Hvordan hjelpe en jente lære å kjøre bil?
 Mange tror at jenta kjører hardt for å lære hjernen hos kvinner, arrangert annerledes, og generelt, kvinnen bak rattet som en ape i hans hender, som ga granater, men som vi ser, er det ikke så ille hvis du finner den rette tilnærmingen Jente lære å kjøre.
 * For å starte diskutere psi faktor svikt kvinne. Nesten hver dag på hver tur kvinner høre at venner bil for dem ikke anses mulig. "Vel her sier, kvinnen bak rattet" - alltid vtysnet hans quip om hver mann, selv innser at ingen brudd var ikke, kvinner er en part i en ulykke uten kommentar, snudde den virkelige skyldige seg å være akkurat hva Schumacher hann. Vedvarende rykter og påstander om at kvinner er potensielle tapere i veien, ta hindre raske og riktige beslutninger som fører til perfekt koordinerte bevegelser av hender og føtter. Så først av alt, lærer jenta å kjøre bil, må du gi den tillit til å overbevise henne om at hun kan være den ideelle driver.
 * Det er klart at for å kunne enhver person å oppnå maksimal suksess i å kjøre fort, må du få erfaring - ofte tog. Derfor VseTut råder deg til å utfylle praktisk opplæring i en kjøreskole har ekstra klasser etter hennes trening - det er alltid nyttig. Finn et egnet sted, helst jorde hvor du skal tilbringe sine "valgfri" og komme tilbake så ofte som mulig åpent felt - også et alternativ, viktigst, uansett hvilken maskin det var, for ikke å forstyrre jenta venne seg til rattet.
 Men trening må du være under oppsyn av en erfaren instruktør, kan det være en venn, bror, far, venn, allerede med hell kjøre bil. Viktig - ikke fortvil og ikke bli irritert av småting, og ikke kjefte på første klasse, at denne mannen ikke kan være rett og slett umulig å undervise. Jo mer avslappet og pasientbehandling din, jo raskere vil hun miste sin frykt av veien, lære og begynne å få erfaring kjøring.
 * Før du går på veien, full av overraskelser og farene ved fremtidige potrenuyte vodytelnytsey ulike typer situasjoner som oppstår på veiene. La henne vite at har sine egne algoritmer for å hjelpe overvinne selv uventede hendelser. Og hvis hun var selv i stand til å bruke dem på treningsfeltet, kan du være rolig, betyr det rozhubytsya ikke på veien. Pootrabatыvayte alle handlinger, lære henne å komme i gang med en gang, lærte å gå til veikrysset, hvordan ringe i garasjen (du kan bruke visualisering), parkering, og vurdere situasjoner når det vil stoppe trafikken politiet, eller stans foran bilen hennes i front, eller plutselig kjørte et barn. Prøve å lære så mye som mulig, ikke gå glipp av noe av detaljene i denne saken frykt for ulykker betydelig forsvinne, vil du legge merke til det selv.
 * På tidspunktet for trening, prøv å diskutere med student overflødige ting som kan distrahere fra å huske den nødvendige informasjonen, så lenge alle sine handlinger kan bli brakt til en perfekt automatisme. Men noen ganger kan du legge inn en samtale forklaring av prosessene som foregår i bilen mens du kjører: Når det blir forstå naturen av hva som skjer, er det bedre å være i stand til å kjøre bil, men denne type informasjon, må du gi det gradvis, ellers er det rett og slett ikke kan lære alt du sa.
 Lykke til!  
Ladere for bilbatterier
 Bil batteriladere er delt inn i:
 * Charger-start
 * Charge
 * Ladere med flere funksjoner
 Lade-og oppstart enheter i tillegg til hva de kan lade batteriet også brukes til å kjøre biler på husholdningsuttak. Bare i nærheten av strømtilførselen skal være med en spenning på 220 V.
 Bilbatteri lader som er konstruert for å lade batteriet direkte til 220 V i et sykehus garasje, leiligheter samsvar med sikkerhetsforskriftene.
 Enheter med ekstra funksjoner dominere den fordelen at de kan kobles ikke bare å lade opp batteriene, men bruk som strømkilde for ulike bilteknologi - stereoanlegg, kjøleskap og andre. utstyr.
 For å velge riktig bil batteriladere ustoroystva, må være basert på eksisterende kapasitet batterier. Beregn - batteriets kapasitet dividert med 10 gir den nødvendige mengde av den aktuelle ladeenhet. Hvis strømmen blir mindre batterilading, men det vil ta lang tid.

 Kjøpe lader oppmerksom på at enhetene er beskyttet mot K / S og indikatorer har motsatt polaritet. Bør også ta hensyn til produksjonsstedet enhet - bedre hvis city-maker vil være bedre, fordi det er lettere å løse problemet med utskifting, i så fall.
 Hvis du har begrenset plass (ingen garasje + en liten leilighet), bedre kjøpe CL-en eller AZU-01. Denne lille enheten, og de vil være praktisk å bruke hvor som helst.
 I nærvær av garasjen er det beste alternativet for å starte og lader UPZ-P-12-10 eller "puls".
 Bil batteriladere "puls" kan kjøpes for en liten privat selskap med flere biler.  
Klassiske girkasser
 Dreiemoment er ansvarlig for å skifte gir og er et sentralt element i den vanlige klassiske automatisk girkasse og girkasse-box maskinen er ansvarlig for komfort mens du kjører. Mens skiftende prosessen er automatisk, og er avhengig av fartsgrensen, en faktor som kan føre til svikt i å kjøpe en bil med girkassen, eller ofte en stor drivstofforbruk, vedlikeholdskostnader eller bokser. Disse er de viktigste ulemper ved denne boks.


Klassiske girkasser
 Mekanisk overføring fant sted den første samtalen, da det ble oppfunnet automatisk girkasse med momentomformer. For eksempel, i Amerika, drivere kan ikke lenger forestille seg en bil uten automatgir, og i Europa - nesten alt forble trofast til boksen og mekanisk maskin kunne ikke bli brukt for lang tid og til slutt forlot henne alene i biler business class. Men spesielt designet modi som hjelper tilpasse bokser messe under visse kjørestil, slik som vinter, økonomiske, sport (som i mekanikk), tillot europeere krevende og samvittighetsfull evaluere den automatiske girkassen. En modus Autostick, som lar føreren velge en girspaken bare snu i riktig retning det - var en stor prestasjon og en viktig utvikling av sekstenstakere.
 Evnen til å sømløst fortsette bevegelsen og frihet til å velge ønsket overføring ekspansjon og økt popularitet av den klassiske automatgir. Og ikke glem å utstyre produsenter box-automatiske manuell modus bytter hastigheter. Sin opprinnelige navn - Autostick nesten glemt, som hver produsent har gitt sitt navn automatgir: Audi - Tiptronic i BMW - Steptronic, som det kalles i Volvo Geartronic.
 Utseendet til 8-hastigheter girkasse, som forbedret føreren under kjøring, mens det tidligere bare fire trinn betydde en ny fase i utviklingen av en eske. Selv i dag er de nye, mer sofistikerte typer AKP, som lar bilistene til å velge hvilken som helst egnet boks klassisk automatgir av fortsatt populær og en sann klassiker aldri går av moten.  
Hvordan sette et felt å stikk ChevroletDømme etter statistikken. Omtrent 70% av bilistene som helsetjenesten stikk søker om denne tjenesten til spesialiserte tjenester som er eiere av biler med slike organer som hechbэk, sedan og minivan.
Så hvordan er etablering stikk?
Med en elektrisk heis, bilmekaniker, i en egen boks, forsiktig løft bilen til ønsket høyde ved å plassere det på forhånd for spesielle "ben". Da vil begynne å installere stikk.
Neste. Mestre demontering støtfangeren på bilen og dens makt. Videre er strømmen som er nødvendig, med sin rolle takler stråle av strekkfisk.
Støtfanger, om nødvendig utforming strekkfisk, båret kuttet med en spesiell mal som kommer med stikk.
Du bør ikke være redd for kutt, hvis det er nødvendig. Den vil bli plassert på bunnen av støtfangeren. Noen ganger kan, selv om "skjørt" som "er" i bunnen av bilen.
Den neste fasen - selve skrudd produkt (stikk) til standard åpninger å sparre enten på rammen av bilen.
Disse hullene ofte gitt på forhånd nesten alle fabrikker som produserer forskjellige biler, både innenlandske og utenlandske.
Men plutselig det ikke skjedde? Ikke bli opprørt.
Selskaper som driver produksjon stikk, forutsatt at alternativet. Og tilbyr sine produkter universelle monteringsmetoder. Ingen måte dårligere enn standard festemetoden. De er også sertifisert Sertifikater og garanti.
Når du har installert "metal" del strekkfisk, utført installasjon ledningsnett. For å gjøre dette, demontere panel i bagasjerommet i bilen, og legge ledninger.
Det skjer på noen biler trenger å "koble" stikk, er det nødvendig å fjerne baksiden av lys.
Installasjonsveiviser, be dem om å bilister som ankommer med å installere ferdig avfeie badebukser av sine biler. Dette vil lette tilgangen til det indre kledning oppstart og spare deg og din herre.
Kobler "strøm" og gjennomførte en samling av bildeler tilbake.  
Hvordan å selge bilen din?
 Foreløpig etterspørselen etter biler falt veldig mye. Likevel husker den gamle sannheten: "Folk kan deles inn i to kategorier: de med ingen bil som drømmer om å kjøpe det, og de som har bil og ønsker å selge den. Generelt, til slutt, forstår vi at markedet er alltid to tosk.
 * For å finne en reell kjøper, bør du gi annonser i aviser og magasiner. Den bør inneholde så mye informasjon om bilen din. Prøv å beskrive kort mest, nemlig splitter bilmodell, år, obъemdvyhatelya, farge, kilometerstand. Prisen på bilen i kontakt hvis du er helt trygg i god stand av jernhesten. Hvis ikke er sikker, så legge inn annonser, sier de, all den informasjonen du lærer under inspeksjonen. Du kan også plassere din annonse på internett oppslagstavler. I dag har det blitt veldig moderne sted informasjon om å selge på bakvinduet på bilen (telefonnummer, og selge!) Forresten, vil det være svært effektivt, hvis ofte på veien
 * Så du komme gjennom til en potensiell kjøper. Prøv å interesserer ham mest grunnleggende - oppnevne en tid og sted for inspeksjon maskin. Gå til møte kundenes prøve å kommunisere like - være høflig. Spørsmål knyttet til status og historie på bilen din prøver å bevege seg riktig på det tidspunktet når kjøperen vil se din bil.

 * På et møte med en klient, bør du forstå at den første minutt av kommunikasjon - den mest avgjørende. Du skal holde på det eller et godt inntrykk eller dårlig. Prøv å være mindre påtrengende, til den første du må si "Hei" eller "God kveld" Alt avhenger av tid på døgnet. Finne en felles plattform med potensielle kunder oppfører seg åpne og ikke være for beskjeden, fordi du må selge mest ideelle, veldig god og pålitelig, den mest attraktive bilen til riktig pris. Vis deg omsorgsfull eier, bilen beskrevet som klienten så den første av sine fordeler, ulemper (hvis ikke tabbe :) finner seg selv eller med hjelp av en servicemann.
 * Føler du at en kjøper er villig til litt tvil. Spør hvorfor og hvorfor han avhørt. Og fin flytte mange fakta som bekrefter det - at bilen og at han var ute etter. Sørg for at kunden alltid er i samtale med samtykker du. "I tillegg? "" Så? "Osv Etter at han ikke avtalt trekke tidspunktet for registrering av kjøretøyet. Det betyr ikke bare selge den bilen du er ett. Ta pantet er liten, men normal når plutselig kjøperen ombestemmer seg plutselig. Det vil være på den drinken øl med venner .
 Lykke til!  




Яндекс.Метрика