Hvis du ikke følger reglene for bygging av garasjen, kan du kjøre inn i mange problemer. For eksempel kan porten ikke kan åpnes på riktig tidspunkt eller garasje vil begynne å synke. Det er viktig å vurdere høyden på garasjen, og pre-vurdere om du kjøper en lastebil i fremtiden. Det er mulig du sparer på byggevarer, hvis skulle tro at biler vil holde deg i garasjen og så mye plass de opptar.
Hvordan bygge en garasje med hendene
 De viktigste fasene av byggingen av garasjen med hendene
 For konstruksjon krever følgende materialer og verktøy: taktekking, tømmer, sand, spiker, grus, hammer, vann og betong. Detaljer om hver etappe:

 Du kan gjøre garasje med tre er en utmerket løsning for eiere av hytter og private hjem. Men bygging av en garasje i byen trenger andre materialer: betong blokker, murstein eller brett. Selv om det er tøffe materialer, trær har fordeler, det passer perfekt inn i landskapet og bygge en garasje mye enklere. Den største ulempen med treet - muligheten for bygging av garasjen bare på sitt territorium.

 Ta forberedelse området rense den, gjøre målinger før tilbringe byggingen av stiftelsen. Du kan lage et sammenhengende punkt eller foundation, men er nødt til å gjøre et poeng seks hull. Etter å ha forberedt hullene må lage en pute av sand og grus, sørg for å tamp det ordentlig. Deretter helle løsningen inn i depotet, men husk at hvert punkt bør være på samme høyde alle blokkene. For å unngå feil i å bestemme nivået og bruke tråden, bare dra den nivå og merke den. Det er på grunn av problemene med nøyaktigheten av målingene innsynkningen oppstå og andre problemer.

 Når grunnlaget er klar, kan du sette rammen. Under et tidspunkt sette grunnlaget bjelker, at han ville lede forsamlingen av rammen. Bruk en stråle som har en rase løvtrær. Dekk med tjære, at den ikke deformeres med tiden. Se etter ribbe, må styrke stedet hvor portene er installert. Hver vegg av tømmeret bør ha en størrelse eller 100h50 150h50 avstanden mellom 50 inches. På utsiden av platen satt med beskyttelse mot vann og setter dem i isolasjon fra damp og vind. De indre sideplater omsluttet med gips, sørg for å isolere avstanden mellom en bar, eller i garasjen vil være veldig kaldt. Gulvet bør gjøres tre, men først betong pour, deretter plassert treet.

 Taket er laget av fliser og skifer, men merk at materialet skal være vanntett. Direkte tak taktekking bør legges ut, men det er bedre å lage et skrått tak som fuktighet har akkumulert.

Hvordan bygge en garasje med hendene
 Isolasjon garasje med hendene
 Opprinnelig forsinke veggen med sement, og lime renvasking og zashtukaturte. Men ingen isolasjon mislykkes, vinter har fortsatt å koble oppvarming. Sett ovnen i garasjen, og topit det en gang om dagen, dersom temperaturen på pluss fem grader - det er veldig bra for garasjen. Også kan brukes for isolasjon skumplater med en tykkelse på omtrent 5 cm, men igjen - det kan ikke sammenlignes med full oppvarming.  
 Bilbatteri - en kilde til autonom strømforsyning, som er en svært viktig del av alle kjøretøy. Batteriets levetid i gjennomsnitt er 3-5 år, avhengig av driftsforhold og regularitet på sine tjenester. Så hvis du har kjøpt en ny bil, eller etter kjøpet av en ny bil var en mye tid, vil du snart kjøpe et nytt batteri. I denne publikasjonen ønsker vi å gi deg råd om å kjøpe en bil batteri, for å vurdere den spesifikke merkevare og gi noen råd om hvordan å ta vare på batteriet.
 Oppsummering av artikkelen:

 Hvordan velge riktig batteri

 Hvordan velger du batteri

 Hvordan ta vare på batteriet

Hvordan velge et batteri for en bil
 Kjøpe gjennom nettbutikken bedre enn markedet, men det er en viss risiko. Først, hvor noen gang vil du være mer vanskelig problem å løse det, fordi Internett-butikk unna. Sekund, salg assistent svar på nettet, aldri erstatte personlig inspeksjon av batteriet og verifikasjon.
 Kjøp anbefales batteri i en stor spesialitet butikken (kjøretøy eller elektrisk). Det er bedre å betaler for mye noen hundre rubler og kjøpe et batteri i en respektabel butikk hvor du vil være sikker på at de har på lager den ekte artikkelen, og hvis du mangler sømløst bytte ut batteriet. Kjøper batteriet, kontrollere riktigheten og nøyaktigheten av garantikortet sjekk.
 hvordan å velge en lader for bilbatteri vi beskrev i forrige artikkel. Langvarig nedozaryade, kan batteriet begynner å miste sin kapasitet. Unngå fullstendig utlading av batteriet, som det også har en negativ innvirkning på ytelsen.
 Snart et stort antall bilister møtt med behovet for å lade batteriet. Batterilader bil - må være hver sjåfør og sin tilstedeværelse bør alltid, uansett årstid og drift av kjøretøyet. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du velger lader for bilbatteri.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan velge en lader for bilbatteri

 Praktiske råd om hvordan du velger lader for bilbatteri

 Vilkår for bruk lader

Lader til bilbatteri

 Hvordan velge en lader for bilbatteri
 Hver bileieren må være riktig lader, som sannsynligvis er tider når bilen din ikke kan operere i lang tid, noe som betyr at batteriet er lavt. Spesielt batteriet må lades om vinteren, selv om bilen drives eller ikke, tilstedeværelse av laderen i dette tilfellet er det nødvendig. Hvis du er en stolt eier av bilen, så du definitivt har spørsmål om valg laderen på dem, og vi vil svare.
 Typer ladere
 Ladere delt inn i to typer:

 Lader;

 Pre-ladere.

 Ladere
 Enkle ladere utfører bare å lade batteriet og eventuelt vedlikehold kostnad, uten noen ekstra funksjoner.
 Pre-ladere
 Pre-ladere kan utføre to funksjoner: lading av batteriet og gjøre motoren start bilen. Hvis ladefunksjonen er klart, er bærerakett funksjonen trolig for nybegynnere noen spørsmål. Som du vet, for å lage en bil krever et stort batteri, hvis batteriet er utladet, henholdsvis, og deretter starte bilen du kan for så lenge ingen kostnad til et visst nivå på batteriet. Starte enheten vil hjelpe deg å lage en bil med et helt utladet batteri, fordi disse enhetene kan gjøre gjeldende er flere ganger større enn den enkle laderen. Men slike enheter har stor størrelse og mye tyngre konvensjonelle ladere, og dyrere.
Lader til bilbatteri
 Ladestrøm
 Det første du bør ta hensyn - stress som utsteder laderen, må det oppfylle driftsspenning på batteriet. Batterilader strøm bør ikke overstige 10% av batterikapasiteten, eller være i stand til å regulere det. Siden de fleste bilbatterier har en kapasitet på 65A / t, da batteriet ladestrøm må framsettes mer enn 65Amper. Lade batteriet gjør beste nåværende 5% av batterikapasiteten, som er, igjen, hvis batterikapasitet 65A / t, så det anbefales å la strømmen i 32Ampera. Med denne får du den mest oppdaterte og komplette dyp lad batteri.
 Ladere har en regulert strømforsyning og konstant. Når innlevering regulert AC lader kan du justere styrken på strøm, og hvis dette ikke er mulig, gjør laderen lader batteriet for optimale moduser som faktisk veldig bra for batteriet.
 Utgangsspenning lader for bil batteri bør være 12 volt.
 Flere funksjoner
 Til tross for at de fleste moderne ladere er beskyttet mot overoppheting beskyttelse mot feil tilkoblingsterminaler, sjekke tilgjengeligheten av disse funksjonene i vыbyraemom lader.
 Puls-batteriladere kan lade batteriet dyputlading, er det en god og nyttig funksjon, vil tilstedeværelsen av hvilken være svært nyttig.
 Ordningen Lader
 Hvis du er godt kjent med elektronikk, så du vil være interessert i å se på ordningen lader for bilbatteri. De fleste ladere har følgende skjema:
Lader til bilbatteri

 Praktiske råd om hvordan du velger lader for bilbatteri
 Hvis laderen må du rett og slett det var, og i lang tid du trenger ikke å lade batteriet, anbefaler vi at du kjøper et enkelt budsjett modellen "lading".
 De som "live bil," liker å kontrollere ladeprosessen og har funksjonell lader, anbefaler vi å velge en start-lader, som vil ha en innebygd meter, evne til å kontrollere at ladestrømmen og andre funksjoner.
 Drivere som ikke er vanlig, men likevel, møtt med behovet lading og lade batteriet, men elsker enkelhet og funksjonalitet, anbefaler vi elektroniske automatiske ladere uten "ekstra" indikatorer, brytere og andre sovjetiske funksjoner.
 Kanskje sterkt hjulpet hvis vi anbefaler spesifikke modeller av ladere for bilbatteri, så vi vil fortsette tre mest populære modellen "zaryadok" fra ulike segmenter.

 Hvilken lader for batteri velge
 Tesla ZU-15860
 En av de mest low-end modeller av ladere for batterier. Hvis du noen gang sitte i bilen hans og lader, slik at du trenger å si for sikkert, denne modellen - ideelt for deg.
 Spesifikasjoner:
 Tesla ZU-15860 - er automatisk lader utgangsspenning 6 / 12V. Rangert ladestrøm: 352 A, maks 6 A. Funksjoner overopphetes beskyttelse, feil tilkobling og lading.
 Pris enhet: 500 rubler.
 Telwin Leader 150 Start-
 Populær modell start-lader. Et godt alternativ for de sjåførene som liker å kontrollere ladeprosessen og har en lang liste av muligheter. Denne enheten har flere moduser, og aller viktigst - bidra til å starte motoren når helt utladet, batteriet.
 Spesifikasjoner:
 Driftsspenning: 12V. Maksimal effekt ladestrøm: 20A. Det er innebygd i amperemeter. Ekstra moduser: normal og rask lading modus rask start, overbelastningsvern og feil polaritet.
 Pris enhet: 4000 rubler.
 Bosch C3
 Den mest optimale og enkel lader som ikke vil "plage" over å lade batteriet. Laderen har en kompakt størrelse, og dette er et stort pluss. Å lade batteriet du trenger bare velge programmet (3-oh) og selve enheten lades batteriet. Dessuten, når enheten lade batteriet helt, skifter det til støtte kostnad. Denne laderen er anbefalt for batterier 12V: Varta, Bosch og andre populære produsenter av batterier.
 Spesifikasjoner:
 Utgangsspenning: 6 / 12V. Kraften ladestrøm: 38A. Det er mulig å lade batteriet pulset strøm, med full defuse. Funksjon av batteriet når det er fulladet, er batteriet lades regime kaldt. Tilstedeværelsen av anti feilkobling av terminaler og overoppheting.
 Pris enhet: 2500 rubler.
 I alle fall, valg av en bestemt modell lader, les anmeldelser og gjerne avklare saker av interesse for din ekspeditør.

 Vilkår for bruk lader
 Kanskje prinsippet om å lade et bilbatteri er kjent for alle, men denne fremgangsmåten har flere nyanser, som vi beskriver nedenfor.
 Lad batteriet er best i en garasje eller dekket området. I ekstreme tilfeller, er batterilading tillatt på gaten, i det varme og tørt vær.
 Når du trenger å lade batteriet lader
 Derfor er det nødvendig å lade bilbatteriet bare når bestemte forhold og situasjoner bare ikke trenger. Bilen er en generator når motoren omdanner mekanisk energi til elektrisk energi. På grunn av elektrisitet innhentet generator makt er all elektrisk bil, inkludert batterilading oppstår. Derfor, hvis du ofte kjøre bil og reise ganske lang tid, batteriet er fulladet.
 Batteriet må lades i følgende tilfeller:

 Hvis indikatoren på instrumentpanelet viser at batteriet i en utladet tilstand;

 Bilen vil ikke starte, og det er ingen lyd av starteren;

 Bilen var i en lang enkel;

 I de lange og mislykkede forsøk på å starte bilen.

Lader til bilbatteri
 I det første tilfellet, indikatoren på instrumentpanelet informerer deg om at batteriet i en utladet tilstand, i utgangspunktet du kan gjøre det uten kostnad - hvis bilen selv bli kjøpt opp, da, som nevnt ovenfor, ladegenerator. Hvis du vil ofte ha for å slå av motoren og satt av i forstads turen er, selvfølgelig, må du lade batteriet.
 Hvis bilen ikke vil starte, og ikke høre lyden av starteren er sannsynlig at kjører starteren er ikke nok batteristrøm. I dette tilfellet, må du lade batteriet litt, eller hvis du har en start-laderen og deretter bruke den til å misunne bilen og etter en stund (gi litt for å lade batteriet) gå av.
 Hvis du ikke gå på lang bil, spesielt hvis du ikke utnytte bilen i løpet av vinteren, må batteriet lades minst en gang per måned. Hvis batteriet er gammel, var i en kald garasje eller en enkel maskin er i iskaldt vær ute, så sjekk ladenivå og kostnad - trenger et par ganger i måneden.
 Og til slutt, hvis du har prøvd flere ganger å starte bilen - og til ingen nytte, og grunnen til at motoren ikke vil starte, ikke batteriet, det må lades opp. Så hvordan du starter motoren krever mye strøm fra batteriet, og hvis det noen ganger du prøvd å starte motoren, batteriet trolig vil være i utladet tilstand.
 Koble batteriladeren
 Før du kobler laderen til bilbatteriet, sørg for å stoppe motoren i bilen da den ble lansert. De fleste moderne ladere krever ikke deaktivere motorterminalene batteristrøm. Det er, trenger du bare å overdøve motoren, fjerne unødvendige iført terminaler. Ta en titt på batteriet, ikke gnis utover elektrolytt, og hvis det ikke er fuktighet på batteriet.
 Nå gå videre til laderen til batteriet. Hvis du ikke har leid bil terminal, må terminalen på laderen bære en topp bil. Metal "tang" Panelene i laderen skal dekke metalldelen av bilen terminaler og gode å bli registrert på dem. Hvis batteriet fjernes automotive terminaler, terminalen på laderen slitt direkte på batteripolene.
 Koble laderen til batteriet trenger dette: må du først koble "+" terminal på den røde laderen til "+" batteri, og koble den "-" terminal av den svarte laderen til "-" batteri. Så sjekk at iført trange terminal. Deretter setter laderen inn i kontakten når laderen slås på, velger driftsmodus i henhold til guiden.
 Koble fra laderen er i motsatt rekkefølge av tilkobling, dvs. første du flytte laderen i standby-modus og deretter slå den av fra strømnettet, og deretter skyte "-" (svart terminal) og etter "+" (rød).
Lader til bilbatteri
 Lade batteriet billader
 Nå la oss få mer detaljer om lading av batteriet. Når laderen er koblet til batteriet, må du velge å lade - i automatisk lader, eller konfigurere kostnad i normal lader. Hvis modusene er klare, lade batterilader vanlig du sannsynligvis trenger å installere den aktuelle batterilading.
 Ikke lad batteriet høy strøm (eller modus «Boost»), til tross for at du raskt kan lade batteriet, er det en svært negativ innvirkning på selve batteriet. Unngå å bruke denne funksjonen lader, eller i det minste bruke det som en siste utvei.
 Unngå hyppig og dyputlading batteriet. Hvis bilen din er i det lange enkelt - lade batteriet.  
Яндекс.Метрика