Hvordan å male din scooter (scooter)?
 Etter en liten ulykke kroppen av scooter kan være litt ripete, men er fortsatt ikke veldig fint for deg. Og jeg sier at ikke male det så stor kompleksitet.
 * I begynnelsen skylle kroppen din moped (degrease) - male sted, og deretter plassere riper nazhdachka å utsette så lenge disse stedene ikke vil være helt like, eller enda bedre skriver alle riper, sprekker og sted av de første fabrikk klistremerker fordi de krevde palasser stå etter maling, hvis det ikke gjør det.
 * Før farging prosedyre slitasje beskyttende åndedrettsvern. Påfør maling graffiti like! Du har sannsynligvis allerede vet hva maling for å sette et punkt - ingen linjer, og fragmentarisk "sprøyting", og unngå striper! Den totale tiden for en "null" bør ikke overstige 05 sekunder i en avstand på 20 til 30 cm fra overflaten av legemet!Hvordan å male din scooter (scooter)?
 * Vent til endelig tørking maling, maleri og gjenta flere ganger. Hvis du vil, kan du legge sjablonger for å levere vakre mønstre.
 * For sin søknad, bør du bruke en annen farge av maling og maling tape, snakke om meg selv, jeg brukte den, i alle fall ikke bruke vanlig duct tape, fordi når du fjerner den berører og male!
 1) Påfør et strøk med maling er nødvendig
 2) Vent på tørking
 3) Hold tapen
 4) Tegn mønsteret på det
 5) Skjær mønsteret stykker og fjerne overflødig tape
 6) Det må være i form av mønsteret og forblir så
 7) fordi det dekker bandet i fargen og ganske godt resten!
 9) fjerne tapen forsiktig og du vil se det i farger første søknaden ommaling.
 Lykke til!  
 Generator - en enhet som er i stand til å bli en selvstendig kilde til energi og ernæring etablere obihrivayuchyh apparater, belysning, etc. Vel avslørt egenskapene til enheten når du reiser i landet, konstruksjon og reparasjonsarbeid, og i krisesituasjoner er helt avgjørende ting.
 Til dags dato, de Kjøper Standard produsenter tilbyr et bredt utvalg av strømaggregater. Naviger til mangfoldet av modeller er ikke lett, men å vite de grunnleggende prinsippene gjør det er fortsatt mulig. Her vi mener er de viktigste egenskapene, uten å gå inn i de tekniske nyansene og designfunksjoner. Klassifiseringen er gjort på de grunnleggende typer: de anses typiske ulemper og fordeler.
 Således vil innholdet i artikkelen:

 8 regler for å velge en generator

 Hvordan velge en generator for landet?

 Hvordan velge en generator av produsenten?

 Hvordan velge en generator for huset?

 Hvordan velge en generator for sveising?

Hvordan velge en generator riktig?

 8 regler for å velge en generator

 Ved type drivstoff produsere diesel og bensin generatorer som kjører på gass. De fleste er miljøgassgeneratorer, men de fleste av disse modellene er avhengig av gassledningen, og følgelig trykket i det. For husholdningsbruk anbefales å bruke bensin, men maksimal pålitelighet demonstrert på dieselgeneratorer. De er uunnværlige for industrianlegg, og hell brukes i boligkomplekser.

 Valget av makt bygget på følgende prinsipp: minimum strømgenerator er den totale kapasiteten til alle apparater pluss 10%.

 Fase. Det er tre-fase og enfase generatorer. Den første ofte brukt i industrien, selv om det finnes unntak.

 Laget støy. Det anbefales å installere generatorer i separate rom, men modellen kan utstyres med støybeskyttelse deksel.

 Avgasser. Drenering system gass - en viktig del av designet, spør dette valget.

 Tjeneste. Kjøpe en generator og gir installasjon. Lær mer om levering av reservedeler på lager og kvaliteten på tjenestene.

 Support. Ceteris alternativer ta bedre valg i favør av selskapet har sitt eget servicesenter.

 Sertifikater. Se etter kvalitetssikring, ikke i ord, men gjennom relevante dokumenter som er på noen respektabelt selskap.

Hvordan velge en generator riktig?

 Hvordan velge en generator for landet?
 Før du velger bare må bestemme til de formål som du har tenkt å bruke generatoren. Dette punktet, som skal presse seg og bygge alle videre hensyn. Primært tiltenkt bruk elektrisk påvirke den nødvendige yteevne. For å gi, for eksempel, er fine bensin generator strøm 0,6 til 3 kW. Denne kraften gir energi store apparater og bensin ideell for periodisk kortsiktig.
 For en nøyaktig beregning av strømgenerator er nødvendig å definere startkraft alle apparater som er koblet til hjemmenettverket. Vi bør ikke glemme at den nominelle strøm som er angitt i passet av enheten er forskjellig fra starten. De induktive anordninger er noe høyere. Induktiv last innebærer en stor strømstyrke ved start av anordningen, og en uniform som under operasjonen. Starte og nominelle kapasiteter i forskjellige enheter:

 Ohmske forbrukere (elektrisk komfyr, glødelamper, lodding strykejern, brødristere, strykejern). I slike anordninger merkestrømmen starter.

 Forbrukere med lav induktans (drill i hånden og sager, Electric - alle el-verktøy, apparater, lysstoffrør, kjøleskap, TV, datamaskiner, etc.). De merkestrøm mindre enn 152 oppstartstider.

 Enheter med stor induktans (noen enheter med kraftige motorer som bruker strøm transformatorer, kompressorer, pumper Borehull, sveisere). I slike enheter er uunngåelig forskjell mellom startstrøm og vurdert flere ganger. For eksempel er sveiseapparat 300-500%, og gjennomsnittlig effekt til pumpen, vil det være 500 -700%.

 Hvis systemet er ingen elektriske enheter som kjører på kraftige motorer, er det mulig å forenkle beregningen, og legger til en total nominell effekt, forbeholder ca 50-100%. Selvfølgelig, ikke din generator ikke gi den ønskede effekten permanent - en topplast under tilkobling av flere enheter.
Hvordan velge en generator riktig?
 Noen produsenter indikere makt er ikke i vår vanlige kW og kVA i. Korrelasjonen av denne verdien til de vanlige tallene holdt ved å multiplisere med 0,8. Således 10 kVA vil være lik 8 kW.

 Hvordan velge en generator av produsenten?
 Konkurranse mellom produsenter har ført til det faktum at i øyeblikket kjøperen har et stort utvalg av generatorer som kjører på alle typer drivstoff, inkludert bensin. Hvilket merke du skal velge? Som den avgjørende faktoren her er standard markedsregler: forholdet mellom kvalitet og pris, service og popularitet produsent.
 Begynn med å finne informasjon om hvilket merke av bensin generatorer servert i det området du bor. Koble med servicesenter der du ønsker å kjøpe, med arbeidere reparasjon sentre. Slikt personale er alltid informasjon som vil hjelpe deg å velge det selskapet. Like eid verktøyet anmeldelser og diskusjonsfora på spesielle.
 Ikke bli overrasket om du velger kjente merkevarer, vil du motta den riktige prisen for selve enheten og dens tjenester. Kvalitet testet tilbys av de fleste produsenter oppfyller de strengeste krav, men verdien er ikke alltid vist korrekt. Gode ​​vurderinger er selskaper som Gesan, Elemax, Champion, Endress, Honda, GM, .SDMO.
 Hvis du er ute etter den perfekte balansen mellom ytelse og verdi, er den beste måten å slå til russiske bedrifter som er nærmere til behovene til den innenlandske forbruker. Importerte detaljer samler sine produkter Vepr russiske firmaet og dets produkter typisk pris en god balanse.
Hvordan velge en generator riktig?
 Som i andre markedssegmenter, lave priser som tilbys av produsenter fra Kina. Ikke alle merker av dette landet har god råd, men du kan velge firmaet Kipor, selv om sine produkter er priset fra resten av "kinesisk" serien er nesten doblet.
 Forfatteren av denne artikkelen gjennomført en komparativ analyse av de offisielle nettstedene av kjente merkevarer, spesialiserte fora og valgte en bensingenerator omformertype Defort DGI-1000. Som navnet tilsier, kraftenheten - 1 kW.
 Kostnads ​​Defort DGI-1000 ligger i 5600 rubler, og for den prisen kan du få kompakt (vekten av enheten bare 12 kg) og en pen samling.
 I rollen som leverandør av generator børsnoterte selskapet SBM Group fra Tyskland - denne internasjonale gruppen ble stiftet i 2007, og hovedvekten av sin virksomhet ser utviklingen av automatiske nettverksstasjoner, instrumenter, salg av verktøy, reservedeler og forbruksmateriell, etc. Landet ble ikke spesifisert, men forutsettes det at enheten i Kina virker logisk.
 Den viktigste argument for å kjøpe enheten var utmerket garantiperioden - 5 år.
Hvordan velge en generator riktig?

 Hvordan velge en generator til hjemmet?
 Konstant strøm kutt er ikke uvanlig for vårt land og problemet er utgangspunkt for valg og kjøp av generatoren. Behovet for å ha enheten enda mer relevant for eiere av private hus og hytter. Kvaliteten av energiforsyningen til de sentrale kommunikasjons vil forbedre en stund, så du må være klar i tilfelle strømbrudd, planlagte strømbrudd selv om det bare i teorien.
 Det første bør bestemme - makt. Prøv å ikke planlegge blindt og lese anmeldelser på fora, hvor det er diskusjon av slike enheter. Spørsmålet om makt er svært viktig. Samle informasjon om alle enheter som forbruker elektrisitet i nettverket ditt. Ved beregning av vårt magasin poradumo.pp.ua anbefalt til tallene ikke på pass data og forventet startkraft enhet, bør du vurdere å koble kompressorer og motorer. Tallene trolig overraske deg. Vi bør markere instrumenter, uten noe som du ikke kan leve, og å gjøre disse tallene nødstrøm. Selvfølgelig vil det være godt under gjennomsnittet.
 Så snart du har data på drivstofforbruk, ønsket om å redusere kapasiteten av enheten vil bli enda sterkere. I de fleste tilfeller, er kostnaden for en kWh energi oppnås gjennom husholdnings generatorer alvorlig overstiger prisen diktert av tilstanden.
Hvordan velge en generator riktig?
 Minimums over enheter i tilfelle en ulykke er lys (2/3 tatt hensyn til kraft rør), kjøleskap og TV. La oss regne på data UPS tilstrekkelig for komfort.
 Etter å løse problemet med makt, må du få tilgang til motoren. De er klassifisert etter drivstoff, og driftssyklus (fire - og to-takts). Ved valg ofte styrt av nivået av støy generert, bruk av annet brensel for husholdningsbruk (gass, bensin, diesel), og estimert varighet på kontinuerlig bruk av generatoren. Tilgjengelighet drivstoff spiller også en rolle.
 For nødhjelp er beste generatorer som kjører på bensin. Slike stasjoner, opp til 5 kW, kan gi strøm til en kjerne sett av hvitevarer. Støyen som genereres av bensin generatorer - det laveste som skiller dem fra gassgenerator med tvungen ventilasjon. De fleste modeller har casing beskytter mot lyd. Selv om bruk av et foringsrør er ikke alltid fordelaktig fordi ventile reduserer kjøleenhet og pauser. Dette påvirker kontinuiteten.
Hvordan velge en generator riktig?
 Hvis huset har gassreserver (sylindere av propan-butan), kan vi organisere et system som opererer på om gassgenerator. Flytende naturgass - er tilgjengelig i dag drivstoff, og dette kan være svært effektive. Gassprisene varierer, men er generelt lavere kostnadene for bensin, og støygeneratorer er ikke veldig forskjellig én prikk. I flere timer nødsituasjon, kan disse generatorer gi ditt hjem med energi.
 Tids bruk er underlagt produsentens garanti avhenger av variantene sylinder. For eksempel kan en blokk med aluminium jobbe 1000 timer, og enheten er laget av støpejern, kan jobbe 3-4 ganger lenger. Garantier er ordnet basert på disse tallene.
 Om motoren er valgt som den primære kilde til energi, trenger du en annen tilnærming og vekt blir nødt til å arrangere for andre detaljer. Som kraften av generatoren vil være sømmelig over nødgenerator makt, og det vil alltid fungere, synes det ideelle maskinen som kjører på diesel. Denne generator bør ha sitt eget kjølesystem. Dieselgeneratorer er elementer som varigheten av deres arbeid og pålitelighet er mye høyere gass og bensin.
Hvordan velge en generator riktig?

 Hvordan velge en generator for sveising?
 For sveising generator viktig faktor - den type drivstoff. Det er alltid en diesel eller bensin. Forskjellen ligger i den type og den resulterende strøm - konstant eller variabel. Bensin, sveisemaskiner med varierende sveisestrøm - den mest lønnsomme pris avgjørelse. Også de har billig nytte av kompakthet. Problemet er at ressursen slike små enheter. For alvorlige, langvarige belastninger bedre valg for å stoppe dieselgeneratorer.
 Strømtype som genereres av anordningen, som direkte påvirker kvaliteten av sveisingen. Den beste kvaliteten gir direkte strømgeneratorer, gir det mye vanskeligere med sine kolleger vekselstrøm. Imidlertid er kvaliteten på sveisen, mens betydelig høyere. Beslutningen om hvordan du velger den konfigurasjonen av enheten og merke sveiser produsenten bestemmer.
 Nå har du all nødvendig informasjon for å velge en elektrisk generator, og feil i valg du ikke er redd.  
Яндекс.Метрика