Hva er en motorsykkel? For mange er dette bare en annen transportmiddel, og veldig farlig. Men for folk som ser en motorsykkel meningen med livet - er høydepunktet for perfeksjon, er målet for livet. Mange gutter, og ofte jenter som drømmer om to hjul venn fra barndommen. Noen ser seg selv på en bratt, sport sykkel, og andre - i deres drømmer seil mot vinden på en stor, vakker, kraftig, med et stort hjul på sykkelen.
 I vår dagens artikkel vil vi gi deg grunnleggende tips om hvordan du velger en sykkel for en nybegynner. De vil kjøpe den første sykkel som vil være perfekt for deg.
Hvordan velge en sykkel nybegynner?

 Tips om hvordan du velger den første motorsykkelen
 Kjøpe en to hjul venn, må du bestemme selv noen ukompliserte oppgaver.
 Den første oppstår når du begynner å implementere hans høyt drøm. For å komme i drømmene dine må du være sikker på at du vporayeshsya ham. Alle de samme dumt å kjøpe en motorsykkel med en 1,3-liters motor og veier ca 200 kg, med sin egen vekt på ca 70. Du vil rett og slett vanskelig å holde den på veien, og de mer vanskelige eller ekstreme situasjoner. Så den første betingelsen valget av den første motorsykkelen å være din fysiske evner. Derfor følger det at det motsatte tilstand: gutt som veier £ 130, som ser morsomt på en lett sykkel som veier 85-120 kg.. Velg "rytter på!" Motorsykkel av 150-250 blokker ville være ideelt for nybegynnere (kjører briskly og spise litt drivstoff).
 Det andre vilkåret velge jern pet bør bli din evne til å håndtere denne nye "dyret". For nybegynnere, kraftige motorsykkel syklister - ikke det beste valget: det er kompleksiteten i forvaltningen og vanskeligheter vil starte i stedet, og ærlig, trenger du ikke setter pris på all den kraften og funksjoner som vil være, men bare vozыmeete mange unødvendige problemer! Alt kommer med erfaring!
Hvordan velge en sykkel nybegynner?
 Det finnes mange modeller å velge mellom din nye sykkel, chopper, sport, turister og andre. Men på at du ikke skal få hengt opp! Det viktigste for hvilke formål du trenger det. Hvis du ønsker å reise ofte for lange avstander - velg den som vil sitte komfortabelt. Hvis du ønsker å ha alle ended hodet og så på deg bør Vse-Sekrety.ru eksperter anbefaler sporten, og det virkelig ikke la noen likegyldig.
 Hva selskapet å kjøpe en motorsykkel og til hvilken pris?
 Blant merkene av motorsykler, selvfølgelig, alle drømmer om den legendariske Harley-Devydsonah, idrett Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha og andre like berømte motorsykkel. Men dette reiser spørsmålet en gang (som er både en tredje vilkåret Moto valg): og om å investere i sin første motorsykkel bare en masse penger og kjøpe den eminente japansk eller amerikansk? Likevel, må du lære å kjøre, men det er ikke så lett som det virker. Det ville være ideelt å kjøpe ny kinesisk (ikke forveksle håndverks- og sentrale Kina) - det skal ikke koste veldig dyrt (1000-2000 USD) og et år eller to kan du selge den for 80-85% av det nye, og hvis et par riper, bulker - er ikke forferdelig, det er vanskelig ikke billigere! Du vil få uvurderlig erfaring med kjøring, og være klar over at du trenger fra sykkelen i fremtiden.
Hvordan velge en sykkel nybegynner?
 Til slutt, den fjerde tilstand av å kjøpe et kjæledyr, ny eller gammel. Selvfølgelig, det nye er ny, og ingen spørsmål som velger kan ikke være! Men hvis du bestemmer deg for å ta / i - det er bare gjennom de kjente mekanikk eller de du kjenner!
Hvordan velge en sykkel nybegynner?
 Kjøpe en dyr road sykkel og utstyr betyr ikke være kul rytter! Husk, alle erfarne syklister også en gang som deg - har valgt sin første motorsykkel Lykke til og se deg på veien!
 Med utbruddet av høsten, er mange bilister tenker på vinterdekk av hennes velge våre eksperter har gitt anbefalinger. I dag skal vi snakke om en annen problem bilister vinter - frost væske.
 I denne artikkelen ser vi på følgende spørsmål:

 Hva er nezamerzayka?

 Hva er nezamerzayka?

 Hvordan kan nezamerzayku selv?

 Når du trenger å fylle nezamerzayku?

Nezamerzayka: hva som er nødvendig, hvordan å lage mat og når du skal fylle?

 Hva er nezamerzayka?
 Ikke-frysevæske, eller i felles - nezamerzayka brukt som et middel for vasking av frontruten i kalde årstid. At nezamerzayka fylt vindusspyler glass, i stedet for konsentrat som du bruker i sommer.
 Kanskje dømme fra tittelen, du gjettet det, som kommer nezamerzayka fra ordet "fryser". Hvorfor nezamerzayka? Og det må oppbevares i glass fat spylervæske - ikke frosset. Hvis væsken fryser, så kan du ikke gjøre vask glass og du kan dermed ødelegge fat vaskemaskin, som det er laget av plast, og isdannelse inni den - det kan sprekke og komme i forfall.
 Drenere væske fra tanken vaskemaskin glass kan ikke være, siden vasking av glass - en svært nødvendig funksjon, spesielt om vinteren, når frontruten blir annerledes skitt og støv på farten kan du bare tørke ved hjelp av vindusviskere og slår på viskerne ikke bruker tørt glass, så du trenger å pre-wash flytende glass. Dermed spylervæske glass - svært nødvendig ting. Og det er ikke frosset i en tønne - brukes til dette spesiell væske for vinteren - Nonfreezing.

 Hva er nezamerzayka?
 Nezamerzayka er standard med en væske som består av isfri konsentrat, som det riktig bør være alkohol (trygt - understreking). Den beste kvalitet er etylalkohol, men grunnlaget for å gjøre nezamerzayku bil ufordelaktig, som i seg selv etylalkohol er svært kostbart, til tross for at han konsentrat fortynnes. Metyl alkohol - billig og luktfri, men det er giftig og skadelig for helsen, så det er forbudt å bruke til å lage nezamerzayky. Men igjen, er isopropylalkohol veldig skarp og veldefinert lukt, er det ganske billig, noe som er gunstig å bruke den til å konsentrere forberedelse nezamerzayky.
 Nezamerzayka selges overalt: i auto butikker, hyper og supermarkeder, samt på veien. Men vi ønsker å være oppmerksom på at nezamerzayku beste kjøp i butikken solid og i alle fall ikke med det, som en stor sjanse til å kjøpe konsentrat bestående av kjemisk farlige stoffer som kan forårsake skader ikke bare bilen, men du. Vse-Sekrety.ru også anbefales ikke å spare på nezamerzayke og kjøpe konsentrere seg om mer eller mindre kjente produsenten.
 Hva er nezamerzayky? Salget er ulike typer emballasje og nezamerzaek. Kjente merkevarer selges nezamerzayku i spesielle beholdere, og lite kjent, vanligvis i plastflasker (vanligvis selges i slikt vann). Når du velger nezamerzayky notat at temperaturen vil tåle konsentrat. Legg merke til at det er to typer nezamerzaek: klar og konsentrat (som skal fortynnes med vann i passende proporsjoner). I tillegg nezamerzayky komme med aroma og smak uten - er dette en ren amatør.
Nezamerzayka: hva som er nødvendig, hvordan å lage mat og når du skal fylle?

 Hvordan kan nezamerzayku selv?
 Det er ganske enkelt. Hvis du ikke ønsker å bruke ekstra penger på veien nezamerzayku og billig gjort i kjemi fylle ikke vil, kan du forberede deg nezamerzayku. I tillegg vil kommunen komme og de som trenger å gå til veien og i garasjen aksjer nezamerzayky venstre. Å forberede nezamerzayky er 3 måter nezamerzayka høyeste kvalitet av ren etylalkohol, mer lønnsom nezamerzayka basert vodka selv budsjett - nezamerzayka fra isopropylalkohol. Legg merke til at mer alkoholinnhold, jo mer stabil nezamerzayka være i ekstrem kulde.

 Alternativ nezamerzayky egne hender №1

 For utarbeidelse av kvalitets nezamerzayky vi trenger: etanol, destillert vann og vaskemiddel 20% etanol og 80% destillert vann, så må du legge til et par dråper vaskemiddel (som vi bruker for oppvasken). Alt dette må være grundig blandet og flytende klar til bruk.

 Alternativ nezamerzayky egne hender №2

 For å forberede det andre alternativet nezamerzayky vi trenger bare to komponenter: vodka og vaskemiddel. Destillert vann er ikke nødvendig fordi konsentrasjonen av vodka er mye svakere enn ren etanol. For å gjøre dette alternativet nezamerzayky vodka bør legge noen dråper oppvaskmiddel. Alt dette er godt blandet og strømmet inn i vaskemaskinen. Noen bilister fortsatt stoffet fortynnes 20-30% destillert vann, men så hvis du treffer ekstrem kulde, bør konsentrasjonen av alkohol økes.

 Alternativ nezamerzayky egne hender №3

 Og det siste alternativet - staten matlaging nezamerzayky med isopropylalkohol. For dets fremstilling med alkohol fortynnet med vann i forholdet 1: 3. Så et stoff lagt vaskemiddel og alt blandet og klar til bruk.
 Selvfølgelig, men er ulønnsom sin produksjon hjemmelaget nezamerzayka kvalitet. I tillegg gode produsenter lagt nezamerzaek i sine produkter, spesielle tilsetningsstoffer og kosttilskudd som har co-fordeler: beskyttelsesglass, spesialkomponenter effektivt fjerner skitt og behagelig smak som blir enda en salong bil.
Nezamerzayka: hva som er nødvendig, hvordan å lage mat og når du skal fylle?

 Når du trenger å fylle nezamerzayku?
 Fyll nezamerzayku beste fokus på værmeldinger. Når frysepunktet temperaturen om natten er forventet, anbefales det å fylle dette ufrosset væske i vaskemaskinen trommer bilen hans. Dersom fallet ble forsinket til november er det mulig å fylle substans uavhengig av værmeldinger.
 For første gang vil konsentrere svakeste siden store frost vil ikke, men nærmere midten av november, må du fylle ganske sterk konsentrat som vil tåle ekstrem kulde.
 Hvordan og hvor du skal fylle nezamerzayku?
 Det er veldig enkelt. For å gjøre dette, åpne panseret og finn halsen fat vaskemaskin glass. Det har vanligvis en blå cap på den vil vise vindusviskerne på. Åpne den og der, men nezamerzayku. Hvis fat er halsen dypt ned, bruk en trakt (ikke tom for bensin!). Man kan kjøpe en vanlig kjøkken trakt eller gjøre det kuttet halsen av flasken.
 Når du fyller nezamerzayky vurdere hvor mye fat. Når væskenivået når røret går til halsen - fullt fat. Når fylt konsentrat - Lukk lokket.
 Lukk panseret og lage en test væske tilførsel. Det er alt. Lykke til på veien!  
Яндекс.Метрика