Hvordan å få bilen i kulda?
 Hva er merkbar er global oppvarming, jo mer vi slappe av. Men kulden, men ikke så oblozhni som 15 år siden, men fortsatt har det ikke blitt kansellert. Så førte de vane zvalyuvatysya som snø på hodet, eller snarere på bilen. Fra denne uventede vendingen, er drivere stadig møtt treskuchuyu Været uforberedt. Så hører noen ganger kald morgen nysing og pыhane ikke at hjemsøke bilen ut av gården.
 Den vanligste råd - forberede sleden i sommer, og skifte olje i høst, mange hell ignorert, så du bør sette mindre triviell råd.
 Hvis du ikke har en varm garasje om vinteren tank bil må alltid være mer enn halvfull, spesielt før en lang natt parkering. Dette vil hindre at vann kondens rikelig utdanning. Fra denne svøpe at noen anbefaler å legge litt alkohol i tanken.
 Før du ender opp kald morgen, sørg for at alle strømkildene forbruk av frontlykter, oppvarmet glass, radio, vifte. Forstyrrer ikke varme opp batteriet, heller elektrolytt der. Alt du trenger er et par ganger poklatsaty elektropryvidnymy låser eller lys til å lyse i 15 sekunder.

 Starteren trenger olje for å gi ham en forrett tilførsel gjør et par svinger, deretter slappe helt av.
 Etter et mislykket forsøk zavestysya hver bør gis et batteri og start gjenopprette. Alt du trenger å vente 20 sekunder.
 Hvis du er den stolte eier av bilen med fjernkontrollen, kan du ikke bekymre deg kald. Men hvis det ikke glem å sette vintermodus parkering når bilen starter automatisk hver 2 eller 3 timer 15 minutter Dette er vanligvis nok til å gå i morgen med komfort. Imidlertid, hvis bilen fortsatt kjølt, vil oppstart, vil ikke gi noen fordeler starte som vanlig.
 En annen drastisk og kostbar løsning - kjøp helyevoho batteri. Det økt kapasitet og kostnader, slik at bilene vil avvikle uten problemer i all slags vær.
 Forøvrig batteriene leverer ofte et problem i kulden. Hvis de begynner å bli produsert, er det et sikkert tegn på at de har kommet til termin, eller dårlig brydde seg om dem. I sistnevnte tilfelle er det nok å rense Emery terminaler. Hvis kostnaden er lav, har dette ingenting å gjøre. Ettersom tiden og situasjonen: "Det er synd at når det kommer." Så var batteriene må byttes ut for vinteren, og de "gamle menn" i sommer er helt galt. Du kan imidlertid lade batteriet hver natt, men en masse av forfengelighet og elektrisitet.
 Problemet, konkluderte i starteren ikke klarer å bestemme farten selv fagfolk. Så ikke vri seg lenge, kan denne start mislykkes på grunn av overoppheting. Ikke gi en gnist - gjør en liten pause.
 Overraskelse kan også kaste dårlig olje er ett råd: ikke kjøpe produktet i mistenkelige mistenkelige personer.
 Men den mest effektive måten zavestysya i all slags vær - det gjør ikke bringe bilen til den urolige delstaten.  
Inspeksjon
 Selv noen tiår siden like før neste inspeksjon hver sjåfør ble alvorlig begynt å bekymre ham livet ble ikke liker i det hele tatt, hele prosessen forestilt kontinuerlig hodepine. Vi måtte ta bilen i samsvar med alle standarder og krav deozhavtoinspektsiyi. Nå er situasjonen vesentlig annerledes enn bileiere et valg mellom ærlig inspeksjon og kjøp billett ATT. Nasjonal funksjon er noe valg omveier. Men er det virkelig så forferdelig veier og ærlig inspeksjon?
 Den nye bilen bestått TRP er ikke noe problem i det hele tatt, vil han komme tilbake til denne prosedyren ikke tidligere enn tre år. Så et par års pause. Sammen kommer femårsperioden - i løpet av denne perioden biler, spesielt utenlandske, er lett å se gjennom. Med riktig pleie, husholdningsmaskiner heller ikke et problem med den instrumentkontroll.
 Foreløpig ATT kjøp kupong i hovedstadsområdet, i form av dollar koster tilsvarende 100-200 USD, avhengig av graden av slektskap, kortnummer og mellomledd. Dette betalt tjeneste er ikke alltid "full", ofte i ovennevnte beløpet inkluderer ikke kvitteringer. Dette er greit å dele dokumenter - er en sjelden, ofte har fortsatt å komme til stasjonen for å ta bilder. Således er den minimale mengden av medgått tid to dager, maks - fem. Fordi du kan spare din elskede døde toning og fortsette å nyte den unike, blendende lys Håndtverk xenon.
 I strømme til stede inspeksjon?
 For å oppsummere staten plikt verktøy kontroll, legeattest, førstehjelpsutstyr og brannslukningsapparat tegn "pigger", "B" og andre kan trekke alle veldig, vel, vaske bilen gjør ikke vondt. Sammen kommer 80-90 dollar.
 Hvis maskinen er ute av garanti aldre, vil det være nødvendig å se på bilvask, hvor fagfolk vil teste og bevise for de nødvendige tekniske dataverdier vil koste mellom 50 og 120 grønn. For å oppsummere: det viser seg like mye eller mer. Selvfølgelig, som trafikken politiet en "prisliste" er heller ikke tatt fra taket.
 Som for tiden, da, hvis det brukes dyktig og kompetent kan investere i to dager maks - fire, hvis det er instrumental kontroll prychepytsya og vil påpeke svakheter. Selv trener verste - vidproshuvatysya med - ikke nødvendig. I helgen, eller etter sin egen arbeidsdag bør stikke innom stasjonen inspeksjon for bankopplysninger til å betale dem noe ledig tid, med tanke på at mottak av betaling verktøy kontroll er gyldig i 20 dager. Forresten, på grunn av dette, hvis du trenger mer kontroll prosedyre - det er gratis.
 Og hvem blir skremmende stasjon TRP vet, kan prosedyren være forhånds melde via telefon, oppnevnt du dato og klokkeslett.
 Selvfølgelig, hvis du ushatannoe trau eller udugelig tuning, uten å kjøpe billetten ikke kan gjøre. Men verdt din sikkerhet og din familie?  
Korrekt velge bil
 Alle som bestemte seg for å endre bilen, som i mange år var et strykejern og en familie venn som beklager å skille seg av med en ny, er det en rekke spørsmål.
 Så for nå markedet er mettet med biler - alle biler er annerledes enn eksterne data og teknisk tilstand. Så være overflødige følgende tips om hvor og hvordan best å velge og kjøpe en bil til å bli en verdig erstatning for den forrige.
 Fi - at beholderen av all informasjon. Og starte bedre med AvtoForum vanligvis ved deres kjent, om enn virtuell og glad for å dele med hverandre informasjon om sine biler, for å beskytte mot feilaktig kjøp, eller vice versa hell valgt å snakke om biler. Der kan du enkelt finne en beskrivelse av alle nyansene i drift og vanligste feilene når du velger tilbehør og bildeler - dette vil tillate deg ikke å tråkke på en rake som er forekommende til deg. Også er du glad for å dele sine følelser etter prøvekjøring.

 I tilfelle du har bestemt deg for merke og modell utvalg er et problem, må du finne teststasjons og kollisjonstester. I de illustrerende tabeller lett vurdere fordeler og ulemper ved hver modell. Du kan også sammenligne mellom lignende modeller av forskjellige merker at maleriet ble fullført. Vurdere om Kjenner du noen som valgte en merkevare - og spør dem om de er fornøyd med bilen. Også lære om kvalitet og ansiennitet i tjenesten, for å unngå situasjonen hvor nødvendig varen er levert i uakseptabelt lange perioder, og bilen er i garasjen, og du blir tvunget til å bruke offentlig transport. I dette tilfellet vil felles interesse hjelp omgå de vanskeligheter som kan oppstå under drift av kjøretøyet.
 Til slutt, etter å ha bestemt valg, men Bo med hans fremtidige venn alene minst en halv time. Se hva hun har under panseret, sitte i salongen og be om en prøvekjøring. Kjøpe en bil i utstillingslokalet, evaluere kvaliteten og kompetansen til de ansatte på jobb. Er de kompetente, høflig - fordi det vil gi minst en idé om hva som vil skje hvis du trenger auto garanti. Likeledes bør du ikke betale mer for motemerket og dumt å bruke penger. Husk den gylne regel - hvis verdien i bilen overstiger årslønn, uten at det berører det generelle budsjettet for familien vil ikke være i stand til å betale for sin tjeneste.
 Men ikke jag med kjøpet, selv om problemet er løst valg - de fleste bilforhandlere i begynnelsen, ordne salget fjorårets bil rabatt eller gi ekstra bonuser når du kjøper. Fortsatt hyggelig å spare på kostnader uten at kvaliteten.  
Hvordan du skal kjøre?
 Bil - er, først av alt, komforten av sin herre. Hvor overraskende fra dette perspektivet å se folk som sitter ved rattet først, ubehagelig, og for det andre, er det farlig når det gjelder reaksjon.
 40 år siden denne situasjonen var klart, hvis en person betyr ikke vekst og oppkjøp avviker fra standard, fordi mens nesten ingen noen midler for å kontrollere ikke bare rattet, men setene. Nå, mange forskjellige innstillinger.
 Definitivt, nå komfortabelt i bilen kan få noen driver: den gigantiske, og mannen av liten vekst. Dessverre ikke alle bilister bruker Latitude-innstillingene til god bruk.
 Husk den klassiske "sommer bosatt" for "penny" nesten hviler fôring hjul, nedfelt stress og ulemper. Albuene han berører hans dør og sitter ved siden av passasjeren. Et annet motsatt eksempel, som en ung mann til å ri som sportsbiler, nesten liggende på setet, komme til roret tips av fingre og tær til pedalene. Godt gjort av disse tegnene bare sliten og fikk en krumning av ryggraden, men det verste er at de representerer en reell trussel mot seg selv og andre. Hverken det ene eller det andre ikke kan reagere raskt på plutselige endringer i trafikkforholdene.
 Hvordan å lene seg tilbake strømmer ikke til halsen og ikke lomylo? Mange "asfaltert" driving innfødte maskin hele dagen. Deretter flytter setet frem og tilbake, endre setetilt, deretter rattet. Komfort i dette tilfellet måles ikke helt sant, ofte til skade for enkel administrasjon. Selvfølgelig, under lange perioder kjører for å avlaste stress og la kroppen hvile litt lek rundt nyttige innstillinger, men disse endringene bør ikke overstige én centimeter avvik fra den optimale planting.
 Heldigvis erfarne sjåfører og instruktører utviklet enkle og optimale konfigurasjons anbefalinger vedrørende plasseringen av driveren. De diktert ikke bare komfort, men også sikkerhet.
 Først må du flytte setet på den avstanden der hånden blir utvidet, kan ligge på rattet håndledd. Tilbake vinkel justeres så det var praktisk, ikke napruzhuvalasya nakke og hodet hans ble plassert vertikalt som mulig - så det menneskelige systemet fungerer bedre orientering og balanse. Neste - føtter. Å vzhat pedal til gulvet, bør foten ikke unbend helt, bør det være litt bøyd. Å gi rask tilgang til gass- og bremsepedaler, hæl bedre å sette på gulvet, slik at det sømløst og fikk ut der og her, bare en lys rotasjon.
 Enkel tilgang til overføringshastigheter bør også ta hensyn. Føreren trenger ikke å bryte vekk fra setet for å nå de ekstreme posisjoner av bryteren gear. Alle hastigheter kan bli innlemmet i en komfortabel posisjon.
 Rattet mens du kjører bedre beholde sin nesten horisontalt diametralplan.
 Gjennom implementering av disse anbefalingene vil du ikke bare mindre trøtt når du kjører, men også være i stand til bedre å møte situasjonen.
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика