Hvordan velge en bil trailer?I vinterveien bil med tilhenger - en sjelden dyr, med mindre en fan av snøscooter blinker. Nærmere sommeren serien med tillegg av bilistene fylt opp av de som er heldige å teplychku hytte eller båt på elva. Og så er det ATV, jet ski og mange andre varer som krever en spesiell transport trailer. På tilhengere i dag vil vi snakke.
Hvordan velge en trailer?
Tilhengere til personbiler kommer i flere former. For det første skiller de i omfang. På dette emnet vil vi ikke dvele. Fordi det er åpenbart at truckers ikke trenger en båthenger og en dedikert fisker og båteier er ikke egnet for snøscooter trailer.
Sekund, tilhengere avvike henge funksjoner, design og materiell kropp.
Suspensjon kan være spring, spring, med eller uten støtdempere, gummi dzhhutovoyi (torsjon). Det siste alternativet og Leaf absorber suspensjon er mer vanlig i passasjervogner på russiske veier. Torsion suspensjon krever omsorg teknologi, og det er praktisk, men denne typen tilhengere lenger brukes under normale veiforhold. For å reparere en slik suspensjon vanskelig, særlig hvis feilen oppstod langt fra bebyggelsen. Ytterligere bevegelse av bilen vil ikke starte. Progress kjøretøy med en trailer med Leaf - amortyzatornoy suspensjon er mykere. Hvis svingninger trailer humpete veien vil bli slukket støtdempere, vil motorstyringen være enklere.
Et annet viktig punkt som bør vies oppmerksomhet til før du kjøper en trailer - et materiale kroppen og dens korrosjonsbeskyttelse. Tilhengere med korrosjonsbestandig belegg er lengre enn bare malt. De er imidlertid dyrere.
Baksiden av tilhengeren kroppen og noen ganger andre kan hvile, noe som gjør det enklere lasting og lossing. Noen modeller har nadstavnыe bord økning lagringskapasitet på kroppen. Tilhengeren kan være utstyrt med en avtagbar gummiert telt, som er montert på en sammenleggbar metallramme. Naturligvis, all den ekstra komfort samtidig forbedre tilhengeren.
Velge tilhengeren, ta hensyn til det materialet som gjorde vinger. Prøv også foretrukne trailere med plast, ikke metall med vinger. Flyr fra hjulene deformeres steiner og sand jern vinger, som fører til korrosjon. Utskifting av vingene tidkrevende og kostbare, noe som ikke er av plast. I tillegg plast vingene utelukke sannsynligheten for skade på sin last under lasting eller lossing.
Hvordan du laster ned?
De fleste campingvogner liker ikke å overbelaste. Nesten 90% av sammenbrudd trailere er nettopp av denne grunn. Men det verste er at på grunn av overbelastning eller feil fordeling av belastningen på tilhengeren det er en ulykke.
Derfor må du ikke legge tilhengeren mer enn designet.
All last må være godt festet. Lasten bør plasseres jevnt slik at vekten var på aksen (eller akser mellom) trailer.
Med forskyvning av tyngdepunktet fremover kroppen tilhengerfeste reduserer styrehjulene på bilen-traktoren på veien, og det er en ekstra belastning på TSU (stikk).
Skiftende last midt bak vil føre til en økning i baksetet av bilen, redusere bakhjulene grep veien.
Jo høyere vil være sentrum av last tyngdepunkt, jo mer tilbøyelig trailer til den langsgående og tverrgående rocking forverrer tog håndtering.
Hvordan håndtere?
Det første du må huske er å sitte bak rattet på en bil med tilhenger - er at lastebilene trenger mye mer plass og mer tid til å utføre manøvrer. Spesielt ved bremsing og forbikjøring resultater på grunn av større masse akselerasjons- og bremse dynamikk reduseres.
Bremsing bør jevnt, enten tom eller lastet med trailer. Rykk ved bremsing, spesielt i svinger, kan utløse drift bil og tilhenger av "forsamlingen". Derfor, før du slår lavere rente er bedre på forhånd, og turn holdt i spenning.
Med passering av skarpe svinger bør være oppmerksom på at når du skrur hjulene på tilhengeren flytte til en mindre radius enn rattet på en bil.
Ved høye hastigheter trailer tilbøyelig rocking.
Den maksimale hastigheten bør ikke overstige håndboken for bruk. Det bør bli husket at i henhold til reglene i veien toppfart på bilen med en trailer utenfor bosettinger på motorveier bør ikke overstige 90 km / t på andre veier - 70 km / t.
Hva annet bør jeg vite?
Tilhengeren må være registrert med trafikken politiet innen fem dager etter kjøpet, avregistrering eller fortolling.
Når selger via en forhandler nettverk eller fortolling utstedt pass trailer kjøretøy (PTAs) og består av salgskontrakten.
I PTS gir informasjon om merke og modell og identifikasjonsnummer (VIN), år, totalvekt, kroppsnummer og / eller ramme. Kontrakten for salg er et dokument som bekrefter eierskap av tilhengeren. Når du registrerer deg, eieren av tilhengeren utstedt et sertifikat for registrering og lisens plate.
Tilhengere er gjenstand for inspeksjon hvert annet år, hvis vedtatt, deres problem ikke mer enn fem år (inkludert år), og en gang i året hvis det tok mer enn fem år.
Forsikre trailer er nødvendig.
Betal kjøretøy skatt for tilhengeren er ikke nødvendig. Ved lov, trailer, gjelder ikke selvgående kjøretøy, kjøretøy ikke beskattes.  
Hvordan du fjerner dekkEn liten artikkel som er nyttig for de som ønsker å fjerne dekket fra hjulet på bilen sin. Dekk trukket i tilfelle av alvorlig mekanisk skade, slitasje eller punched kamera.
For å fjerne dekk du trenger:
Montering;
Jack;
Et stykke kritt.
Første poddomkratte hjulet og fjern. Deretter retter luft fra kammeret fullstendig. Hvis du kommer til å sette lokket tilbake, vil du komme godt med kritt. Med det nødvendig å trekke et merke på plate og på lokket slik at når du installerer dekket på plass de kan kombineres. Dette er gjort for å kunne ikke forstyrret balanse.
Deretter satte hjulet slik at ventilen var på toppen.
Montering må settes inn mellom disken og dekselet, stram deretter den delen av dekket på platen. Flytt så Prybars rundt omkretsen inntil en kant av dekket helt gå for stasjonen. Etter dette, fjerne ventilen fra hullet og fjern kameraet fra hjulet helt.
Hvordan du fjerner dekk
Så måtte vi ta ut platen fra den andre side dekk ved hjelp av den samme mount.  
Hvordan velge en DVR?Trinn 1. Bestem deg for utformingen av DVR:
Trinn 2: Velg kamerainnstillingene:
Trinn 3: Velg tilleggsfunksjoner:
DVR - en elektronisk enhet med en innebygd videokamera som er installert i kjøretøyet for opptak veiforhold. Data innhentet DVR, i tilfelle en ulykke, kan brukes som ett av elementene av bevis under rettssaken. Deretter beskriver vi hvordan du velger DVR!
Trinn 1. Bestem deg for utformingen av DVR:
1-2 kameraer - to kameraer lar deg lagre på enheten mer nyttig informasjon. Vanligvis er begge kameraer montert på enheten rettet i motsatt retning og har en dreiemekanisme for enkel montering og veiledning på det ønskede området. Ett kamera overvåker veiforhold endring, og den andre er å se hva som skjer i bilen eller bak bilen.
Uten display - Ingen visning lar deg få mest mulig kompakt og DVR uanselig, men samtidig se hva som kan bare tas opp opptakeren på din PC, laptop eller tablet ved å koble direkte med et minnekort eller trådløs Wi-Fi-modul.
Innebygd display - Presence-skjermen gjør arbeidet mer komfortabel med registraren, vanligvis ved å gi tilgang til diverse informasjon service, arbeider med menyer, muligheten til å vise filmen, visuelle inspeksjonssonen skyting.
Roterende / avtagbar skjerm - Swivel utforming utvider overnattingsmuligheter registrar i bilen, og samtidig opprettholde brukbarheten av det, og en flyttbar enhet lar deg få mest mulig kompakt.
Berøringsskjerm - Som med hvilken som helst enhet - berøringsskjerm kan du rydde skapet med ekstra knapper og kontrollere opptakeren kun ved berøring.
Trinn 2: Velg kamerainnstillingene:
Kamerainnstillinger registrar - Tillatelse Matrix DVR kan være mellom 0 og 3 megapiksler til 12 megapiksler, og oppløsningen på videoen er fjernet - fra 640x480 til 1920x1080 piksler. Jo høyere videooppløsning, jo mer detaljert bilde, slik at du kan se små detaljer, for eksempel registreringsnummer treffer visningsvinkelen til kjøretøyet.
Antall bilder per sekund - Jo høyere frekvens (antall bilder per sekund), jo jevnere filmen er spilt, og når du ser den klarere vil bli fanget av bilde opptakeren mens du kjører i høy hastighet. Moderne enheter fjerne bilder opp til 15 / s til 60 k / s. Det beste er verdien av 25 / s og over. Full HD for en god verdi er verdien av 30 k / s, og for HD - 60 k / s
Synsvinkel - Jo mer vinkel, jo mer informasjon horisontalt "fit" i rammen. For eksempel, i en vinkel på visning på 90 grader registrar vil fjerne bare området avgrenset av frontruten. Ved store synsvinkler, blir rammen mer informasjon om hva som skjer på sidene av bilen. Man må huske at jo større hjørne på kantene av skjermen bildeforvrengning det kan forekomme - rette linjer (bygninger, stolper, etc.) vil fortelle buet.
Night Scene. For natt skudd er en rekke teknologier: infrarød belysning, LED-lamper og så videre.
Skyting dag presenterer ingen problemer for noen DVR, men den natten eller sent på kvelden når det er lite naturlig lys, kan sensitivitetsmatrisen ikke være nok - bildet er for mørkt med vage detaljer og store støy.
I denne situasjonen, vil markere flere bilder. På grunn av IR-belysning i den mørke ytterligere gløder i det infrarøde spekteret (som er ufarlig for mennesker), som er stråling sensitiv matrise registrar. Det er, selv i stummende mørke på skjermen kan du se alle detaljene i bildet. Det samme prinsippet arbeids nattsyn. Det er viktig å ikke forveksle IR LED belysning, som er egentlig en vanlig lommelykt brukes kun i budsjett enheter!
Det skal forstås at bildekvaliteten kan påvirkes i tillegg til disse faktorer er også brukt i kameraoptikk (linseenhet), den fysiske størrelsen av matrisen følsomheten til sensoren. For best mulig resultat, anbefaler vi deg å se hvordan fjerne en bestemt enhet, jo mer har vi utveksling og retur innen 14 dager for våre lojale kunder!
Det skal forstås at bildekvaliteten kan påvirkes i tillegg til disse faktorer er også brukt i kameraoptikk (linseenhet), den fysiske størrelsen av matrisen følsomheten til sensoren. For best mulig resultat, anbefaler vi deg å se hvordan fjerne en bestemt enhet, jo mer har vi utveksling og retur innen 14 dager for våre lojale kunder!
Trinn 3: Velg tilleggsfunksjoner:
Kontakt for ekstern kamera - om nødvendig, kan du koble enheten til flere kameraer (1 til 4 enheter).
GPS - Tilstedeværelsen av GPS vil holde ruteinformasjon når du bruker enheten, binde fanget video til de eksakte koordinatene på kartet. Ved hjelp av spesiell programvare, kan du se ruten på et elektronisk kart. Tilsvarende tilgjengeligheten av GPS-data opptak status gir materielle bevis i retten.
G-sensor (akselerometer) - G-sensor (akselerometer eller) er en enhet som fanger opp en dramatisk endring i hastighet (retning) bevegelse. I hans nærvær opptaker gjør det mulig:
Spare om ulykker på virkningen (crash / ulykke) i en egen video
Fest informasjon om retning, fart og kraft støt
Internminne - nærvær av internminne gjør at opptakeren uten eksterne minnekort. Husk at etter en ulykke inspektører foreslå å inkludere i minutter video, som de vil trenge medium. Så gjør deg klar til å gi dem en rettferdig registrar hender :)
VIKTIG: Når du bruker en opptaker bare sin egen hukommelse, må enheten være syklisk opptaksfunksjon, ellers hvis minnet er slått av for å rengjøre registrar innhold.
Wi-Fi-modul - Lar deg overføre video fra DVR på noen smarttelefon, nettbrett eller laptop og noen enheter og ta opp video i sin egen hukommelse i sanntid.
Flashminne brukes til å lagre opptakene. Jo større mengde av minnekort, jo mer kan du ta opp video.
Mike - Tilgjengelighet mikrofon lar deg ta opp video med lyd, noe som er svært nyttig når du arbeider med trafikkpolitiinspektører.
HDMI (og andre videoutganger) - for å koble opptakeren til å spille video til en TV.
Batteriet gjør at enheten kan fungere selv i fravær av makt (for eksempel en alvorlig ulykke etter kraftsystemet av kjøretøyet, eller ved parkering).
Motion Sensor - Starter innspilling video når motoren slås av, hvis rammen starte en bevegelse. Det er nyttig for å beskytte bilen på parkeringsplassen, men for kvalitetsarbeid krever en god batterienhet eller direkte sikker tilkobling til bilbatteriet.  
Яндекс.Метрика