Hastigheten på alle biler avhenger ikke bare av deres tekniske parametere og egenskaper, men også den såkalte kobling mellom setet og rattet, som er - føreren. Dermed sjåføren inkludert avhenger hvordan vil manifestere seg i en road bil. Like det eller ikke, men en profesjonell sjåfør kan oppnå maksimale fartsegenskaper, selv ikke veldig høy hastighet bilen, takket være evnen til å kjøre profesjonelt.
10 tregeste biler for 2014
 Hva slags bil er den tregeste i år? Det er noen humoristiske svar på dette spørsmålet. For eksempel, en av dem den tregeste bilen - en ødelagt bil, men det er en spøk.
 Faktisk, ifølge auto informasjonsportal "Your Auto", ble utarbeidet vurdering tregeste bilen i det 11. året. For utarbeidelsen av denne rangeringen tar hensyn til de tekniske egenskapene til bilene under akselerasjon, dvs. nødvendig tid til å spre bilen til 100 km / t. Denne ordningen ble tatt som et grunnlag for å sammenligne biler bygget i 2011. For informasjon om de mest interessante nye modeller, er det ikke?
 Tregeste bilen i 2014
 Topp 10 tregeste biler produsert i 2011 og tilsvarende tall skille deres akselerasjon til 100 km / t på sekunder:
10 tregeste biler for 2014

 1.  Volkswagen Passat Bluemotion Turbo Diesel - 119;
   Jeep Wrangler Unlimited Sahara 4x4 - 113 s;
   Volkswagen Jetta S (mekanikk) - 109 s;
   Mazda 2 (automatisk) - 107;
   Hyundai Santa Fe GLS AWD - 105;
   Kia Sorento EX - 10 s;
   Lexus CT 200h - 97;
   Toyota Prius Hybrid - 97;
   Jeep Patriot Latitude 4x4 - 95;
   Suzuki SX4 Sportback - 89 sek.

   Selv om det er vurdert de tregeste bilene, betyr det ikke at de ikke trenger å kjøpe og de er dårlige. Fart karakteristikker av biler, fordi dette er den eneste og den viktigste indikatoren for mange potensielle kjøpere.
   Lykke til på veien!  
Stille ryggekamera

 Videokamera RM116B
 Skrevet siden av lampen lyser bakplaten. Camera "senket" i støtfangeren, usynlig!
Stille ryggekamera

Stille ryggekamera

 Trolig den enkleste måten å sette kameraet i en plastboks mellom baklyktene belysning i rommet. Men det vil bli mer merkbar kamera hengende rundt i bakgrunnen hvite tall.
Stille ryggekamera

 Jeg bestemte meg for å installere kameraet litt dypere fordel rett over antall i støtfangeren satt "rampen" holder lampebelysning bakre rom som kan tjene som en god holder for kamera vedlegget er skjult og ikke ha diryavyty støtfanger. For å gjøre dette, vi slipper stammen, fjerner rammenummeret, skru to skruer på hver side og ta ut stempelet.
Stille ryggekamera

 Vi tar ut gjennom det venstre hullet som ville være tilstrekkelig trådlengde.
Stille ryggekamera

 Så det er i den posisjonen der det er installert i støtfangeren (på bildene indikerte et sted hvor laget ekstra hull for montering, som det andre hullet er klar til bruk fra taket).
Stille ryggekamera

 Derfor er denne rampe satt for dypt, er det nødvendig å forlenge beinet et lite kammer, I vedlagte kameraet på en metallplate ~ 3h5sm, som i sin tur er festet til rampen. Dette tillater installering av kameraet litt senket støtfanger, og gjorde det mulig å justere posisjonen og retningen av kameraet i alle retninger også.
 Bore hull, prøver på, fest og satt på plass (dette stedet fikk båret bort og glemte fotik)
 Så noe sånt
Stille ryggekamera

 Ledninger fra kameraet strekker seg inn i bagasjerommet fra hvilket som helst sted i rennen / bakre støtfanger

Stille ryggekamera

 Mer kreative delen begynner og slutter, og koble ledninger trukket kjedelig video og "+" på baklykt til mottakeren gjennom hele interiøret.
Stille ryggekamera

 For å gjøre dette, må du ta en dekorativ overlegg terskel bagasjerommet, forlot bagasjen trim, seter, helst baksetet, fører- og passasjer terskler på venstre side, dekorative trekant ved føttene til sjåføren, vendt mot "skjegget" som gir tilgang til de bakre kontaktene på enheten, samt fjerne lite hanskerom og løsne skruene to remove denne puten når du kjører
Stille ryggekamera

 "+" Er hentet fra den venstre baklys, nemlig hvit med rød stripe ledningen som går fra lampen. Jeg tok "+" litt lengre fra grønn med hvit stripe ledning (kan spores gjennom ledningene) som ville ha vært betydelig mindre innblanding utenfra.
Stille ryggekamera

 Du kan også finne en "+" i området av omvendt torpedoer.
 Forsiktig, sakte, strekke ledninger på terskelen, bruke vanlige klipp og festene Sett og samle den tilbake i samme rekkefølge Ferdig!
 Retning av øyet kammeret inntil regulert fordi den er like bra sto opp, kanskje senere. Vinkel bare 120 grader.
 Videre, for illustrerende eksempler på dette kameraet (skjermen opptaker faktisk ser skarpere enn det som kunne fikse fotik):
 1. Video, parkert skjevt, ikke langs grensen, fordi det første ikke er vant til å se på skjermen, ikke på speilet
 2. a) Inside:
Stille ryggekamera

 b) Eksternt:
Stille ryggekamera

 3. a) Inside:
Stille ryggekamera

 b) Eksternt:
Stille ryggekamera

 4. a) Inside:
Stille ryggekamera

 b) Eksternt:
Stille ryggekamera

 5. a) Inside:
Stille ryggekamera

 b) Eksternt:
Stille ryggekamera

 De som tviler sette ryggekamera eller ikke, vil jeg si klart - sett. Jeg tror at selv de rimeligste kameraet vil gi deg mange fordeler, er det viktigste ikke engang synsvinkel (selv om dette er også et klart pluss) og gjenværende avstand til støtfangeren som står bak bilen!
 Utvilsomt, alle i verden lurte på om hva som er den dyreste bilen i verden. Jeg har ennå ikke fått svar på dette spørsmålet, tenk at Og dette er den dyreste bilen faktisk kan være. Noen representert ved kraftig "oblyzannыm" på alle sider, sportsbil, noen - en stor superkomfortabelnыm klasse bil med en kraftig motor. Forresten, de begge har rett, begge typer biler som finnes i et dusin eller såkalt tank top, de fleste dyre biler i verden. Ekte sportsbil fremdeles her, vil det være mer. I dag skal vi snakke om det samme ti. Neste 10 dyreste bilene i verden + bilde.
 10th
De dyreste bilene i verden

 List opp ti dyreste bilene stenger Maybach 57S 6.0 V12 bi-turbo med en verdi 367 000 USD. Bil Model - 2005. Maksimal hastighet - 275 miles per time, og akselerasjonstiden er fem til hundrevis av sekunder.
 9.
De dyreste bilene i verden

 Niende plass er 6255 Maybach V12 bi-turbo. Maksimal hastighet på denne bilen er 250 kilometer i timen. Type motor - bensin turbo V12. Modell - 2002. Kostnaden er 385 250 USD.

 8.
De dyreste bilene i verden

 På åttende plass er velkjent sportsbil Porsche Carrera GT 5.7 V10. Kostnaden for denne bilen er 440 000 USD. Bilen er i stand til hastigheter opp til 330 kilometer i timen. Akselerasjonstiden fra null til seksti miles per time er 3,9 sekunder. Modell 2004.
 7.
De dyreste bilene i verden

 Mercedes SLR McLaren 5.4 V8 tar syvende plass rangering. Kostnaden av bilen er om 452 700 USD. Bilen kan nå hastigheter på 334 kilometer i timen. Mercedes SLR McLaren modell 2003 release.
 6.
De dyreste bilene i verden

 I sjette plass er bilen Koenigsegg CC R 4.7i V832V av kostnaden 545 500 USD. Type bil motor - bensin med turbo med to kompressorer tsentrefuzhnыmy RotRex V8. Maksimal hastighet - 395 miles per time. Modell 2004.
 5.
De dyreste bilene i verden

 Femteplass går til bilen Saleen S7 Twin Turbo 7.0. Bilen kan utvikle en hastighet på opp til 390 kilometer i timen. Motortype - bensin turbo. Kostnaden av bilen - 637 000 USD.
 Fjerde
De dyreste bilene i verden

 Leblanc Mirabeau 4.7 basert på fjerde dyreste bilene i verden. Kostnaden av bilen - 645 000 USD. Toppfarten er 370 kilometer i timen. Modell - 1993 årsmodell. Gass Supercharged V8 motor type.
 3. plass
De dyreste bilene i verden

 Topp tre utførelser SSC Ultimate Aero 6.3 V-8. Dette sportsbil er den raskeste bilen i verden og kan nå hastigheter på opp til 436 kilometer i timen. Type motor - bensin turboladet Chevrolet Supercharged V8. Koste SSC Ultimate Aero 6.3 er 654 500 USD.
 2. plass
De dyreste bilene i verden

 På andreplass på listen - Pagani Zonda C1273 V12. Koste Pagani Zonda C12 er 667 000 USD. Motor type kjøretøy - bensin Mercedes Benz M180 V12 V12. Pagani Zonda kan akselerere til 345 kilometer i timen.
 1. plass
De dyreste bilene i verden

 På toppen av de dyreste bil er Bugatti EB Veyron 1648,0 W1664V. Kostnaden av bilen er om 1192000 USD. Toppfarten er 407 kilometer i timen, og akselerasjonstiden fra null til seksti miles per time - 25 sekunder.
 Listen omfatter biler som faktisk er tilgjengelige på verdensmarkedet. Ellers kan du være her for å legge sjeldne modeller, som koster opptil ti ganger eller mer millioner. Men bilene i listen er ikke så lett å kjøpe. For en etterlengtet og en av de dyreste bilene i verdens milliardærer er villige til å vente i årevis. Til oss vanlige dødelige som "bryderiet"
 P.S: Listen består ved utgangen av 2009. Kanskje i 2010 situasjonen har endret seg og er dyrere bil eller rangeringen endres. Men generelt tror jeg situasjonen har ikke endret seg også.
 Også, jeg anbefaler deg å se hvem som er den raskeste bilen i verden.  
Яндекс.Метрика