Hvordan du kan beskytte bilen din mot tyveri
 Kjøp en bil - halve kampen. Vi fortsatt holde. Spesielt hvis hun har fire hjul og kan bevege seg svært raskt. Så oppgradere bilen din ikke minst bilen.
 * Først - alarm. Bil - eiendom ikke billig. Derfor anbefaler vi at du sparer på alarm. Det er best å kjøpe et system med tilbakemeldinger som på tidspunktet for forsøk på tyveri umiddelbart få spovischalnyy signal uavhengig av plasseringen av bilen din, enten nær eller på tvers av byen.
 * Men alarmen du vet fungerer i hovedsak bare i gang forsøk på tyveri tidligere gjorde. Vi trenger litt tid for å raskt kjøre til bilen sin. Profesjonelle kidnappere nok 30 sekunder for å la deg uten bil. Og vet bilen er stjålet, inkludert - en svært vanskelig oppgave.

 For eksempel kan interrupt nummer bare gjenkjenne profesjonell ekspert, men hvis alt nummerering fordøyd plate - startnummer blir ikke gjenopprettet.
 Eller enkleste - bilsalg på reservedeler. Antall som skrevet ikke i hver detalj. Derfor best - på forhånd, gjøre bilen din attraktiv for en potensiell tyv og antall alle nodene og enheter.
 * Hva du trenger å ta anti-tyveri-merking. Merking av biler - bil kroppen når rommene ikke er fjernet av anvendt til hovedkomponenter og enheter. Denne svært betydningen av kidnapping tapt. På denne måten vil systemet lar deg minimere risikoen for tyveri, og dermed maksimere muligheten til å oppleve sin egen bil.
 * Hvilket system anti-tyveri etiketten du velger - avhenger av deg. For eksempel, bruker systemet DATA-DOT spredning av mikro prikker som er pin. Den er lagret i databasen og indekser med informasjon om bilen og om du - eieren. En ulempe - les pin er bare mulig med et mikroskop. Og vi Veier ikke ofte se trafikken politiet ansatt med et mikroskop.
 * Men PLAZMAR systemer og modernisert system MegaWin synlige til vanlig syn, men ikke ødelegge utseendet på bilen din. For informasjon om eieren av hvert kjøretøy plassert på nettet umiddelbart på tidspunktet for merking. Det er, ved hjelp av disse systemene i noen kapasitet, i butikker kan sjekke en mistenkelig kjøretøy, dens virkelige eieren i databasen, som ligger på Internett.
 Og, av den grunn at alle komponenter og enheter for maskinen er merket og er nå nummer, ikke kan være redd for super bilmekanikere i workshops - ingen kan erstatte et nytt element i det tidligere, det samme, bare eldre og ikke autentisk.  
Billigste bilKjøpe en bil - en alvorlig sak, så det må bli kontaktet ansvarlig. Statistikken sier at de fleste foretrekker å endre biler hvert tredje år. Av denne grunn, etterspørselen etter den billigste bilen svært store. Ikke alle har råd til dyre og en god bil, og rimelige biler og innenlandsk produksjon bil tilgjengelig for nesten alle.
Kjøpe en bil, husk at bilen - er ikke bare en god venn, men også en rekke problemer, og starter og slutter med tjenesten mangler produsent. For en liten kostnad kan ikke få alt på en gang: kraft, pålitelighet, sikkerhet og komfort. Derfor er valget av den enkelte.
Vi har gitt våre kunder et stort utvalg av billige biler.
De ti billigste biler
Tiendeplass tilhører "Tagaz-C10». Kostnad - 98 000 hryvnia. I Taganrog produksjonen av denne bilen ble lansert våren 2011. I dag sedan er tilpasset russiske forhold modell JAC A138 - Tojoy, som dukket opp i 2008. I tre år har ingeniørene jobbet med brønnkomplettering design. Kroppen styrke er økt på grunn av spesielle sveiseteknologi. Design utvikling engasjert italiensk design studio. Fordi bilen er en klassisk europeisk utseende. I grunnleggende utstyr som klimaanlegg, elektriske vindusheiser og lydanlegg. Men kollisjonsputene er ikke tilgjengelige.

Niende plass er Renault Sandero
 - 92 000 hryvnia. Dette er en av de mest tilgjengelige russiske kunder i den franske bilindustrien. Robust plattform, attraktivt utseende, lav pris - alt dette gjør bilen etterspørsel. I noen måte maskinen er etterfølgeren til den berømte Renault Logan, som vant hjertene til bilistene kombinasjon av pris og kvalitet. Utenfor kompakt kombikupé er andre i størrelse og volum av bagasjerommet på en sedan og stasjonsvogn Logan MCV. En komplett interiør billigste Authentique fra Logan'ivskoho ikke annerledes.
Åttende plass var Renault Logan - Fra 90 000 hryvnia. Denne bilen er den billigste utenlandsk bil i vårt marked. Det er verdt å merke seg at lav pris ikke snakker om henne dårlig kvalitet. Spesifikasjoner og komfortinnstilling er på et anstendig nivå. Grunnleggende utstyr som klimaanlegg, lydanlegg, men det er oppvarming bakvinduet airbag og driver. Motor volum 1, 4 liter. Bil forskjellig mengde bagasje og lugarkapasitet.

Syvende plass ble tatt av Lada Kalina
- Fra 74 000 hryvnia. Siden det ble lansert, det tok åtte år, men er fremdeles den vanligste bilen. I løpet av denne tiden har bilprodusentene gjort de nødvendige modifikasjoner til bilen, forbedre kvaliteten. Kalina er enkel å bruke, og et ekstra pluss er den lave kostnaden for reservedeler. Alternativene inkluderer elektriske vinduer, kollisjonsputer.

Sjette plass gitt ZAZ Chance
- Fra 71 tusen. I 2009, i Zaporizhia Automobile Building Plant endte kontrakt med General Motors DAT å produsere biler Chevrolet. Siden da produsert på ZAZ'e Chevrolet Lanos og Daewoo Sens bil fikk bare merkevare ZAZ Chance. Grunnleggende endringer i hovedsak påvirket prisen på bilen, flytte den i den billigste kategorien. Komponenter forbli den samme.
Femteplass går Daewoo Nexia- 64000. Bygge kvalitet og pålitelighet av bilen glede, men det samme kan ikke sies om sikkerhet. Mangelen på kollisjonsputer er meget overraskende. Produsenter lovet at det vil være i den nye tredje generasjon, samt ABC-systemet, og en ny rattstammen. Inntil det skjer, må sjåførene være fornøyd med innovasjoner i kabinen, raffinering kroppen og stille motoren.
Fjerdeplass tilhører Lada Granta- 61000. Oppdatert innenriks sedan ble lansert i slutten av 2011. I dag er denne bilen leveres på forespørsel. Biler utstyrt med en motor kapasitet på 1, 6 liter. Design av lavkost sedan sammenlignes med ansiktet samlet Hver lille hjelper. Men samlet det viste seg godt og selv elegant. Lette salon riktig.
Tredje plassen ble vunnet VAZ 2113-15 - 60000. De viktigste fordeler fremfor utenlandske biler - en liten drivstoff tilgjengelige deler, som kan kjøpes på ethvert bil show. Prisene på de fleste demokratiske reparasjon. Kollisjonsputer er ingen biler i noen konfigurasjon.

Andreplassen - Chery QQ
- Fra 54 tusen. Dette billigste bil produsert i Kina, noe som forklarer årsaken til den lave kostnaden. På riktig nivå av sikkerhet er usikkert, men komforten hyggelig fornøyd. Dame noe sånt som en bil Daewoo Matiz og design gjentar sitt maksimum. Det er vanskelig å kalle en ulempe, mest funksjons - en liten, kvikk, romslig bil ville være en god start for en ung avtolyubytelky.
Leder av billige biler Daewoo Matiz, kostnaden av 53.000. Mange refererer til det med en klype salt, siden montering skjer i Usbekistan. Men ikke så trist. Overraskende interiør og transportkapasitet. Samlet, kan bilen beskrives som liten og stor utvendig inne. Motorkraft er ikke egnet for plutselige starter, rask akselerasjon. Motor volum 1, 0 liter.  
Hvordan bære barnet i bilen?Du dukket opp ungen i bilen og lagt til en passasjer? Forsiktig Derfra må maskinen være den mest praktiske og sikker. Å lære å endre interiøret i bilen og kjøreatferd i forbindelse med den lykkelige begivenheten, vi konsultert med erfarne sjåfører "bэbymobyley."
SIKKERHET
Passasjerer under 12 krever spesiell oppmerksomhet og ekstra utstyr for å transportere det i private biler. Først og fremst må du bileieren (del-happy "eier" sønn, datter, eller til og med begge deler samtidig) - spedbarn bilsete.
Heldigvis, i dag det meste av "avtomamochek og avtopapochek" har kommet til å erkjenne behovet for å kjøpe denne enheten (men ikke uten hjelp av høye, men mye behov straffer for brudd på denne regelen). I denne sammenheng, et forslag på "Du har ikke kjøpt en baby sete i bilen? Odumaysya! "Vi utelate. Tenk bedre tilpasse det nærmere.
BARN i bilen
Den mest hensiktsmessige alternativet for transport Knappe som ikke hadde holdt hodet og ikke sitte, regnes vugge stol. Barn er det i liggende stilling, er det praktisk, og ingenting truer skjøre ryggraden og mykt bredt belte som passerer gjennom magen, sikkert fikserer stillingen.
Lignende avtolyulky (tilhører gruppen "0+" og beregnet på vekten av 3 til 13 kg.) Med spesiell anatomisk form og komfortabel nakkestøtte, utstyrt med en spesiell bærehåndtak som å henge leker som barnet er ikke lei på veien.
Etablere stol for babyer kan være i front, og bak passasjersetet. Trafikkregler ikke forbyr enten den ene eller den andre. Det viktigste at det var rettet mot kjøreretningen av bilen - det vil si tilbake til frontruten. Dette kravet er på grunn av det faktum at barn under ett år er veldig svake nakkevirvler.
Når du installerer husker godt i forkant av den obligatoriske nedleggelse kollisjonsputer bil. Og ikke glem at det tryggeste stedet i bilen - med førersetet. Men det mest farlig - at passasjeren foran.
Fra HODOVASYKA og eldre
Den neste gruppen av barns bilsete er utformet for barn over ett år og som veier 9-18 kg utseendet på disse stolene er ikke veldig forskjellig fra de ovennevnte, men kan monteres både forover og mot den.
Bilbarnestoler "1+" krever spesielt forsiktig valg og må oppfylle barnets vekt (eller barnet er ubehagelig, vil det handle opp, distraherende sjåføren). Det er derfor før du kjøper det viktig å sette et barn i bilen sete og styre tid sjekk fordreining når landing ryggrad, leder komfortabelt, ingen trykk belter.
For de over 6 ...
Det er nødvendig å nevne barn over 6-7 år. For transport av denne aldersgruppen navngi reglene er brutt oftere enn med barn.
Foreldre ofte feilaktig tror at for å ivareta sikkerheten til barnet nok å sette det på noe høyere og sikre regelmessig sikkerhetsbelte. Hold deg! Prystibayuchy barn på denne måten, du setter det enda større risiko enn når han ikke har på seg et sete.
For å ivareta sikkerheten i dette tilfellet bør kjøpe spesielle seter stiger, såkalt "booster". Han er i stand til å oppdra et barn til en slik høyde som vil feste det ordentlig, resterende godt fast selv ved kraftig oppbremsing. I tillegg har denne ukomplisert ting - veldig praktisk. Livet lang booster - det passer som en seks år og tolv månedersvekst på ikke mer enn fem meter.
VIKTIG INFORMASJON
I stolen, er det viktig å tenke og tilbehør som vil være nødvendig for deg og barnet ditt på veien.
Erfarne foreldre-drivere observert at barn sov i bilen. For denne situasjonen (eller snarere for barnet i hennes maksimal komfort og sikkerhet) er den måten har en spesiell krage sikkert fikser hodet og nakken under søvn.
I tillegg, "avtorodytely» Kjøp anbefaling dekker forsetene for å beskytte posen fra smuss eller omvendt, dekke barnets ben. En spesielt økonomisk tilpasset å få underlaget under setet (slik at det ikke etterlater bulker i setet og ikke povrezhdalo møbeltrekk, inkludert huden).
Ikke rart i bэbymobyle kan også være sol persienner (fast eller borrelås), nippel, smokk på pryschiptsi knyttet til bilseter, leker og musikk (stor suksess med barna nærmere ett år og eldre bruker hjulet leketøy - kid, for "driver" som far eller mor), og spesiell årvåkenhet driver.
Dette vil sørge for sikkerhet på veien og du roe oss som bryr seg om deg og dine barn!  
Яндекс.Метрика