Vis meg den fargen på bilen min, og jeg skal fortelle deg hvem du er!
 Farge maskiner si mye om sin eier lenge før du blir kjent med ham. For en grunn folk velger hvitt, grått, svart og andre organ. Noe må svare på det ubevisste, noen betraktninger, ofte ubevisst, guidet av kjøperen, du velger fargen på bilen. Husk, som jeg sa Ostap? - Svart - Funeral for grønn - fargen på håp kollapset, rosa - borte, blå - banal, rød - rett poddanno. La "Antelope" vil være gul - yarkovato, men hyggelig. Er det ikke nok av seg selv sa Ostap, velge farge på bilen? Og hvis eieren bestemte seg for å vise fargen på Sochi på bilen, så han prøver å erklære seg selv. Hva de sier om saken psykologer og statistikk over ulykker?
 Ifølge føderale data avtosluzhbы Tyskland i 2009, mer enn alle biler som selges i landet (60%) var bilen sølv og grå, 325% - svart, 40% - blå, 91% - rød, 98% - 74% hvit og biler konto alle andre farger - gul, grønn, brun. Statistikk over ulykker og farge relasjoner bil ennå, fordi ingen holdt slike poster, men lover i henhold til visse psyko-fargede tradisjonsrike psykologer.
 Sølvgrå - den mest kontroversielle. Meninger er delt psykologer i tvisten om folk på sølv bil. Noen hevder at den grå fargen indikerer meschanstve, uærlighet at mennesker velger grå bil, søke å virke kulere enn de faktisk er. Andre argumentere for at eierne av grå og sølv biler - folk er trygge, selvstendige, rolig og optimistisk. Men uansett, dette er den vanligste fargen på veiene. Kanskje de har rett og andre.

 En annen dominerende farge - svart - et symbol på stabilitet, tillit, makt. Husk regjeringen kavalkade, bestående utelukkende av svarte biler. Eiere svart bil - trygg, i stand til å kontrollere deg selv, krevende. Følgelig, møtet med svart overbelastede biler på veien, lover neppe ulykke.
 Fasjonable er hvit, men ikke alle velger å bruke det. Foretrekker hvite folk først, forsiktig og oppmerksom på detaljer (fargen er skitten), og for det andre, modig, villig til å svare eller utfordring, som ikke er veldig ønskelig på veien (hvit symbol på mot).
 Hvis sjåføren bestemte seg for å vise fargen på Sochi på bilen, erklærer han den komplekse og mangefasetterte natur. Fordi fargen Sochi - en blanding av grå, blå og grønn. Hva en celadon. Blå symboliserer harmoni og eleganse. Eiere blå bil er vanligvis forbeholdt, rolig, gjennomtenkt. De foretrekker den hygge, komfort og rolig tur uten risiko. Grønn - fargen er ikke åpenbar visdom og fred. Dermed er det en sterk sannsynlighet for at eieren av bilen farge Sotsji vil være interessant og dyp mann.
 Det er bedre å holde seg borte fra den røde bilen, eierne er ambisiøs, flammende, lyse og motivert person. De kan lett ordne et løp på veien.
 På biltur rundt Orange vanlige mennesker, som alle nye, ikke redd for opinionen, kreativ. Mange av dere møtte oransje bil?
 Rosa biler - en transport jenter, blondiner ofte. Lilla farge foretrukket av folk kreative, målbevisste og sterke at målene søkt obligatorisk.
 Og gul gir glad, lykkelig, lyse, nezlobyvыh mennesker. Husk Ostap Bender.
 Fargevalg er ubevisst bil. Og nøye rozdyvyvshys rundt, du kan lære om deg selv, kolleger og venner noe som ikke legger merke til før.  
Fargen på bilen
 Når du kjøper en bil, vi diskutere valget og motivere merke, modell, motor, utstyr, etc. Men selv fargen på bilen synes ikke vi velger, og han velger oss.
 Valget av farge avhenger av minst to grunner - fra stereotypier og egenskapene til den menneskelige natur. Stereotypier slik at svarte biler i forbindelse med forretningsfolk, rosa og oransje opinionen tildelt for unge damer, gul og rød - for syklistene, grå, blå, grønn riktignok - familiebil.
 Men bestemmer seg for valg av farge på bilen, nyttig informasjon, ikke bare på stereotypier, men statistikken over trafikkulykker. Det er kjent at det er en sammenheng mellom forekomsten av ulykker og fargen på biler som kommer i en ulykke. Med andre ord - fargen på bilen - en viktig faktor i trafikksikkerhet. For eksempel vil fargen på bilen Sochi eller andre mørke nyanser av steder truffet i den ubehagelige situasjonen på veien.
 Mørke farger, det faktum at dårlig synlig i skumringen av dagen og en mørk-farget bil virker mer fjernt fra deres virkelige situasjonen på veien på grunn av den subjektive oppfatning. En annen ting - gul, hvit, rød bil. Lyse farger gjør dem mer synlige og hastigheten på deres bevegelse oppfattes ubыstrennoy, sammenlignet med den virkelige. Derfor trafikanter frykter dem og behandle dem nærmere, så høye risikofaktorer.
 Mindre av bilulykke grå, noe som er den mest populære. Hvorfor - kan egentlig ikke forklares ikke av trafikk politi eller psykologer, men, statistisk sett, sølv bilulykke to ganger mindre. Kanskje fordi grå-sølv farge er på balansen mellom mørke og lyse toner.  
Fullmakt for frakt bil
 Livet av bilen er forskjellige situasjoner. Noen ganger er det nødvendig å overføre en bil fra en by til en annen, og da uten dokumenter, inkludert transport og fullmakt for bil er nødvendig.
 Hva er løsningene til spørsmålet om behovet oppsto privat? Den sikreste måten - ta kontakt med firma som spesialiserer seg på transport. De har som regel importert, pålitelig og høy hastighet auto transporter, tilrettelagt for landbruksmaskiner (sunt og beredskap). I disse organisasjonene har høyt kvalifiserte medarbeidere.
 Prosedyren jobbet for å utforme detaljer og ekstra tidsbruk er ikke nødvendig. For å levere bilen eller mer, fra punkt A til punkt B, må du:
 * Utarbeide en kopi av firmaattest og PTAs, bekreftet;
 * Fyll fullmakt for bil transport fra byen A til by B;
 * Søk om transport av kjøretøy;
 * Avslutt med en fast transportavtale bærer signert og stemplet;
 * Forbered kjøretøyet for transport - det er rent og bruk batteriet ladet, sikkert, ingen lekkasjer er ikke tillatt, all helse og sikkerhet skal slås av.
 Fullmakt for lastebiler kan skrive for hånd. Uttalelse lese nøye. Hjem posisjon, som bør ta hensyn - er dette spørsmålet om ansvar for bilen.
 Shipping bil auto transportører - det beste alternativet, selvfølgelig, hvis vi ikke snakker om overføring av last fra Vladivostok til St. Petersburg. Så bedre å bruke flyet.  
Beliggenhet pedaler i bilen
 Hvis du var en bil med automatgir, pedaler uten problemer. Det er bare to - "gass" og "brems" og forstå hvorfor det er ikke vanskelig. Mange er forvirret av plasseringen av pedalene i en bil med en manuell girkasse. Blant driverne er selv arrogant ordtak - maskin med automatisk (automatisk) - er transport for aper. Som, med mekanikere mye vanskeligere å forstå og ikke alle blonde er tilgjengelig.
 Faktisk - det er ikke så ille. I bilen med manuell girkasse pedaler er ikke mye mer - pluss deres tre spaken girkasse. Det viktigste du må huske plasseringen av pedalene i bilen. Den venstre pedal - en clutchpedalen, gjennomsnittlig pedal - bremsepedalen, rett - gass. Den venstre pedal uten bilen beveger seg ikke, du må trykke på venstre fot. Midtre og høyre - midt i tilfelle hvor det er behov for å bremse ned før du står foran en lastebil eller utsatt for gass på motorveien. Spaken hastigheter - også et viktig element i kjøring. Forskjellige maskiner er slått på hurtigheten sin, så rett på spakene malt hint hvor du skal flytte denne spaken for å flytte til en bestemt hastighet.
 Hastighet, avhengig av merke på bilen kan være 4 5 eller 6 trinns bak merket med bokstaven R. Mark N betegner nøytral posisjon på hendelen. For eksempel for å inkludere den første overføringen, er det nødvendig å svikt presse opp clutchpedalen og sette spaken i posisjon 1. hastigheter clutchpedalen brukes hver gang du slår spaken. Man må huske på at koblingsturtallet av ordren, med andre ord - fra 1 til andre, andre til tredje, etc. Det er uakseptabelt å slå hastigheten på den andre, slik som hælen.
 Husk plasseringen av pedalene i bilen er halve kampen. Du må lære at alle pedalene helst veldig greit bytte til en bil ikke rykninger og ikke hluhnuv. Spaken hastigheter som DB justeres for å ikke høre skjære metall.  
Hemmelige tegn bilister
 Bilistene har en tendens til å bli med, og oppføring i et bredt spekter - bilhold skjer umiddelbart etter kjøp av bil. Det er logisk at flere personer deler på sine biler og modeller, spesielt hvis det er noe å skryte av. Man er alltid på utkikk etter noen smal, vennlig samfunn.
 Mange tegn som tilhører en bestemt krets av "venner" kan se, hvis du vet hvordan å lese skiltene som er plassert på biler.
 De mest kjente og populære karakter skaperne var en velkjent "George Ribbon". Du kan få overalt fra 24 april til 12. mai. Dette symbolet viser solidaritet i markeringen av Victory. I Amerika er det et tegn på moralsk støtte for hæren - oransje bånd, det florerte i løpet av de amerikanske operasjonene i Irak. Klamrer båndet, vanligvis ved antennen. Forresten, er dette stedet mest i etterspørselen etter en rekke vev tegn.
 Absolutt hvite bånd å betegne antenner protestere mot alle typer "tyver" attributter: myhalok, konkrete tall, men det er mot sin bøllete oppførsel. Dette skiltet ble utdelt etter dødsfallet til Michael Evdokimov, guvernør i Altai Territory.
 På veiene i landet vårt kan se båndet i svart og hvitt. Det symboliserer engasjement bilist prinsippene for sikker kjøring og lovlydige. Fremmer samarbeid med trafikken politiet, og gjensidig respekt.
 Stilisert fisk silhuetten hjelp kristne. Etymologi av denne karakter i ordet "fisk" på gresk, innhentet monogram står bokstavelig oversatt til ukrainsk som "Jesus Kristus er Guds Sønn Frelser." Ateister og darwinister spesielt med sine vanlige kynisk humor fisk finner oss forpliktet føtter.
 Fallskjermhopperen se "tyavochkam" lentochkam som kan være hvilken som helst farge. De tåler bruddlast mer quintal brukes til å stramme ventilen fallskjerm. Også, med samme innhold postet zachekovka ryggsekk - "pin". Fallskjerm åpner med det.
 I mange syklister betyr for identifikasjon. En av de mest vanlige - en motorsykkelhjelm under bakvinduet. Også ofte funnet som provoserende inskripsjoner som "utenfor loven" og ganske fredelig, forteller om to reserve hjul bil. Veldig interessant inskripsjonen "1%". Det var hun i USA tilbake i 1947. Så, i løpet av opptøyene biker, motorsykkel foreningen vidhrestylasya av dem sa: "99% av oss - som lovlydige."
 Street Racing Lovers bare dannet sine egne symboler. Shashechok plattheter som, etiketter "Schumacher", samt historier om hele mannskapet på jakt etter flyvertinnene er nesten visnet. Mer veltalende og estetisk ser Ring Nurburgring. Bare nylig i forskjellige klaner vises urbane rytterne sine spor.
 Se nøye lese tegn på biler du kan finne likesinnede mennesker i trafikken, se finnene på biler dykkere og hester ryttere.  
Яндекс.Метрика