Nye Chevrolet Niva 2015
Administrasjon JV "GM-AvtoVAZ" hyggelig overrasket alle opptatt av å dele Niva, legge merke til at 2015 planlagte starten på serieproduksjon av neste generasjon av Chevrolet Niva. Nyhet kostnadene vil stige med 10-15%, men den endelige beslutningen om prisklasse vil avhenge av markedet.
Produsenter hevder at den nye modellen vil variere ikke bare pris, også dramatisk endre utseendet, utvendig design, interiørdesign også. Det vil være en helt ny bil, i stedet for en noe modifisert versjon av den tidligere generasjon.

Nye Chevrolet Niva 2015 Bilder

Nye Chevrolet Niva 2015

Nye Chevrolet Niva 2015

Planlagte oppgraderinger Chevrolet Niva 2015

Ji-GM-AvtoVAZ sier at den nye generasjonen Niva ikke bare vil møte forventningene til fansen, men vil overraske dem.
Den nye generasjonen 2015 Chevrolet Niva få store eksterne endringer - nytt design, nytt interiør, så det vil være en verdig konkurrent i dagens bilmarked. Men det høye nivået av off-road egenskapene forblir de samme, fortsetter den tidligere korset. Også trolig fortsette og dimensjoner.
Men Ji-GM-AvtoVAZ på ingen hast med å glede oss advent av kraftigere motorer - nettopp annonsert en ny motor PSA Peugeot Citroen EC8. Denne 16-ventilers modell PSA EC8 med et arbeidsvolum på 1, 8 liter. Effekt er 135 hestekrefter, dreiemoment - 170 Nm. Dette er en ganske ny versjon dukket opp bare i 2013. Motoren erstatter dagens motor (1,7 liter, 80 hk).
Den nye motoren vil bli produsert og installert JV «GM-AvtoVAZ" på sine biler under lisens avtale med Automobiles Peugeot Citroen. PSA Peugeot Citroen EC8 to år er brukt i mange modeller av Citroen og Peugeot.
I konfigurasjonen av den nye modellen kan utvide bensin motorer som vil konkurrere med åkeren verdige rivaler.
Produsenter er ikke sikker på om å installere en dieselmotor, som kvaliteten på diesel i vårt land er fattige.
Modellen vil også være utstyrt med forhjulsdrift. Stasjonen vil være tilgjengelig som et komplett og tidligere. Suspensjonen vil være gjenstand for grunnleggende endringer som vil øke komforten og sikkerheten av kjøretøyet.
Nye Chevrolet Niva 4x4 2015 - Salon
Nye Chevrolet Niva 2015


Bilen for første gang i historien kan motta automatgir, vil en manuell sikkert forbli.
Inne vil det være ny stol. Den nye 2015 Chevrolet Niva vil etablere et system for å feste barneseter IspFox.
Den oppdaterte Chevrolet Niva 2015 vil være høyere, rikere, mer moderne og mer attraktivt.
Nye Chevrolet Niva 2015 video

Det bør bemerkes at den nye Chevrolet Niva 2015, prisen som forblir i 150-200000, bevare tradisjonell kraft, mot og selvfølgelig kors.  
Hvordan kjøpe en brukt bil

 Hvis du velger ikke å bruke penger på en ny bil, og kjøpe støttes og ikke så dyrt, må du ta hensyn til de mange nyansene som gjør en god avtale, og ikke feilberegner.
 Til å begynne, bør du nøye undersøke alle dokumentene. Da ville det være ideelt å vurdere den tekniske tilstanden av å bruke eksperter, men vanligvis kjøperen bestemmer seg for å håndtere denne oppgaven alene. I dette tilfellet, anbefales det å starte med en gjennomgang av kroppen.
 Sørg for at det var ingen sprekker, riper og bulker. Inspisere nøye kroppen fra alle kanter, så det var ingen spor av korrosjon, avskallet maling.
 Sjekk den viktigste delen av bilen - motor. Det bør ikke være noen oljeflekker og chips, eller det kan ikke være brukbare.
 Pass på å sjekke det er sikkert og ordentlig lukket dører, bagasjerommet og hette. Drevet ledningsnett, lett å skyve glasset. Seter ikke rokkes, og dermed bør lett dukke opp.
 Rangere denne tilstanden og bak frontlykter. Som det kan sies nesten umiddelbart besøkt maskinen i en bilulykke. Men det er absolutt ikke en nøyaktig indikator lys som kan bli erstattet.
Hvordan kjøpe en brukt bil
 Ta hensyn til prisen. Ikke fornøyd hvis du ønsker å selge en bil til en lav pris. Ingen vil selge bilen på et tap her, og du trenger å tenke på. Løse dette problemet ved å tilby fasjonable eieren gå til nærmeste trafikkpolitienhet for å sjekke bilen.
 Før du kjøper bruktbil du bør sette deg bak rattet og vurdere en slik maskin i aksjon. Motoren bør avvikle lett og første gang. Når du kjører det bør ikke være noen knirking. Bremsene skal være i orden, overføring bryter enkelt og greit uten jamming, og sjekke clutchen.
 Etter å kjøpe bilen skader ikke å vite hvordan du rengjør maskinen.

 Hvordan kjøpe bruktbil Video


Hvordan spare bensin?

 Alle som ønsker å ha en bil for å redusere drivstofforbruket og dermed kostnader. Det viser seg at du kan gjøre det ved å følge noen tips:
 •  Hvor ofte kan sjekke tilstanden til luftfilteret. Hvis du reiser med skitne filter, penger som kunne vært brukt på et nytt filter, vil kostnaden av ekstra drivstoff, da dette filteret krever mer gass kjørelengde.

 •  Det er nødvendig å nærme seg nøye valg av oljen, så det kan også påvirke mengden av brennstoff som kreves. Legg merke til at jo lavere viskositeten av oljen, jo bedre vil det virke alle detaljene i en bil, og trenger derfor ikke ytterligere brensel for å overvinne motstanden. Selv når du velger olje viskositet annet enn selvsagt være oppmerksom sesong, alder på bilen, etc.

 •  Kontroller dekktrykket når du går på veien. Ikke nok press trenger mer drivstoff.

 •  Mange vet at jo raskere bilen beveger seg, jo større antall omdreininger motoren utfører og den mer drivstoff. Så hvis du bestemmer deg spare på bensin, Du må gi opp å kjøre fort.

 •  Hvis du velger å gjøre tuning stasjoner, den bare øker drivstofforbruket. Så bestemme hva som er mer viktig.

 •  Jo større masse av bilen, jo mer drivstoff du trenger for overklokking. Det er også anbefalt å fjerne alle unødvendige og overflødige ting fra bagasjerommet.

 •  Det sies at den automatiske girkassen reduserer drivstofforbruket betraktelig sammenlignet med en manuell girkasse.

 •  For å redusere drivstofforbruket, unngå brå oppbremsing og starter. I slike øyeblikk, bruker motoren mye drivstoff.

 •  Unngå å kjøre i trafikken, hvis det er mulig, er det best obъedte. Slik at du ikke bare spare tid, men også bensin.

 •  Også verdt å lese hvordan å vaske en bil?
  Hvordan spare bensin?

   Hvordan spare bensin video


  Lade batteriet gel?
   Gel batterier er forskjellige, noe som setter dem i en linje av produkter i første omgang. For det første inneholder innsiden ingen vanlig flytende elektrolyttsammensetning og silisiumdioksyd, som er i ferd med å danne en gelélignende masse i form av gel, og det selv ved forhøyede temperaturer trygge for mennesker. For det andre, den store gel batteri holdbarhet og levetid med riktig strøm, som vil bli diskutert i dag.
   Fordeler gel batteri
   Den største fordelen med gel batteri er rekombinasjon av gasser under drift. Skadelige par ikke gå ut, de igjen skal behandle syklus i gelelektrolytt når du er ferdig å lade enheten. Eksperter anslår at rekombinasjon sats når 999%. Dette betyr at behovet for å opprettholde batteriet helt forsvinner, ytelse vedvare i lang tid og kostnad for året med konstant bruk er redusert med kun 20% (det står og lav selvutlading strøm). Å lade skikkelig gel batterispenning laderen skal ikke overstige 14 Art.
   Method Battery Charge
   På tidspunktet for lading terminaler må sendes til den kontinuerlige strøm ikke overstiger 144 V. Hvis batteriet er installert i bilen, prøv å overvåke og kontrollere nivåbrytere regulerer impulser. Strømmen på 16 V for gel ugyldig enhet fordi batteriet foringsrør med silisiumdioksid helt forseglet. Ved høy strøm konvensjonelt batteri begynner å "koke", peke ut et par av gass, gel feilaktig lading (dvs. dagens høye strøm) boblet inni oppstår korrosjon, kroppen som om blåst inne. Den nye batteriet utladningsstrømnivå er indikert (denne statiske verdi), men ladestrømmen er lik kapasiteten til 01 (for eksempel, er batteriets kapasitet lik 7Ah, belastes 700mA).
   Lade batteriet gel ved hjelp av en spesiell enhet som leveres med batteriet? Fremgangsmåten er dvuhshahovuyu foringsprosessen, den første fasen av hvilke - ladestrøm som ikke overskrider kapasiteten til batteriet 01, den andre - å stabilisere spenningen når batteriet når et kritisk punkt. Når dette skjer, avtar gradvis i løpet av dagens nivå, og når den når 1/3 av toppen, er ladeenheten automatisk deaktivert. Holde temperaturen inne i batteriet hvis lading når det var over 50 ° C, må du slå av strømmen til den faller til 35 ° C.
   Det er en annen interessant funksjon lading gel batterier hvis du glemmer deaktivere strøm, spenning vil falle igjen og igjen til den når et minimum, og deretter gå opp igjen. Det viser seg at en slik enhet laste umulig! Brukeren kan bare følg instruksjonene for forsvarlig drift og bruke spesielle ladere, lavt strømforbruk, designet eksklusivt for gel batterier.  
  Яндекс.Метрика