Hvordan velge en radar detektor (radar)?
 Mange tror at å kjøpe en radar detektor til bilen din, vil de aldri trenger å betale flere bøter for overskrider fartsgrensen. Du må bare velge Auto butikk svart boks med blinkende LED og lydsignal. Hvordan velge radar og det virkelig vi beskriver i denne artikkelen.
Først må du definere begrepene hva en radar detektor, og hva radaren. Radar Detector - en enhet som registrerer og signaliserer tilstedeværelsen av radarsignaler målte bilens hastighet. Disse enhetene er solgt i butikker. Radar - en enhet som er utformet for å undertrykke radarsignaler forvrengt av stråling forstyrrelser og støy. I vårt land, som i mange andre, er denne typen enheter forbudt for salg og bruk.
Neste å svare på spørsmålet hvordan du velger en radar detektor (radar) må forstå hvilke frekvenser er bestemt hastighet radarer. State Committee for radiofrekvenser (SCRF) for radar hastighet måleinstrumenter, identifisert følgende frekvenser:
X-bånd (10,525 GHz + 25 MHz)
K-band (2415 MHz + 100 GHz)
La-range laser enheter.
Radar som opererer i X-band var den første og er nå ansett som foreldet. De fleste fart måleinstrumenter som er i tjeneste i inspektører bruker nå C-band og arbeider i pulsmodus når et signal er sendt for å måle korte pulser i et sekund. Moderne radar detektorer kan håndtere ympulnыmy radarsignalet vil avgjøre om bilen går fremover. Ellers, hvis radaren skal bare brukes til bilen din, du bare ikke har tid til å reagere og redusere hastigheten.
En spesiell utfordring for de fleste radarvarslere er laser radar. De har en meget smal stråle i kontakt bil og som er definisjonen av dens hastighet. Mange radarvarslere er maktesløse mot moderne laserradar typen LYSD2 og Amata. Bare to modeller av radarvarslere Cobra merkevare i henhold til deres uttalelser produsenter er i stand til å bestemme de reflekterte laser signaler gjennom rundskriv utsikt. Heldigvis er denne type radar fortsatt sjelden funnet i trafikkpolitiinspektører.
Velge en radar detektor du ønsker å sjekke det i nærvær av minst følgende modi:
Ultra-X bestemmer pulssignaler i området X;
Ultra-K bestemmer pulssignaler i området K;
Instant-On - bestemmer inkludering av kortdistanseradar i X, når man måler hastigheten være "på vskidku" ett "skudd".
Etter å ha lært de grunnleggende egenskapene til radarvarslere slår å svare på spørsmålet om disse enhetene vil bidra til å unngå fartsbøter.
Som du vet, trafikk politiinspektør radar sender ut elektromagnetisk signal som reflekteres fra kroppen av bilen og deretter tatt radar. Hvis bilen er i bevegelse, vil frekvensen av det reflekterte og mottatte signal varierer. For frekvensforskjell mellom elementene og det reflekterte radarsignal og beregner hastigheten av bilen.
Hvordan velge en radar detektor (radar)?
 Å bestemme påliteligheten av radar eksperiment ble tatt fire radarvarslere fra forskjellige produsenter: Russisk, koster 890 rubler, to koreanske pris 3000 og 7500 rubler og 10 600 rubler for kineserne. Den russiske instrument tuner direkte forsterkning, og import - "Super hyter 1 (slike mottakere er mer følsomme for tilfeldige signaler)." Mer følsomme mottakere utstyrt med «byen», som oversatt til engelsk ordet "by". Aktivering av denne funksjonen kan redusere følsomheten av radar detektorelementer i byen for å unngå falske alarmer, som ofte kommer fra bensinstasjoner, supermarkeder skyvedører og andre objekter som er i samme frekvensbånd som de fleste detektorer.
Nå finner du den kvaliteten på de fire kandidatene i kamp. Som radar inspektører vil gi radar "gnist" som opererer i "Til" rekkevidde med korte pulser og bestemmer frekvensen av tre tiendedeler av et sekund i en avstand på fem hundre meter. Russisk radar detektor fant bare fem hundre meter og en arbeidsavstand "Sparks." Mot det han er ubrukelig, akkurat som koreansk. Mot det han jobbet bare når avfyrt på nært hold fra tjue meter. Ultrakorte pulser den fanger dårlig. Men koreanske rubler i 7000 ikke funnet noen radar.
De fleste trafikkpoliti radarer som opererer i "Til" rekke forskjellige modulasjon, dvs. bølgelengde og amplitude av vibrasjonene de er forskjellige. Derfor bør radarvarslere være spesielt optimalisert for hver trafikk politiets radar. Til tross for at dokumentasjonen av enheten indikerer at det fungerer i frekvensområdet "til" betyr ikke at det vil identifisere alle ansatte i trafikkpolitiet radar.
Vi kommer tilbake til våre tester. Den dyreste av de fire kinesiske kandidater detektor oppdager håndholdt radar to kilometer. Men vil det hjelpe bare hvis mange biler på veien. Nå sjekke om stasjonære radar detektorer oppdage "Chris", som vanligvis er montert på et stativ eller henges over veien. Bare hånden radaren, har denne enheten en rekke "før", men i frittstående modus, dvs. fartsmodus kjøretøyer ham konstant overvåket. Men hva om radaren er rettet tilbake til sjåføren. I dette tilfelle er dessverre bestemme plasseringen av radartilbake vil svikte. Dermed mislyktes to russisk og koreansk detektor på grunn av svak mottaker og feil innstillinger. Kinesisk detektor var mest effektive, men selv på en tom spore ham lite bra.
Så, som svar på spørsmålet hvordan man skal velge en radar detektor, kan vi anbefale primært observere fartsgrensen, spesielt i byen, som ingen radar ikke gir 100% beskyttelse.  
Hvordan ta vare på en bil?
 For at bilen aldri la deg i de mest upassende øyeblikk og alltid godt så etter ham, og man bør følge noen enkle regler for drift og vedlikehold. Hva er reglene? Mange har hørt uttrykket "maskin elsker godhet, renhet og smøremidler". Røyskatt i denne sammenheng innebærer respekt, klarhet regelmessig vasking og rengjøring, og smøring av alle saker bør ikke forekomme.
Vurdere alle komponentene mer omsorg og svare på spørsmålet om hvordan man skal ta vare på maskinen.
 Felger og dekk.
Hjulene bør sjekkes med jevne mellomrom for å gjennomføre balansering og ubalanse. Hvis anbefalt av produsenten, er det nødvendig å bevege hjulet til en mer ensartet steder av slitasje. Stanset stålfelger må rengjøres og tint så langt som utseendet på rust på dem. Støpte aluminiumsfelger pidfarbovuyutsya lakk i å oppdage skader på beskyttelsesbelegg. Dekkene trenger for sikkerhet bevegelse må følge sesong. Sommer bilen skal gå til sommerdekk og vinter til vinter. Vinterdekk velges i henhold til de rådende værforhold i regionen, som er operert kjøretøy. Hvis rådende hyppige tiner og blir ofte sett på asfalt gjørme, sludd, eller til og med tørr asfalt, er det best å kjøpe piggfrie vinterdekk, siden disse vilkår pigger raskt slettet og ikke lenger kan utføre sine funksjoner. Dersom feltet er ofte til stede, foretrekker vi å være shypovannoy gummi.
 Lufttrykk i dekkene.
En gang i uken må du sjekke lufttrykket i dekkene, og om nødvendig pidkachuvaty. I bruksanvisningen til bilen din kan du finne det anbefalte trykket. Det kan variere avhengig av bilens last. Utilstrekkelig trykket fører til mer forbruk, økt slitasje på overføring deler, forringelse akselererende dynamikk og økt slitasje gummi. Nok til å drive deflatert hjulet 1-2 km og det kan komme i fullt uegnet skadet ledning inne i dekket. Overtrykk vil bidra til å redusere tur på røffe veier og økt bremselengde, spesielt på glatte vinterveier.
 Vasking og rengjøring bil.
For å forlenge levetiden til omlakkering bilen bør vaskes regelmessig. Hvordan du gjør det kan leses i vår artikkel. Trenger også å gjennomføre regelmessig rengjøring av bilen. Pluss i vinter når veibanen er behandlet med ulike reagenser anbefalte å fjerne dem fra kroppen synker under press, som de er veldig aggressive. Høytrykksvaskere vil vaske bilen på trange steder, for eksempel i bunnen av bilen og skap. Det er viktig å inkludere motorrommet ren. Dirty motor og radiator er ikke bare estetisk tiltalende utseende, men kan føre til brudd på den termiske regime av motoren, noe som vil føre til overoppheting og påfølgende dyre reparasjoner.
Hvordan ta vare på en bil?

 Utskifting av motorolje.
Motoroljen skal skiftes i henhold til produsentens anbefalinger. Hvis du bruker bilen for de fleste turer rundt i byen med hyppige starter motoren og kort sikt, er det lurt å skifte olje for et par tusen kilometer før. Viskositeten av den brukte oljen må oppfylle sesongen. I kaldt frosset smør mangel på fuktighet kan føre til olje sult når motoren startes. I varmt vær, vil lav viskositet oljen ikke holde oljefilm på en oljet flater som et resultat de vil oppleve økt slitasje.
 Tennplugger.
De anbefales å endre i gjennomsnitt hver 30 000 miles. Men vi har en veldig dårlig bensin, spesielt for high-tech motorer, noe som etterlater dem med mye fettforbrenning, noe som resulterer i lyset slutter å fungere som den skal. Så mest sannsynlig må du endre dem oftere.
 Daglig omtale.
Før hver tur anbefales å åpne panseret og sjekke motorolje, kjølevæske og bremsevæske. Kjølevæsken skal være mellom risikoen for "min" og "max". Bremsevæsken skal holdes rundt det maksimale og permanent kontroll. Hvis det er nødvendig, helle væsken i tanken skiven. Vinter vaskemaskin må brukes for frost væske. Og sommeren er bedre å bruke en spesiell væske renere for glass, som det renser bedre insekt frontruten enn rent vann.
 Chassis og girkasse.
Ingen heis å gjøre med understell og girkasse som er problematisk fordi deres omsorg er å periodisk gjennomgang og kontrollere flyten av sitt arbeid under kjøring.
 Glass.
Rent glass kan med bruk av husholdningskjemikalier, primært rengjøringsmidler for glass synes MysterMuskul. De er godt vidchyschayut olje og fett film med briller og etterlater ingen rester. I tilfelle frontruten sprekker og chips ikke hastverk med å endre dem. På moderne biler er limt og deres erstatning krever dyktighet og omsorg reparasjon arbeidere. Besøk verksteder engasjert i reparasjon auto glass. Kanskje du kan begrense lokal reparasjon.
 Oppladbart batteri.
Krydret bilist spøk at sommeren selv starte en logg. Men vinteren har tjent batteriet du kan ta 4-5 år deg på verst tenkelige tidspunkt. Det er vinter på batteriet faller økt belastning og det må gi en tilstrekkelig mengde strøm til startmotoren til å kjøre. Det er bedre tjent på forhånd erstatte din nåværende kilde.
 Condition-systemet.
Hver tjeneste hvis bilen er utstyrt med hytte filtre, erstatte det. Over tid, klimaanlegget fordamper det er kolonier av bakterier, noe som resulterer i de første minuttene av duct arbeid er en ubehagelig lukt. Å fjerne det du trenger for å rengjøre fordamperen, men det er ganske dyrt, så mye behov for demontering hytta for å få tilgang til det. Du kan prøve å bli kvitt dårlige spesielle midler å anvende dem i samsvar med instruksjoner for bruk. Vellykket bruk av disse stoffene avhenger av graden av kontaminering av fordamperen og hvor effektivt hytte filter forsvarte dette stykke lo og annet rusk fra gatene.
Hvis motoren er utstyrt med en remdrift gassdistribusjon mekanisme, bør det skiftes hver 60 000. Km. Uforutsett brudd på beltet alltid resulterer i motorskade og påfølgende dyre reparasjoner.
Enhver annonserte prosedyre synes å nitrogen dekk inflasjon, vaskedysene, bruk motor vaskemiddel olje anbefales ikke. I beste fall vil det slå til du kastet bort penger, og i verste fall kan føre til feil og problemer på veien.
I stedet, hvis du ikke liker noe virker bilen behov for å gå profesjonell diagnose og erstatte alle defekte deler funnet på originalen.
Moderne maskiner er pålitelige nok for de første 7-10 års drift, forutsatt at du skal ta vare på bilen din. Ved å følge tipsene ovenfor vil du ha i noen øyeblikk klar til tur bilen som gir sjåføren og hans passasjerer sikker bevegelse.  
Яндекс.Метрика