Dags bil - dette er ikke en luksus, men et viktig middel for transport. Egen bil gjør en person til å føle seg mer fri, da det opphører å være avhengig av offentlig transport tidsplaner og begrenset hans bevegelse rute.
 Når du har en personlig bil, vil du ikke trenger å skynde på den siste bussen eller sitte i en overfylt buss, og deretter gå til en viss tid fra stopp til huset. Du bare komme i bilen og kjøre til der du ønsker, og på et tidspunkt som best passer deg. Dette kan i stor grad forenkle livet ditt og gi deg mer ledig tid som du kan bruke på din egen.
Hvordan kan jeg få et førerkort?

 Det er derfor vi er så opptatt av å for å ha din egen bil. Og hvis du har mulighet til å kjøpe en ny bil, bør du først tenke på førerkort. Å motta dem bør tas svært alvorlig.
 Etter å ha blitt en driver du ta på seg for mye ansvar, er det opp til deg, avhenger av helsen og livene til menneskene rundt dem (passasjerer og andre trafikanter). Hvordan du får et førerkort?

 Hvor skal jeg begynne?


 Det viktigste er ikke selve dokumentet, som vil indikere at du nå er sjåføren, er det viktigste at kunnskap og ferdigheter du har fått mens han studerte for å oppnå det.

 Du bør være i stand til å drive godt, raskt navigere situasjonen på veien, og, selvfølgelig, følge trafikkreglene. Bare da vil du bli betraktet som en reell driver. Spørsmålet er hvordan og hvor du kan lære alt dette? Og, selvfølgelig, hvor mye er denne studien?
 Å lære å kjøre bil, kan du ha flere alternativer:
 •  Å gå til en kjøreskole for å lære.

 •  Søke hjelp fra en privat kjørelærer.

 •  Lær å kjøre selv.

 •  Hver metode har sine fordeler og ulemper.

   Hei, kjøring


   Det mest populære alternativet - en studie i en kjøreskole. Den største fordelen med denne typen Azov å skaffe kjøring er at programmet som du skal lære utviklet i full overensstemmelse og med alle kravene i "Trafikkreglene (SDA).
   I tillegg omfatter det å skaffe de nødvendige ferdigheter i forbifarten de vanligste situasjonene oppstår når trafikken. Også kjøreskole du vil være i stand til å vite på forhånd om nyanser og særegenheter å ta førerprøven i en bestemt enhet av trafikk politiet.
  Hvordan kan jeg få et førerkort?

   I tillegg er en viktig fordel for uerfarne sjåfører sannsynlig at trafikken politiet eksamen du vil ta på den samme bilen som trente. Enig i at på vanlig bil, vil du føle deg mer selvsikker, og sannsynligheten for feil på eksamen vil du være mindre.

   Det finnes ulemper ved denne metoden for trening. Disse inkluderer:


 •  Mangel på fleksibilitet trening, det vil si, hvis du ikke får noe mens du kjører, er det usannsynlig kjørelærer vil gi deg ekstra tid til å forbedre denne ferdigheten. Er treningsprogrammet, og det vil holde seg til det. Eventuelle avvik fra det må du betale ekstra.

 •  Ofte teorien fordele mer tid enn praksis. Og øvelseskjøring spiller en stor rolle.

 •  Tidsplan trening kan være ganske praktisk for deg.

 •  Instruktører på kjøreskoler ikke alltid har høye kvalifikasjoner, som de føre ofte små, og ikke alle vil bli avgjort på en slik nervøs jobb. Derfor kan du "bump" på feil spesialist på dette feltet, og det derfor ut og lære deg.

 •  Hvordan finne en god kjøreskole?


   Den beste måten - er å kjenne den oppfatning av sine venner som nylig trente i kjøreskole. Hvis du ikke har en slik mulighet og ikke noen spør, så det bør ta hensyn til alle detaljer og hvordan du kan lære mer om den skolen du er interessert i.

   Så, hva bør jeg se etter når du velger en kjøreskole?


   1. Det viktigste - er å ha en spesiell lisens for kjøring skoler gjennom som er nedfelt rett til lovlig gjennomføre opplæring av førere i ulike kategorier, og den første kategorien kunst.
   2. Konklusjon av kontrakten. Når du har bestemt deg for en kjøreskole, bør du nødvendigvis lese kontrakten, som må forskrives følgende:
 •  tid og kostnad på trening;

 •  antall timer avsatt til teoretiske studier og praktisk trening;

 •  tilgjengeligheten av tilleggstjenester og deres kostnader;

 •  ansvar for hver av partene har undertegnet denne avtalen.

 •  Dette dokumentet må være undertegnet av deg og en representant for kjøring og fast runde segl.
   3. kjøreskole etter at du betaler skolepengene som kreves for å gi deg kontanter en sjekk eller annet betalings dokument som bekrefter din betaling.
   4. Maskinen hvor du skal studere. Ta det på alvor, som studier i en bil som trenger reparasjon, noe godt vil ikke. Stedet for å gi dere kjører, instruktør vil gjøre reparasjoner uventet feil maskin. Velg derfor en kjøreskole som har en god parkeringsplass.
   5. En viktig forutsetning for god kjøring - er tilgjengeligheten av fleksible treningsopplegg som du vil være i stand til å velge passe din timeplan.
   6. Du trenger også å vite på forhånd om du har muligheten til å erstatte instruktør, hvis du ikke er fornøyd, uansett grunn.
   7. Det viktigste for en nybegynner sjåfør - en design for en akademisk bilforsikring. Denne kontrakten må være tydelig stavet ut at bilen der du flytter, er det en treningsmaskin, og ikke noe annet. Dette vil beskytte deg fra ansvar i tilfelle konflikt eller trafikkulykke. Hvis du ikke har en slik avtale med kjøreskoler, læring fra trening maskin og uten rettigheter - skylden for en ulykke du må ta. Hvis du har en slik forsikring, vil på noen måte er ansvarlig for ulykken bære din instruktør mens du kjørte.
   Her, kanskje, alle grunnleggende krav når du velger en kjøreskole.
   Kostnaden for denne skolen starter fra et gjennomsnitt på 20 tusen rubler -. Dette er bare skolepenger i en kjøreskole. Men uten ekstra kostnad du ikke kan gjøre. Vil måtte betale en sum penger for å få en legeattest for å kjøpe de nødvendige lærebøker.
  Hvordan kan jeg få et førerkort?

   Også behov for å gjøre bilder til dokumenter, betale ekstra kjøretimer hvis du må. Må også betale for er kjøring sertifikat for ferdigstillelse. Eksamen i SAI vil koste deg følgende beløp: teoretisk del - 60 rubler; praktisk del - $ 100; leiebil - 400 rubler. Du må også betale for produksjonslisens.
   Som et resultat, før du går til en kjøreskole, bør du forvente at du vil trenge et beløp på 15 ganger mer enn den erklærte verdien av læring.

   Finn en privat spesialist


   Den andre måten å lære å kjøre - en privat instruktør assistanse. Fordelen med denne metoden er at instruktøren kan velge å ha en individualisert utdanningsprogram, og den praktiske delen av det er gitt mer tid enn teoretisk.
   I tillegg er det ferdighetsnivået til privat instruktør som regel mye høyere. Han er interessert første til å forlate et positivt inntrykk, som han skal bygge sin kundebase. Også nytte av slik trening er at du vil delta i noen dress du tid og instruktør vil tilpasse seg deg.
   Men det er ulemper med denne metoden for læring. På eksamen i trafikken politiet, kan du oppleve en liten skjevhet sensor. Hvis du har lært godt og trygt kjøre, bør ikke dette problemet være. Men hvis du fortsatt har noen små feil, så mest sannsynlig at han vil behandle dem mer alvorlig enn slike feil Learner kjøring.
   Også ulempe - er at du tar testen du på en uvanlig maskin.

   På hva du skal se etter når du velger en spesialist?


 •  Det bør være lisens driver opplæring kategorien kunst.

 •  I tillegg bør det konkluderes med en avtale, som vil bli gitt de samme punktene som i samråd med kjøreskole. Den eneste forskjellen er at instruktøren kan operere uten en forsegling.

 •  Det burde gi deg en sjekk eller andre betalingsdokument mottak av pengene dine.

 •  Bilen hans skal være i god stand og utstyrt som en trening kjøretøy i samsvar med trafikkreglene.

 •  Dessuten må forsikringen bemerkes at bilen er "pedagogisk".

 •  Lære selv


   Den tredje måten å lære på - en selv kjører. Men det har en ulempe - hvis bilen ikke kommer som et pedagogisk og du ikke har en lisens, vil du bli betraktet som en overtreder av trafikkregler og straffet deretter. På grunn av selvstudium skal være forlatt.

   Vilkår og eksamener


   Å få en lisens, må du bestå eksamen i trafikken politiet. Det er bare en politikk som klart definerte krav til opptak og opptakseksamen i alle deler av SAI.
   Så eksamen tillatt:
 •  Personer under 18 år, eller 17 år (hvis det er retningen fra militæret) for å få et førerkort kategorien "B". Øvre aldersgrenser finnes hvis helsen tillater.

 •  Også nødvendigvis trenger å gjennomgå en medisinsk undersøkelse for førerkort og for å sende en forespørsel.

 •  Eksamen består av hans bolig eller bosted. Hvis ingen offisiell registrering og registrering, kan du tilby å utstede en midlertidig attest.

 •  Hvis du ikke har uløste problemer med loven, er du ikke ønsket; Du fortsatt ikke ta førerkort på grunn av grovt brudd på trafikkreglene; du ikke har ubetalte bøter.

 •  For å få adgang til eksamen i trafikken politiet må sende inn følgende dokumenter:
 •  Pass eller annet dokument som beviser identiteten til føreren av fremtiden.

 •  Dokumentet der samme informasjon om stedet for innlemmelse eller bosted. Hvis ikke, så en midlertidig attest.

 •  Original og kopi av en legeattest skjema 083/89-in.

 •  Mottak av betaling av plikt i trafikken politiet. Av førerkort vil måtte betale 800 rubler staten plikt for en midlertidig tillatelse er 500 rubler.

 •  Søknad.

 •  Bevis at du er ferdig med kjøreskole (hvis det var i trening).

 •  Førerkort, som du tidligere har blitt utgitt. For eksempel, hvis du overlate eksamen for et førerkort andre kategorier.

 •  Når du presentere disse dokumentene - det betyr ikke at du vil umiddelbart bli tatt opp til eksamen. Hvis du bor eller er registrert i dette området, hvor er den lokale enhet av trafikkpoliti, mindre enn 15 år, dine data i tillegg kontrollert.
   Will gjort en forespørsel til trafikken politiet på stedet der tidligere bolig som du ikke hadde klatret rett. Svaret må vente 1 til 2 måneder. Hvis du bor i området i mer enn 15 år, trenger dokumentene ikke kreve ytterligere kontroller, og du kan umiddelbart tas opp til eksamen.

   Så hva er det eksamen i trafikken politiet?


   Den består av tre deler.
   Den første delen - en test av teoretisk kunnskap. Du må bestå en test som består av 20 spørsmål, som hver tilbyr flere alternativer, hvorav ett er riktig. Kan besvares på en hvilken som helst praktisk for deg å bestille. For å bestå den teoretiske delen tillates ikke mer enn to feil.
   Når du har bestått teorien om at du lar den andre delen av eksamen - en plattform. Du trenger trafikken politiinspektør med en tur på Circuit og utføre noen øvelser. For hver feil vil bli fjernet straffepoeng. Hvis du scoret mindre enn fem poeng, er øvelsen anses ikke levert.
   Totalt er det fem alternativer problemer: slange, Overgang, turn, parallell parkering og inngangen til garasjen i revers. Hvis du tar kjøretimer på en kjøreskole, bør alle disse øvelsene være kjent for deg. På eksamen skal gjøres bare tre oppgaver valgt tilfeldig.
   Pass synes nødvendig. Hvis du har skjedd å passere to øvelsene riktig, og den tredje hadde noen feil, kan inspektøren gi deg et annet forsøk på å gjenerobre den. Hvis du klarer å taklet dette, er den andre delen av eksamen anses levert. Og du kan innrømme til neste stadium.
  Hvordan kan jeg få et førerkort?

   Den tredje delen av eksamen - byen. You Go inspektør med byen og kommer til å ta eksamen på en bestemt rute. For hver feil vil du bli fjernet straffepoeng. Vanligvis er det bare noen få valg av ruter for eksamen, vel vitende om dem, kan du forberede deg på forhånd, og ta hensyn til alle de vanskelige stunder, hvor du kan ta din inspektør.
   For å raskt passere denne praktiske delen, må være veldig forsiktig for å unngå meningsløse feil. Da vil du bestå eksamen på første forsøk, men det vil spare deg for tid, siden gjenerobre kan oppnevne bare et par måneder.
   Når du lykkes bestå tredje del av eksamen, så kan du hilse din kjære få førerkort.

   Internasjonal versjon


   Men hvis du ønsker å reise med bil i andre land, for at du definitivt trenger internasjonalt førerkort. Å motta dem ikke trenger å ta noen eksamener.
   Dette dokumentet er utstedt på grunnlag av din russisk førerkort. Internasjonale rettigheter er gyldig i 3 år, forutsatt at russisk lov er også gyldig i 3 år. Dersom varigheten er mindre enn tre år, folkeretten også utstedt for samme periode. Få dem kan være i samme enhet av trafikk politiet.
   Du må gi originaler av de samme dokumentene og russisk lov, men de trenger for å legge en matt bilde 35h45sm og førerkort. Du må også betale dokumentavgift på frekvensen av 1000 rubler. Making internasjonalt førerkort vil ta ca 30 minutter.
   Det finnes flere varianter av biler, retten til å kontrollere hva som er angitt på førerkortet. De kan deles inn i følgende kategorier:
 •  A - motorsykler og andre kjøretøyer mototransportni;

 •  "B" - biler med en masse mindre enn 3500 kg og sitteplasser ikke mer enn 8 seter i tillegg til føreren;

 •  "C" - maskiner med vekt 3500 kg;

 •  «D» - biler for transport av passasjerer til antall mer enn 8 seter unntatt førersetet;

 •  "E" - en bil med tilhenger.

 •  Forhåpentligvis nå har du all nødvendig informasjon for å få den nye førerkort og bli en ekte driver!  
  Яндекс.Метрика