Tuning VAZ 2101 med hendene
 Innerst inne, hva den legendariske "penny" som overlevde til i dag, gjøre i form av reparasjon, det kan betraktes som deler i 2109 med hendene. Originale deler er ikke i sikte.
 Ved hjelp av deler og komponenter ikke bare på VAZ "klassikere", men med biler, bilistene har noe å skjerpe, justere, justere, prosess. Med andre ord - for å forbedre (ingen tendens til å forverre den allerede ikke stor) egenskapene til maskinen, som holder deler i 2101 med hendene. Den gode tingen er at bilen ikke er komplisert, logisk, ikke lunefull, blåser bort noen forbedring.
 Bil eiere først Lada omfatter ikke bare med hensyn til sin pålitelige biler, de elsker dem. Virkelig. Og ikke rart - for 25-30 år i hennes tretthet passform som selger eller ta på et metall arm stiger. Selv å kjøpe en fancy, komfortabel utenlandsk bil, "penny" forlate stille leve ut sitt liv reiser landet, fiske for byggevarer og så videre. støvete arbeid.
 Selvfølgelig, for lang levetid bil sterkt modifiserte. Tuning VAZ 2101 med hendene holdes jevnlig hver eier. Lærebøker, detaljerte beskrivelser av prosesstekniske arbeider med bilder utstilt på Internett i store mengder, er det ikke mulig å kopiere dem.
 La oss vurdere det faktum at i 2101 deres hender tuning kan gjøres i det hele tatt.


 Det første forbedre bilistene er vanligvis girkasse. Mangel på femte overføring irriterende. Hvis du putter 5-trinns girkasse, bilen er betydelig raskere og kraftigere.

 Neste gjennomgår endringer motor. En kjedelig fôr topplokk, kamaksel erstatning.

 Skiftende kilder, slik som Koni Sport, henholdsvis, og støtdempere. Hvis vi bruker tuning i 2109 med sine egne hender, gjøre alt godt. Bedre å endre folks dempere på gassolje Bilstein.

 Det neste trinnet - endring av hjul - et mulig alternativ - 185/50 / R15. Gummi hvis størrelsen gjør bedre buer sette R15.

 Noen fans tok de bakre trommelbremser til plate.

 For ikke å overopphetes motoren kjøling radiator impeller endringer i viften.

 Sett kan og bør avariyku. I 2101 ble det ikke gitt, men poenget er svært nyttig.


 Sette et glass med ESP.

 Endring av dashbordet instrumenter, kabling og alle relevante noder på dashbordet på de eldre modellene, er det seks.

 Gjennom store tuning VAZ 2101 med hendene, å ikke en synd skifte til en mer behagelig sete med hodestøtter, elektrisk oppvarming, etc. fasiliteter. Hvorfor ikke ta på Mercedes?

 Kardanboks - hendig stykke, passer godt inn i det indre av boksen "sju".

 Satt Oppvarmet bakrute, vinter si takk.

 Unødvendig å si - vi jobber med kroppen reparasjon, isolasjon, maling, etc.

 Tuning 2101 med hendene sjelden komplett uten monteringssett bratt, lang og langtekkelig prosedyre, men utseendet på auto forfriskende.

 Pluss listverk, spoilere og andre dekorasjoner. Og selvfølgelig, en anstendig sett audysystema.

 Som faktisk fungerer for tuning den gode gamle "penny".
Tuning VAZ 2101 med hendene
 Disse tiltakene ikke slå den inn i en sportsbil, men vil legge livlighet og komfort.  
Det hender VAZ 2109

 Til tross for at den WHA 21.09 ble tatt av produksjonslinjen i 2004, hundrevis av Samar bodrenko boltre seg på veiene i den enorme tidligere Sovjetunionen. Jeg blir nødt til å gå minst 5-10 år, hjalp design funksjoner maskin - forhjulsdrift, rattstamme, kileformet kropp og McPherson. Veldig seig bil. For intensivt arbeid, spesielt i distriktene, front-2109 - et flott alternativ.
 Men å finne den øverste hjørne i sin opprinnelige form er nesten umulig. Siden innenriks bil montering, de første dagene av å kjøpe en bil eieren hadde hold
 VAZ 2109 reparasjon deres rukamy.Vaz 2109 Jeg må si, er et perfekt mål for alle typer reparasjoner og forbedringer og 10 -15 års drift kan endre seg til det ugjenkjennelige. Likevel er det noen felles for alle biler av denne modellen risiko for raske reparasjoner. Maskineri tidligere slipp, før 1995 må ha opplevd minst ett legeme reparasjon, eller sårt trenger det. I større grad påvirket av korrosjon på gulvet under føttene, kanten av vingene, bakdører og en boks med hjuldekk i bagasjerommet. Dersom den tidligere eieren ikke bryr seg så bil reparasjon er uunngåelig VAZ 2109 med hendene. VAZ 2109 er sant, og vil koste litt i dette tilfellet.
 Selvfølgelig er billige biler gode "drept" biler, som er produsert. Ikke bare kroppen, men også grunnenhetene vil kreve intervensjon spesialister. Eierne av innenlandske biler er ganske god, og de fleste eksperter som gjennomfører nødvendige reparasjoner VAZ 2109 med hendene. VAZ 2109 med en lang prosedyre har slitt motor, noe som gjenspeiles av økt oljeforbruk.
 I tillegg sier motoren sykdom grå røyk fra røret lekker olje, "fett" stearinlys olje strømmer fra slange og ventilasjonssystemer i kroppen vozduhofyltra. Men ikke fortvil. Bilen kan kurere alt for 300-400 dollar for å reparere hvis vizmetesya VAZ 2109 med hendene. VAZ 2109 er lett å reparere hvis det ikke prøver å gjennomføre ikke-profesjonelle.
 Undersøke suspensjon, være forberedt på å se de slitte støtdempere.
 Elektriske systemer - en egen kjepphest. De er i nye biler arbeider med noen uforutsigbarhet. I maskiner med erfaring - krever en grundig overhaling og reparasjon.
 Ved å utføre reparasjoner på sine hender VAZ 2109 bringe bilen i ønsket tilstand, husk at å spare på forbruks er ikke nødvendig. Bensin og olje må være av høy kvalitet.  
Det hender VAZ 2107
 Forhandler sentre trygt plassert VAZ 2107 som en av de beste modellene av den innenlandske bransjen. H-da. Dårlig bransjen, og dårligere - eierne av denne skatten. Men det er en viktig fordel - etter flere års drift, vandrende om garanti reparasjon bilistene stor styrke sin kompetanse, kunnskap og ferdigheter montør, ganske rørende hendene 2107. Og alle ønsker å selge og kjøpe dette mesterverket om gamle, men utenlandsk bil. Vel, nesten alle.
 Selvfølgelig, på den tiden var det et gjennombrudd i den russiske bilindustrien og syv ikke kalt
 bare som "Russian Mercedes". Men etter hvert som tiden går fremover, og for VAZ det ser ut til å ha stoppet for alltid. Hver kjøper av bilen etter de første tusen miles eller selv inne, utbrøt - 'Twas samlingen! Den viktigste ulempen maskin - kjempefint samling! Et karakteristisk trekk ved bil - fryktelig samling! Så, kjøpe denne modellen, samt alle andre, være forberedt på å ta på hendene hjul VAZ 2107 som en Kalashnikov rifle.
 Hva problemer du kan se rett utenfor døren showroom?
 * Den første døren. Det er stor sannsynlighet for at lukker du lukker, men åpen - problem. Eller omvendt - er like heldige. Dersom garantien ikke har gått - ta kontakt med tjenesteleverandøren, hvis den slippes, blir nødt til å jobbe med hendene, og i 2107 for dette settet.
 * For det andre oppfører komfyr svært uforutsigbar. Eller kjører kald luft, ikke mengden av grå eller blåser dit den vil.
 * Tredje i den første 10 tusen km kan mislykkes overføring og bremsevæske kan lekke fra tanken hydroprovoda grep. Hell væsken i seg selv - ikke et problem, men girkassen kan neppe ta sine hender. VAZ 2107 bil men enkle, men spesifikk kunnskap og ferdigheter som kreves.
 * Fjerde, fabrikk dekk absolutt ikke egnet for kjøring. Selv på tørre asfalten med en fart på 80-90km / t tregere og gjenoppbygge farlig. Bedre å kjøpe nye dekk.
 * Femte, håndtering ekkelt. Bakhjulsdrift bil - noe overraskende.
 * Sjette, dårlig kvalitet maling, og bare med hensyn til anti-korrosjon behandling, er det bedre å studere teorien om prosessen og gjennomføre relevant arbeid. Pedantisk punkt, men vanskelig. Du kan gjøre det med hendene. 2107 ser ut som et transportbånd glir forbi antirust.
 * The Seventh godt å tilbringe shumoyzolyatsyyua sammen med impregnering. 2107 sekkepipe og snakke veldig høyt støy i kabinen kan bare økes desibel. Materialer og praktisk informasjon om emnet "Støy egne hender VAZ 2107" florerer.
 Videre er det ingen poeng bøye fingrene, notering mulig og sannsynlig svikt og funksjonssvikt. Fortsatt ikke nok fingre på hver hånd eller på føttene. Og stram alle skruer og muttere må være sikker, men det er lite sannsynlig å bli gjort i kabinen eller servicesenter. Vi vil ha hendene. 2107 med bensininnsprøytning motor - også en anstendig hodepine. Ideen er god, og hvis alt er i orden, kjøreopplevelse injektor sju svært hyggelig, men ikke lett. Katalysatoren falt så lavt at bilen kan bare gå på motorveien trygt. Mange heve den nærmere bunnen, endre avstandsstykker på en høy, men det er tvilsomt hendelse - dens temperatur når 700 grader. Truende.
 Kort sagt, er en klassisk innenlandsk bilindustri de russiske klassikerne, og alle feiltolkninger, er feil ikke forventet. Slurvete, slurvete, hvertfall. Og det vil ikke si at russerne Kulibina, men hvis de hadde nok penger knapt noen overtatt på dette mesterverket.  
Tuning VAZ 2112 med hendene
 VAZ 2112 - den vanlige VAZ bil. Eieren vet hva som foregår. For forsyninger ukentlige turer til avtmomahazyn som på vakt, og deretter - under, eller - i bilen for dagen. VAZ 2112 har to fordeler: det er alltid noe å forbedre og finpusse og justere sine egne hender i 2112 til en kostnad ganske rimelig.
 Tuning av en bil - en kreativ prosess. Hvis du bestemmer deg for å forbedre sine hender VAZ 2112 da - dobbelt kreativ. Mål tuning kan være forskjellig. Som ønsker å forbedre dynamiske kjøre eller som isolasjon varm og komfortabelt interiør, og noen ønsker å forbedre utseendet på vanlig vazovskoho bil.
 Og hvis du forbedre design og mekanikk av maskinen krever spesiell kunnskap og til og med en viss tankesett, deretter holde sine hender innredning VAZ 2112 med iver og flid råd til mange. Her er noen tips fra kategorien "Eksterne deler i 2112 med sine egne hender."
 Face maskinen bestemmer hva kit, som endres med den eksterne tuning begynner. Den vanskeligste fasen i dette tilfellet - å komme opp og trekke den ønskede endelige utseende kit. Det kan være forskjellig, men det er viktig ikke å bli involvert og ikke reduserer bakkeklaring også, gitt at på motorveier du knapt trenger å dissekere på din vazyke. Lage en skisse i tankene at du gjør tuning i 2112 med sine egne hender, så tenke helhetlig, bare lurer på hvordan du vil gjennomføre planen.
 Det andre trinnet - fjerne støtfanger og vask godt. Du kan deretter installere det på samme vinkel som den ble plassert på maskinen. Skisserer Future støtfanger gradvis, ikke umiddelbart fylt med skum. Det vil ta noen dager fordi skummet trenger å tørke. Dette skummet må vondt. Tyunynhuya VAZ 2112 med hendene, bilistene ofte bestemmer seg for å gjøre en cover. I dette tilfellet er det fornuftig nanosymuyu montering skum forsterket med metalltråd eller stål strimler festet til støtfangeren.

 Den resulterende plate med tørket skum og kutt mark i samsvar med skisse. Det skal forstås at malene fremstilt på forhånd. Shkuryat plate, nivå og okleivayut tykt papir for å myke skummet porøsitet.
 Så kommer et avgjørende øyeblikk i ferd med å "Tuning 2112 med sine hender" - lime glassfiber blanks. Bedre bruk glassfiber impregnert med epoxy. I epoksydku mulig for bedre gjennomtrengende kraft tilsatt løsningsmiddel, men ikke mer enn 5% av harpiksen. Ved påføring av det siste lag kan blandes epoksydku med noen fibrøse fyllstoffer for å øke strukturell styrke. Det optimale antallet av lag av glassfiber (glassfiber) - 4-5. Størknet montering skum kan ikke ren, er det ganske enkelt og vil legge ekstra stivhet. Ikke lett og ikke en rask ting - gi skjønnhet til VAZ 2112 med hendene. Dette er for å sikre at epoksydka når en maksimal hardhet på bare 24 timer. Tidligere, male og ikke prøve.
 Harpiks ble tørket opp prosessen anbefales orbital slipeskive med korn 80. Hvordan følger alle filler. Det første laget skal bare brukes med glassfiber. Zashpaklevannuyu overflaten igjen proshkurit (kornstørrelse 220-230).
 Hvis du er interessert i å tuning i 2112 med sine hender og alle pratsevtraty forbundet med det, ikke tapt forgjeves, nøye sjekke alle stedene bøyer støtfanger. Å kitt i dem triskalasya, prokleyte glassfiber. Igjen proshkurit. Generelt har det meste av tiden renset og polert, at grind.
 Til slutt, primet - og igjen for å behandle små hud. Og så - før alt er rovnenko-rovnenko. Bare fortsett deretter til maleriet.
 Eller, vel, det, dette tuning VAZ 2112 med hendene?
Tuning VAZ 2112 med hendene
Яндекс.Метрика