Hvordan og hvor du skal velge en bil?
 Kjøpe en bil er en oppgave av høy kompleksitet. Selv erfarne kjøpere sannsynligvis ikke vil være i stand til å gi råd hvilke av de vanligste metodene for oppføring bør brukes. Avhengig av erfaring og evne bilist må bestemme selv hvor han napravytsya: markedet eller i utstillingslokalet.
 Avhengig av saken, den enkleste, men samtidig sterkt motet selv folkelige ordspråk, er måten å kjøpe en bil fra venner, bekjente og slektninger. Du kan sikkert se seg om etter måneder og en rekke testkjøreegenskaper, men erfaring viser at det i transaksjoner av denne typen er sjelden komplett uten et bilde. Så det er bedre å ikke ødelegge relasjoner.

 En av de yngste forhandler gammel bil - dette bilforretninger. I det innenlandske markedet, de nylig tok opp sektoren / brukt. Maskiner få dem begge på peregonschiki og kunder som gir sine gamle "hester" som betaling for nye.
 En av de mest vesentlige mangler utstillingslokaler som, som mellomledd med flott struktur avhengige, er de fortsatt en betydelig kostnad for denne tjenesten. Og forresten, for noen grunn det er en oppfatning som ikke kan omsettes i utstillingslokalet. Kanskje, har men ofte konsulent myndighet til å gjøre det. Men hvis du spør, glad for å gå til et møte, og vil føre til sjefen, som har rett til å slippe prisen.

 Uimotståelige pluss bilforhandlere er det absolutt pålitelighet og åpenhet i den juridiske handel. Betaling skjer kontant, får du en kvittering, kjøpsbevis. Hvis det er hvor du skal gå med påstandene. Bare showroom - det er en flott mulighet til å se flere biler på ett sted. Også her kan du gi en rekke tilleggstjenester, utstyrsalarmer, lyd, registrering.
 Ulempene er merkbar bortsett marginer, manglende tester på situasjonen, og mangelen på informasjon som kan gi selgeren med en bestemt bil.
 Kjøpe på bilen - en virkelig populær måte å kjøpe en bil. Først av alt, det er populært på grunn av lave marginer og muligheter for dag for å inspisere en anstendig mengde alternativer ordnet med hver utplassert sjøprøver. Denne handelen er akseptert og selv oppmuntret.
 Men, bilen er beryktet for sin fatal feil. For eksempel kan du bli et offer for handlinger av kriminelle organisasjoner eller personer. Samt å bli tatt av kroken uærlige skurkene og holde på si det mildt defekt kjøretøy.
 Kjøp av private meldinger fra hånd til hånd - kan være den mest lønnsomme alternativet. Men teller ikke tiden som må gjennomgå alle alternativer. I tillegg forutgående telefonsamtale andre leverandører rush "henge" på et møte for å bli behandlet raskt oppvarmet klient.
 Bilsalget på internett blir mer og mer populært. Du kan hvis du raskt vil få detaljert informasjon. I tillegg er alle annonser gitt bilder. Det er verdt å spore historien om selgeren eller maskin, dynamikken i prisene, hvis det er å selge en masse tid. Slik at nettverket kan velge flere alternativer som egner seg for videre behandling.
 Lykke til!  
Fullmakt for kjøring
 På grunn av visse økonomiske problemer, både i staten og i hver celle i samfunnet, flere og flere mennesker å ty til felles eierskap av kjøretøyet. Veldig praktisk - en bil for noen familier. Selvfølgelig er det noen vanskeligheter. Men du trenger å vite utmerket godt det juridiske punkter av sameie. Fullmakt for kjøring - ett av problemene. Faktisk - ingenting komplisert, trenger bare å vite hvordan å trekke opp dokumentet.
 Første garanterer om kjøringen kan bare utstedes til en voksen og i stand
 mann. I unntakstilfeller, anerkjent en spesiell juvenile rettsavgjørelse kompetent.
 For det andre har fullmakt to former - håndskrevne og attestert. Dermed manuskript - betyr ikke at nødvendigvis skrevet for hånd. Det kan skrives ut eller skrevet på en skrivemaskin til en datamaskin. Det er enighet om at fullmakt til å styre bilen ikke kan være attestert. For gyldigheten av disse to dokumenter som er identisk med driften av kjøretøyet. Men i transaksjoner eller substitusjon av kjøretøyet må ha en attestert fullmakt for kjøring.
 I det tredje, er det tre typer warrants:
 * Generell som lar deg administrere og gjennomføre kjøp og salg;
 * Special, som spesifiserer rettigheter til visse juridiske tiltak;
 * Single, som er laget for å gjøre noen engangs handlinger.
 Fjerde bør nøye fylle ut skjemaet fullmakt. Det er klart at den første informasjonen om bilene må nøyaktig matche teknisk dokument - merke, år, kropp og motornummer, registreringsmerker, etc. Det er viktig at dokumentet har blitt nøye stavet ut alle de rettigheter og plikter personer som rettsordre er utstedt.
 Femte, må vi huske på at når du gjør dokument notarius gebyr størrelse. Når du utfører en fullmakt til slektninger gebyrbeløp vil være mindre. Funksjonshemmede og Heroes of Russland og Sovjetunionen lov fritatt for toll. Funksjonshemmede grupper 1 og 2 betale halve størrelsen av plikt.
 Sjette ordre er utstedt for inntil tre år. Dokumentet kan angi hvilken som helst begrep innenfor disse grensene, og hvis begrepet av fullmakt ikke er angitt, brukes den drivende fullmakt er gyldig fra datoen for signering ett år. Handling attestert fullmakt, hvis det ikke er spesifisert sikt, kan sies opp betrodd person av hans egen.  
Hvordan fjerne riper på bilen?
 Nesten ingen av førerne ikke kan gjøre uten dem eller andre skader utvendig bil under sin drift. Biler krasjer, er utsatt for naturkatastrofer er annerledes hverdag skade. Spesielt i store byer med høyest intensitet av trafikk. Ganske ofte male på bilen bare riper. Noen satte den rolig og noen drivere oppfatter skader som personlig tragedie og prøver for enhver pris å gjenopprette utseendet på kroppen omlakkering. Algoritme for å fjerne riper på bilen
 Det er to grunnleggende måte å gjenopprette ripete bil omlakkering:
 Appellere til fagfolk som er involvert i reparasjon og male maskiner gi relaterte tjenester.
 Selv fjerne riper i garasjen miljø.

 Hver har sine fordeler og ulemper.
 Ved reparasjon fagfolk vil du få høy kvalitet på arbeidet, men for ham å betale et betydelig beløp, ofte kunstig oppblåst. I tillegg er ikke alle av de involverte kunstnerne i lokal reparasjon, og ofte prøver å overbevise kunden å males hele kroppen detaljer, siterer ulike grunner.
 Selv reparasjon vil koste mye billigere, men sluttresultatet vil bli verre. Hvor mye mindre avhenger først og fremst på din innsats og med minimal kunnskap på dette området som vil bli drøftet nærmere.
 Før restaureringsarbeidet, merk følgende.
 •  Før du begynner å gjøre noe med riper de bør være visuelt vurdert. Foreta en vurdering bør være godt vasket bilen, eller i det minste vaske ren for støv og skitt skadet kroppsdeler.
   Ofte katastrofale riper er igjen på din bil maling andres bil. Prøv gnidd maling white spirit. Snarere deretter skade vil ikke så forferdelig.
   De fleste moderne biler malt i to-komponent-teknologi, hvori basisfarge laget er påført på toppen fargeløs transparent lakk. Internett er fortsatt utbredt oppfatning at det lakk male bare med effekten av "metallisk". Det er ikke så lenge siden.
  Hvordan fjerne riper på bilen?

   Hvis grunne riper og led bare det øverste laget av lakk, kan det være lett å fjerne slipemiddel polering. Å tro vil være vellykket som polering for å fjerne riper veldig enkelt. På et sted uten å skrape hardt pressede å bruke spiker lesjoner vinkelrett retning. Hvis spikeren ikke er klamrer uttalt grooves klø - alt dette zapolyruetsya nesten ubemerket. Som en annen måte å sjekke kan bruke rikelig vann tisse riper. Hvis du etter å fukte de ikke lenger er synlig, er det et godt tegn som peker å få perfekte resultater fra polering.
   Fagfolk bruker spesiell polering makt. Kjøpe den for å fjerne riper mer økonomisk lønnsomt. Heldigvis kan du gjøre uten det. I butikker som selger bilpleieprodukter, spør melkoabrazyvnыy deigaktig polish for å fjerne riper. Du kan tilby polsk av pigment i kroppen fargen på bilen din. Pigment hjelp fyll og skjule dypere riper. Det er nyttig, men absolutt nødvendig i å velge fargen polerer ikke. Før eller senere vыmoetsya pigment fra scratch.
   Før du polere den kjøpte bilen skadet sted igjen, sørg for at arbeidsflaten og de tilstøtende områdene, rengjøres for støv, sand og skitt. Får polering bare rydde garasjen eller ute i stille vær. Påfør en liten mengde av myk klut polerer og sirkulær bevegelse med et lett trykk start for å behandle skadede området. Ikke gni ett område for lenge til ikke å slette hele pelsen. Det er viktig å holde en god balanse mellom forkledning riper og tykkelse av den gjenværende lag med lakk. Etter fullføring av selvheftende polering, gjelder for dette stedet beskyttende voks polish.
   Når du er mindre heldige og maling holdt seg ganske dype riper, ikke lenger gjøre uten reparasjon maleri. Du kan sikkert bruke forskjellige voks fargestifter til å fjerne riper, men effekten av deres bruk av kortvarig, og etter en stund må utføre denne operasjonen igjen og igjen. Derfor er det bedre å kjøpe grunnleggende farger av maling og gjøre alt en gang og permanent. Nå er de fleste importerte biler bilprodusentene gi reparasjonssett, som består av to flasker med lite volum, hvorav den ene er i seg selv en maling, men ellers fargeløs lakk. Din oppgave er å farge kode eller velge riktig farge på din bil maling reparasjonssett.

   Etter å kjøpe maling kan starte skyggelegging dype riper. For å gjøre dette, igjen, skyll reparasjon sted, og de fleste operasjoner utføres i en ren og fri for støv. Alkohol avfette riper, som vil bli brukt maling. Hvis riper er for dypt, er de helst pre-fylle jord som ikke vil sitte ned mens tørking. Ellers må du bruke flere strøk med maling og lakk etter tørking til et sted med dype riper mislyktes depresjon. Tynn børste med myk bust forsiktig ekorn scratch maling og la malingen tørketiden, som er angitt på flasken. Prøv å gå utover riper.
   Etter tørking maling gjelder tilsvarende til scratch pels, bør lakk bare brukes med litt overlapping i hovedlaget omlakkering bil. Tillate malingen tørke og bruke en bil til formålet.
   Ikke mindre enn en måned, da vil fullføre herding lakk nøye zapolyruyte hans slaboabrazyvnoy polirollyu. Denne prosessen med å fjerne riper på bilen kan betraktes som fullført.
   I nær fremtid lover å opprette kontoer regenererende maling for biler som vil gjenopprette sine egne riper på baksiden av bilen. Men så langt har vi ikke levd opp til denne fantastiske tid, ikke noe valg hvordan å polere og makeup defekter omlakkering egne tradisjonelle måter.
 • Яндекс.Метрика