Hvordan vet jeg årets dekk?
 Til tross for at dekkene ikke tilhører den kategorien av noe forgjengelig, men når du kjøper nye dekk er det nyttig å vite produksjonsdato. For gummi - et materiale utsatt for aldring, som i stor grad fremskyndes hvis ikke riktig lagret. Kjøpe på "friske" dekk kan være delvis hekk og håpet at under lagring de mistet sin ytelse. Bestemmelse av utslipp dekk
 Krever at alle produsenter av dekk som kreves for å sette dem på standardisert merking, inkludert informasjon omfatter datoen for produksjon av dekk. Ser på sideveggen av dekket. Det er gitt en mye forskjellig informasjon om spesifikke dekk og først må du være vanskelig å finne. For å forenkle problemet kan være å finne en 10 eller 12-sifret kode som begynner med forkortelsen DOT. Redusere DOT (Department of Transport) betyr Department of Transportation, som beordret dekk anmerkninger på dem på noen måte.
 Finn de fire siste sifrene i koden. Vanligvis vil de være i en separat blokk. Dette er utgivelsesdatoen av dekket. De to første sifrene representerer uke av produksjon, og de to siste - års dekk. For eksempel vil de 1612 tallene betyr at dekkene ble produsert ved 16 uker 2,012.
 De nye ID-krav dekkene må settes på begge sider av dekkene på den ene siden av dekket hele nummeret, og den andre delen er tillatt oppføring. Så hvis du ser et tall, men kan ikke identifisere det produksjonsdato, prøv å vurdere den andre siden og finne i det hele tall.
 Innen 2000, ikke gi bruk av dekk i ti år eller mer. Derfor produserte dekk har tresifret betegnelse utgivelsesdato. For eksempel betyr 407 dekket ble produsert i den 40. uke, men presisere år er umulig. Tallet 7 betyr et år av dette tiåret, og hva den kan bare indirekte anta den generelle tilstanden til dekk.

 Lagt lagrings- dekk i henhold til reglene fortsatt gjelde i den operasjonen og lov for gjennomføring innen 5-6 år. Men egentlig, med tanke på at sikre forsvarlig lagring leverandøren du usannsynlig, er det for "alder" på dekket over to år, er det fornuftig å kjøpe bare hvis du har gode rabatter.  
Hvordan velge felger til bilen. Stål eller legering?Til tross for enkelhet, er rattet på bilen et svært komplekst område som krever en seriøs tilnærming til valg av felger.
Deler av stålfelger er laget ved stansing av stålplater, som deretter kobles til den ferdige delen ved sveising.
Lave kostnader og høy nok kvalitet - dette er de grunnene som stemples stålfelger er utstyrt med nesten alle bilene som kommer ned fra fabrikken samlebåndet.
Unektelig fordel med stålhjul er deres forholdsvis høy styrke og evnen til å gjenopprette de opprinnelige geometriske dimensjoner, selv etter sterk deformasjon felgen. Hvis en sterk innvirkning på den høye kanten eller bunnen av en dyp grop stemplet stål plate litt bøy, mens en billig lettmetallfelger bare dele.
Demokratiske pris stemplet stålfelger - annet argument for å stoppe deres valg på dem.
På samme tid, er alvorlige mangler stålhjul utilstrekkelig presisjon produksjon, noe som skaper problemer med sin balanse og med sin store masse i forhold til legeringen.
Lettmetallfelger
vybrat-diski02Materyalom for lettmetallfelger i de fleste tilfeller er legeringer basert på aluminium. Titan og magnesium hjul er sjelden på grunn av sin høye pris og capriciousness i drift. Viktigste omfanget av bruk av magnesium og titan disker - dyre sportsbiler.
Den rimeligste og rask metode for produksjon av aluminiumsfelger er enkle støpte. Lettmetallfelger forskjellig lav pris, og ikke alltid takle ekstreme mekaniske belastninger, sprekker eller rett og slett ødelagt av et hardt slag. Deres metall er granulær indre struktur, som er karakterisert ved akkumulering av mikrosprekker ved konstant kjøring på dårlige veier.
Smidde hjul er laget så vel som støpt, støpemetode, men høyt trykk er mye dyrere, men sterkere enn sine motstykker støpte fordi de er flerlags fiberstruktur.
Katannыe lettmetallfelger laget av avstøpning fulgt av rullende felgen og er en krysning mellom støpt og smidde felger som styrke og en pris.
Den grunnleggende fordel med lettmetallfelger er deres lav vekt sammenlignet med stål stemplet. Fire lettmetallfelger 15 tommer i diameter veier ca 20 kg mindre enn stålfelger av samme størrelse.
Dette øker klarhet kjører sin følsomhet til endring av hjulene i gang. Livet chassis, spesielt fjæring gir bedre og blir mer komfortabel tur.
Og store åpninger mellom eikene lettmetallfelger er mer effektiv kjøling bremser bilen.
Når du velger hjul, sørg for å følge størrelser og spesifikasjoner som er anbefalt av bilprodusenten. Hva de mener er fortalt i detalj i publikasjonen "Hvordan å tyde merking hjul."
For noen form eller type hjul, så de kan tjene deg trofast, noe som gjør bilen turen komfortabel og trygg!
Ingen spiker deg, ingen tryllestav!  
Montering av glass på døra Citroen S5-1

Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Før du starter arbeidet, må du hamstre smart sett skrutrekkere:
Montering av glass på døra Citroen S5-1

Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Verktøyet er tilgjengelig, og deretter fjerne panel
 Manualen sier at du må først skru dørhåndtaket, deretter fjerne døren armlenet.
 Ikke tro på dem. Armlenet tett loddet i samme trim og ikke individuelt fjernet.
 Bildet viser "1" er uthevet i grønne caps bør fjernes podkovыrnuv flat skrutrekker.
 I bildene under nummeret "2" viser at det er nødvendig å skru ut skruene.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Prysvityv røde knappen sveklopodъemnyka. Den kan brukes en gang. Etter å ha fjernet dekker kan være forsiktig koble fra kontakten. Selv om du kan dra forsiktig flat skrutrekker opp knappen og koble fra kontakten. Bare vær forsiktig, knapp lett å bryte. Jeg brøt
 Deretter håndterer forsiktig piddyahayemo skrutrekker vendt åpne døren og trekker over.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Plukket opp en flat skrutrekker for å fjerne plastmatte på hvilke skruer skjult sidespeil. Pidfarbuvav grønn fôr:
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Alle de samme pidchiplyuyemo skrutrekker og dra kroker over en plast mesh dør høyttaler. (Podkr. Green.)
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Skru alle skruene fremtredende speaker etterfulgt av (ikke fotografert) er det to skruer kledning. Deres plassering er merket med piler.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Fjerne den siste hetten (d tilnærminger. Green.) Under skruen. Skru av dekker.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Når plating er en slags Herne sannsynligvis støv:
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Før du tar av, er det lett å bryte. Fra dette nabyrayemosya tålmodighet arm med en skarp kniv og skjær limet av denne pylozahystu og fjerne det.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 stikke den tilbake til to-veis tape.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Skru tre skruer fester speilet, men ikke fjern det. Bare svekkes for å lette innsetting av glass.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Sett glass
 Ta av glass fugemasse så: Hvis du står på utenfor døren, bør pakningen trekke over.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Flere bilder er ikke bare en beskrivelse for å sette inn glass og fotkat svært ubehagelig.
 Glass har to hull i bunnen. Bilder funnet på internett og som hullene normalt ikke synlig, satt jeg der stort poeng:
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Ingen behov glass spennbolter. Det er spesielle plasttappene som fanger glass for samme hull.
Montering av glass på døra Citroen S5-1

 Ganske riktig sette glass i regi og trykk forsiktig ned.
 Hun lukket. Sjekk effektiviteten, reduserer glass er i nedre posisjon, sett pakninger og samle alt tilbake.
 Var alle veldig enkel og ikke skremmende. )
Яндекс.Метрика