Hvordan du rengjør og interiøret i bilen?
 Støtte interiøret i bilen ren er like viktig som regelmessig vask av kroppen. Rengjør utsiden av bilen er veldig skitten innvendig innvendig vil se veldig dumt. I tillegg er mye bedre og mer behagelig å puste ren luft etter rengjøring av interiøret enn stadig puste inni bilen beveger seg på støv. Det så alle som noen gang har renset interiøret i bilen.
Rengjøring av interiøret make før du rengjør utsiden. Først av alt må du fjerne hele interiøret av store rusk og fjerne fra det alle elementer som kan hindre renseprosessen.
Fjern fra interiør matter som du podstylaete føtter. Hvis gummimatter, deretter riste dem store og rene skitt. Hvis vevet, fjerner den mest hensiktsmessige børste smuss og støv er fjernet med en støvsuger.
Deretter bestemme volumet av arbeid og modusendring. Fagfolk i denne saken volum fulgt samme prinsipp som når du vasker bilen. Ren alt fra topp til bunn.
Plastdeler inne kan tørkes av med en fuktig klut. Klut bør være fuktig, at det ikke kommer vann i elektriske kretser knapper og spaker. Med avsidesliggende steder støv kan fjernes hjørne brettet klut, eller eventuelle nødvendige pensel pinner for ørene. Hvis støvet ikke får, kan du blåse aerosol boks med komprimert luft brukes til rengjøring datamaskiner. Bruk aldri en tørr klut eller papir håndkle for å rengjøre plast glass dashbordet, som det vil være mange riper. Tørk av den med en fuktig klut etter en god spinn, eller spesielle automotive mikrofiberklut. Etter rengjøring av panelene kan gni sine spesielle midler (Polering) for å gå tilbake sitt opprinnelige utseende og glans.
Rensing nyte en plast seter. Hvis de er utstyrt med avtagbart deksel, deretter vaske dem. Hvis setetrekket ikke er fjernet, bør det også støvsuges og rengjøres hvis nødvendige kjemikalier.
Hvis du er heldig skinn setetrekk i bilen, var du mer heldig enn andre, som data seter krever mindre vedlikehold og lengre forbli vakker. Omsorg for skinnseter er å rense dem fra støv med en fuktig klut og videre behandling av spesialverktøy som vil fukte og beskytte huden.
Hvordan du rengjør og interiøret i bilen?

Deretter må du støvsuge teppet gulvet i bilen. Gjør det bedre normal husholdning renere samt bil ikke tilstrekkelig. For vanskelig tilgjengelige steder, den spesielle munnstykket.
Fjern skitt fra gulvet, som med alle andre log trim som mulig ved hjelp av spesielle biler, og ved hjelp av husholdningskjemikalier. Den har en veldig enkel regel: uansett hva du bruker til å rense huset lignende overflater kan brukes i biler.
For eksempel kan meget gode resultater oppnås ved anvendelse av forsvinne for tepper og sofaer. Blant de midler autochemistry merke produkter av slike selskaper som LIQUI MOLY, Lavr neste, Expert. Å rengjøre møbeltrekk ved hjelp av disse verktøyene Påfør rengjøringsmiddel, suge den i henhold til produsentens instruksjoner og samle en støvsuger eller en fuktig klut.
Etter rengjøring det er behov for å tørke. På ulike tider av året vil det vare ulike mengder tid. Hvis du forblir tørr, kan fuktige steder dosushyty med hårføner.
 Flere tips:
For å redde møbeltrekk fra falming og rozsyhannya lim, prøv å gjøre det mens parkert i bilen trengt mindre sollys og mindre oppvarmet. For å gjøre dette, sette bilen i skyggen og la åpne glasset. Hvis du bor i et varmt område med en høy solaktivitet, kan feste på glasset atermalnuyu spesiell film som vil redusere inntrengning av varmestråler i interiøret.

Kraft og tid brukt på regelmessig rengjøring bil interiøret vil ikke være bortkastet. Foruten det faktum at du får en følelse av tilfredshet fra ren salon i driften av bilen, vil det sikkert bli verdsatt av potensielle kjøpere av bilen din hvis bestemmer seg for å selge det.  
Hvordan å ta bilen i kabinen?
 Tar en ny bil i utstillingslokalet, der en betydelig mengde penger betalt for alle, selvfølgelig, ønsker ikke å få bilen har vært i fin stand. Og dette skjer ikke så ofte. Biler kan bli skadet under transport, ved ankomst i Kongressen og transportør av det i lagring i åpen parkeringsplass bil forhandler skip under ugunstige værforhold. Ifølge statistikk, har hver tiende bil showroom minst én perekrashennuyu detalj. Hvordan å lage en ny bil i kabinen for å beskytte deg mot noen ubehagelige overraskelser i fremtiden?
På ulike automotive fora finner du instruksjoner om hvordan du tar bilen i form av en sjekk-liste, som består av flere elementer. Det er alvorlig tvil om at noen de bør, som følgende kontroller trenger å tilbringe 2-3 timer for noe som din sjef tid til grundig nervøs. Videre noen kjøpere finne de nyeste (slo nervene) obligatorisk innsamlingspunkt maskin. Selvfølgelig gjør du dyrt kjøp, men det er ikke en grunn til å slå normale menneskelige relasjoner til forbruker skade og egoisme. Vær vzayemovvichlyvymy og forestill deg selv å være leder. Da han leide en mann arbeidsgiver som gjør jobben.
La oss gå tilbake til hvordan å ta bilen i kabinen. Under instruksjonene som finnes på Internett viet mye tid til å undersøke effektiviteten i driften av ulike kjøretøysystemer. Etter vårt syn er det unødvendig. Du får en bil med en garanti, og hvis noen feil i operasjonen bevise at du eliminere dem gratis. I stedet anbefales det å sjekke følgende.
 1.  Spør når det ble utført pre-salg forberedelse og at det inkludert. Vanligvis er det å vaske bilen og interiøret, sjekke nivåer og om nødvendig dolyvtsi driftsvæsker og kontrollsystemer av en bil. På sin opptreden bør behandles i serviceboken markere kjøretøyet.
  Sammenlign VIN identifikasjonsnummer på baksiden av bilen med det du har oppgitt i passet tekniske midler (PTS) og de riktige søkertallene i kontrakten for salg av kjøretøyet. Nummer og dato for kontrakten må skrives uten feil i PTAs bil. Disse dataene kan kontrolleres så tidlig før signering av loven for å ta levering av forhånd skrevet ut VIN av kjøretøyet under sin gjennomgang. Dette vil spare deg fra unødvendige problemer når du setter kjøretøyets registreringsnummer.
  Sjekk i russisk litteratur til bilen din. Vanligvis er det holdt i hans hanskerommet og inkluderer en tjeneste bok, instruksjonsmanual og guide til mottaker eller radionavigasjonssystemet, hvis det finnes i konfigurasjonen av bilen. Noen produsenter koding enhet mot tyveri, og hvis det var å koble fra batteriet, må du skrive inn en spesiell kode til enheten igjen arbeidet. Sørg for å spørre lederen av denne koden.
  Tilbring en ekstern kontroll av kjøretøyet. For å gjøre dette må du gi bilen et rent og tørt i et godt opplyst område. Tenk det bak lukkede dører på alle sider, fra forskjellige vinkler. Selv små bulker er godt synlig i dette perspektivet. Legg merke til ensartethet av hullene mellom kroppens elementer og matche sine fly. Hvis du er i tvil, og deretter sammenligne med andre biler av dette merket i utstillingslokalet. Kanskje det er deres normen.
  Åpne døren ved en av notat på sin kant. Ofte blir de skadet, spesielt førerdøren. Note terskler. Hvis maskinen var en lang tid i utstillingslokalet som en demonstrasjon, kan tersklene ripe potensielle kjøpere når satt i bilen eller ut av det.
  Hvis bilen er utstyrt med støpte aluminiumsfelger, det også nøye vurdere dem. Tilbring en hånd på kanten av platen for å oppdage skader å være lite synlig på siden av disken, som vender mot bakken. Det er sjelden, men forekommer representanter utstillingslokaler plater ta en ny, og i stedet har blitt tatt i bruk.
  Sjekk lufttrykket i dekkene. For å gjøre dette, ta med trykkmåler. Ofte dekkene er perekachannыmy som kan tjene deg dårlig service hvis du får en bil i vinter til sommerdekk.
  Åpne bagasjerommet og sjekke reservehjulet og minimal nødvendige sett av instrumenter ombord som en jack, sylinder nøkkel tauing kabelsko og kombinasjon skrutrekker. I biler med lettmetallfelger som tilstedeværelsen av wire avtrekker for caps og hjulbolter løsner bolter for adapter-sekretok på hjul.
  Tilbring en ekstern gjennomgang av Salon riper på plastdeler. Vær spesielt oppmerksom på forskjellige blanke overflater, der de vil være mest merkbar. Ta en titt på møbeltrekk av seter. Det skal ikke ha skader eller forsinkelser av låser på buksen.
  Hvordan å ta bilen i kabinen?

  Sats samlet komplett sett av bilen og dens samsvar med kontraktsmessige forpliktelser. Hvis du har bedt om beløp som er betalt og tilbehør, sjekke tilgjengelighet og ytelse hvis nødvendig.
  Testfunksjoner trengte for turen. For å gjøre dette, kan du lage motoren og kontroller at blinklys, bremselys, kjørelys som svakt lys, været skitne arbeidet blåser glass og vindusviskere fungerer. Spør om hvor mye drivstoff blir fylt på tanken. Vanligvis, hell litt og du vil trenge for å fylle bensin på nærmeste bensinstasjon.
  Så, hvis alt er ok undertegne loven av mottak og formidling og kjøre den nye bilen. Hvis du finner noen feil, selv svært viktige i din mening, ikke begynn straks å sortere ting ut med forhandleren og be om en ny bil. I stedet spør hva du kan kompensere showroom merket ulemper. Du kan være i stand til å lage et interessant forslag i form av flere gratis teknisk vedlikehold, rabatter på ham, eller for å avtale installasjon av tilleggsutstyr. Hvis du kommer til en avtale, skriv dine kommentarer i notatet til loven for å ta levering og få en kopi av det i hendene på forseglingen og underskrift av representant utstillingslokale. Deretter kan du sette deg bak rattet i bilen og drar på en reise.  
Яндекс.Метрика