Hvor ofte å endre tennplugger?Tennplugger i forbrenningsmotorer drevet forbrenningsprosess drivstoff-luft blanding i sylindrene og deres effektivitet avhenger matche ytelsen til motoren er oppgitt av produsenten. Gaps tenning enda en gnist av 4-6-8-motoren reduserer sin makt og øker mengden av skadelige stoffer i eksosen. De mest sannsynlige årsaken funksjonsfeil tennplugger er produksjonsfeil eller sen erstatning.
Hvor ofte bør jeg skifte tennpluggene

Frekvensen av erstatningstennplugger er avhengig av flere faktorer:

motor design;
produksjonsteknologien stearinlys;
av tenningssystemet som et hele;
forhold;
drivstoff som brukes.

For de fleste bil merker Hyppighet for utskifting av stearinlys stavet produsent i retningslinjen manuell eller tjeneste bok. Vanligvis, moderne motorer sette den lik 30 tusen kilometer. Det bør bemerkes at dette krav er oppfylt for høykvalitets opprinnelige tennplugger, med det passende type motor kalylnym nummer.
Kalylnoe tallet representerer de termiske egenskapene til tennplugger, som viser verdien av temperaturgrense, etter som prosessen begynner å vises ukontrollert tenning drivstoff-luft blanding i sylindere av motoren fra de oppvarmede deler stearinlys. Ved herding antall stearinlys er delt inn i varm, medium, kald og standardisert. Det finnes spesielle tabeller for merking og interchangeability tennplugger store produsentene.
Med ingen problemer med motoren arbeid følge hyppigheten av erstatning gnist anbefalt av bilprodusenten. Ujevn motorytelse, støy og vibrasjoner kan tjene som et signal om problemer i systemet med å tenne lys generelt og spesielt.
Hvis tenningssystemet diagnostikk ikke oppdage feil og deretter skru ut tennpluggen og inspiser dem nøye. Funksjonsfeil stearinlys sot bør ha lys brun i midtelektroden og dens sentrum. Svart sot bevis for misbruk ved forbrenning av drivstoff-luft blanding på grunn av feil på tenningssystemet eller drivstoff. Nagar med et rødlig skjær punkt til det store antall additiver i drivstoffet du bruker.
Visuell inspeksjon av lys i nærvær av en gnist mellom de sentrale og laterale elektroder vil ikke gi deg nøyaktig informasjon om sin effektivitet. Det faktum at tilstedeværelsen av en gnist under atmosfæretrykk betyr ikke at lyset vil også arbeide i høytrykkssylindere. For tilstrekkelige kontroller krever spesielle stands, som vendinger stearinlys i kamera med et visningsvindu, som senere innlevert den nødvendige press og stress. Bare denne testen gjør det mulig å vurdere nøyaktig ytelse stearinlys.
I fravær av en slik stand en måte for normalisering av tenningssystemet er uplanlagte erstatning lys for ny bevisst repareres. Selvfølgelig, før dette arbeidet skal utføres for å identifisere og adressere årsakene til for tidlig svikt i tennpluggene.  
Hvorfor dårlig starte bilen?Hver driver minst en gang overfor problemet for avvisning teknologi. Hvorfor dårlig start bil? Årsakene til dette kan være, men selv en nybegynner vil si at mest sannsynlige årsakene til antennelse. Spesielt urovekkende situasjon der bilen ikke vil starte i morgen, og et presserende behov for å reise på forretningsreise eller i drift. Eller et sted hvor det er ingen der og vente på hjelp fra noen.
La oss se, hvorfor ikke starte bilen. Grunner bør søke gradvis prøver å finne henne. For å begynne, sørg for at det er gass i tanken og går inn i pumpen eller forgasseren fine. Oljenivået skal være opp til merket. Vann eller frostvæske i radiatoren skal være tillatt temperatur og fullt være til stede i kjølesystemet.
Hvis du jobber en forrett bil reagerer, det er bra. Ellers er det en sjanse for svikt eller feil på elektrisk distribusjon tenning. Få det kan, hvis du skru opp et lys, satte den på en lysestake og sjekk om det er gnist. Du trenger å jobbe starteren og se om det er en gnist. Hvis den finnes, konkluderer vi med at tenningssystemet i orden, er problemet mest sannsynlig i forgasseren eller injektor (avhengig av hva som er på bilen).
Hva hvis bilen ikke vil starte og vente på hjelp ikke fornuftig? I alle fall er det anbefalt å bære et middel for aceton eller neglelakkfjerner med spiker. Det må være ganske mye. Pen i hver sylinder drypp 4-5 dråper av væsken og bilen skal zavestysya. For å gjøre dette, skru hver stearinlys og utføre operasjonen. Så pakk dem tilbake og prøve å starte bilen. Bare én gang ikke rushte, en lite varme motoren.  
Tuning bilpleie

 Batch ensartethet kan ordne alle eiere og eiere av flere biler. Så gjør tuning alt kan skifte hender veiviseren. For eksempel endrer fargen på møbeltrekk, bil interiør skinn dra favoritt farger.
 Native Interior Volkswagen Eos ser kjedelig for kundene tuning studio. Det er en kontrast, men ingen farge - allsidighet, beregnet for et flertall (noe som betyr at noen spesielt).
 La oss starte med bannere torpedoer hud, eller rettere sagt, toppen av torpedo. Moderne bil sete fra en rekke ulike deler, så potrenyruyas på de mest komplekse deler, resten bare virke enkelt.
 I bil servicetekniker som armaturschyk. Han demontere og innvendig kledning, rozpatraye torpedo etter innsnevring hud. På dashbordet bør det være en eneste detalj som kunne hindre innsnevring torpedoer huden.
Tuning bilpleie

 01. Neste trekk fra overflaten, noe som kommer til å holde seg til huden. Alle torpedo avfetting raffinert bensin "Kalosha" (Nefras) og godt oshkuryty stor sandpapir.
 Komplekse formen ikke tillater oss å dra torpedo ett stykke skinn. Vi må sy et deksel som vil gjenta noen utskeielser overflaten torpedoer.
 Tuning bil tar seg arbeid er ikke bare en mester i peretyazhtsi - holde seg til huden, men trenger å lede og veilede nål og saks svært zakriynytsi-syersker. Hvordan huden din og avsløre zshyye deksel syerske vil avhenge av kvaliteten av innsnevring torpedoer.
 Master bryter overflaten torpedoer i fragmenter. Opplevelsen av den sakkyndige vet hvilke områder som vil falle uten hudfolder, der du kan trekke opp litt, hvor du skal sette den døde søm, og hvor dekorere dobbel mållinjen. I skarpe ytterhjørner torpedoer sølv gel penn merket linje som forbinder strimler av hud på coveret. Glatte linjer skjærer markup korte kontroll hakk. Lignende hakkene er på feil side av skinnveske, for kommunikasjon med overflaten limt med torpedoer.

Tuning bilpleie

 02. Hver mester tuning bil skinn er dens spesielle produksjonsteknikker mønstre av overflate torpedoer. Noen, for eksempel, bruker "Arakalu" - selvklebende tape, men i dette tilfellet overflate detaljer nakleyvalsya interlining. Dessuten, ikke alle bruker limet eiendom interlining og koble biter av jern. Vår Master nakleyuvav interlining "gummi" lim fra en beholder (spray).
 Padding torpedo begynner legging Loskutov interlining til topografi. Resultatet er et tilfelle av interlining, bare gjentar alle utskeielser torpedo form. Untextured - gjennomskinnelig materiale og gjennom det synlige merker på overflaten av dashbordet. Alle disse linjene merking (med hakk) Master bærer på interlining.
Tuning bilpleie

 03. Når tuning bil brukt hud fra Tyskland eller Italia. Hud dekomponeres i skjærebord. Opplevd raskroyschyk utgangspunktet sa alle defekter i huden (arr, kutt, etc.) slik at de ikke faller på de synlige side dra torpedoer. Nå kan du kombinere ikke-vevd et mønster i huden. Mønsteret litt glattet jern og presset mot overflaten av huden tyahartsyamy (tung stål blanks). Alle de samme gel penn rette linjene blir overført til huden og merket grenser omskjæring Loskutov på avstand pidhynu-sydd skinn på (ca. 1 cm).
 04. Nå, i kurset er saks. Saks spesialist bil tuning er en annen historie. Jeg kan bare si at bruk av saks off-label Veiviseren kan si det mildt, svært fornærmet. Ved å markere linjene skjære biter av huden.
Tuning bilpleie

 05. Før sy skinn deler av sin skjerm på dashbordet på plasseringen. Master prøver flekker i huden for å igjen bekrefte at de legger på dashbordet uten folder, rynker og strekkmerker.
 06. symaskin for tuning bilen for å være spesielt konfigurert til bilbransjen lær søm. For eksempel, kan på en maskin konfigureres under №20 tråden ikke fyller ti - zib'yetsya innstillinger. Tråder må også være av en god produsent (GUTERMANN, for eksempel). Syerske syr nøye flekker i huden, med fokus på de linjene som markerer.
Tuning bilpleie

 07. Det er en annen hemmelig profesjonell tuning bil skinn. Kantene av hudlapper seamy innsving "til en hvilken som helst" spesielle maskin som hoved er generelt kalt "Fartunoy." De sier at huden "senket" på kanten for pidvorotu i sømmene. In-sydd viser seg at over sutur tilnærmingene er svært tynne strimler av lær. Når masteren lim dem på motsatte sider av sømmen, den totale tykkelse av huden på disse stedene nesten ingen økning. Hvis du ikke senke huden, deretter forsiden kommer svært synlig skrittet etter necking torpedoer.
Tuning bilpleie

 08. Kvaliteten på tuning bilen ofte bedømme kvaliteten på mållinjen i leddene i strimler av huden. Selvfølgelig, skjønnhet linje avhenger i stor grad av dyktighet obtyazhchyka men Frank dørstolper å fikse sy mislykkes. Syerske til å være en virtuos i bransjen, og da vil det være lettere å lære obtyazhchyku linjer på peretyazhtsi torpedoer.
 Double dekorative søm kan gjøres på en spesiell symaskin med to nåler. Men oftere, komplekse kurver sy sting mestre dobbelt nål ett - praktisk avkastning på skarpe hjørner.
Tuning bilpleie

 09. Før innsnevring torpedoer linje med vrangen bør være forberedt før liming. Ved etterbehandling linjer er kant tuck huden (bilde 08) til å bli kuttet med saks. Dette arbeidet er vanligvis master obtyazhchyk. Det viktigste er ikke å kutte tråden med hud
Tuning bilpleie

 10. Ferdig Leather utvidet og strukket på dashbordet. Dyktige håndverkere av tuning bilen på dette stadiet forestille seg hvor lett vil gå på skinn detalj.
Tuning bilpleie

 11. God mester obtyazhchyka for bannere torpedo er ikke så lett å finne selv i Moskva. For studioene på stor flaks for å ha en pålitelig erfaren mester av skiftende bilen. Spesialisten skal kunne stikke huden "til fmert -. Ikke otorvef" Det er tider når i sommervarmen hud vidkleyuyetsya boble og tuning verksted når innsnevring, enn si kvalitet styling linjer. Kurve linje umiddelbart fanger øyet, og kvaliteten på arbeidet å ta behandling.
 Leather Case forbereder seg på etiketten: feil side promaschuyetsya spesielt lim (lim er tradisjonelt selskapet «KLEIBERIT»). Den første limsjikt er jord som er delvis absorbert inn i huden.
Tuning bilpleie

 12. Tilsvarende forbereder å dash innsnevring. Namazuyetsya lim pre oshkurennaya og skumme overflaten av torpedo.
Tuning bilpleie

 13. Lim nesten helt tørket opp, men kapteinen vet når limet er ennå ikke klar til å peresoh og innsnevring torpedoer. Med stor forsiktighet dekomponeres dekselet på dashbordet.
 Bare haling torpedoer, dvs. stikker huden begynner med presis plassering av linjer langs linjene merking på dashbordet. Stingene er plassert på hjørnene og bøyer danner rullet lær roller.
Tuning bilpleie

 14. Deretter gradvis rettet seg og rullet cover, fra linjene til kantene. Før du setter i huden og presse limet myker litt av en varmlufts tørketrommel. Huden er ikke alt bare faller steder - et sted og må trekke er sterk.

Tuning bilpleie

 15. tuning av bilen ikke alltid mesh teknologi og pyntesømmer på hudoverflaten. I store, kan ikke hjelpe områder torpedoer hud stokk uten sømmer. I grunne spor huden hviler uten folder og rynker.
Tuning bilpleie

 16. Samle dra torpedoer hardere enn fabrikken. Tykkelsen på huden reduserer luftklaringer bestanddeler torpedoer. Et eller annet sted har en liten plastbrikke borte, et sted kutte huden. Dette arbeidet armaturschyka, en spesialist i tuning.
 Tuning bil skinn interiør fullstendig endrer. Skiftende farger og dekorative tråden linjer understreke den eksklusive natur hånd etterbehandling.
Tuning bilpleie

Яндекс.Метрика