Hvordan du raskt lære å kjøre en kvinne?

Når det kommer til det faktum at en kvinne har lært å kjøre, de fleste menn begynner å smile og si at du kan prøve, men det er lite sannsynlig noe vil komme fra dette. Menn tror at du kjører en bil - det er bare deres privilegium. Det er derfor kvinner begynner å tvile eller peredumuyut. Men UchyЭto klar til å undervise de vakre damene som de legger til side all tvil og å gjøre dem i stand til å oppfylle sin drøm - bli avtoledi.

 Hva kan hindre kvinner lære å kjøre


 Den største hindringen er frykten for jenter
 •  Populære kvinners frykt - maskinhavari. Dette, selvfølgelig, kan ikke utelukkes, men da igjen, vil du finne på veien forsiktig sjåfør som ser fortvilet kvinne og inkludert avariyku og tilby hjelp. Finne en vei ut av denne situasjonen kan noen jente.

 •  Det er også frykt for trafikkpolitiet. Slike kvinner bør nevne at trafikken politiet er menn. Sjarmerende avtoledi i stand til å finne en felles plattform selv med den mest prinsippfast og streng inspektør.

 •  Mange kvinner frykter gå seg vill i labyrinten av veierSom de hadde reist bare som passasjerer. Å beseire denne frykten drivere Anbefal kjøpe vei atlas og før forsendelse nøye undersøke hele ruten.

 •  Noen frykter det krasje inn i et annet kjøretøy eller permanent skadet og skal dekke kostnadene for skade på liv. I praksis sjelden skjer dette. Du må forstå at kriser ofte skaper trygge drosjer, ikke langsomme nybegynnere. Og så du kan føle deg bra, bare zastrahuytes.

 •  Kvinner frykter at de ikke vil være i stand til å kjøre bil på samme nivå som mennSom ville se klosset. På saken og at lærer ganske vanskelig gutter. Feil er felles for alle nykommere. Siden kaste bort frykten og begynne å lære.

 •  Vanligste feilene nybegynnere avtoledi


  Hvordan du raskt lære å kjøre en kvinne?

  Når damene bestemmer deg for å kjøre, de begynner å gjøre mye feil som bare fortsetter sin utdanning.
  Mann Instruktør
  Den smukke kjønn prøver lære å kjøre sine egne menn. Dette er den største feilen. Lær Kjøring under ledelse av hans kone mest vanskelig.
  Av ukjente grunner, i alle menn er fantastisk talent reflektere over sine koner ønsker å gå kjøring. Lære eller selvstendig (etter rettigheter), eller med en instruktør som jobber på kjøreskole.
  Maskinen mann som akademisk
  En annen vanlig feil - er å lære kone kjøre bil. Etter hver økt vil undersøke bilen mannen, og alltid finne hva utter kone.
  Lære i ditt eget billig bil. Og hvilken bil du skal velge, kan du spørre noen driver venn.
  "Jeg - nybegynner! »
  Feilaktig oppfattet nybegynner drivere jenter av ulike slag etiketter og klistremerkerSom varsler andre trafikanter om at "bagel" dame som nettopp har kjøpt rettighetene. I sjåfører kontrast synes fiendtlig holdning til slike maskiner.
  Og hvordan de kan forholde seg til biler, som sier: "Jeg kan ikke gå, ikke bry deg, avskjediget! "? Du trenger ikke å forhåndskonfigurere seg mot.

   Hvordan å lære å kjøre en kvinne?


  Hvordan du raskt lære å kjøre en kvinne?

  Kanskje spørsmålet er formulert er ikke helt riktig, som representanter for ulike kjønn Driving Lessons er ikke annerledes.
  Den største forskjellen er i læringsprosessen spille inn sin impulsivitet og emosjonalitet. De fleste menn gjør noen feil, reagerer rolig og umiddelbart rette det opp. Kvinner gang tapt, erfaring, lider skam og skyldfølelse. Men det er nytteløst.
  Å være i stand på riktig nivå for å kjøre jentene må ta et par enkle sannheter :
 •  Noen mener at kvinner lærer kjøringen enklere, av natur har en maskuline trekk. Det er ikke. Noen ganger sjenert og skrøpelig dame går maysternishe enn arrogant og nedlatende Iron Lady. Kjøring fratar ikke det smukke kjønn sjarm og femininitet. Generelt ser noen av jentene veien like naturlig som menn, høflige, oppmerksomme samlet og ryddige.

 •  Du trenger ikke å prøve raskt manøver. Uansett hva andre har å vente. På grunn av dette nødvendighet i dagens verden, beboere møtte ikke bare på veiene.

 •  Ikke tenke på feil som hvis en tragedie. Bare jobbe med dem. Du kan ikke gå i revers? Styrk! Naturligvis, dette bør gjøre når ingen er i nærheten av å unngå uforutsette omstendigheter.

 •  Muligheten til å skifte gir i tid, føler gasspedalen, sakte la clutchen vil ikke umiddelbart, men et eller annet sted i halvt år gammel daglige treningen. Det er, for å bli en trygg sjåfør tar ca 6 måneder.

 • Således oppsummerer resultatene. Q: Hvor raskt lære å kjøre en kvinne er ganske rimelig og enkelt svar: kaste bort alle fordommer, frykt, og konvensjoner bare lære.
  I dag er kvinner kjører mønster enn unntaket.
  Statistikken sier at avtoledi sjelden krasje. Dette viser at jenter kan ikke bare lære å kjøre så vel som menn, men gjøre det på et høyt nivå.
  Og for å lære mer om å kjøre en bil, foreslår vi at du leser artikkelen: Hvordan lære å kjøre en bil fra grunnen

   Video Tutorials


  Hvordan lære å kjøre bil mekaniker? + Video leksjoner

  Mange sjåfører tror at tur i en bil med en manuell girkasse er veldig vanskelig. Det motsatte syn på yrkessjåfører som aldri sitter på automatisk. Vi vil gi deg noen råd, hva ville lære å betjene bilen med en manuell girkasse.

   Hvordan å skifte gir?


  Man må forstå prinsippet for overføring. Bevegelsen av veivakselen motoren blir overført gjennom et antall enheter, som omfatter utsendelse. Med tannhjul som ligger der, kan motoren kjøre optimalt. Når du vыzhymaete grep du gjenoppbygge utstyr stasjon til en annen modus. Å trene et slikt bytte ville være best ikke sår bilen. Du må finpusse bryteren til automatisk. Husk at du må slippe clutchen sakte, ellers bilen vil stall eller nappe.

   Hvordan du skal kjøre?


  Sittende bak rattet du ønsker å rikke. Først må du kontrollere at inkluderte en nøytral rente, starte bilen, klem inn clutchen og bytte til første gir. Hvis du ønsker å gå tilbake, slår tilbake overføringen. For å legge til motorturtall, sakte slipper clutchen og begynne å legge press på gassen. Når du begynner å kjøre, vil turtallet falle og bilen kan stoppe. Hva hvis det skjer, holder du gasspedalen, og når turtallet øker, slipper clutchen. Samtidig, prøver å gjøre alt klart og raskt, ellers kan du påvirke ytelsen til clutchmekanismen.

   Slå på farten


  Bør skifte gir, avhengig av hastigheten på bilen og motorturtall. Dermed er den første hastighet 20 miles per time, andre 20-40 tredje 40 60 fjerde 60 og femte på 90 eller mer. Å bytte girkasse på farten, må du samtidig slipper gasspedalen og trykker inn clutchen. Så lenge bilen ritt kystfart, endrer du hastigheten, deretter sakte slipper clutchen og legge momentum. Avhengig av egenskapene til motor og girkasse, er hver bil forskjellig optimal veksling tid. Du kan også forenkle hemming. Å frigjøre gassen, og etter fallet omsetning, klem inn clutchen og slå på gear.

   Parkering


  Før du blir vant til mekanikken, er det best å parkere minst hastighet mens du holder grepet. Hvis noe skjer, kan du klemme inn clutchen og traff bremser som forhindrer angrepet. Hvis du trenger å stoppe raskt, kan du selv presse bremsen uten clutch, bilen i dette tilfellet bare zahlohne.

   Håndbrekk


  Hvis du er han reiste i den bitre, bilen med "mekanikk" kan bli rullet tilbake. I slike tilfeller bør du bruke "hammer" eller på håndbremsen. Hvis du bor på vei oppover, må du presse håndbremsen og flytte til neytralku. Når du trenger for å starte en bevegelse, klem inn clutchen, bytte til første gir, deretter sakte slipper clutchen sakte og presse på gassen når du føler clutch plater er koblet til, fjerne håndbrekket.
  Vellykket reise! Vi håper det hjalp deg.

   Video Tutorials

  Яндекс.Метрика