Mottaker i Euro-paneler

 Opprinnelig tenkt å din'vu mottaker c utgående skjerm, men tvilte på grunn av pålitelighet og holdbarhet av mekanismen som gjør skjermen.
 Og så bestemte jeg meg for å kjøpe 2DIN mottaker. Tok modell Mystery MMD-6240S:
 Pen er ikke en dårlig mottaker, en slot microSD, usb på baksiden (jeg en gang tok en skjøteledning og sette på en hylle like nedenfor) leser cd, dvd, tv er, aux, og bakgrunnsbelysning RGB (jeg konfigurert den til grønn)
Mottaker i Euro-paneler

 Så, konsoll fjernet, trakk seg ut "luft korridorer" cut partisjon (stivhet)
Mottaker i Euro-paneler

 og bestemte seg for å drukne dem inne, klippe et stykke plast prosverdlyvshy 3 hull
Mottaker i Euro-paneler

 På den annen side sitter fast dobbeltsidig tape med en tykkelse på ca. 1 mm. samtidig det kondensere sprekker
Mottaker i Euro-paneler

 Og nå er det fast og skrudd:
Mottaker i Euro-paneler

 Ja konsoll så for behandling:
Mottaker i Euro-paneler

 Skjær ut av rammen under "luft korridorer" og blokkere signalfeil:
Mottaker i Euro-paneler

 Og han begynte å lodde (forresten, er dette plast god payayetsya) ved å smelte kantene og skjære biter av plast og smeltet dem i sprekker
Mottaker i Euro-paneler

Mottaker i Euro-paneler

 eksternt
Mottaker i Euro-paneler


 innenfor
 Laget av aluminium monteringsplater, som fabrikken ikke er montert, men mine ikke gå med ham
Mottaker i Euro-paneler

Mottaker i Euro-paneler

 Konsolidert ham (det var trolig den vanskeligste)
Mottaker i Euro-paneler

 deretter prøvde på, og så det landet som du ønsker å lodde
Mottaker i Euro-paneler

 Dessverre er det ennå ingen bilder med mafonom, men uten
 Zapayav hånd, materialet som brukes til cap-board datamaskin
Mottaker i Euro-paneler

Mottaker i Euro-paneler

 For shpaklyuvav kitt med aluminiumspartikler (men vi kan ta spesielt for plast - svart)
Mottaker i Euro-paneler

 Deretter pereter, gikk flytende fyllstoff, maling og dekket med lakk.
 Som resultat, som er svært fornøyd:
Mottaker i Euro-paneler

Mottaker i Euro-paneler

Hvordan skru den ødelagte bolten?"Bolt har brutt ... hva? "- Med den situasjonen møtt av mange bilister og folk som okkuperer bygging og reparasjon. Hvordan skru en bolt frustrert raskt og trygt uten å bryte detalj?
Det er flere påvist måter å skru den ødelagte bolten. De kan brukes for å løsne rustne nøtter, stendere og andre gjengede forbindelser.
Vurdere noen av dem:
Ta eddiksyre eller oljesyre, parafin eller penetrerende olje (for eksempel WD-40, er tilgjengelig som en aerosol). Påfør en av disse væsker i den synlige delen av tråden. Forresten, noen hevder som kan fylles og "Coca-Cola" (her og drikke det nå :)). Vi produserer lette hammerslag på hodet av bolten (mutter) for hurtig inntrengning av væske i tråden. Vent 5-10 minutter og skru.
Løsne bolten kan prykypevshyy hvis varme den med en blåselampe eller en loddebolt (avhengig av størrelse). Resultatet er ødeleggelsen av varme skala, rust og oksider, beholde skruen. Skru ut for å bli varmet opp. Hvis du er redd for å forstyrre grenser, bruker fastnøkler, ikke Rozhkov som vanlig.
Ganske enkel måte å skru bolten prykypevshyy. Ta en hammer og banke på ansiktene til tillit. Således vi bryte strukturen av rust. Hvis mutter eller bolt spesielt godt på plass, kan du prøve å bruke en skrutrekker eller meisel. Vekselvis, sette den skarpe enden på grensen og en hammer otstukyvaem rotasjonsretningen. Deretter skrus rusten bolt vil ikke fungere.
Jeg ønsker dere å bolt vidkruchuvalysya så godt som zakruchuvalys.  
Hvordan å male riper på bilen?
 Fremveksten av chips på maling belegg maskiner - er nesten uunngåelig. Tilfeldig stein fløy ut av bil hjul, som beveger seg i motsatt retning eller passerer, ofte har nok energi til å blåse festet på plass på kroppen maling. Situasjonen har forverret seg de siste årene med overgang til bilindustrien mer miljøvennlige vannløselige maling og lakk som er betydelig dårligere i sin mekaniske styrke tradisjonelle nitro - akryl eller emalje.
Som et resultat, etter en periode med drift før bilisten reiser spørsmålet som å male var chipped maling maskiner. Faktisk, i tillegg til tap siden utseendet kan være veksthus for veksten og utviklingen av rust på baksiden av bilen.
Ingenting komplisert skygge chips der. For mindre reparasjon omlakkering hver maker utstedt en spesiell to-komponent reparasjonssett, som består av base maling og beskyttende lakk. Plukke opp et sett av fargen på lakken på bilen din kan være sin VIN-kode fra offisielle forhandlere eller selvstendig i elektroniske kataloger som tilbys av nettbutikker reservedeler. Etter å kjøpe kit fargelegging kan starte skygge chips følger.
 1.  Vask og tørk med en bil kroppen at det hadde sett bedre chips og maling skadet områder.
  Avfette alle steder som vil pidfarbovuvatysya.
  Vel riste flasken med maling-basen. Pent brukt første strøk med maling på de skadede områdene. Hvis cleavage lite område, kan den brukes for touch-up tannpirkere, plassere den på tuppen av litt maling og fylle hennes plass skade maling. For store lesjoner bør bruke spesiell tynn pensel.
  Vent for fullstendig tørking av det første lag av maling. Avhengig av omgivelsestemperaturen, kan det være forskjellige. Etter det første laget og forsiktig bruke en andre og la det tørke.
  Etter to strøk med maling, påfør 1-2 beskyttende lag med gjennomsiktig neglelakk på de andre ampulle reparasjonssett. Ikke glem å gi tid for tørking lag.
  Full tørking og herding maling med lakk skje innen en måned. Du kan prøve å holde en lett touch-up polering sted å fjerne ulikheter. Hvis alt ble gjort grundig, etter polering skraverte områdene er nesten usynlig.
  Se på som din billakkering, male over det på tide på den siden. Da har du permanent lagre den dyreste delen av bilen - kroppen fra utseendet på tidlig korrosjon.  
Hvordan å lære å kjøre en kvinne?
 Som et barn, jenter ikke spille maskiner, er det forbeholdt gutter. Men dette betyr ikke at kvinner takle kjøring verre når moden. Det er allment akseptert at kvinner kjøre bilen verre enn menn, faktisk var ikke mer enn en myte. Bygging av trafikkulykker levner ingen tvil: kvinner mye mindre krasj på veiene. Dessuten, selv om det er ulykker med sin deltakelse, gjerningsmennene ofte er de ikke.
Forresten, denne holdningen til kvinner bak rattet - en rent russisk oppfinnelse. Prøvde å våre hjemmelaget lyd sjåvinister berømte avhandling av ape med en granat eller tyskere - Gud forby! - amerikanere. Få ville trodd! Men er vi heldige, noen arabiske land driver kvinner er ikke tillatt.
 Kjør eller ikke å kjøre?
Men, dessverre, utbredte oppfatninger om kvinners manglende evne til å håndtere trafikken, mer kompleks enn en vogn eller tralle i et supermarked, har blitt så populært at mange fortsatt holder seg til det. Og inkludert - mange kvinner. Det er ofte stopper damene når det gjelder tid til å gå til kjøreskole. "Hvis Gud var gledelig å ha jeg kjørte, ville jeg være tre meter! "- Sa kvinner og for alle avvise ideen alene for å erobre veien.
Hvis du fortsatt vurderer, om du trenger å ta til høyre, gi deg selv et svar bare to spørsmål:
Lar du bryr deg? (Den finner ut det medisinske utvalget).
Enten du foretrekker å reise med bil?
Hvis begge spørsmålene du ga et positivt svar, gå til kjøreskole stands.
Men kjørestil og tilnærming til undervisning menn og kvinner fortsatt annerledes. Kvinner er mer emosjonelle, de er mer opprørt på grunn av sine feil. De har utviklet bedre sidesyn, på den ene siden, lar tidligere sett faren, hvis det skjer, på den andre - ofte avleder oppmerksomheten fra veien.
Å lære å kjøre bil, må en kvinne først overvinne sin frykt - faktisk er det, og ingenting annet er det største hinderet for den verdsatte "skorpe".
 Hva er redd for kvinner?
Hvordan å lære å kjøre en kvinne?
 Først, det samme ulykke. Ulykker på veiene ikke skjer veldig ofte, men hvis du kjøre forsiktig - risiko for å komme inn i det er minimal. I tillegg er bilen forsikret - hvis noe går galt, kan det bli brakt inn i riktig form billig.
Følgende er, overraskende, veldig "skummelt" andre biler. Strømmer av biler som reiser mot baksiden og heller ikke så farlig. Ingen av deltakerne i bevegelsen som mål å ikke støte eller presse deg til siden og erfarne sjåfører hvis de ser at du kjører en nybegynner, de selv er ekstremt forsiktig og varsom. Så, utfører manøvrer, ta deg god tid, gjør alt nøye, selv om det tar litt tid.
En annen frykt - "Jeg vil ikke! ". Hvis noe svikter gang, betyr ikke at du ikke har talent - bare fortsette å øve, og vil lykkes. Tro meg, de ess overbevist om at i dag tilfeldig spinne hjulet venstre lillefinger, parallelle ben på telefon diskutere de passerende damene, også, en gang kaste liter svette, febrilsk klamrer seg til rattet, gass og forvirret med brems.
 The Iron Lady på jernhesten.
For noen grunn er det antatt at kvinner med maskuline trekk lett lære å kjøre. Det er ikke. Skjøre og feminine skaperverket kan styres med en jernhesten ikke verre strenge forretningskvinne. Et førerkort alene ikke gjør Turgenev uforskammet spesiell ung dame. Kjøring - er bare en annen ferdighet, og ikke noe mer.
 Feil er ofte laget av kvinner.
Lære å kjøre en kvinne vil være mye enklere om det vil unngå de vanligste feilene.
Ta bilen for sine studier av din ektemann (kona), og hans egen - som instruktør, uansett hvor stor fristelse. Hans holdning til "svelge" for myk, og selvfølgelig han har råd til uriktige påstander om kjøringen. Ikke undergrave tilliten. Det er bedre å leie en privat instruktør. Korrigere dine feil - hans arbeid og gir bilen opp en student eller instruktør eller kjøreskole ikke selv foreslå at maskinen vil fungere feilfritt.
Ikke obveshyvayte bil advarsel "kjeler" og "sko". Det er heller irriterende andre drivere. Ikke spør deg selv til overbærenhet b spesialbehandling. Før loven alle førere av veien nivå.
Ikke gjør de første store pauser. Hvis du er ferdig med kjøreskole, bestått eksamen og deretter ikke sitte bak rattet på et par måneder - nesten alle har til å starte på nytt. Ikke kast bort ferdighetene til automatikk raskt glemt.
Mestre kunsten å drive en kvinne, for den saks skyld, og vilje til å hjelpe mannen, forstå behovet av prosessen og selvfølgelig, tålmodighet og utholdenhet. Hvis disse komponentene er allerede ganske snart gå innkjøp av mat, til jobb eller til en annen by til beste venn vil være et spørsmål om naturlig og enkel.  
Яндекс.Метрика