Alder kjøring eller når eldre bilførere bør frata førerkort?Ulykker som involverer pensjonister - en ganske vanlig fenomen. Ifølge mange eksperter, er årsaken til de høye statistikk over hendelser på veiene som involverer eldre drivere mangelen på spesifikk lovgivning på pensjons førerens alder. Dessverre har dette temaet alltid betalt lite oppmerksomhet, og med god grunn. Militære piloter pensjonere seg i 35 år. Grunnen til den plutselige avgang er ikke alder. Faktisk tidlige piloter skylden for en annen grunn - dårlig helse. På grunn av de store belastningene som piloter får når du flyr på supersoniske militære jagerfly, bærer kroppen ut raskt. Helsetilstanden til den 30 år gjennomsnittlig pilot kan likestilles med helsen til 60-år gamle mellomledere. Følgelig, hvis piloten bringe til å fratre ved 35 år, den maksimale kjøre alder - pensjonsalder vanlig sjåfør må møte 70 år.
førerkort, legeattest, kjøring alder, kjøre alder
På urbane veier ofte du finner en driver over 70 år. I dag er antallet eldre sjåfører nærmer seg en rekord i historien om bilen. 70-åringen driver var ikke noe unntak, selv i 70-80 årene av forrige århundre. Men deretter kjøpe bilen var mye vanskeligere enn i dag.
Hvert år de drivende alder øker. Få et førerkort kan være hvem som helst voksen person. Alt som kreves er medisinsk sertifikat for helse, ønske om å lære reglene for trafikk på veien og noen penger til å betale for utdanning.
Hver dag grensen betinget alderspensjon sertifikat krysser flere og flere mennesker. Dette er ikke overraskende, fordi flere biler, jo flere sjåfører. Siden den nedre grense skift noe annet sted på veien vil gå noen barn øker med alder linjedrivere. I tillegg til maksimal etterspørsel i bilmarkedet, for å kjøre eldre gjør moderne tempoet i livet. Gå på besøk til landet eller butikken bare kjører din egen bil enn offentlig transport.
Befolkningen i verden øker hver dag. Komme fra punkt A til punkt B i byen med offentlig transport hver gang blir vanskeligere.
Få legeattest er ganske enkel. Hoved etterspørselen av leger til pasienter som ønsker å få et førerkort er mangelen på rusavhengighet og psykisk helse.
Den nåværende gjennomsnittsalder på ansvarlig kjøring i 50 år. Det er bemerkelsesverdig at i pensjonisttilværelsen, folk ofte vedvarende bilister. Grunnen til dette er det store antallet av fritiden. Mange amerikanere og europeere går du få et førerkort er i pensjonisttilværelsen. Til tross for høy alder kjøring, kan trafikken politiet og andre myndigheter ikke nekte å utstede en lisens til søkere som det ikke er relevant lovgivning. Å ha en legeattest og førerkort, eldre sjåfører begynner å kjøre, tilfredsstillende og nyter sin ungdoms urealiserte ambisjoner. Grunn justert pensjons system og banksparing amerikanske og europeiske pensjonister obespechenney mye russisk. Dette tillater dem å kjøpe moderne biler er utstyrt ikke bare med kollisjonsputer, men enheten for å spare bensin.
Russiske modne drivere innenfor kjøresikkerhet eller Moskvitch VAZ tvunget til å stole utelukkende på førerens alder. Og skylde litt materiell rikdom. Av samme grunn kjøre alder i Russland er mye mindre enn i andre land. Dette er på grunn av lav inntekt russere, sammenlignet med beboere i Europa og USA. De russiske pensjonister som er heldige nok til å ha god helse og førerkort i en slik voksen alder, dessverre, ikke har råd til å kjøpe kvalitet bil med god sikkerhet system. Noen selv innenlandske pensjonister kan ikke råd til å fylle deres "jernhesten" så liten pensjon.
Men disse punktene ikke anses som et hinder for å øke kjøre alder i Russland.
Som et resultat, russiske sjåfører pensjonert scorcher på sin gamle, men, etter deres oppfatning, svikt-fri teknologi. Dette kompliserer i stor grad trafikken. Tross alt, i motsetning til moderne biler, gamle innenlandske biler er ikke utstyrt med selv grunnleggende sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer og belte, for ikke å nevne den spesielle beskyttelsen som varsler føreren.
Det økende antall ulykker provosert, ifølge mange eksperter, den eldre sjåføren alder, endelig overbevist verdenssamfunnet til å tenke på aldersgrensene på kjøring. Arrangementet har tilbudt seg å sjekke om eldre sjåfører dekningen. I tilfelle av ikke-spesifikk medisinsk informasjon vil de velge et førerkort. Det er det "survival of the mind" er de viktigste grunnen kazusnyh situasjoner på veiene.
førerkort, legeattest, kjøring alder, kjøre alder
Dermed blir 86-år gammel amerikansk på hastigheten inn i en av byområder, der på denne tiden det var mye folk. Ulykken drepte ti heller uskyldige fotgjengere. En annen seksti ble alvorlig skadet. Alt som kan bli sagt i sitt forsvar eldre mann, er det faktum at det feilaktig trykket på feil pedal. Slike tilfeller rundt om i verden mye. I 2011, ifølge amerikanske statistikker, det var ca 20 millioner eldre herskere lisens. Hvert år disse folk kjører alder er bare vokser, så er ikke vanskelig å gjette høy risiko for senil utilstrekkelig veien. Selvfølgelig skylde alle sommer herskere i tap av førerkort kjøreferdigheter er ikke logisk. Medisin er bevist at under reaksjon og behendighet avstumpet. Men disse to faktorene er de viktigste i kjøring.
I faresonen er ikke bare 70-år-gamle drivere, men folk som kjører bilen over 60. I samsvar med russisk lovgivning, annethvert år, alle sjåfører er pålagt å ha spesiell legeerklæring som indikerer tilstanden deres psykiske og fysiske helse i. Sjåfører over 70, Russland har ikke, som den gjennomsnittlige levealderen i landet er 68 år.
Med andre ord, er problemet maloaktualnoyu for Ukraina. Tross alt, for å begrense kjøre alder i landet for å begynne å forbedre kvaliteten på livet!  
 Bilalarm - er ikke bare en luksus eller urimelig ønske, er det nødvendig bilmonteringssett, uten noe som i dag er bedre ikke å forlate bilen på gaten, selv i gårdsplassen til huset hans. Ja, kanskje det ikke redde deg fra alvorlige og profesjonelle innbruddstyver, men det vil gi dem problemer og skremme små tyver som stjeler og bryte glass enhet, navigatører, telefoner og vesker fra biler.
7 tips for å installere en bil alarm
 Hvis du velger og stille inn alarmen på alle regler, i dette tilfellet, bryte den selv fagfolk vil være vanskelig, men samtidig vil måtte betale en stor sum penger på enheten og installasjon. I vår dagens artikkel vil vi gi deg de syv viktigste tips om hvordan du installerer alarmer og diskutere de mange nyanser, som selv i spesialiserte utstillingslokaler - glemme.

 Tips fra personlig erfaring til å installere en bil alarm

 Før du kjøper auto butikker i alt nødvendig tilbehør til oss, bør vi definitivt gjøre en tydelig på hvor mye du kan forvente. Prisen på sikkerhetsanordningen beregnes som verdien av bilen, men du er vel klar over at selv de mest "hard" og den mest avanserte alarmsystem ikke kan beskytte jern venn hundre prosent av hendene på tyver og kjeltringer.

 Det er et ordtak - er låsen og nøkkelen er alltid der. I vårt tilfelle er det samme, men her er bare et spørsmål om tid. De dyre alarm enheter mange flere alternativer, og derfor, kvaliteten på beskyttelse øker. Det antas at den mest vanlige signale - en låse girkasse eller alarm + startsperre. Hvis valget signaliserte en mer ulike alternativer, er det utmerket beskyttelsesnivå og sannsynligheten for at bilen forblir intakte - øker flere ganger.
7 tips for å installere en bil alarm
 Har ikke spart på godt sikkerhetssystem, men du bør ikke overdrive det. Ikke kast ut store summer for å kjøpe dyre låser. Husk at alle skal være glade medium.

 Det viktige poenget er at master vil angi en alarm i bilen. Vi kjenner mange tilfeller der på grunn av uerfarne spesialist beste sikkerhetssystemet rett og slett zhoryala eller måtte endre noen av sine spesifikke deler, og noen ganger alt godt. Forresten, reparasjon og garanti deler er vanligvis ikke gjenstand for garantien dekker ikke feil installasjon og tilkobling.

 Rådfør deg med en god og service av høy kvalitet, lese anmeldelser på nettet, eller ta kontakt med leverandører i spesialforretninger. Det er noen butikker der det er god service stasjon som verdsetter sitt omdømme, så gjør installasjonen kvalitet og garanti. Det er bedre å betaler for mye ekstra par hundre rubler (prisen er nesten den samme overalt), men vær sikker på at ledningene er koblet til riktig og ikke blir forstyrret kortslutning, falsk positiv eller nespratsyuvannya alarm til riktig tid.

 Et annet spørsmål, hvis du er kjent med bilen og elektronikksystemer, er det mulig å uavhengig prøve å plugge sikkerhetssystem. Men så våre eksperter weblog Vse-Sekrety.ru ikke ta råd, fordi det er en kompleks prosess som krever virkelig god kunnskap om elektronikk. I motsatt fall, som nevnt ovenfor, i ledningene av bilen kan ha en kortslutning, og i beste fall blåser alarm enhet, for ikke å nevne den brannfare.
7 tips for å installere en bil alarm
 Hvis du er ny og ikke vet hvilket firma som skal slå til så spør den grunnleggende spørsmålet master, som vil bli installert på din bil systemet. Spør hvor mange biler en dag de tjener, som gir en garanti og tilbake så ofte oppstå. Selvfølgelig vil ikke alle fortelle deg sannheten, men solid service til de fleste av spørsmålene vil du få et ærlig svar. Hvis du bor i en storby (som i Moskva), er det sannsynlig å finne vurderinger om et bestemt verksted - på internett eller på lokale fora som vil bidra til å danne et riktig mening.

 Vel, håper vi at etter å ha lest denne artikkelen du har lært og fått viktige tips om hvordan du installerer alarmer. Lykkelig reise og lykke til!  
Яндекс.Метрика