 5. Ferrari 599XX, Pris: $ 2.000.000


 Har en liste over de dyreste og prestisjetunge biler i verden kan gjøre uten den berømte italienske? Selvfølgelig ikke! Denne gangen her får denne bilen, ifølge eksperter, "for godt til å være sant det kunne." Men det eksisterer, men i offentlig salg til du ikke finner, bruken er kun tillatt på racingbanen.
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 For å bli den stolte eier av en slik en svale, må du få en spesiell invitasjon direkte fra selskapet selv. Øyenvitner si med sikkerhet at dette superbil håndterer utrolig grasiøst selv de vanskeligste svingene, dessuten kan akselerere til en hastighet på 100 km / t på 2,9 sekunder noen.

 6. Zenvo ST1 pris: $ 1.800.000


 Maksimumsmerket på speedometeret, som er i stand til å oppnå dette danske barn er begrenset til 375 km / t, og den første hundre Zenvo overføre alle på de samme 2,9 sekunder. Men for deres betydelige suksess dansker ville kreve så mange som 3 millioner. Amerikanske dollar, men innså raskt at en liten gikk for langt og satt en prislapp på 1,8 millioner kroner.
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 7. Weber Raskere One, Pris: $ 163 millioner


 Når innleder først introdusert til verdenssamfunnet med en prototype av den fremtidige bil, det umiddelbart førte til en storm av latterliggjøring, sier de, for stygg design for den påståtte status.
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Utviklere har tatt med alle sine mangler, seriøst lurt på om utformingen fungerte bra, og var svært viktig resultat. Superbil som har turbomotor med 1200 hk, akselererer å markere 400 km / t og har en ganske ubeskjedne prislapp -. 163 mln USD.

 8. Maybach Landaulet, Pris: $ 1.4 millioner


 Disse fusjoner og aristokratisk skjønnhet, eleganse og perfeksjon - det er alt om Maybach bil med perfekt design for ekte kjennere.
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Et karakteristisk trekk ved denne bilen var dens uvanlige kroppstype, som kalles "landau". Til tross for sin store størrelse, er denne superbilen representative klasse ganske manøvrerbar, tilrettelagt for rask og dynamisk kjøring i høy hastighet.

 9. Hennessey Venom GT, Pris: $ 1.1 millioner


 Ikke et standard navn for de høyest rangerte maskiner, men likevel, sier ekspertene at bilen er i stand til å gjøre dette merket en sunn konkurranse selv Bugatti Veyron, i tillegg har de offisielt oppført i Guinness Book of Records som den raskest akselererende sportsbiler på en verden!
Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Dette er en virkelig finne for elskere av fart, bilen er i stand til å utvikle en hastighet på 440 km / t, nastoyschyy det opp over hele verden og oppnådd første hundre på bare 2,5 sekunder!

 10. Porsche 918 Spyder, Pris: $ 845,000.


Topp 10 dyreste bilene i verden (10 bilder)

 Vår som er helt unik bil Listen lukkes kjekk tysk Porsche, som er utstyrt med den siste utviklingen i bilindustrien teknologi som tillot gjør det svært økonomisk: bare 3 liter bensin per 100 kilometer. Denne superbil kan akselerere til 346 km / t, fullpakket med massevis av innovative løsninger og har en perfekt design.  
Яндекс.Метрика