Hvordan spare på bilreparasjoner?
 Kunde smøremidler ser stor regning og spurte mesteren: "Hva er poenget" prokataly "? ". Mestre rolig: "Vel, så gjør ikke prokataly. Slående ut ".
Hvordan spare på bilreparasjoner?

 Så ofte - ruller. Mer presist, ruller vi - i mange auto butikker med kundenes behov beløp, ganger de faktiske kostnadene for diagnose og reparasjon. Hensikten med denne artikkelen - for å stoppe slike "obdyralovo" og lære bilistene til å løse de fleste problemer med maskinen.
 Vi vil dele med deg store og små hemmeligheter og triks som vil hjelpe i selv reparasjon og sterkt redusere kostnaden for tjenesten. I denne artikkelen vil du finne nyttig informasjon om hvordan du kan utføre de fleste reparasjoner selvstendig og objektivt vurdere kostnaden av serviceverksteder; finne ut hvor du kan alltid få frisk bil nyhetene på ett sted, ikke boroznyachy internett og uten å kaste bort dyrebar tid på å lete etter relevant informasjon; få utdannede svar på mange andre spørsmål tradisjonelt opptatt av både nybegynnere og erfarne sjåfører.
 Hvis du leser dette - betyr det at du bryr deg om skjebnen til ikke bare din egen bil (eksisterende eller planlagt å kjøpe bare), men også innholdet i vesken.
 Visste du at:
 1. Hvis veien sølt bremsevæske midlertidig fylle bremsesystemet kan såpevann, frostvæske, vodka eller hetvin.
 2. Hvis veien burst slangekupling stasjonen vil løse problemet midlertidig rågummi for dekk vulkanisering og kobbertråd, tett låsing patch på stedet av skader.
 3. Hvis veien descended hjulet og du har ingen reservehjulet eller reparasjon kits, spare for midlertidige hjelpetjenester tauing reparasjon: et lite hull i lokket kan skru skruen og komme til studio. Mer komplisert, men ganske realisert egen prosedyre: nedlasting senket hjul i luften med vann (som gjør fortelle senere) for å redusere luftforbruket og, igjen, kjøre til et verksted eller garasje.
 4. Løsne hjul kjøretur fra stochennoy hemmelig bolt hode vil jekke: du klemmer satt på sekretku nøkkelen til pålitelige jack støtter (vegger, betongblokk, osv) - så du kan lett skli skru bolten problem.
 5. hytte varmesystem kan påvirke drivstofforbruket. Spesielt fungerer systemet med vinduene åpne oppvarming bruker mye mer drivstoff enn air condition inkludert med lukkede vinduer i bilen.
 6. billig verktøy - ikke de beste papir besparelser for bilistene. Etter å ha vunnet i å kjøpe kinesiske sett, mister du den kostnaden av profesjonelle reparasjoner - og han er sannsynlig at du trenger intervensjon etter dårlig verktøy.
 7. For å unngå tap og problemer med selv reparasjon er bedre ikke å gi verktøy for midlertidig bruk til noen andre. Det er bedre å være grådig enn en sesong for å kjøpe et nytt verktøy i stedet oppholdt seg i noen av naboene i garasjen.
 8. Under reparasjonen ikke hastverk med å bruke "store kanonene" i et utklipp eller en slegge - kanskje en vedvarende online bare forble skjulte festene.
 9. Når selv reparasjon er ikke nødvendig å stramme festene - best å teste forkledd node, og stram mutteren og samle verktøy.
 10. I garasjen (eller andre håndskrevne bilreparasjoner) bør ikke ta med kvinner og barn - det første vil bare forstyrre et sekund for tidlig å utvide ordforrådet ditt ord hjelpe bilmekanikere, uten noe som det ikke kan gjøre noe mer eller mindre alvorlige reparasjon.
 Og selvfølgelig, en gang holder Selvbetjening bil, ikke glem at etter sjanger klassikere reparasjonsprosessen alltid er lengre og vanskeligere enn først antatt. Og den mest vanskelig og dyrt det blir en scene som regel ikke den ved hvem alt begynte på nytt.
 Lykke til!  
Avtohrafyty
 Å dekorere kroppen av bilen, og noen ganger skjule liten reparasjon sted, kan du prøve deg som en bil maler. Hvis du søker en profesjonell studio, kan maleriet koste deg prisen på en ny kropp som ikke alle på skulderen. Gjør din soobrazhalku og finn ut!
 Først tegne en grov tegning på papir. Hvis du ikke vet hvordan du skal tegne, og deretter gjøre en sjablong utskrifter eller favoritt bilde eller mønster til skriveren. Slår det på tape, kutte unødvendige og få
 god sjablong. Da er det enkelt. Etter å ha definert farge, gå til auto butikk og kjøpe automotive malingspann i pris 100-200 rubler. Fra min erfaring - å gi råd metallic, er det mer holdbar, men ganske vanlig maling slettet og vil være i stand til å dekorere bilen for en ny. Få en midlertidig tatovering, men i stedet kroppen vil fungere som din bil. Å starte papir regne ut hvor å bruke maling med en sprayboks, og videresende til å dekorere sitt jernhesten. Lykke til i kunsten avtohudozhnyka!

 P.S. Og det er litt av en haug hvis ikke for lat til å demontere dashbordet i bilen din, kan du male de enkelte delene av spraymaling. Som jeg gjorde, selv når ridd "Volga". Jeg hadde problemer med demontering og montering, men interiøret har endret seg dramatisk. Venner spør meg - hvor jeg hadde en tuning, og jeg beskjedent stille at han ottyunynhoval bil i garasjen med bare to bokser med maling.
 Erfarne sjåfør Michael  
Hvordan velge en DVR for bil?
 Våre veier er helt uforutsigbare sjåfører og nervøs med mange farer. Veiene er døende hver dag dusinvis av mennesker, og ofte skylden forferdelige bilulykker er driver sikkerhet. Og for å forsvare sine interesser i retten for å bevise sin egen uskyld eller kreve kategorisk bevis. Hva kan være bedre enn videoen direkte fra scenen?
 1. Det er sant, dagens elektroniske enheter virkelig gjøre livet enklere for sjåførene, og noen har blitt et innslag av moderne bil (f.eks, parkeringssensorer). For å beskytte mot de fleste trusler vodytelypolzuyutsya mange DVR. DVR - en enhet som sanntidsopptak alt som skjer på veien på en flash-kort. Disse enhetene er ikke så billig, og bør være svært grundig og alvorlig om deres valg. Derfor er analysen av ulykken viktig alle detaljer og detaljer som den sanne skyldige irettesette hendelser

 2. Vedtaket kamera DVR.
 Kanskje den mest grunnleggende poenget i å velge en DVR - kamera oppløsning. Alvorlighetsgraden er avhengig av opptaks oppløsning og anvendt matrise. Derfor er det best å kjøpe en DVR med den høyeste oppløsningen. Oppløsningen kameraet direkte proporsjonal effekt på kvaliteten på videoopptaket, og hvis du har besluttet å ta opp i HD-kvalitet, være forberedt på å betale en pen sum for moderne DVR.
 3. Hvor mye minne.
 Retur bit beskrevet ovenfor, bemerket jeg at høykvalitets video krever ikke bare et flott kamera, men en stor del av minnet. Å spille inn fire timer med HD-video trenger du minst åtte gigabyte flashdisk. Så, er i dag solgt og 32-og 64-gigabyte flashkort. Det råder alle - kjøpe den mest rommelig flash-stasjon med alle kommersielt tilgjengelig fordi ofte endre og vask stikke en liten mengde svært problematisk.
 4. Nutrition.
 Noen elektronikk krever strømforsyning som godt og vydeofyksator. Så sørg for å anbefale deg å ta hensyn til hvordan enheten er koblet til en strømkilde. Det finnes to typer av enhet - autonome og permanente. Stående DVR krever konstant lading og når og hvis du ikke har ladet riktig tid, det mistet sin mening søknad, men konstant koblet direkte til motor og ledningsnett arbeide selvstendig.
 5. Energi.
 Her er det ingen big deal, sørg for å vurdere før kjøpekraft enhet. Vi kan ikke gi deg detaljer, på grunn av sine egne, karakteristiske egenskaper som er dynamisk endret på grunn av kontinuerlig utvikling av nye modeller. Men husk! Opptakskvaliteten er en av de høyest prioriterte når du velger en DVR funksjoner.
 6. antall kameraer.
 De nyeste modellene av DVR med to kameraer som er plassert på hver frontruten - foran og bak, er så muligheten til å registrere alt som skjer rundt bilen.
 7. Dod.funktsii.
 Lagt vydeofyksatorov modellene er utstyrt med et økende antall nyttige funksjoner. Disse vil vi ikke beskrive, som de fleste av dem er usannsynlig å bli forstått av sjåføren, som aldri i mitt liv ikke bruke DVR. Men den mest nyttige funksjonen - parkering modus. I denne modusen til faste tidsintervaller DVR fotografier og registrerer dem som vil gi deg ytterligere bevis og bevis på kriminalitet (smålig hooliganisme og andre lignende forbrytelser som kan begås med parkeringsplass i øyeblikket).  
Hvordan sjekke om vakuum brems booster?
 I de fleste tilfeller er svikt vakuum brems booster uttrykt i tap av integritet av systemet. Det er, er det ødelagt eller tetthet i vakuumpumpe eller en lekkasje fra pakninger eller ødeleggelse av et vakuumslanger.
 Men hvor er feilen er det andre spørsmålet. Bør først finne ut om den defekte krets vakuum booster i det hele tatt, eller feil på annen plass.
 Fremgangsmåten kontrollerer funksjonen av vakuumbremsen booster er omtrent den samme for de fleste biler.
 For å gjøre dette, slå av motoren og stoppe flere ganger for å presse bremsepedalen. Hver gang pedal har noe redusert, og motstanden mot å trykke på - øke.
 Deretter, mens du holder ned bremsepedalen, motorfabrikk. Hvis pedalen er i orden, derfor makt repareres.
 Når noen andre tegn bør sjekke bremsesystemet mer. Men dette oppnås ved elimineringsprosess og visuell inspeksjon.  
Яндекс.Метрика