Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Forhindre rust vil gå videre for å eliminere andre alvorlig skade på bilen din. Det er nok å bare følge våre råd.
Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Trinn 1: Generelt
 Vask bilen din hver 2. uke. Hvis du ri på veier strødd med salt, bør det rengjøres ukentlig.
 En gang hvert 4 måneder gjelder voks belegg.
 Hold interiør alltid ren, spesielt på steder der det kan zavestysya rust inne i bilen.
Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Trinn 2: Fighting salt
 Salt akselererer utseendet av rust. Prøv mer omsorg etter bilturer til salt på veiene.
 Rengjør bunnen av bilen og under hjulene.
 Hvis du reiser ofte på veier strødd med salt, bruker en spesiell maling eller fettbestandig beskyttelse.
Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Trinn 3: Spray
 Hvis du allerede har rust på bilen, er det anbefalt å bruke spray hindrer rusting (i dette tilfellet et utenlandsk merke Jig-A-Loo eller vår - Movila, Ialomiţa).
 Før påføring av metalloverflaten bør være tørr.
 Vær forsiktig med brennbare stoffer. Sørge for først at motoren er avkjølt. Etter søknad gi tid til å tørke spray. Også prøve å få ting i skjerf eller eksosrøret.

Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Trinn 4: Søknad
 Hvis du har lenge brukt bil, bør du vaske den og bruke en beskyttende spray.
 Bruk av dekselet (se. Figur) for bilen.
Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Trinn 5: Kontroller
 Mest inspisere bilen. På steder vanligvis rust maling bobler.
 Vær spesielt oppmerksom på panseret, bagasjerommet og sted under hjulene.
Hvor for å hindre forekomsten av rust på baksiden av bilen

 Trinn 6: Fix
 Hvis det imidlertid var rust, bruke spesielle spray som fjerner dem.  
Hvordan å polere bilen manuelt?
 Ren skinnende bil kroppen med en dyp glans maling vil alltid være stolte av sin bileieren og beundring for andre. Det vil prege eieren av denne maskinen som en omsorgsfull eier som ikke bekymre deg bare om utseendet på bilen sin, men også om sin sikkerhet. For å hjelpe bilister i spesialverktøy utviklet kjemikalier, polerer kalt for en kropp, i mange år representert i et stort spekter i markedet.
Hvis du ønsker å male på bilen opprettholdes som å skinne akkurat ut av en bil samlebånd til lakken var den mest beskyttet mot korrosive miljøet og du har til disposisjon et par timer av fritiden som kunne bli viet til polering av bilen, men vet ikke hvor du skal begynne, så denne artikkelen er for deg.
 Hvor skal jeg begynne?
Før polering maskin trenger å vaske og tørk. Ikke poler bilen i solen og vinden. Søl på polering gummi og plast deler det bør slette dem uten å vente på tørking, som deretter tørket polsk gnidd så hardt.
Wax sparer billakk skaper en beskyttende film som legger glans maling, lukker porene og skader fra skitt, vann og rust. Også voks behandlet overflate er mye verre fuktet med vann. Vanndråper på det raskt roll som vil bistå i regnet zabrыzhyvanyyu mindre kropp med gjørme. Selv om du vasker bilen din hjelp til biler med voks, har du fortsatt ønskelig, minst to ganger i året for å utføre manuell polering kroppen.
 Hvordan polering maskin?
Påfør en valgt maskin som ikke er større enn en liten mengde 05h05m polering svamp som kommer med polirollyu. Etter tørking slipe polsk seksjonen kroppen med en myk, lofri klut. For dette formålet svært godt egnet for barnebleier. Etter bearbeiding én del til neste trekk. Ikke la en polsk banket på store flater, fordi det kan alvorlig tørke ut og da blir det vanskelig å slipe.
Ikke påfør mer innsats ved sliping og holde et øye med arbeidsflate som ikke får støv og sand, som de forlater store riper på den.
Hvis polert hendene kan du bruke en kjedelig maskin polering med skum disker. Prosessen med polering anbefales ved lav hastighet.
En ekstra fordel med polering vil fjerne små flekker av bitumen fra overflaten av kroppen som er svært merkbar på lyse farger.
Hvordan å polere bilen manuelt?

 Hvordan velge en polsk?
Du kan velge en kontur polish på markedet under fargen på bilen din. Også se etter alle typer farge du er interessert tiltenkte polsk. For eksempel, det er spesielle polerer for metallic lakk type. Viden kjent produsent av ulike polishes er TurtleWax, eller som det ofte kalles skilpadde på grunn av tilstedeværelsen av hennes bilde på bredden av polirollyu.
 Hva er polerer?
Det polering med slipemiddel som brukes for å fjerne små riper på overflaten ved å fjerne enkelte lag av lakk. Denne operasjonen utføres kun ved spesielle polyrovochnыmy maskiner som er nødvendig for å manuelt fjerne pelsen er svært vanskelig. Å skape et beskyttende belegg for omlakkering og gi det skinne gjeldende bezabrazyvnыe lakker. Disse polerer kan påføres med en poleringsmaskin og for hånd.
Som du kan se i ferd med å fullføre beskyttende kropp ingen big deal. Vi må ha litt ledig tid, tålmodighet og flid. Vi garanterer at etter den er ferdig, vil du føle en stor følelse av stolthet og beundring som utseendet på bilen og gjorde sin egen jobb.  
Hvordan du lagrer vinterdekk?
 Utbruddet av våren og jevn økning i temperaturen på termometeret koblet til både bilister med behagelige følelser som nå i økende grad beveger seg på veiene frie for is og snø, og med den ekstra stresset. Det bør gå dekkskift vinterdekk til sommeren, og deretter komme opp og hvor og hvordan du lagrer vinterdekk. Dette var noen folk tror, ​​men har også gummilagringsregler. Riktig lagret dekkene beholder sine egenskaper og egenskaper iboende produsenter i flere år inntil den fulle avskrivninger.
Vurdere hvordan du lagrer vinterdekk og hva som bør være strengt unngås i dette tilfellet. De viktigste anbefalingene kan bli presentert i de følgende avsnittene.
 1.  Før du fjerner kodene, sette hjulene i henhold til sin plass av installasjoner på bilen: LP - foran til venstre, LS - bakre venstre, PE - front høyre og programvare - rett rygg.
  Etter fjerning av gummi det et must-vask for å fjerne skitt og rester av aggressive reagenser var dekkene etter vintersesongen. Etter vask, sørg for å tørke godt.
  Dekktrykk å komme ned til 10-15 atmosfærer. Dette er den optimale størrelsen for langtidslagring av biler gummi montert på disker.
  Hold vinterdekk er anbefalt i tørt kjølig sted. Oftest anvendes til dette formålet garasje. I oppvarmede rom dekkene må ikke være i umiddelbar nærhet til varmekilder.
  Dekk montert på plater kan lagre eller suspendert på kroker eller stable ene hjulet til en annen. I sistnevnte tilfelle, de tar opp mindre plass i garasjen.
  Dekk uten disker kan lagre bare oppreist, snu dem hver måned for å unngå statisk deformasjon av gummi.
  Ikke tillatt å lagre dekkene utendørs.
  Vinterdekk bør beskyttes fra direkte sollys. Også påvirke egenskapene til gummi hyppige svingninger i luftfuktigheten.
  Par oppløsningsmidler, forskjellige typer brensel, kan oljen kommer i kontakt med gummi, slik at lagring av dem i samme rom uakseptabelt.
  Hvis dekkene er pakket i plastposer, da de ikke bør være tett tie, forstyrre naturlig ventilasjon. I stedet for pakker, de spesielle deksler som er produsert av noen bilprodusenter som ekstrautstyr.
  Det er ønskelig at gummi ble lagt på en flat overflate av tre, så som en pall.
  Hvordan du lagrer vinterdekk?

  Hvis du ikke har riktig plass, kan du dra nytte av sesongmessige dekk lagringstjeneste i spesialiserte dekksentre som har dukket opp i mange store byer.
  Feil lagring av vinterdekk kan føre til en reduksjon i livet til dekk og endre de fysiske egenskapene av gummi, opp til totalt uegnet for videre bruk.  
Яндекс.Метрика