Hvordan å ri en nerozmytneni bil?
 Fortolling for importert bil i Ukraina fra utlandet er et must. Ifølge ukrainsk lovgivning, gjorde at bilen ikke passere "klaring" kan bare sitte på en dag, som prosedyren kan sendes som krysset av grensen, og i landsbyen, der eieren av en ny bil. Hvis 24 timer har gått, og du ikke har hatt tid til å bringe dokumentene i orden og fortsette å kjøre ulovlig, politi stopper deg kan gripe kjøretøyet. Men hver utelukke det finnes unntak, så i dag har vi rullet ut for å svare på spørsmålet om hvordan å ri en bil nerozmytneniy i Ukraina.
 Hvis du ikke er en borger av Ukraina
 En borger av Ukraina fullt samsvar med loven, men hvis du har statsborgerskap i et annet land med bil i Ukraina kan ikke sitte mer enn to måneder.
 I Ukraina, kan du kjøpe en bil på generell fullmakt til en borger av Ukraina: i dette tilfellet tilrettelagt prosedyre for overføring av rettigheter eier bilen. Men hvis du kjøper en bil i en fremmed, har han ingen rett til å gi deg en generell fullmakt - fornyelse av dokumenter er fullført. Selv om en utlending forblir i Ukraina, din gode venn, har han ingen rett til deg rett kjører sin personlige bil, ingen russiske bilskilt. På lands av et annet land kan bare være en passasjer i bilen.
 Vilkår fortolling
 Flere dager ingen har rett til å gå til nerozmytnenoyu maskin. Til deg arrestert på vei hjem, bør du vite prosedyren papirene forfulgt av tollere. I Ukraina, loven "On the transport og overføring av varer", og i henhold til hvilke prosedyren er. Utgangspunktet fylt tolldeklarasjon der antall tekniske pass vedlagte fakturaer og kvitteringer for varer. Vi må huske på at bilen, b / mer enn åtte år, er en skatt som øker avhengig av kjøretøyet. Ikke skattepliktige maskiner, er verter flyttet for permanent opphold i Ukraina, samt de bilene som ble donert eller overføres ved arv (tilgjengelig i tollen donative eller vil). Kreves betales er: forbrukeravgift og moms, som er 10% av alder på bilen.
 Alle handlinger toller, inkludert presentasjonen av en kopi av bilen dokumenter, uttalelser av fagfellevurdering, en oversikt over den nåværende tilstand av maskinen er legitime og kan unngå dem. Når de manglende dokumenter ved Tollvesenet i Ukraina kan gjøre en formell forespørsel til skikkene i landet, der han ble importert bil for å ha omfattende informasjon samt hans plikt - til å sikre påliteligheten av informasjonen, og ingen smugler (stjålne biler).
 Derfor, i vårt land er det felles regler om utstedelse importert fra utlandet kjøretøy, noe som indikerer at en borger av Ukraina for mer enn en dag nerozmytnenoyu bil reise er forbudt å unngå pågripelse av bilen DPS.  
Hvordan fjerne rust fra en maskin?
 Når spor av rust på bilen bør ta hastetiltak. Dette vil forhindre korrosjon i de neste tre årene. For informasjon om hvordan du fjerner rust fra bilen med hendene, de vet mange eiere av biler, enten mekaniske eller kjemiske midler. Dannelsen av rust farlig for alle bilmerker. Korrosjon av de mest mottakelige innenlandske kjøretøyer og maskiner som opererer under høy fuktighet og de som ikke har gjennomgått inngrepet antirustbehandling. Først av alle berørte steder, som får skitt, bunn, ramme, hjulåpninger, hette, bagasjerommet og spars. Inne i hytta prosessen kan begynne under føttene og driver seter. Rust er i rask utvikling, og forsinke bekjempe det truer den fremtidige kapitalkostnad.
 Fjerne korrosjon av mekanisk metode
 1.  Tekniske hjelpemidler skal være grundig rengjort for skitt på vasken.

   Å jobbe trenger børster av ulik diameter, sandpapir eller maskin for å fjerne rust, vanlig drill eller bulgarsk og sander enhet. Prosessen bør begynne med fjerning pidkrylok og sette bilen på pit. Deretter bruker metall dyser, kledd i drill, må du fjerne all hevelse og annen celle korrosjon.

   Å fjerne spor av ødeleggelse brukt sandpapir hud som har detaljene for 80-100 enheter.

   Overflatejord deksel antioksidant.

   Den siste etappen 2-3 bil maling eller lakk.
   Kjemiske metoder for korrosjonskontroll
   Kjemisk metode som brukes i alvorlige skader på metall. Berørt overflaten av kjøretøyet må være grundig behandlet sandpapir, deretter dekke det med Rust basert på sink. Å utføre arbeidet tar mye mindre tid enn mekanisk metode. Han regnes som den mest pålitelige og holdbare. Kjernen i den elektrolytiske prosess basert på prinsippet med settling sink elektrolytisk oppløsning, som hindrer forekomst av rust i den videre drift av kjøretøyet. Pre-forberedt overflaten er behandlet dyppet i en løsning med en bomullspinne, som er koblet med ledninger fra bartre til batteri pluss. Reaksjonen til metallet i bilen avsatt sinkpartikler. Arbeid trenger gummihansker og vernebriller. Kjør pinne bør være så lenge dyrket areal blir grå. Dette kan ta opptil 10 minutter. Etter kontakt med huden løsning umiddelbart skylle det under rennende vann. 
   Spesielle tilfeller
   Å fjerne små rustflekker ofte bruker fiskeolje, som fungerer som en pålitelig metode for beskyttelse mot gjeninntreden av korrosjon. Ofte disse tomter behandlet med parafin. Videre overflate er behandlet med varm sand og malt.
   Når trengende rust vil gjenopprette det opprinnelige utseendet på detaljene. Restaureringsarbeidet utføres ved sveising. Når de skadde karosserideler ved hjelp av variable elementer. For denne kretsen trenger å definere en ny brikke på den gamle panelet og i sveising fjerne et lag med maling, med en slipemaskin eller avtakbar sirkel. Fra grenselinjen skal avvike 5 cm.
   Skadet metall kuttes ved hjelp av plasmaskjæring, metallsager eller hagesaks.
   Ved sveising for å unngå deformasjon av arket brukt slange, luftkjølte eller utført nametochni masker av trinn 3 mm. Etter fullførelse av sveisesømmen zashlifovyvaetsya maskin. Videre søm avfettet, det anvendes epoksy bakken, polert og igjen på slutten av prosessen er dekket med tetningsmasse og maling.  
 Her kom den etterlengtede våren, når kulde og slaps skiftende varmt vær og tørr asfalt. I arter som for seks måneder siden vi fortalte deg om hvordan du skal velge vinterdekk for bil denne gangen berører vi nyansert utvalg av sommer gummi. Faktisk kjøper sommerdekk utgjør også en rekke spørsmål, og svarene på disse vi gir under.
 Nedenfor ser vi på følgende spørsmål:

 Sommer!? Kanskje hele sesongen?
 Alternativer gummi
 Typer sommerdekk
 Produsenter
 Kjøpssted
 Produksjonsdato
 Vi sjekker kvalitet
Hvordan velge et sommerdekk?
 hjul og biler. Først - se på radius av disken, som er merket med bokstaven «R» (R14 R16 etc.). Deretter se på bredden og høyden, påvirker det 185/65 eller 195/55, etc.
 Noen ganger sjåfører ønsker å kjøpe et dekk hvis høyde er under innstilt som anbefales av produsenten. Det er både fordeler og ulemper. Til å begynne, bør du vurdere fordelene av lavprofildekk:

 Eksteriør. Den største fordelen med å kjøpe lav-profil gummi er mer elegant utseende og en behagelig bil å kjøre på gode veier. Vi ønsker å trekke oppmerksomheten din til det som er behagelig tur på selv veier.

 Administrasjon. Også, lav-profil dekk gir bedre kjøreegenskaper, bedre maskin "rulytsya" (blir mer manøvrerbar) er bedre i svingene.

 Bremsing. Hemming av lav-profil dekk på bilen er mer effektiv, selv på våt asfalt.

 Til tross for en haug med positive sider, er det også negative sider. Spesielt:

 Økt forbruk. Lav-profil dekk øker drivstofforbruket og dette må vurderes, spesielt nå som bensin stadig dyrere. Med gummi vil fylle bilen oftere.

 Problemer med ujevn overflate. Som nevnt i begynnelsen, lav-profil dekk egnet for sporet, dvs. det absolutte nivået av veien. Angående vår virkelighet, da vi stort sett kjøre i byen, hvor veiene er ikke spesielt nivå og mange av våre egne spor for langt fra den tyske autobahn. Ulikhet veien umiddelbart bli følt i kabinen, er det kjørekomfort ikke, på ujevn vei bilen vil bli betydelig riste.

 Problemer med brønner. Uavhengig av høyden av et dekk, pit - en negativ fenomen, men det er en stor påminnelse. Jo høyere profil gummi, jo større utfordring av gropen han tar over. Med andre ord, hvis du er på en lav-profil dekk vletaete en anstendig pit, den høye sannsynligheten for deformasjon kjøring og traff gå inn i suspensjon, men hvis den standard gummiprofil vil mer blåse over (og samtidig opprettholde stasjonen og suspensjon).

 Senket bil. Den nedre profilen gummi, jo lavere er senket bil. Kanskje noen synes godt, men fra et praktisk synspunkt positive i dette er ingenting, fordi steinen på veien humps eller grensen - vil være en ubehagelig overraskelse.

 Som du kan se, de negative sidene ved lav-profil dekk enn fordeler. I tillegg er disse svakhetene betydelige fordeler. Generelt, hvis du absolutt lik måte, så det er fornuftig å kjøpe en lav-profil dekk, ellers velger buss parametere anbefales maker. Gummi hvis profil enn anbefalt, så det er bedre å ikke, da det vil ha negativ innvirkning på kjøreegenskaper bilen, i tillegg til disse dekkene er rett og slett ikke passer inn i hjulbuene, eller når du dreier på rattet vil gni på skap, noe som gir gnashing.
Hvordan velge et sommerdekk?
 Typer sommerdekk
 Å vite dekkalternativer som du trenger, må du finne ut hvilken type mønster. Sommerdekk er tre typer beskyttere, under vi nummerere dem og kort beskrive:

 Retnings. Denne type av dekkbanemønster er retningsbestemt, noe som i sin tur bidrar til fjerning av vann fra hjulene i motsatte retninger. Disse dekkene er utviklet for kjøring på våt fortau, gir høy kvalitet grep. Som for tørre veier, er dekket retnings trå noen taper.

 Symmetrisk. Symmetrisk dekkmønster er klassisk, slike modeller er budsjettet dekk segment og brukes av de fleste bilister. De, ved lave hastigheter, mer eller mindre godt fordele vann og trygt holdt på banen og i byen. Mer fokusert på tørr asfalt.

 Asymmetrisk. Den mest optimale type trå dekk. Gjennom hans "forskjell" en beskytter avleder vann (motstandsdyktig mot vannplaning) og velstelt på tørre asfalten. I tillegg er det helt i svinger og mer stille i motsetning til lignende typer.

 Som du kan se, er de beste dekkene med asymmetrisk mønstertype, men den eneste ulempen er deres høye pris. Det beste alternativet - med en symmetrisk slitebane gummi, er det ikke dyrt og har i gjennomsnitt egenskaper. Som for dekk med retningsbestemt mønster, er det ikke mye poeng til dem ikke, fordi våre veier er våte sjelden og på en tørr overflate slike dekk er ikke veldig effektivt.
 Som du sikkert vet, har de fleste bilister ikke bruker dekk med kameraer. Alle nye biler er utstyrt med slangeløse dekk bare.
 Produsent
 En annen nyanse utvalg av sommer gummi - er produsenten. Den mest populære og høy kvalitet er dekket produksjon merker som:

 Michelin

 Nokian

 Goodyear

 Vi oppfordrer deg til å se video av "Car", som er ansett som de mest populære modellene av dekk for sommeren 2014.

 Kjøpssted
 Innkjøp dekk fungerer best i spesialforretninger, som i dag meget god sjanse til å få en forfalskning. Mest, selvfølgelig, falske kjente merkenavn dekk, men budsjettet ikke mark neglisjert "underground". Kort sagt, hvis poenget med salg dekkene er ikke veldig pålitelig, for eksempel, i markedet eller i noen kjeller, muligheten til å kjøpe en falsk øker betraktelig. I tillegg bør du varsle den relativt beskjedne prisen.
 Anbefale å stoppe å kjøpe i store butikker dekk som spesialiserer seg på disker og dekk. Svært ofte er det mange bilister kjøper dekk gjennom nettbutikker - det er veldig praktisk, men en butikk for å være berømt og har et godt omdømme.
 Produksjonsdato
 Merk datoen for utstedelse av dekk, må den bli brukt på felgen. Over tid dekkene mister pengene sine, selv de som er på lager, og blir ikke utnyttet. Derfor anbefaler vi å kjøpe dekk som er eldre enn ett år, det beste alternativet - halvårlige dekk.
Hvordan velge et sommerdekk?
 Vi sjekker kvalitet
 Før du betaler dekk sjekke deres kvalitet: de bør ikke ha noen bulker og ujevnheter. I nærvær av - be selgeren å erstatte dekket. Hvis selgeren vil si at det er greit, selv om Pneu ny og holdt på lager, husk at feil oppbevaring påvirker også kvaliteten. Bulker veldig vanskelig å justere, nesten umulig, og dette i sin tur kan påvirke ensartethet av selfangst hjul og gå. Qatna bussen, ser på det, noe som gjør at likestilling.
 Avslutningsvis ønsker vi å merke seg at det nye dekket fra vinter til sommer er nødvendig når utenfor etablert varmt vær (gjennomsnittstemperaturen i flere dager holdt nær + 10C). Sjekk også ut på værmeldingen, som vårdager kan plutselig endre over natten snøfall.
 Når bortyrovanyy ny gummi med retningsslitebane - må være styrt av retningen av pilen, som ellers produksjonen ikke vil trå vannet, foruten det vil slites raskere. Noen nyanser må installere og asymmetriske dekk, dekk-montører alle profesjonelle vet om dem.
 Lykke til i valg av dekk og Godspeed!  
Яндекс.Метрика