Vanligvis overoppheting fall i de fleste av den varme sommeren, men dette kan skje selv om våren og sent på høsten. Til alle dårlig, overopphetes truet sammenbrudd av viktige enheter av bilen. Ett av disse problemene kan kalles en svikt maslozyomnyh caps eller ringer. Fra høy temperatur metall er deformert slike detaljer, etter - alt er mer dekorert, oppfylle sin primære funksjon, kan det være økt oljeforbruk. Også fra svært høy motortemperatur er en så ekkel ting som deformasjon av motorblokken, er denne situasjonen mye verre, verre, eller om pengene ville innebære betydelige kostnader fra familiens budsjett.
5 grunner til overoppheting bilmotoren
 Bestem overopphetet motor mulig å strilochtsi temperatursensor plassert på instrumentpanelet (i dette tilfellet temperaturen overstiger 100 grader), er det også mulig å definere Lyden av raste væske under panseret. I ekstreme tilfeller kan selv styrte damp fra under panseret. I dette tilfellet, bør du umiddelbart stoppe og dempe motoren, nøye åpne panseret og åpne fat med frostvæske for å tillate varm damp for å komme ut. Mer foretrukket inkluderer vifte til radiatoren er ikke oppvarmet.

 Så la oss analysere årsakene til at fortsatt overopphetes motoren i bilen?
 1. Faktisk kan du ha mye, men la oss starte med det mest hyppige - kjølevæske. Vi alle husker ordtaket siden vår barndom, at vannet vil alltid finne et hull. Så i dette tilfellet. Årsaken til den økte motortemperaturen kan være utilstrekkelig mengde frostvæske i kjølesystemet. Fluid kan strømme fra sprekker i røret, eller et annet sted, der er utformet med et lite hull av ukjente grunner. Hvis du er enda litt kjent med utstyret og reparasjon bil, oppdager du en lekkasje vil ikke gjøre noe arbeid. Også på fremdriften av radiator eller rør kan tyde på en våt flekk under bilen etter en lang nedetid.
5 grunner til overoppheting bilmotoren
 Dessverre er det ganske handliger side av dette problemet. Dersom det oppdages utsiden strømning, er det sannsynlig at kjølemidlet kommer inn i motorolje eller sylindrene. I siste instans kan dette føre til irreversible konsekvenser, slik som vann hammer. Derfor bør du umiddelbart ta kontakt med vedlikehold stasjon.
 2. Problemet er viften. Hvis bilen din er satt "tvunget" fan, så du bør sjekke remspenning. Det er sannsynlig at beltet kan være svakt, vil det gi dårlig kjøleeffekt. Hvis viften er montert temperatursensor, er det sannsynlig at sensoren er useriøs. Merk også av hvor ren radiatoren selv. Mange bilister sjelden vasket det, men forgjeves. Som allerede er kjent, en skitt dårlig varmeleder, og langt mindre spilt en negativ rolle for kjøling av motorenhetene. Svært ofte tilstoppet radiator cellen, noe som fører til at motoren overopphetes. Hvis du etter grundig rengjøring radiator motor fortsetter å koke - du trenger bare å erstatte en gammel radiator ny.
5 grunner til overoppheting bilmotoren
 3. En svært vanlig årsak motor overoppheting er svikt av deler som termostat. På grunn av tiden og den kjemiske sammensetning av væsken inne i den er ikke så fleksibel. Som et resultat termostat "rides" frostvæske i en liten sirkel (som uunngåelig fører til at motoren overopphetes) eller i en stor sirkel (hvis overoppheting oppnå hardt, men bilen varm om vinteren er også problematisk). Langsom tur, bremsing og konstant trafikkork i byen ved trafikklys - kan også føre til at motoren blir overopphetet på grunn av utilstrekkelig luftkjøling. Tross alt, når kjøretøyet reiser i høy hastighet, er kjølesystemet "en stor suksess".
 4. På eldre biler (selv VAZ 2106) feil utstilt tenning kan også føre til overoppheting, men dette er et svært sjeldent tilfelle. I dag, er i utgangspunktet alle biler utstyrt med en ny tenningssystem, som er ansvarlig for datamaskinen.
 5. Det er sannsynlig at hvis motoren på bilen din Burst eksosventil, Det vil føre til kokende motor. I dette tilfelle, de varme gassene som kommer inn i motoren, blir den oppvarmet til uakseptabel temperaturføler og pilen hopper inne i en stygg rødt merke.
5 grunner til overoppheting bilmotoren
 Faktisk årsakene til overoppheting av motoren, det er mange, men eksperter har valgt følgende grunner Vse-Sekrety.ru som oppstår oftest. Nå du er bevæpnet med informasjon og vet hvorfor motoren overopphetes. Ingen negler, ingen tryllestav venner!
Hvordan å kjøpe en bil? (Tips for å kjøpe nytt og brukt / y)
 * I begynnelsen definere for seg selv følgende spørsmål:
 1. Hva klasse av bilen du ønsker - Lagre - kompakt bil, golf klasse, business class, SUV, etc.), alt avhengig av dine mål;
 2. Hvor mye forventer du som du er villig til å betale for bilen, slår her er den ekstra kostnaden for inspeksjon, forsikring, alarm, etc;
 3. Bestem selv - du kjøper en bil b / eller en ny en, men en klasse over?
 Ofte, bare for å kjøpe bilen i person er et utvalg av 2-3 biler. For å endelig bestemme i valg du kan besøke forum eiere kjøpte bilen din der du forteller i detalj alt om sin drift.

 * Og ja, du har gjort et valg, og nå må vi bestemme kjøpsstedet. Søk selger.
 Du har også følgende alternativer:
 1. Hvis du har valgt å b / i bilen - det beste stedet for sitt kjøp - Shop - den viktigste fordelen er - et stort utvalg tilbys av maskiner, konstant oppdatering, som er noen bilder kvalitetsløsning. Det er også mulighet for å kjøpe fra selskaper som spesialiserer seg på strekningen av biler fra nabolandene - tilstanden og kvaliteten på disse bilene er ofte mye høyere enn i Russland, fordeler - selskapet fortsatt gi egne garantier.
 De valgte en bestemt bil - gå og se. Det er bedre å tilrettelegge for et besøk i morgen - om morgenen lett nok, vil du se alle feilene i kroppen.
 På tidspunktet for kontrollorgan, ta hensyn til:
 1) Shagreen - forskjellig refleksjon, skygge l / søknad til
 2) gapene mellom panseret og frontlykter hodelykt, gapet mellom døren mellom kroppen og koffertlokket mellom organer og støtfangere - alt dette du vil - var i en bilulykke eller ikke. Åpne panseret - se på nøtter, som er festet vinger - en annen farge, eller legge merke til at deres vidkruchuvaly (litt rusten) - derav vingene fjernet, mest sannsynlig, de endret. Vask panseret - kan si at eieren ønsker å skjule væskestrømmen. Visuell inspeksjon ferdig. Penetrerer, proэkpluatyruyte alle enheter, vindusviskere, lys, syhnalku, musikk, innstillinger seter. Så, etter alt dette, er det nødvendig å gå dit. Hvis Automatgir, plasser overføring i stedet for P til D og R - ingen forskjellige rykk og vibrasjoner. Rode, inspisert bremser, håndbrekk. Hvis alt går bra, bør du ta en tur til service - se bunnen og gjennomføre data diagnostikk. Hvis alt er bra, så arrangere kjøp. Det er et viktig poeng. Hvis du gir et depositum eller forskudd - alltid ta en kvittering, og at vertsmaskinen (hvis genet. Fullmakt - så sjekk sin gyldighet og om det er publisert på denne bilen). I kvittering eier må gi sitt pass detaljer, adresse, registrering, telefon. Meget god ville være hvis det var skrevet for hånd forhandler. Alle disse punktene vil hjelpe deg å beskytte dine penger fra svindel. Gjort en forhånd definert periode for avregistrering. Etter avregistrering alene eller i pantelånersjappen lage en kontrakt for salg og gjøre de riktige oppføring i PTAs. Jeg må si at for CC Kontrakten består vanligvis skriftlig, men i enkelte områder fortsatt trenger t.kalt. "Hjelp Konto». Husk dette!
 2. Hvis du velger en ny bil først, må du finne en liste over autoriserte forhandlere bestemt modell. Kjøpe fra ofitsiala - du sikre fullstendig fortolling biler, og selvfølgelig produsentens garantiservice i tilfelle produksjonsfeil. Forresten, b / i bilen, også er det best å kjøpe fra autoriserte forhandlere, fordi disse maskinene er ganske opplæring av høy kvalitet før salg og reparasjon av erfarne medarbeidere og profesjonelt utstyr. Ulempene med disse bilene er den høye prisen - ca 10-15% høyere enn markedet.
 Innsiden, kan du velge en bestemt komplett sett. VseTut Selv - helst definert med et komplett sett med forhånds og tilbehør - til manahery ikke lohanuly ikke har presset de ekstra kostnadene. Jeg ønsker også å merke seg at de fleste av komplement (for eksempel - matter, syhnalka, lyd) kan kjøpes uten et problem og sette andre steder for en mye billigere. Hvis du gjør den offisielle service, for å garantere det vil ikke påvirke. Hvis du tar en bil lån - da tenke på å få en kreditt avgjørelse i forkant av datoen for kausjon, ellers Salon kan la det selv lovlig hvis rastorhnyte kontrakt. Når du plukker opp bilen - sjekk kroppen hans like i hullene og geometri - ikke en hemmelighet at lang lengde, som bærer nye biler, også, er fortsatt i en ulykke, den nye bilen også skjer slåssing. Det skjer slik at rommet bare gjenoppretter ødelagte biler og selge som ny. Også - merk at bilen selges fylle ca 5 liter zapravtesya umiddelbart etter exit. 
 Lykke til!  
 Som sunget i en gammel sang: "Biler er bokstavelig talt oversvømmet." Ja, har bilene oversvømmet alt. Tidligere var bilen en luksus, og det kunne ha råd til å kjøpe bare velstående folk, men nå er bilen i nesten hver familie. I dagens verden, er bilen et transportmiddel, spesielt i store byer, der innbyggerne i storbyen må overvinne avstand på noen få titalls kilometer. Hvis du bestemmer deg for å lære å kjøre, så denne artikkelen vil fortelle deg om kjøreteknikk.
 Innholdet i artikkelen:

 Hva du trenger å vite for kjøring

 Vilkår kjøre

 Hvor raskt lære å kjøre
Hvordan lære å kjøre

 Hva du trenger å vite for kjøring
 Den teoretiske delen
 La oss se på noen av de tidlige organisatoriske spørsmål kjøre. Før du begynner å lære å kjøre, må du ikke bare lese, men også lære reglene i veien, sammen med navn og typer vegmerking. Studere reglene må nødvendigvis, da det påvirker ikke bare ditt liv, men også livene til andre trafikanter. Å studere reglene bedre å bruke spesielle lærebøker som lærer trafikkreglene, viser det alle illustrasjoner. I tillegg har internett kan du finne video tutorials for å lære hvordan trafikkreglene og kjører seg selv. Låsing skritt i å lære reglene er til å bli kjent med de opprinnelige trafikkregler. Vi anbefaler å kjøpe billetter for innsamling av eksamen SDA eller gjennomgå tester elektroniske tjenester gir et tilstrekkelig stort antall. Disse billettene vil hjelpe deg både i eksamen for å være kvalifisert og vil lære å anvende sine teoretiske kunnskaper i praksis. 
 Så oppsummere en liten oppsummering av hva du trenger for å studere trafikkreglene:

 Regler av veien;

 Tutorial for å lære trafikkreglene (i illustrasjonene);

 Eksamens billetter til trafikkreglene.
 Den praktiske delen
 Kjøring er ikke bare kjennskap til reglene og den fysiske evnen til å kjøre bil, bør kjøre vurderes i større dybde. Mens du kjører du må hele tiden overvåke veiforhold, gjennom foran og sidevinduer og gjennom bakspeilet. Bakspeilet i bilen tre: to sidespeil, som er plassert på døra på bilen og gjennom den sentrale bakspeilet, som er på frontruten. Det er nødvendig å overvåke handlingene til alle trafikanter, spesielt fotgjengere og sjåfører. Kort sagt, bør du alltid ha en situasjon på veien, er det nødvendig å velge den banen av bilen av valget for fartsovertredelse og for beredskap varsling og beredskap i tilfelle forekomst. Dette betyr ikke at du må hele tiden være på tå hev i bokstavelig forstand av ordet se alt som skjer på veien - nei, dette er første gang det vil være svært vanskelig å fortsette å kontrollere veiforholdene vil gå inn ufrivillig vane, aller viktigst - først trene deg dette. 
Hvordan lære å kjøre
 Hvordan å ikke være redd for å kjøre
 Før du starter den første testen av kjøring, bør du ikke være redd for bilen. I større grad gjelder dette kvinner - for noen grunn de panikk frykt "jernhesten" og det er den viktigste saken, så lenge du ikke slutter å være redd, kan du ikke lære å kjøre bil fordi kjøring - alltid viktig å holde seg rolig. Å ikke være redd for bilen, først bare gjøre det, og av og til å trykke på gasspedalen for å bli vant til lyden av motoren og den trer i svinger, og til bilen også.
 Som for frykten for kjøring, er det etter hva står overfor nybegynner driver. Å ikke være redd for å kjøre bil, må du først lære på et spesielt område eller veien, hvor det er ingen andre trafikanter. Når du mestrer de tilstrekkelige ferdigheter kjøring, kan du prøve å gå på byens veier der det ikke er veldig stor trafikk.
 Å ikke være redd for å kjøre på forhånd tenke over ruten, selv om det er lengre - ikke fortvil, det viktigste at trafikken var intens. Deretter mentalt overvinne denne ruten. Senere, når du er mer sikre på vil føle ved rattet, prøv det motsatte - ri på ruter der mer intens bevegelse for å få erfaring med å kjøre på forskjellige steder og i ulike trafikksituasjoner. Å lære å kjøre bil for første gang det er bedre å ha engasjert en erfaren sjåfør som ville hjelpe takle feil og vanskelighetene av uerfarne sjåfører.
 Til slutt bør det bemerkes at her, klær og sko. Klær bør ikke begrense dine bevegelser skal være komfortabel og ikke stramt. Vær spesielt oppmerksom fottøy, bør det ikke være den eneste tykk. Beste skoene for kjøring - disse skoene på en tynn men solid såle, som vil være bra lysbilde på pedalene. Disse skoene vil hjelpe deg å føle deg bra pedal bil. Til kvinnen lære å kjøre, anbefaler vi å aldri bruke sko med hæler og stor plattform, om nødvendig pereobuvaytes i bilen.
 Før du reiser
 Hver gang før du starter bevegelsen, må du sjekke bilen - er grunnlaget for tidlig kjøring. Testing består av følgende:

 Visuell inspeksjon
 Før du forlater garasje eller parkeringsplass bør du nøye kontrollere kjøretøyet. Sørg for at bilen når ingen striper. Dersom slik ble sett, prøve å finne ut hvor denne væske har lekket, og løse problemet. Så ta en titt på dekkene, de bør ikke senkes, eller pidkachayte dem, eller i tilfelle av en punktering - erstatte hjulet. Sjekk også ytelse utendørs belysning, frontlykter og bak, samt blinklys.

 Regulering
 Sitter i bilen, spesielt hvis du kjører en bil med noen, deretter justere førersetet: avstand fra rattet, ryggvinkel, og hvis denne enheten gjør at bilen, justere høyden på setehøyde og rattstammen. Juster deretter de sentrale og sidespeilene.

 Sikkerhetsregler
 Før du kjører bilen må feste sikkerhetsbeltet og sørg for at det er gjort og de andre passasjerene. Test bremsesystemet. Før du drar bort, sørg for at begynnelsen av bevegelsen ikke vil forårsake forstyrrelser for andre trafikanter. Det er, bør du hoppe over lastebiler, beveger seg i forbifarten retning.
Hvordan lære å kjøre

 Vilkår kjøre
 Så nå la oss touch-teknologien direkte kjøring. Å begynne å fortelle deg hvordan du flytter en bil med en manuell girkasse. Merk: venstre ben fungerer bare med en clutchpedal - en venstre pedal; høyre fot er på bremsepedalen - sentral pedal og gasspedalen - høyre pedal.
 Hvordan du oppretter og drukne bil
 Starte bilen, er det nødvendig å vri tenningsnøkkelen til posisjon ACC, vri nøkkelen til posisjon ON, 10 sekunder vri om tenningsnøkkelen til posisjon START, når bilen bli kjøpt opp, slipper du tasten, blir han oversatte til ON. Å drukne bil, må du returnere tenningsnøkkelen til posisjon ACC.
 Hvordan å flytte en bil

 Hvordan flytte fra nivå bakken med bil
 Når du har gjort alle trinnene som vi beskrevet i del Før du reiser, sjekk at bilen var på håndbremsen og girspaken ble satt i nøytral posisjon. Når du har fullført disse trinnene, må du ha en bil.
 Å flytte bilen fremover, må du inkludere en første gear. For denne venstre klemme foten grep (venstre pedal hele veien), overfører de tilsvarende posisjons tannhjul, som er, inkludert første gear. Plasser høyre fot på gasspedalen (høyre pedal) og litt pohazuyte til turteller nål til å peke på en F (motor skal nå 2000 rpm). Deretter presse den høyre foten brems (sentral pedal), fjerne bilen fra parkeringsplassen (parkeringsbremsen ved å klikke på spaken og senket den ned. Deretter overføre foten på gasspedalen for å holde turtallet oppringte nummeret og jevnt, veldig, veldig sakte slipper clutchpedalen. Når bilen begynte å komme i gang trykk forsiktig på gasspedalen og holde sakte la clutchpedalen. Venstre fot når du ikke arbeider med en clutchpedalen, alltid flytte banen for resten, er det på en høyde igjen av clutchpedalen. Ved å trykke på gasspedalen, justere bilens hastighet, jo mer du trykker på gasspedalen, jo raskere bilen vil gå og vice versa. 

 Hvordan å flytte bilen lysbilde
 En annen meget vanskelig sak for uerfarne sjåfører er begynnelsen på en bevegelse med bil bitter. Vi vet alle at hvis riktig og raskt reagere i denne situasjonen, kan bilen rulle tilbake eller styhnuty. Hva du trenger å vite for å flytte på vei oppover? Først av alt du trenger å slappe av - viktigst av alt, tro på seg selv. Det er to måter å bevege en bitter ett - for nybegynnere, den andre - for sjåfører med erfaring.
 Den første måten å flytte et lysbilde med håndbremser, en måte for nybegynnere. Så du står på stige, og du må flytte. For å gjøre dette, bilen på parkeringsbremsen, klem inn clutchen og slå den første gear. Samtidig presser gasspedalen, bør du ta motoren til 2500-3000 rpm og lås høyre fot i denne posisjonen. Deretter forsiktig slippe bremsespaken og samtidig slipper clutchpedalen jevnt. Når bilen begynner å bevege seg, tilsett langsomt gass i maskinen var ikke vnatyazhku. Når du lar clutchpedalen, satte den venstre foten på bakken for å hvile, og den høyre foten alltid sjekke hastigheten på bilen, presser gasspedalen.
 Den andre måten å flytte bilen på vei oppover - den såkalte "tipper over". Denne metoden brukes av de fleste sjåfører med erfaring. Denne metoden flytte til slide er som følger: venstre ben presser clutch, presser høyre fot på bremsepedalen for å kjøre sakte slipper opp clutchpedalen og en gang følte at bilen er i ferd med å flytte, til høyre ben kastet fra bremsepedalen pedal gass. I dette tilfellet, må du trykke på gasspedalen slik at motoren har nådd ca 3000 rpm, det vil eliminere bevegelse av bilen tilbake og vil ta intens aksjon på vei oppover. Nå som du vet hvordan du skal kjøre bil, rushayuchy starte.
Hvordan lære å kjøre
 Hvordan å skifte gir for biler

 Hvordan å gå fra første gir til andre
 Så når du flyttet opp og litt rozihnalysya, bør du være sikker på å bytte girkasse, må det gjøres for å avlaste motor siden 1. gir er den mest kraftfulle, og det er laget bare for å måtte flytte bilen sete. Å gå fra første gir til andre du trenger for å spre bilen litt og deretter presse clutchen hele veien, og deretter bytte tannhjul for en annen hastighet og begynne langsomt la clutchpedalen, må du forsiktig på gasspedalen. Når clutchpedalen er hevet, plassere den venstre foten på bakken for å hvile, høyre fot, alltid sjekke hastigheten på bilen. Mange uerfarne sjåfører som er interessert i spørsmålet: når du skal bytte til andre gir. I andre gir nødvendig å flytte nesten umiddelbart etter starten av bevegelsen, hvis man fortsetter å skrive hastighet.

 Å gå fra andre til tredje gir og mer
 Prinsippet for en mekanisk og ikke forskjellig fra handlingene vi har beskrevet ovenfor. Når du har bilen i andre gir brøt opp til 35-40 km / t bør bytte til tredje gir. Nå hastigheter på 50-60 km / t, kan du gå til fjerde gir. Femte gir også utenfor byen med en hastighet på 80 km / t, vil du allerede føler meg ganske trygg bak rattet. Også, når du bytter tannhjul kan fokusere på turtelleren målingene når verdien når 2500-3000 rpm - gå til neste gear.

 Å gå til et lavere gir
 Å gå til et lavere gir, slik som tredje i den andre, må du presse grep, slår lavere gir, deretter trykker du forsiktig på gasspedalen, få ca 2500 rpm, og sakte slipper clutchpedalen, mens du legger gass.
 Hvordan å bremse ned bilen

 Hvor å redusere hastigheten på bilen
 For å redusere hastigheten - er det nødvendig å fjerne høyre foten vekk fra gasspedalen og trykker forsiktig på bremsepedalen, er det mulig at mens du må gå til et lavere gir.

 Hvordan å stoppe bilen
 Å fullstendig stoppe bilen du trenger å presse opp clutchpedalen og forsiktig naken høyreklikk på bremsepedalen, gradvis stoppe bilen.
Hvordan lære å kjøre
 Hvordan å ta tilbake bilen
 For å kunne gi tilbake, må et kjøretøy bli fullstendig stoppet. Klem clutch, skifte gir på bakre hastighet (i moderne biler er det nødvendig å heve ringen er plassert på girkassen spaken opp). Pass på at ingen er bak, og du kan begynne å bevege seg. Nå 2500 rpm trykke på gasspedalen og engasjere den høyre foten i denne posisjonen, og deretter starte sakte la clutchpedalen. Når bilen begynner å bevege seg, kan du gradvis legge gass.

 Hvor raskt lære å kjøre
 Hvis du raskt vil lære å kjøre bilen må være så mye praksis. Zatsyklyuytesya ikke tomgang ved lyskrysset gang følte tillit - vanskelige forhold. Prøv å kjøre rundt hele byen, både om dagen og om natten - det viktigste forsiktighet og varsomhet. Vanligvis, for å få den første kjører bil, både i byen og på motorveien - hjelp i å drive skole hvor dine handlinger vil kontrollere og bevegelse instruktør kjøring.
 Denne videoen forklarer og viser hvordan å flytte bilen. Må se denne filmen, fordi det er bedre å se en gang enn et par ganger for å lese om det.

 Hvordan flytte en bitter omtalt i denne videoen. Prosessen begynner med en bitter kjøretøyets bevegelse er vanskeligere, og prosessen er forskjellig fra begynnelsen av bevegelsen på en flat vei.

 Siste vanskelige fasen kjøring - utstyr vist i videoen, samt anbefale ham å lese.
Яндекс.Метрика