Så god bil vask?Som du vet, staten av dekselet kroppen er avhengig av sin levetid. En renovering, du vet, det er ganske plagsom og dyrt. Hvordan holde karosseriet og forlenge sitt liv? Det er riktig, må du rengjøre! Vi har allerede diskutert i været for å vaske bilen. Nå la oss se på hvordan og bilvask.
Hvordan vaske bilen din?
Noen lesere kan spørre, og hvordan å vaske en bil? Til å begynne, vi oppmerksom på at vaskemaskinen ikke bør når det er dekket med et tykt lag av gjørme, og fortrinnsvis etter hver tur til uvær eller fuktige veier. Det faktum at smuss ikke har tid til å hurtig penetrere malingsbelegg og kan lett fjernes. Hvis man lang tid å vaske bilen, kan det være nødvendig å bruke beskyttelsesutstyr mot korrosjon.
Til godt å vaske bilen skal starte direkte fra den øvre del av taket. Sammen avløp rengjøringsmidler vil oppløse posisjonering skitt rundt kantene. Som et resultat, da de er ganske lett vaskes. Å vaske bilen og ikke skade malingsbelegget skal brukes til biler og tørk av med en svamp eller børste. Merk at du ikke bør bruke verktøy som kan være slitende. Dermed vaskemidler inneholder ikke alkali.
Den beste måten å vaske biler muligens slange med en kontinuerlig strøm av vann. Hvis maskinen er sterkt forurenset med skitt og posisjonering, først Sug det og skyll.
Når du har vasket skitt bør være forsiktig skylle rester av vaskemiddel. Ellers kan forbli øyer som tørking maskin vil gi "usammenhengende" utseende. Også anbefalt å vaske bilen i overskyet vær og en lett bris eller i skyggen.  
Hvordan å polere en bil?Hvis du har en moderne bil, har du sannsynligvis vet hva du skal gi bilen intakt og bevare kroppen, bør det periodevis polert. Polering stoff som inneholder en blanding av silikon-harpikser, silikoner, vokser forskjellig. Dermed polering bilen - en tegning av et beskyttende lag som reduserer de skadelige effektene av miljøet på kroppen.
Foreløpig tilgjengelig mange ulike polerer, polymer, silikon, slipemidler, syntetisk og t. E. Hvordan polere en bil, og du trenger å gjøre, vil du finne nedenfor.
For polering trenger vi tykkelse, som vil kontrollere lag omlakkering. Ellers veldig enkelt slette pels på kroppen.
Stadier av etterbehandling
Derfor, for å skikkelig polere bilen, vær oppmerksom på at denne fremgangsmåten er delt inn i to faser.
Omfatter en erstatning polering. Hvis det bruker slipende pasta, som fjernes gjennom det øverste laget med maling dekker alle uregelmessigheter, scuffed og chipped. Etter at karosseriet er glatt og skinnende.
Etter det første trinn den beskyttende polish. Dens viktigste mål - å fylle alle sprekker. Etter dette karosseriet tar en frisk, rike farger og utmerket glans.
Hvordan å polere en bil?
Nå som vi forstår stadier av polering, er det på tide å lære å polere en bil. Først må du vaske en bil (Hvordan vaske bilen din?) For henne er fri for smuss og sand. Etter vasking bør være godt tørket belegg. Merk at vi trenger polering maskin og enhets spekter av ull eller skum. I tillegg nødvendig polering lim.
Legg merke til at selv-polermaskin - en tidkrevende prosedyre. Mange, fryktet vanskeligheter bedre å stole på servicesentre. Imidlertid er kostnaden for polering bilen ganske høy - rundt 4-5000 rubler og over.. Så mange er løst uavhengig polere bilen for å spare penger.
Nå direkte på prosedyren polering. Vanligvis starter prosessen med å bruke lim med grovt slipemiddel. I poleringsmaskin er slitt grov polering hjulet. Pasta for grov polering påføres kroppen. Deretter slår du på maskinen på lav hastighet og kryssbevegelser (horisontal vertikal) i form av vann kroppen. Gradvis øke rotasjonshastigheten for maskinen. Vi anbefaler polering maskindeler som ikke er tørket pasta. Svamp etter behandling hvert fjerde områder bør vaskes. Restene av lim grundig slettet våtservietter.
Når grov polering bilen over, er det på tide å gå myk polering. Myke kropp polering utføres sirkel og lim designet for det. Det anbefales å bruke lim til området og gjennomsnittlig hastighet på rotasjon av slipemaskiner i en sirkulær bevegelse for å fordele det på nettstedet. Operasjon er den samme i enkelte områder. Etter en myk polering er nødvendig å slette restene av en kropp feed.
Ved slutten av den beskyttende polish påføres. Dermed selv polsk bilen er ikke så vanskelig, men tiden det ville ta mye.  
 Bare et par tiår siden, kunne de sovjetiske uerfarne bilister, selv til hodet ikke kommet til at bilen, annet enn mekanisk, kan installeres og automatgir. Nå har alt forandret, og når du kjøper en bil, tilbyr selgeren til å velge mellom et stort antall varianter bokser akkurat den typen som passer best en bestemt kjøper.
 På grunn av det store utvalget av typer girkasser, mange bilister er forvirret og vet ikke hvilken boks de velger: Automatisk (automatgir) eller manuell girkasse (manuell girkasse). Noen mennesker er redd rart navn, og valget faller på de velkjente mekanikk, men hvis gjør en liten analyse, er et slikt valg ikke alltid begrunnet og er ikke for alle. For å føle seg komfortabel i denne saken bør være mer grundig studere dette temaet.
Hva er den beste automatgir eller manuell girkasse?

 ILAC: prinsippet om drift, har
 Mekanisk girkasse girkasse er et kompleks bestående av akslinger, gir, clutch og synchronizers. Prinsippet om operasjonen er ganske enkel og tømme hver elev. Boksen er forbundet med motoren ved hjelp av spesielle koblinger, kalt clutch. Med clutchen ved å trykke på pedalen, motor og girkasse koblet på dette punktet er inkluderingen av overføring som kan være i form av trafikk. Dermed å maksimere grep forsiktig holde motoren og hjulene etter skiftende - du trenger erfaring og dine ferdigheter til bilen startet ikke å nappe og ikke stoppet.
 Den viktigste fordel med dette systemet er den enkelhet og pålitelighet. Reparasjon av dette området vil være mye billigere enn den automatiske motstykke. Denne boksen er best passer for aktive og erfarne sjåfører som kan fullstendig styre bilen. Men dette designfeil ikke er fratatt. Ikke alle liker å utøve stadig skifte spaken og clutchpedalen, spesielt i byområder, der svært avlange hull.
 For disse formålene, og ble oppfunnet automatgir, som i løpet av sin utvikling har mottatt flere varianter.
Hva er den beste automatgir eller manuell girkasse?

 Automatiske: fordeler, prinsippet om drift og typer
 Det enkleste er normal hydro automatisk. Prinsippet om operasjonen er svært enkel. Inne i boksen er olje forseglet. Til endene inne i løpehjulet med to, en er koblet til motorakselen, den andre med en boks. I drift blir motorens dreiemoment overført fra den første impeller olje og smør i sin tur har en andre pumpehjul roterer. Veksling skjer kommando fra styreenheten på. Dette systemet er meget pålitelig i drift, men har noen vesentlige ulemper, den viktigste av disse er det høye forbruk av drivstoff og dårlig høyttaler.
 Mer er perfekt Variabel trinns automatisk girkasse. Prinsippet om operasjonen er fundamentalt forskjellig fra hydro. Konstruksjonen består av to remskiver som er forbundet med sterk belte. En av trinsene har evnen til å endre sin diameter. Som et resultat av å skifte gir, som sådan, ikke gjør det, blir gangart mykere og glattere. Den største ulempe ved denne boks er den høye kostnaden og kompleksiteten av vedlikehold. Og drivstofforbruk, sammenlignet med en enkel maskin, ikke mye mindre.
 Klimaks i skapelsen forskere i dag er robotisert girkasse. Det er de samme mekanikk, men dirigerer bytte hastigheter, ikke mennesket spesiell elektronisk enhet. Med systemet bryteren er et perfekt program lett beregner poeng for å endre girutvekslinger, rykk når du bytter nesten usynlig. I dette systemet, designere var i stand til å kombinere fordelene med manuell girkasse og maskin. Sammen med problemfri trohanem opp og glatthet, en bil med "robot" skryte utmerket ytelse og lavt drivstofforbruk.
Hva er den beste automatgir eller manuell girkasse?
 Takket være den automatiske girkassen vil være lettere å få i gang fra et sted, slik det kreves fangst clutch: ta til høyre posisjon girkasse og deretter gass - bilen umiddelbart gå greit. Denne "boksen" stor for uerfarne sjåfører og kvinner.
 Her, kanskje, og alle store typer girkasser presentert på dagens bilmarked. Valget av en variant avhenger først og fremst på kjøretøyets eier og hvor mye penger som han har - en bil med automatgir er mye dyrere modeller med de "mekanikk". Det er viktig at i det minste et lite å forstå de særegenheter i strukturen av kjøretøyet og riktig kast denne kunnskap.
Hva er den beste automatgir eller manuell girkasse?
Tuning VAZ 2110 med hendene
 Hvilke deler av bilen? Til syvende og sist, denne prosedyren innstillinger bringe regulering til bestemte kjøretøy krav til eieren. Det er generelt bedre forbruker kvalitet bil hvis fabrikk - ikke fornøyd. Når det kommer til VAZ biler, er tuning et must.
 Vanligvis, til det første forsøket bedre motorytelse i form av slag dreiemoment, da - sendingen. Følgende komponenter som krever forbedring - ratt, bremser, hjul og dekk, støtdempere.
 Disse tiltakene er nødvendige for å bedre kjørekomfort. Installasjon av ekstra utstyr som er utformet for å forbedre komforten av bilen, dens sikkerhet. Til slutt, tuning utseendet oppførsel for å gjøre bilen mer synlig for den generelle trafikkflyten.
 Tuning kan være fabrikk, pre-salg og etter salg, laget i spesielle studioer. Men vi er interessert i tuning VAZ 2110 med hendene. Hva du kan gjøre selv for å bedre kjøreferdigheter bil? (La oss bare ennå i denne saken.)
 Det viktigste du trenger - tror hundre ganger før tyuninhuvaty ny bil som er under garanti. Snarere vil etter at du har brukt forbedringer plante garantien ikke gjelder for din bil, uansett om garantien er utløpt eller ikke. Og for det andre - det er klare begrensninger som er fastsatt i reglene av veien av. De trenger å vite i starten tuning bilen din til arbeid og utgifter er ikke tapt forgjeves ikke resultert i en straff.
 Tuning 2110 med hendene vanligvis starte installasjonen av ekstra støtte av aggregatet. Dette gjøres for å begrense bevegelsen av motoren ved kraftig oppbremsing eller troganii kjøretøy fra stedet når du kjører gjennom jettegryter, humper. Denne ekstra, fjerde pilar forhjulsoppheng tverrliggeren forbinder med sump clutch.
 Gjennom store tuning VAZ 2110 med hendene, bilistene søker å forbedre bilens dynamikk akselerasjon eller øke sin maksimale hastighet. For å gjøre dette, satt innstilt kamaksel, cam profiler forskjellige innsug og eksosventiler. Noen ganger krever en ekstra komponent for å installere trinse stasjonen kamaksel. Dette kan redusere levetiden på motoren og øker drivstofforbruket.
 Men chip-tuning i 2110 med hendene bedre ikke å holde, selv om det er et effektivt tiltak for å endre de dynamiske egenskapene til en bil, drivstofforbruk, etc. chip tuning innebærer omprogrammering kontrolleren kalibrering av motorstyring, endre standardinnstillingene i gjennomsnitt ytelsen til bilen. I dag er det mange forskjellige programmer, men den mest populære er "Lagre" og "Sport". Den første brukes til strømsparingsmodus kjøretur rundt i byen og rolig bevegelse på banen. Andre - for mer dynamisk bevegelse. I alle fall, omprogrammering krever spesialutstyr og dyp kunnskap om emnet.
 Hvilke andre designendringer fører til tuning VAZ 2110 med hendene? For å unngå skader på braketten monteringssystem og eksosrør selv fra eksponering for lavfrekvente vibrasjoner, håndverkere satt tuning detalj - metallokompensator Bellows skriver. Men dette er bare mulig hvis bilen ikke er gitt katalysator.
 Du kan også forbedre kjøre ytelse biler, giring og utstyr tall CP, tilbringer tuning 2110. Det hender det kan gjøres. Det viktigste er å definere kjørestil. Hvis du bytter ut hovedprosessoren par girutveksling, lik 37 per par med nummer 39 eller 41 så må du forstå at en betydelig forbedring i dynamikken i maskinen vil øke drivstofforbruket med 3-5%.
 På ytterligere mulighet for tuning VAZ 2110 med sine egne hender vil vi dekke i andre artikler.  
Яндекс.Метрика