Hvor raskt lære trafikkreglene?
 I dag, kjøreskoler ser ut som sopp etter regn. Grunnen til denne aktiviteten - behovet for kjøreopplæring. Og hvis antallet trafikkskoler, og, henholdsvis, og elevene hver dag øker, spørsmålet er hvor raskt lære trafikkreglene er svært viktig. Hva trafikkreglene du trenger å vite, forstå alt, men det går raskt lære ikke alle. Uten kunnskap om teori test pass er ikke mulig, og derfor kan ikke få førerkort. Hva gjør jeg? Forslagene SDA lærere, psykologer og de som har bestått eksamen for kjøring.
 Klassifisering måter å huske
Når det kommer til hvordan du raskt kan lære noe (selv om trafikkregler), i hver person vil det være en hemmelighet eller en måte som han mener beste. Og ikke alle vet at deres "beste" måter lang klassifisert og er uten vitenskapelig grunnlag. Hittil har forskere identifisert tre hovedmåter å huske:
mekanisk (faktisk, er det vanlig stapper);
rasjonell (basert på logikk, etablere kausalitet);
mnemotehnycheskyy (basert på metoden for forbindelse med bruk av bilder).
Det mest effektive er vurdert, selvfølgelig, rasjonell måte, fordi grunnlaget - forståelsen av situasjonen. I motsetning til innøvde regler som kan bli glemt, som er tydelig og meningsfylt, forblir i minnet for alltid. Men psykologer anbefaler å ikke ignorere mnemotehnycheskyy måte å huske, rådgivning bruk i dette tilfellet, lyse bilder og triviell (de, men også morsomme og forvrengt, minneverdig enklere og raskere).
 Boken - en beste venn
Jeg må si at for å lære reglene, bør de lese nøye minst tre ganger. Og du trenger å kjøpe en god og ny (!) SDA publikasjon, studere den nøye og alltid bære en bok med meg, forfriskende minne regler når det passer deg. Det er viktig ikke bare mekanisk lese eller pugge noen spørsmål og prøve å forstå logikken. Når du osmyslit hver formulering og realisere det er ikke klart abrakadabra av forvirrende situasjoner slå inn sammenhengende og klar teori.
 Høyteknologi for å hjelpe deg!
Men de som har utviklet mer kreativ tenkning, psykologer anbefaler å bruke bilder eller programmer (slike programmer blir brukt for å teste trafikken politiet) som simulerer ulike situasjoner på veien. Dette kan lett bli funnet på en rekke nettsteder. Det viktigste - å finne et behagelig liv og avklare hvor relevant informasjonen på nettstedet (som ofte endrer regler). Egentlig burde jeg si at online læring har gjentatte ganger bevist sin evne, så hvorfor ikke bruke denne metoden i studiet av reglene? Kan du tro, visuelle bilder, diagrammer og online tester vil få hjelp raskt lære trafikkreglene.
 Mnemonics
Og en annen morsom, men signifikant, hjelp til å lære reglene av veien kan være en mnemonic - Association avslørte slående mønstre for å hjelpe deg å huske. De er grunnlaget mnemotehnycheskoho måte å huske. Det er en mnemonic system (eller som de kalles - zapomynalok) for å utforske ulike disipliner, inkludert trafikkreglene.
Blant de mest kjente mnemonic:
"To kjertler, to farvann, barn og tjenere", av noe som er lett å huske advarselen tegn på at re-etablert utenfor bosetningene (uten å krysse barrieren, flytte fra barrieren, forlater kaien, vindebro, forsiktig, barn, veiarbeid) ;
Regelen av tre "D" - Fool vike - betyr bedre gi måte å transportere som gir mot deg;
"Hvem er riktig, er riktig", noe som betyr en hindring høyre;
"Hvis du holder deg i munnen din ser ut, gjør en høyresving" - controller kommando som betyr å gå tilbake til høyre.
 Den vitenskapelige tilnærmingen
Eksperter anbefaler å trene for å lære reglene vitenskapelig tilnærming. Dette betyr at du må først gjennomgå studiematerialet, deretter identifisere de viktigste punktene igjen (helst flere) høydepunkter og spore deres forhold, og da vi lage en plan for respons og gjenta informasjon i henhold til denne planen. For noen kan dette virke absurd, men det fungerer faktisk. Denne metoden er mest populære blant dem som må jobbe blir ofte møtt med behovet for å løse problemer basert på foreløpig analyse.
 Teori uten praksis er død!
Selvfølgelig, å ha lest boken, ikke lære å ri. Det er derfor kjøreskole er ikke bare teoretisk, men også praktisk opplæring opplevd instruktør vil forklare hvordan man oppfører seg i bilen flyt og hvordan å anvende teoretisk kunnskap i praksis der. Overraskende nok finner en gang studert teoretisk stoff bekreftelse i praksis, og du vil se hvordan regelen direkte på veien, vil det være mye lettere å forstå og vil utvikle det i full størrelse. Men ikke avbryte treningen etter skolen gikk fra kjøring: studie veiforhold og regler kan og offentlig transport når du er borte på jobb eller hjemme. Det er nok å se ut av vinduet, og analysere handlingene til trafikantene. De fleste kjøreskoler instruktører anbefaler sine elever det samme og gjøre. Gradvis du blir vant til å analysere trafikksituasjonen og for å vurdere andre trafikk deltakere under reglene. Og når de selv sitter bak rattet vil ikke ha problemer med bruk av spesifikke trafikkregler i situasjoner.
 Nyttige tips
Til alle de ovennevnte kan vi legge til et par enkle tips som ikke bør neglisjert på grunn av sin lojalitet bevist gang og de som kan bruke dem til å raskt lære trafikkreglene. Så for å forenkle din oppgave raskt lære teori, trenger du:
utvikle teoretisk stoff i små porsjoner, slik at pauser (undervise førti minutter, ti hvile) enn bare dekke alt;
lært å gjenta i det minste tre ganger;
studere teorien i morgen (optimal tidsintervall 8 - 11 am), er bedre så lære;
for bedre å huske å bruke alle tre typer minne: auditiv, visuell, motor (dvs. lytting, lesing, skriving);
lese en lærebok eller referansebok beste ut av drift, slik at materialet vil bli assimilert uten henvisning til andre seksjoner.
Når den nødvendige teoretiske kunnskap om bagasjeregler av veien vil bli kjøpt, er det nødvendig revidert papir SDA. Hvis du er heldig, kan du finne billetter selv den versjonen som vil være på eksamen i HYDBB. Billetter forresten nå kan du finne alle typer for populære mobile plattformer - Android og iOS.
Studere reglene og bestå eksamen i trafikken politiet er ikke så vanskelig. Det viktigste - å nærme seg spørsmålet om å huske teoretisk materiale og bruke moderne teknikker og positiv opplevelse av de som har gått gjennom denne prøvelsen.  
Hvordan tjene penger på en bil?
 I dag bilen er nesten ikke en luksus og virkelig blitt et kjøretøy (ikke snakk om oligarkene, hvis bilen - en indikator på status). For reiser på din egen maskin mye enklere og mer behagelig: en mann ikke knyttet til offentlig transport, fratatt fra å måtte lide rush knuse og forhåpentligvis ikke ta bort fra posen lommebok fryse i vinterkulda eller våt i regnet til å stoppe, venter på bussen eller minibuss. Og fordelene med et personlig kjøretøy for foreldre med små barn kan ikke snakke. Men å kjøpe en bil koster penger. Hvordan tjene penger på en bil?
 Å samle eller ikke å samle?
Hvis du planlegger en stor kjøper, er det alltid et spørsmål om økonomi er svært alvorlig. Faktisk, i vårt land, ikke mange folk kjøper dyre ting kan lett komme ut av lommen, for eksempel to hundre og betale for kjøpet. Så må samle den riktige tingen eller bruk av kreditt, som ga mange butikker. Dette gjelder bilen på grunn av alle mulige oppkjøp av fast eiendom og transport er ansett som den dyreste. Men kreditt gir for betaling av renter, men det er ikke alle fornøyde. Så hva du skal gjøre: samle bilen eller kjøpe den på kreditt? La oss telle hvis du føre på 20.000 rubler, og bilen er verdt, sier 300.000 er forsinkelse, for eksempel 10.000 per måned, kan du kjøpe en bil i to og et halvt år. Og hvis du tar en bil lån, vil bileiere kunne være i en uke, men bilen vil koste en tredjedel dyrere (inkludert renter). Og han og det andre alternativet du ikke liker? Deretter prøver å tjene penger på bilen en av følgende.
 Senk bar
Til å begynne, husk at maskinen du bare et transportmiddel, derfor i første omgang kjøreegenskaper, lave kostnader service og rimelige pris deler. Tross alt, bortsett fra at du trenger å kjøpe en bil, så det må likevel fylle, vedlikeholde og reparere. Så når du kjøper kostnader - bare begynnelsen. Derfor er det bedre å velge et rimelig alternativ eller gammel bil. Deretter tjene penger på det vil være raskere og enklere enn luksusbiler.
 Tid for en forandring
Bytt til en høyere betalende jobb og samle den nødvendige mengden ikke to (tre, fire) år og noen måneder. Dette kan være et arbeid i turnus eller arbeid på din spesialitet, men et seriøst selskap, hvor du alltid ønsket å bosette seg. Så kjøp en bil, og gjøre karriere.
 Naskribshy susekam
For å finne penger til å kjøpe biler, selge noe unødvendig. Eller som de sier finans: Bli kvitt utenfor kjerneområdet. Hver person har en masse ting som de ikke liker. Og disse tingene er dødvekt i skap, garasjer eller på balkonger. Selge dem. Selvfølgelig, bare samle den nødvendige mengden du kan knapt (selv om det avhenger av antallet unødvendige ting), men vil starte opp kapital og behovet for å tjene 300.000 og ikke mye mindre. Samtidig lære verdien av søppel og slipper rotete hjørner. Forresten, hva tror du unødvendig, kanskje bare trenger andre mennesker, og du kan selge det over hele Internett.
 Ekstra kostnad
Finne ekstra inntekt. Du kan finne deltidsjobber i et yrke eller noe helt annet. Du kan smi i fritiden eller på jobb når forholdene tillater det. Som man kan se undergrave enhver aktivitet, arbeid lastebil, veileder, frilanser, etc., men ville det virkelig brakte en anstendig inntekt, eller spillet er ikke verdt lyset. Falske mulig, må eksisterende kunnskap eller ferdigheter ikke trenger å bruke tid på utvikling av ny virksomhet. Kjenner du et fremmed språk - prøv selv som oversetter og guide. Stand til å snakke sammenhengende og intelligent skriving - Ta copywriting, og hvis du er en datamaskin geni - begynne å lage nettsteder for. Jeg vet ikke hvordan, og på oppkjøp i første sted dataspill? Test spilloppdateringer!
 Valutakurs
Du kan prøve å spille valutamarkedet og tjene penger på bilen å aktivere denne. Imidlertid nødt til å lære det grunnleggende treyderstva eller bruke verktøy som binære alternativer. Forresten, kan du starte med en symbolsk sum på 100 kr. Men ved å tråkke på en glatt skråning valutaspekulasjon må være forberedt på det faktum at du lett kan tape pengene sine. Og igjen, er denne metoden ikke er egnet overdrevent gambling mennesker som lider av spilleavhengighet.
 I halvparten
Hvis du har et visst beløp, men det er ikke nok til å kjøpe, kan vi ikke ta penger i banken, har utstedt et forbrukslån eller kredittkort. Det vil være billigere enn en bil lån i utstillingslokalet, og du vil ikke innføre tilleggsvilkår (Hull, ekstra utstyr, etc.). I tillegg har hele beløpet, kan du kjøpe en bil med kjørelengde for private meldinger.
Basert på det foregående, bestemte seg for å kjøpe en bil, du vil liksom forandre livene sine til det bedre. Positive endringer - er bra, men hvis du kjører dette vil trenger å tjene penger på bilen, slik at du får to positive endringer i sine liv nesten samtidig.  
Яндекс.Метрика