Det er ingen hemmelighet at i vår tid bilen er ikke en luksus. Hver dag tusenvis av biler er kjøpt. I et stort antall biler på veiene, er det et behov for en slik anordning som en dvr. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du velger en DVR til bilen din.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvorfor bruke DVR

 Hvordan å velge parametere DVR

 Hva er best å velge en DVR
Hvordan velge en DVR

 Hvorfor bruke DVR
 Når det er sagt så langt i dette landet på veien etterlater et stort antall biler, mens ikke alle drivere følger trafikkreglene, og noen ganger bryte sine skamløs måte. I tillegg, veien er det mange såkalte "grunn" for profitt når angripere prøver å iscenesette en ulykke som ser ut slik at du er ansvarlig for det. Og den siste grunnen til å kjøpe DVR er maktmisbruk av noen ansatte i DPS. I alle disse situasjonene, vil DVR registrere trafikkdata, og gjennom videoopptak kan du bevise din uskyld og jomfruelighet.
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil DVR, vil vi hjelpe deg å bestemme hans valg, forteller om hvilke innstillinger bør ta hensyn til hvilken modell som er bedre å velge DVR.

 Hvordan å velge parametere DVR
 Utformingen av DVR
 Videoopptakere finnes flere typer design, de fleste vanlige modeller av kamera - dette er den enkleste typen registrarer, som er montert på frontruten på bilen. Video kan ha to innebygde kameraer, hvorav den ene - fjerner veien, og den andre - salongen. Det er ingen videokamera, de inkluderer flere kontakter for eksterne kameraer, men disse enhetene er mer kompakt og mindre kostnadskrevende.
 Kanaler videoopptak
 Før du velger en DVR bestemme hvor mange kanaler du ønsker å skrive ned din DVR. Noen spillere kan spille inn opptil 8 kanaler, men er det for mye og unødvendig. Vanligvis erverve DVR som har én kanal video, mye mindre - 2. Det vil si, single-kanals video med ett kamera, som er video-opptak, to kanals video gjør det mulig å koble til en ekstra kamera (vanligvis baksiden) så DVR vil ta opp video fra to vinkler.
 Innebygd høyttaler
 Takket være den innebygde høyttalere, du kan spille av den innspilte DVR video og fortsatt høre på lydopptaket. Det er ikke en viktig parameter, men ikke desto mindre nyttig.
 Mikrofon
 Innebygd mikrofon vil ta opp video med lyd i bilen.
 Screen
 Hvis det er en innebygd DVR-skjermen, det vil vise innspilt er video. Hvis det er nødvendig, kan du spille på opptakeren innspilt video som vil bli vist på skjermen. Derfor, i tilfelle av omstridte situasjoner på veien, vil du være i stand til direkte innspilt video recorder for å vise og bevise sin uskyld. Ved valg av en registrar oppmerksom på at oppløsningen og størrelsen av en skjerm samt at det finnes mulighet for dens rotasjon.
Hvordan velge en DVR
 Minnekort støtte
 Fjernet DVR video må registreres på media. De aller fleste av DVR med minnekort støtte, og hvilke poster videoer med registraren. Når du velger DVR modell styrt av muligheten til å ta opp på et SD-kort og microSD - er de mest populære kortformater. Merk også at den maksimale størrelsen som de støttede minnekort valgt modell DVR. Jo større mengden av kortene støttes - jo bedre. Den optimale mengden av minnekort for vanlig DVR med kvalitet innspilt video - 16GB for registrarer som produserer rekord i HD-format, bør optimal størrelse minnekort være - 32 eller 64 GB. Det er også en video som du kan koble til en ekstern harddisk.
 Opptaksmodus
 Videoopptakere har muligheten til å ta opp video i én av to moduser: kontinuerlige og sykliske. Det finnes også modeller av opptakere som støtter to moduser av video-opptak: kontinuerlig og sykliske.
 Med kontinuerlig opptaksmodus, registrerer DVR video kontinuerlig så lenge lagringskortet går ut. Etter stopper som video-opptak og vil bedre seg når du rengjør minnekortet eller sett en annen - ren.
 Syklisk opptaksmodus er at poster video recorder deler (i form av flere filer), varigheten av hvilke 310 eller 15 minutter. Når minnekortet er fullt, vil nye filer bli registrert i stedet for de som ble skrevet av først. Dermed er det en sirkulær videoopptak på et minnekort, blir den eldste filen slettet, og i stedet en ny skriftlig. Men det er en veldig negativ faktor - er at når du skriver ett stykke slutter og den neste begynner, er det en liten stund at det ikke er video-opptak. Som et resultat av disse "pausene" kan du ikke fjerne de viktigste punktet veiforhold.
 Parametere innspilt video
 Ta hensyn til parametrene innspilt video, og fremfor alt hans tillatelse. Jo høyere oppløsning på videoopptaket DVR, så det vil bli flere og bedre bilder. Den neste tingen å merke - antall skriv bilder per sekund. Det beste alternativet er 30 bilder per sekund. Den beste av langt er videoen som produserer opp video i HD-format i videomodus 720p eller 1080p.
 Opptaksformat
 Opptaksformat - dette er en video format innspilt video. Den mest populære video der rekord opptakere: AVI, MOV og MP4. Det er ikke anbefalt å kjøpe en DVR som produserer video-opptak i det opprinnelige formatet, som det er svært ubehagelig.
Hvordan velge en DVR
 Vri og slå på kameraet
 Snu og snu DVR vil tillate deg å returnere det i den retningen du ønsker å skyte. For eksempel, er det veldig nyttig når du slutter DPS inspektør, kan du rotere kameraet registrar i hans hjem, for å ta sine handlinger og handlingene til inspektøren.
 Night Scene
 Hvis du ofte gjøre natt tur, notatet til en DVR natt skyting var en mulighet som hjelper tilpasse matrisen under dårlige lysforhold.
 Ernæring
 Video kan drives fra et batteri og on-board kjøretøy nettverk. Det er også en kombinert modell registre som kan drives av et batteri og innebygd nettverk. Type strøm basert på DVR velge om du vil selvdrevne registrar eller ikke. Vanligvis, drevet av den innebygde kjøretøy nettverk er nok.
 Sugekoppbraketten
 Denne type mount DVR vil tillate deg å fikse det på frontruten, uten noen problemer, mens det ikke vil forstyrre ditt syn på veien.
 Mulighet for å koble loggeren til PC
 I nærvær av DVR-tilkobling til en datamaskin ved hjelp av USB-grensesnittet, kan du kopiere innspilte videospilleren til datamaskinen.
 Radar Detector
 Hvis du foretrekker en multipurpose enhet, så anbefaler vi å foretrekke DVR, som vil bli bygget i radar detektor. Radar Detector - en enhet som kan fange opp signalet Enheten måler hastigheten og advare deg om det. Som er, vil radaren detektoren varsle deg på forhånd som er nær stillingen som DPS eller DPS inspektør med radar. På denne måten trenger du ikke å kjøpe to ulike enheter som ikke vil overbelaste frontruten av et stort antall enheter.

 Hva er best å velge en DVR
 Velge DVR modell, sørg for å se et eksempel på det innspilt video på internett, kanskje det skal være, hvis den modellen som er valgt registrar populære. Ta hensyn til kvalitet og glatthet av bildet og kvaliteten på lydopptaket.
 Hvis videoen ble filmet om natten, sørg DVR svarer godt til lys lyset fra motgående trafikk og ikke "osleplyaetsya", spesielt fra xenon. Videoen må være godt og klart synlige biler og deres bilskilt.
Hvordan velge en DVR
 Hva bedriftene velger DVR
 Til dags dato, de mest populære produsentene av DVR er fast:

 DOD;

 Akenori;

 Globex;

 EXPLAY;

 Texet;

 Neoline.
 Hvordan velge en god video recorder
 La oss se på noen få modeller registrarer, som vi oppfordrer deg til å se etter når du velger og kjøpe.
 EXPLAY DVR-002
 Denne modellen har et videokamera og DVR-skjermen. Registraren tar opp video med en oppløsning på 840x480 piksler, 30 bilder per sekund. Opptaksformatet AVI. Støtter SD-kort opp til 64 GB. Ernæring - gjennom en inne nettverk av biler. Du kan koble til datamaskinen via USB. Innsynsvinkel - 120 °.
 Pris enhet: 1100 rubler.

 Akenori DriveCam 1080PRO
 DVR har et innebygd kamera, skjerm, mikrofon og høyttaler. Den tar opp video har en oppløsning på 1920x1080 piksler, 30 bilder per sekund. Opptaksmodus - syklisk. I videoen spilt inn er lagt dato og tidspunkt for opptak. Posten levert i MOV, video codec - H.264. Makt enhet via den innebygde kjøretøy nettverk. Er HDMI-utgang og utgang til USB. Støtter SD-kort opp til 32GB.
 Pris enhet: 8700 rubler.
 Hver bileieren ønsker hans "jernhesten" så fin, moderne og lyse. Legg bil nyhet og skjønnhet er bare plater, men de til slutt miste sitt utseende det er riper, chips, bulker og andre defekter. I dette tilfellet anbefaler vi ikke å kjøpe nye hjul og male gamle. Denne prosessen, men plagsom, men ganske enkle (en selv nykommere takle alene første gang). I vår dagens artikkel vil vi undersøke de grunnleggende trinnene for ommaling seks plater.
Hvordan å male selv driver i seks trinn

 Stadier fortelle hvordan å male (maling) driver seg selv og ingen oppstyr

 Først av alt vil det være fint sjekke disken for likestilling. I dette tilfellet, kan du se de gode og kvalifiserte eksperter som vil sjekke det, og hvis disken rim har grader - det er nødvendig å justere (hvis jern plate) og reparere den.

 Videre forberede alle nødvendige verktøySom påvirker de fleste av suksessen av prosedyren. Vi trenger akrylmaling og primer i ballonger. Vi anbefaler sterkt at du kjøper et tilsvarende kjemi produsent for deres gode samarbeid. Kanskje du lurer på hvorfor du trenger å kjøpe er akrylmaling, pulver samt takle. Det faktum at bruk av pulvermaling trenger spesielt utstyr. Selvfølgelig kan du gjøre uten den, men i vårt tilfelle er det bedre å gjøre det, som beskrevet ovenfor. Sprengning drill kan lett byttes ut med forskjellige dyser for overflatesliping. Forberede kluter, filler og løsemiddel for å fjerne flekker og avfetting diskoverflaten, forbereder det for maling. Grunnleggende opplæring passert, nå det viktigste: hvordan å male lettmetallfelger med hendene.
Hvordan å male selv driver i seks trinn
 Med bruk av øvelser og tips slipe overflaten av platenIkke glemme før det grundig med en børste og vann for å vaske platen. Du kan bruke vaskemiddel og andre rengjøringsprodukter, så lenge ingen sand og rusk igjen på avsidesliggende steder. Rengjør disken i vannet og på ferdigstillelse tørke den med en tørr klut for å fjerne vannet.

 Fjerne gammel maling lag (Hvis noen). Her bruker vi sandpapir av forskjellig hardhet. Inn i alle forgreninger oshkuryty fragmenter av omlakkering. Du kan bruke tipsene for polering av bil kroppen, det viktigste - å fjerne forrige maling, søker om en ny.

 Når stasjonen oshkuren og polert, fortsett til prosedyren priming stasjon. Primer - et meget viktig poeng, og derfor bør nærme det ansvarlig, samt for å male. Vi trenger å avfette overflaten med løsemidler, tørre datoer og tørr, pre-forberedt overflaten, påfør et strøk. Blot beste tre (trehsloyno). Etter påføring av første strøk, ventet en stund før stasjonen er ikke tørr, deretter bruker den neste lag, allerede tørr, pre. Så gjør og det tredje laget.
Hvordan å male selv driver i seks trinn
 I drift av påføring av maling du problemer skulle oppstå. Det er nok til å gjøre alt på samme måte som med primer. Internet Journal Vse-Sekrety.ru oppfordrer ikke å glemme de sikkerhetsregler: Bruk vernebriller og hansker under prosedyren. Malingen bør også påføres i flere lag, men ikke før litt tid å vente til den første strøk tørker godt. Hvis du bestemmer deg for å male hjulene med hendene i flere farger - bruk maler. Lukk film eller tape sted som skal være en annen farge, men vær forsiktig og gjøre det nøye.

Hvordan å male selv driver i seks trinn
 Takk til alle de ovennevnte tips, du nå vet hvordan å male plater hjemme, mens ikke overpaying penger mestere.  
Яндекс.Метрика