Hvordan å lage en bil som serveres lenge?
 C kjøpe en ny bil er alltid forbundet med mange hyggelige gjøremål. Hva kan være bedre enn å kjøre? Men, dessverre, før eller senere vil du må reparere bilen og gå en stund til fots eller sykle offentlig transport. Også ikke glem om kostnadene forbundet med å reparere bilen, og kaste bort tid og nerver når du arbeider med ansatte bensinstasjoner.
 For eksempel leger alltid foretrekker å foreta forebygging av sykdommer, fordi de vet at denne behandlingen vil alltid være vanskeligere enn å hindre det. Bilen, men laget av jern - flyktig, som en mann. Følgelig må bilklargjøring, som skal vise eieren. Ordet "omsorg" betyr det betimelig og riktig omsorg, der du mye mindre behov for å besøke butikker og reservedeler stasjoner. Nøyaktig hvordan å ta vare på hans "jern venn" og behovet for å stadig observere og huske?
 Innholdet i artikkelen:

 Motor
 Anheng
 Utseende
 Komfort i kabinen
 Råd
 motor - ikke en ren tilfeldighet. Siden det er motoren gis mest oppmerksomhet og omhu. Først må vi være sikker på å bli kjent med alle produsentens anbefalinger og helle olje eneste som vil møte alle spesifikasjoner og krav angitt i bruksanvisningen. Også ikke glem om den periodiske oljeskift, er det beste alternativet for å endre seg etter hvert 15-20 tusen kilometer. Husk, jo mer kjørelengde på bilen, jo mer du trenger å gjøre oljeskift, for eksempel gjennom 10 tusen kilometer.
 Som vi alle vet, er olje annerledes. Hvis innholdet ikke vil samsvare med det som er skrevet på pakken - heller du alvorlig skade på motoren. Derfor bør du bare kjøpe olje på et trygt sted med et godt omdømme, og alltid sjekke utløpsdato og utstedelsesdato. Selv om man har en betydelig rabatt til enden av holdbarhet - passerer, fordi denne oljen er sannsynlig å være årsaken til reparasjon.
 Eksperter fraråder å lytte til ulike håndverkere "som alltid rådes til å legge visse tilsetningsstoffer i olje. Og alle leverandører som vil gi deg disse tipsene - bare tenk på lommeboken. Husk at høy kvalitet olje allerede inneholder alle nødvendige materialer og tilsetningsstoffer som vil sikre jevn drift av motoren - bare ham og ønsker å kjøpe.
 En annen viktig del av bilen som krever riktig omsorg - drivstoffsystemet. Eventuelle feil i systemet guider deg til bensinstasjonen der du ønsker å komme inn sist. Det viser seg at drivstoffet er også nødvendig å bruke høy kvalitet uten tilsetningsstoffer og ikke utvannet). Nesten overalt du kan høre (eller lese) om hvordan ansatte stasjonen "Khimich." Det er nødvendig å foreta en korrekt konklusjon og bare fylle bensin på bensinstasjoner testet. Prøv å vurdere kvaliteten på bensin visuelt. Også prøve å holde kvitteringer, fordi hvis noe skjer med bilen din på grunn av den dårlige kvaliteten på bensin - de alltid hjelpe bevise du feil med å selge bensin. Vær oppmerksom på at ovennevnte er ikke bare drivstoff og olje, men frostvæske, frostvæske og andre ting som du fyller inn din bil.
 Prøv ikke å glemme den kjølevæske, som bør skiftes minst to ganger i året og kontinuerlig overvåke nivået i tanken. Fordi hvis du glemmer nok en gang se - radiator kan overopphetes og som et resultat, ikke planlagt besøk til bilvask.
 Filter drivstoffsystemet er første hinder for lav kvalitet drivstoff. Ifølge anbefalingene fra ulike produsenter, er det best å gjennomføre sin erstatning hver 5000 kilometer for dieselmotor og etter 7000 kilometer for bensinmotorer. I tilfelle at det må skifte filtre tidligere nevnte løp - i alle fall ikke forvente å oppnå disse tallene og skifte filtre.
 vaske biler. Det beste er å vaske hendene for større renhet og effektivitet. I tilfelle som nylig ble malt kroppen, må du glemme vaskemaskiner i minst to måneder. Også, ikke hyduvaty bilpleieprodukter, det er ikke en pizhonstvo men en nødvendighet, fordi i tillegg til skjønnhet, er det også beskyttet.
 Ingen grunn til å slappe av og korrosjonskontroll. Og ikke bare være årvåken, men også for å advare henne, forårsaker et potensielt farlige steder (indre side vinger og bunn) tilsvar fugemasse. Husk, jo mindre vil det samle seg smuss, jo mindre sjanse for rust.
 Hvis bilen har blitt sølt bensin eller andre teknologiske væsker - trenger så raskt som mulig for å tørke av flekken tørr, fordi ellers ubehagelige spor igjen.
 balsam vil vare mye lenger hvis under panseret vil bli renere vil være tilstrekkelig nivå av frostvæske i radiatoren og installere motorolje.

 Råd
 Merk: Jo mer kjøreopplevelse, jo mer erfaring han har, jo bedre han forstår psykologi av andre trafikanter (både passasjerer og andre trafikanter og fotgjengere uforutsigbare).
 Så ikke overbelaste bilen. Alle typer byggematerialer er beste lastebil som din "personbil" kunne eksplodere. Du må også ta vare på automatgir, rettet til N eller P i trafikken. I dette tilfelle vil av- ​​være mye mindre.
 Ikke provosere fotgjengere, for eksempel, hvis du tar din bil crosswalk, så er det sannsynlig at noen vыmestyt sitt sinne på din maskin. Etter overgangen er fortsatt fotgjenger! Prøv å holde både seg selv og bilen hans.
 Det er ganske vanlig misforståelse at jo mindre reise med bil, de bedre bevarte biler. Dette er ikke tilfelle, fordi hyppige turer med bil vil opprettholde din god form som bil og sjåfør. Det gjør også dette alternativet: kjøre mindre, men for lange avstander. Tross alt, fordelene med maskinen på en vanlig nesten ingen parkering.  
Hva gjør fargen på bilen på sin herre?
 For den som ønsker å kjøpe en bil en av de viktigste valgene når du skal velge, og det er en direkte farge. Som for ulykker, de nesten aldri.
 Etablert det faktum at det er noen sammenheng mellom bil farge og temperament av eieren. Fargevalget på bilen - det er ikke bare et spørsmål om smak, men ganske betydelig faktor påvirke direkte på psyken til eieren og alle trafikanter.
 Utgangspunkt i medlemsutstillingslokaler ord, hvis en mann sier bil farge spiller ingen rolle, det er fortsatt ikke klar til å kjøpe en bil av noen eksotiske farger, for det meste de nekter en slik fargevariant og krever spesifikk bil farge.
 Basert på resultatene av forskere og psykologer fra karosseriet farger avhenger anslå sin hurtighet og andre anslått avstanden til det. I utgangspunktet virker det som røde biler beveger seg mye raskere enn den faktisk er. Men som biler grønn og blå, men i dette tilfellet, å skape en visuell i motsatt retning. Inkludert farge direkte påvirker oppfatningen av bilen, slik at bilen mørk farge synes mindre enn samme modell, men lys.
 Ifølge statistikk, de fleste ulykker kollisjoner faller på mørke biler (mørk blå, mørk grønn, mørk rød, sort, mørk grå) - mer enn 61% av tilfellene. Det er verdt å merke seg at biler av mørk farge med lette kjøretøy kolliderer i 326% av tilfellene, men det gjelder ulykker med bare lys bil, oppstår de bare i 6% av tilfellene.

Hva gjør fargen på bilen på sin herre?
 Fargene og deres funksjoner
 Som et resultat av forskning av forskere har utviklet en slags symbolikk av farge persepsjon, som igjen forklarer hvorfor eieren valgt en bestemt farge.
 Drivere Røde biler liker hevde av andre trafikanter. De er preget fart, trim i svinger, er forbikjøring mot reglene. Vi bør heller ikke forvente at føreren av rød bil som han vil gi deg et pass eller savner på første kryss. Spesielt er det antatt at bilistene ikke er veldig forsiktig, er det anbefalt å holde dem i sjakk. Selv om det er en annen uttalelse som sier: rød er igjen fargen på mot, lidenskap og frihet. Hans viljestyrke, vennlig og samtidig sikrings bilister. Det antas at denne fargen til en viss grad bidrar til hjernen og bidrar til å gjenopplive kroppen. Men noen "kategoriske" karakteristisk rød farge, er i utgangspunktet en mistillit, sinne og frykt hos andre trafikanter.
 Svart bil indikerer at innehaveren grimly aksepterer liv og ikke helt trygg. De fleste av disse menneskene ser lykkelig og selvforsynt, men faktisk opplever ofte anfall av depresjon. Ifølge andre kilder de svarte bilførere er rolig, prinsippfast og krevende mennesker. De kan ikke bli enige om hvordan konflikten, om nødvendig, vil de gi måte og hjelpe hvis nødvendige endrings baner.
 Eier hvit bil kan beskrives som enkelt, rent og litt melankolsk person. De er balansert, rolig og litt galant. På veien trygg drivere.
 Grå eller sølv bil foretrekker fornuftige mennesker direkte oppfatter verden med forsiktighet. Grå - fargen på kompromiss. Denne type mennesker er villige til å skille seg ut fra den generelle publikum selv på veien. Eiere av kjøretøy som fargen ikke krangle eller skandale, stille stående på rødt lys eller i trafikken, og de er ikke å vente på noen overraskelser.
Hva gjør fargen på bilen på sin herre?
 Folk som kjøper gul bil - en munter og sosiale mennesker. De behandler alt med letthet. Eiere gul auto intelligent, har en rolig natur, og kan lett tilpasse seg enhver situasjon på veiene. Dette er i hovedsak kreative mennesker, som til noen regler av veien kan gå fra den kreative siden, som i sin tur kan avvike originalitet, men kan ikke alltid forklares med andre sjåfører.
 Som for orange, han, i sin tur, snakker om menneskelig intuisjon utviklet, og dens hykleri og påskudd. På grunn av det faktum at den oransje fargen kan forbedre emosjonelle tilstand, typisk for en mann rundt for å skape en illusjon av glede og velstand.
 Grønn bil foretrekker balanserte og rolige mennesker. Men på samme tid bileiere med smaragd hue til en viss grad folk er usikker og ønsker å hevde seg. Psykologer råde med bilistene til å være mer forsiktig på veien fordi deres atferd kan være ganske uforutsigbar. I det tilfelle hvor fargen på bilen nærmere salat farge, i dette tilfellet, driver vanligvis sta og dominerende man, for det er vanlig i en hvilken som helst tid for å endre kjørestil, og således fremkalle en ulykke. Selv om disse bilene sjelden krasje.
 Den blå fargen på bilen tyder på en åpen og ren menneskelig sjel. Bileiere som farge til en viss grad melanholichni svak og folk nær dem, ville de liker å se kulturelle og trygge trafikanter. Disse menneskene er alvorlig og kan til og med si at de er for konsentrert. De pleier ikke lyhachyty på veiene, tillater ikke friheter og ikke bryter trafikkreglene.
 Brun bil og alle dens nyanser valgt av de bilister som direkte føler helt trygg i enhver situasjon. Denne fargen sier noe konservativ hersker. Eierne av denne fargen maskinene har den opprinnelige smak og craving for kunst. Ifølge Ifølge psykologer, folk som liker brunt er vanligvis enkel, de er veldig forsiktige og sjelden vise bekymring for andres interesser.
Hva gjør fargen på bilen på sin herre?
 Maskiner lilla er ganske sjelden, kan eierne av disse maskinene si at de er nervøse og inkonsekvent, utsatt for fall og fornem ikke helt stabil ride, noe som resulterer i en bil som farge bedre holde seg borte.
 Uansett, som er konklusjonen psykologer, har en rekke spesifikke studier av mennesker kan ikke måles i henhold til kriteriene. Alle - dette individualitet, vi alle veldig forskjellige, så disse funnene er bare for noen av oss. I tillegg er ikke alltid vi får til å kjøpe en bil fargen på hva vi ønsket, og som et resultat ta en mer eller mindre egnet. På veien må være oppmerksomme på alle, uansett hvilken farge bilen din sak. Reglene er laget for å overholde dem, ikke bryte, utsette mange liv fare.  
Яндекс.Метрика