vår tidsmaskin var ikke lenger en luksus, men en nødvendighet. Hver dag i landet kjøpte enorme mengden av biler. Gjennom bil klasse «A» og «B» bil har råd, kanskje annenhver familie. Likevel, summen av 7000 dollar store, men veldig ekte for den gjennomsnittlige familien.
 I arter som å kjøpe en bil er en svært alvorlig prosedyre, på grunn av sin spesifisitet, så dette bør iverksettes med stor omsorg og flid. Vær oppmerksom på at selger er alltid nødvendig å selge varene sine, slik at alle historier selger å godta til pålydende er ikke nødvendig.
 Før du kjøper den første bilen du har, selvfølgelig, det er mange spørsmål. Deretter vil vi gi full instruksjoner om hvordan du velger og kjøpe en bil.
 Artikkelen vil ta opp følgende spørsmål:

 Analyse
 Ny eller gammel bil?
 Valget av den første maskinen
 Valget av bilmerker
 Kjøpe en bil
 Maskin for kvinner
 Farge maskin
 Det bør holde på Tjenesten garantien?
 Bil lån
Hvordan velge en bil?
 kjøring. Dette er delvis sant, men en god bil vil tvinge deg til å kjøre forsiktig og holde den fra begynnelsen, og kjøpte en gammel billig maskin lære å ri det vil bli enklere.
 Velge en ny bil, guidet av mengden og personlige fordeler merke og modell av bilen. Hvis du ønsker Brukte biler, da selvfølgelig, bli guidet til ønsket mark, men i praksis, i dette tilfellet, må du velge mellom hva som er på bilen.

Hvordan velge en bil?
 så etter bilen.
 Kjøpe / brukte biler, drar ekstern inspeksjon, se etter: riper, bulker, utretting og kropp kitt. Du kan ta en magnet og pakk den inn i en myk klut. Hvis ikke spesifisert felt magnet mahnytyt, så mest sannsynlig er det kitt.
 Deretter diskutere prisen og jeg vil bringe motoren, høre hans arbeid. På dette tidspunktet i historien om bileieren finne ut hva problemet med det var at det skiftes ut, falt i ulykken. Si at det er bedre å fortelle det som det er, fordi hvis du liker bilen, så du sjekke det på stasjonen.
 Deretter proyidtesya med bil. Hvis det ikke har forårsaket mye kritikk, så gå til bensinstasjonen for en fullstendig diagnose (du betaler). Hvis maskinen ikke er fylt med hemmeligheter, selger er enige om å passere på tjenesten, som han ikke hadde noe å skjule. Hvis selgeren sier at bilen er i perfekt stand og nekter å gå til bensinstasjonen - proschaytesya.
 Hvorfor gå til bensinstasjonen? På stasjonene du gjennomføre en fullstendig diagnose på bilen og fortelle deg at det er problemer som deler er slitt og må byttes, og kaller den omtrentlige mengden av reparasjon. Vanligvis krever investeringsfond. Noen Nenova bil Beløpet du kan prute med selgeren. Men viktigst av alt, vil servicestasjonen lufte den såkalte kropp geometri, som umiddelbart vise bilen falt i en alvorlig ulykke, som er den side kick og falt på det som ble skadet.
 Tross alt, hvis det var ingen tilgang til en bilulykke, nå en enighet om hvor mye og gå skimte transaksjonen.
 Noen få ord vil si jakten på biler på stedet og avisannonser. Når du ser på annonser, ta hensyn til tallene fordi livene til disse to ressursene overflod av forhandlere som kjøper ut bileiere og videreselge dem til en høyere pris.
Hvordan velge en bil?
 6. Maskin for kvinner
 Den mest ideelle alternativet for jenter - det mykrolytrazhnoe eller subcompact bil der:
 • Du kan komfortabelt huse barn;
 • Tilbringer lite bensin;
 • Den har en stor koffert;
 • Du trenger ikke å investere mye penger i reparasjoner.
 Kanskje noen av våre lesere mislikt, si hvorfor de sette "lite kammer." Du kan kjøpe en hvilken som helst annen bil klasse over, men et poeng? Mykrolytrazhnoe bilen har svært lite forbruk av bensin, og dermed kan du gå over det. Denne parkeringsplassen er veldig praktisk, og det er lett å administrere.
 Oppmuntre jenter til å kjøpe en bil med servostyring og helst med automatgir. Se også: Kia Picanto, Peugeot 107 Chery QQ og Daewoo Matiz.

 7. Color Machine
 Color bil bør bestemmes på kjøpsstedet, vil du ikke se det på bildet, og øynene hans. Som ofte skjer i mange, gå for en farge, og kjøpe mer. Prøv ikke å kjøpe bilen av lyse farger for å gjøre det skiller seg litt ut fra bekken og ikke påfallende inspektører. Merk at jo mørkere fargen på bilen, jo mer vil det være synlig smuss og støv. Fans av ekstrem renhet ikke anbefale en mørk-farget bil, som støvet stadig lever i en bil, og du må vaske det eller ofte eller veldig sint. Generelt, det viktigste - at du likte fargen, andre ting.
Hvordan velge en bil?
 9. Det bør være på tjenestegaranti?
 Hver bil senter tilbyr sine tjenester for en ny bil, den såkalte garanti. Hvis en viss kjørelengde eller tidsintervall (som bestemmer produsent) i bilen der noen skade, ikke din feil, reparasjon vil bli gjort gratis. I dette tilfellet bør du få service bare i spesielle nettverk av sentrum. Hvis det etableres at bilen ble reparert eller reservedeler sentre utenfor nettverket, så du GARANTIER avslått.
 Ulempen er at du ikke vil være i stand til å sette et bestemt element. Alt dette må gjøres i harantyyschyka, er bensinstasjonen bil sentrum, noe som ikke alltid billig, som prisen på sine tjenester mye høyere enn for konvensjonelle stasjoner.
Hvordan velge en bil?
 Fordelen er at du gratis reparasjon maskin i tilfelle av et sammenbrudd, spesielt under god å kjøre bil. Vi anbefaler at du setter bilen fortsatt i garanti og bo på det minst et år eller 10 tusen miles. Normalt i denne perioden av maskinen er kjørt og hennes tilsynelatende svikt, men det er sjelden.
 En annen fordel av de opprinnelige stasjonene kan noteres at de alltid er tilgjengelige reservedeler til bilen din som ikke har lang tid å vente. Også, håndverkere spesialister på din merkevare biler og har en stor erfaring med det.
 10. billån
 Hvis du er sikker på stabiliteten i deres arbeid og lønn du i løpet av de neste fem årene er planlagt alvorlig avfall, kan du ta æren for bilen, men det er ikke veldig ønskelig. På ferie kan besøke området noen populære bank og bruke sin kalkulator for å beregne billån. Du må regne beløpet overbetalte interesse. Det vil være rundt 40% av bilen. Hvorfor er dette og hva betyr det? Banken vil ikke operere på et tap - til altruisme, så ta et gebyr for sitt arbeid, noe som betyr at å kjøpe en bil lån, betaler du for det som en halv bil, og noen ganger to. For sin del, anbefaler vi ikke at du tar et billån.  
Hvordan du velger en baby sete?
 "Bilen er ikke en luksus, men et middel for transport" - en setning fra en kjent roman "The Golden Calf". De fleste mennesker på planeten rett og slett ikke kan forestille meg livet uten denne typen transport. Hvert år flere og flere bilprodusenter vil forbedre passasjerenes sikkerhet system. Men det er egnet for voksne, barn ikke alltid hjelpe. Det er ofte mulig å se hvordan foreldre plassere et barn på mine knær og det er helt sikkert at det vil holde i en ulykke.
 Men ingen mener at kollisjon med en hastighet på 50 km i timen, vil dens vekt øker omtrent 20 ganger. Andre prystibayut seg selv og et barn bilbelte, og i så fall kan barnet rett og slett knuse sin egen vekt. Hvordan kan du fortsatt beskytte barnet når du reiser med bil? Foreløpig det beste virkemidlet for sikkerhet for barn i bilen er en baby bilsete.
 Innholdet i artikkelen:
 Valget av setet
 Festemåte
 Definisjon komfort

 kjøre bil. Og hvis barnet vil prøve å komme seg ut av en ubehagelig stol, på et tidspunkt sete usannsynlig å utføre alle sine funksjoner 100%. Derfor, før du kjøper, bedre å la barnet prøve hans fremtid sted for reiser.
 Ankommer butikken, har du sannsynligvis vil vise en rekke modeller i forskjellige farger og former. Du kan velge eventuelle tillegg til setet (f.eks, myggnett eller lys-og så videre). Men du bør definitivt sjekke om stolen ikonet ECE R44 / 03. Hans tilstedeværelse betyr at setet oppfyller de nyeste europeiske sikkerhetsstandarder og passerte en full syklus av kraftprøve som kan garantere for å redde barns liv i noen ulykke.

 Til slutt anbefaler vi å studere video viser kollisjonstester av bilbarnestoler:

 I konklusjonen, er det verdt å merke seg at den beste måten for liten passasjersikkerhet er din oppmerksomhet og nøyaktighet på veiene.  
Alarm, typer og nytten installasjon
 Mange tror at det er en sløsing med penger og ingenting annet. På noen måter har de rett. Hvis bilen vil ta et team av profesjonelle avtovykradachiv - en høy sannsynlighet for at bilen fortsatt jage. Anti-tyveri System, oppfunnet, kan kastes én person av til andre. Men ikke vær så rask til å forlate Forsvaret på bilen sin. Etter riktig valgt og installert alarm system kan øke tiden off "pyschalok-myhalok", som i sin tur kan stoppe tyven.
 Innholdet i artikkelen:
 Når bør alarmen?
 Hvordan velge en bil alarm?

 ny bil og ønsker å forsikre den mot tyveri, er det dessverre ingen bilalarm, ingen selskap vil ikke gjøre det. Selvfølgelig, vil de gå til møtet og bruke tjenestene som tilbys til sine "bevist" selskaper, som ikke er billig fornøyelse.
 Det antas at en bil som er stadig i garasjen eller på parkeringsplassen, som er beskyttet, vil ingen være i stand til å stjele. Faktisk er denne ideen feil: maskinen kan stjele i fullt dagslys og rett foran øynene dine. Det var tider da bilen kjørte rett på rødt lys eller i parkeringsplassen på Rimi. For eksempel, var sjåføren alle kjøp i bagasjerommet på en bil og kommer til å gå. Den passer "gentleman" og sa at bilen, noe falt (eller han glemte noe salgsopsjoner kan settes). Og mens sjåføren forsto hva som skjedde, er bilen hans rullet jevnt og trutt mot nærmeste vei transport, en helt annen sjåfør. Ropte og vinket hendene usannsynlig å stoppe kaprerne, men spratsyuvavshy etter en stund startsperre kan lagre din maskin.
Alarm, typer og nytten installasjon
 navigatør): Satellittsporing av bevegelse av bilen og viser sin plassering. Tyven kan også være uvitende om tilgjengeligheten av systemet i bilen. Selv om den finner, så bli kvitt det er problematisk. Ved installasjon av sensorene (som kan være et stort antall) er godt kamuflert, og finne ut hvor de er svært vanskelig. Dette systemet er den dyreste, sin installasjon bør gjøres bare i servicesentre fra produsenten.
 Krever månedlig avgift. Selvfølgelig kan dette systemet nøytralisere ved hjelp av den samme "hlushylok", men dette krever spesielt utstyr, noe som er det vanlige "hooligans" ikke har.

Alarm, typer og nytten installasjon
 Mekanisk beskyttelse. Disse inkluderer: immobilizers og andre blokkere.
 Startsperre - En enhet som gjør at du kan stoppe bilen i tilfelle av tyveri. Prinsippet om operasjonen er å bryte den elektriske kretsen mellom de viktigste komponentene i motor og batteri. Bestemme på turn (slå av) motoren må ta bileieren. Kontroll av startsperren er laget ved hjelp av en spesiell nøkkelkort. Startsperre skanner plass til sin tilstedeværelse. Minner ferd med å passere gjennom telleapparat, et kort - passasjen åpen, ingen kort - og ingen passasje. Den mest pålitelige verktøy som hindrer tyveri av bilen, som om angriperne klarte å slå av alarmen, la de langt ikke kommet. Denne metoden ville ha hindret kidnappingen av den nevnte situasjonen i parkeringsplassen på Rimi.
 Hvis offeret liggende i lommen nøkkelkort, så etter en stund stoppet det en bil som ville hindre tyveri. Den viktigste forutsetning for stabil drift startsperre er utilgjengelighet sin skurker: han må være godt skjult. Mange moderne biler kommer med vanlig startsperre. Dessverre er de samme merkevare maskiner installert, nesten alltid på samme sted. Erfarne kidnappere kjenner sin plassering og kan lett nøytralisere. Det er lurt å plassere seg startsperre i motorrommet, noe som kan være beskyttet mot inntrengning av spesielle låser.
Alarm, typer og nytten installasjon
 Tilstedeværelsen av anti-tyveri-systemer ikke gir tilstrekkelig beskyttelse hvis du ikke følger visse sikkerhetsregler når du arbeider med alarm. Her er noen av dem:

 Ikke sette alarmen selv. Feil installasjon kan føre til svikt, noe som ville medføre negative konsekvenser;
 Ikke dvele ved hvor og hvilken type alarm er installert;
 Ikke la maskinen stå uten tilsyn ulåst.

 Etter forsiktig håndtering av maskinen, du sterkt redusere sjansene for tyver å stjele den. Alarm selv om det ikke 100% beskyttelse, men hyduvaty det ikke er nødvendig - fordi den nye bilen er mye dyrere.  
Яндекс.Метрика