Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Før eller senere, de fleste eiere  Bil begynne å tenke på hvordan du gjør dem ikke så høyt. Noe informasjon om det fra tid til annen du fant på Internett på AvtoForum hva du hører fra venner, og kanskje noen ganger skje ri i bilenSom er obesshumlen. Internett-områder er fulle av bil bilder og vydeootchetamy heldige som allerede har gjort støy. De prise bilen hans, forteller det ble mer behagelig tur, som redusert støy inne som forbedret dynamisk område på sine høyttalere 'menige'. Og du liker det. Du også vil ha det! Hva er fordelene blir mannen som laget bråk i bilen din?
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 I bilen får roligere!
 Den viktigste fordelen er at støy i bilen synker som når du kjører på veien og på ujevne veier, grus, gjennom pytter, når du flytter rails og uregelmessigheter i asfalten. Forsvinner eller blir nesten neslыshymыm lyden av regndråper på taket. Dette er de fineste og synlige effektene av støy isolasjon. Bedre kvalitet på musikk
 For å forbedre høyttalersystem Shumka - et obligatorisk trinn. Når du installerer god bilstereo isolasjon er et must. Ellers er de nye høyttalerne er ikke i stand til å få det til som er den i stand. Selv gamle dynamikk riktig behandlet i døren vil høres på nye måter. Isolasjon og Korrosjons
 Dette er, i hovedsak, en fin bonus som du får ved å gjøre lydisolasjon i bilen. Bilen vil sakte kjølig vinter og varm sommer lang. Ferdigbehandlet gulv, får du en kraftig anti-korrosjon belegg, som ikke er forferdelig våt.
 Generelt spørsmål om du trenger isolasjon til bilen din, i prinsippet, er ikke nødvendig. Det er mer retorisk
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
. Men så snart du tenker på det faktum at det er nødvendig for en klar, dukke opp foran deg noen grunnleggende spørsmålSom kan være et reelt problem hvis du får dem feil: Hvor bedre å lage bråk? Selv eller firmaet?
 Det første som kommer til hjernen - gi denne bilen i hendene på fagfolk. Det virker enkelt - la bilen stå, gå til fots en dag eller to, eller en drosjetur. Og betale en sum penger. Og så er du ferdig. Men når du vet prisen på støy i bilen, og tilbyr mestere, skal lede en annen mening - ikke gjør arbeidet selv? Og
 flere - og hvor du finner de samme fagfolk?
 Hvordan velge et selskap som vil gjøre en støy?
 La oss si at du ikke har tid, anledning eller ønske om å gjøre stille bil med hendene. Og du slapp i den første versjonen - instruere gjøre andres arbeid. Umiddelbart reiser et annet spørsmål - som å spørre? Hvordan velge et selskap som vil gjøre jobben effektivt, med konkrete resultater. Hvordan unngå å bli et offer for svindel utspekulert og grådige "mestere"? For materialer Shumko, etter samle salong, vil ikke være synlig. Hvordan vet du hva du fikk til slutt?
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Hvordan å kontrollere kvaliteten på arbeidet? Totalkostnaden for de thorniest problemer etter støyreduksjon er dens kvalitet og effektivitet. Generelt - som vil bli roligere? Siden støyreduksjon, som bestemmes av øret, heller subjektiv ting, ønsker jeg å ha noen håndfaste bevis, ikke bare ord og løfter personell. Men for å vurdere kvaliteten på arbeidet mulig, og det er ekte.
 Gjøre deg selv. Hvor skal jeg begynne?
 Hvis du lærer å jobbe på for støyreduksjon, eller ikke å finne en passende mestere besluttet å gjøre alt med hendene, og kanskje - bare ønsket å få erfaring, så er nye spørsmål som du ikke kan alltid finne konkrete svar på nettet . Du kan finne deg selv på et tap av et stort antall av ufullstendig og motstridende informasjon. Etter å sitte i en dag eller to på fora eller bilstereo tuning hode kommer dette rotet som jeg ønsker noen til å hjelpe deg finne ut av det
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Jeg håper at vi gjennom denne artikkelen deg ting vil bli mye klarere.
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Hvilke materialer vil du velge?
 Lydisolering bil utenfor anlegget øker med spesielle materialer som absorberer vibrasjoner og støy, eliminere knirker plast. Foreløpig CIS markedet er det mer enn et dusin selskaper som er involvert i produksjon og salg av materialer for lydisolering kjøretøy. Hva stopper når hver fremme sitt materiale?
 Hvordan man skal beregne den nødvendige mengde materiale?
 Det virker som hver produsent av støy isolasjonsmaterialer satt ut for å forvirre sluttkunden :) Deres utvalg er ofte minst 10-15 materialer med ulike egenskaper, egenskaper og bruksområde. Gjett hvem som trenger deg? Dessuten, alle materialer er selv i størrelse og tykkelse;)
 Velg program lydisolering
 Foretak som driver lydisolerende biler vanligvis tilbyr et utvalg av standard støyreduksjon programmer. Ofte det: minimum, optimal og maksimal. Hvis du blir kvitt støy med hendene, må du også velge et program for deg selv. Etter alt dette er avhengig av mengden av materiale, totalprisen, og, selvfølgelig, effektivitet.
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Hvor? Søkemuligheter
 Et annet problem over hvilke bør tenke - hvor gjøre alt arbeidet? Dette er spesielt viktig i den kalde årstiden. Veldig bra hvis du har en varm garasje med strøm, vann, toalett og øl. Og hvis ikke? Hvis maskinen er vanligvis tilbringer natten ved inngangen eller på parkeringsplassen? Hva gjør du da? Hvilke verktøy fungerer? Også for nybegynnere kan ikke være helt klart: hvilke verktøy som trengs for tuning av bilen? Er det mulig å gjøre et standard sett: tastene + skrutrekker? Du trenger noen andre spesielle enheter gjør? I dag et bredt utvalg av verktøy for å gå seg vill lett. Noen video fra Internett, kan du se noen metallruller, spesielle fjernere In Question Og selgere i markedet er ikke alltid i stand til å hjelpe deg i denne saken. Alle verktøy før du starter arbeidet må være tilgjengelig. Det er ikke veldig praktisk å gå for noen nøkkel, da bilen trakk halvparten :)
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Hvordan å demontere en bil? Hvordan bygge tilbake? En av de vanligste problemene for nybegynnere - hvordan å demontere en bil, ingenting brøt. Og samle alt tilbake til ikke mer reservedeler? Og den vanskeligste - hvordan å demontere dashbordet? Og videoer og bilder på internett forårsaker ofte bare mer forvirring. Store feil som kan forebygge?

 Feil valg av konsern

 Feil valg av verksted eller truer deg i ekteskap, gjort dårlig arbeid, tap av penger og viktigst - fraværet av den ønskede effekten av støyreduksjon. Og selv ubehagelig, i så fall du gjør feil konklusjon for seg selv - at isolasjon ikke fungerer.
 Konstant tilstedeværelse i boksing, der arbeid på maskinen din
 Wizards liker ikke når en klient er stadig våker over sitt arbeid. Minst - de fleste av dem med hvem jeg er kjent. Når man står på mannen og se ham i hånden mens du arbeider, kan du ofte forvente nepryyaznennoy reaksjon. Noen artister som blir stadig spurt ", og når du er ferdig? "Forvirret føtter, ser, forebygge eller gi råd
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Det i seg selv skaper en atmosfære av nervøsitet som ikke er den beste måten påvirker resultatet.
 Begynnelsen uten en plan. Haste
 Hvis du er veldig mye beundret tema lydisolering og vil umiddelbart begynne å jobbe, starte arbeidet uten planlegging truer tap av tid, og igjen - penger. Du må kanskje gå for et verktøy de kunne bruke. Kanskje - mer enn én gang. Kanskje du må gjøre om igjen. Jo mer isolasjon er ikke for fort, så det beregne din tid og innsats. Du trenger utholdenhet og hardt arbeid. Spesielt for nybegynnere.
 Velge feil materialer
 En av de mest ubehagelige feil. For god kvalitet materialer for lydisolasjon er de samme gode penger. Og prøve å redde kan lett føre til mer utgifter. De kan til slutt løsner og føre til korrosjon. For ikke å nevne det faktum at et substandard materialer kan være skadelig for helsen, fordi de vil være i salongen og deres røyk - puste deg og dine passasjerer;)

 Feil på valg programmet lydisolering

 Hvis du bestemmer deg for shumoizolyuvaty bil i minimum, så du kan ikke gi resten til ideen om at vi kunne gjøre enda bedre, dyrere, tykkere og så videre. Men dette er bare et problem perfeksjonister og veldig sparsommelig folk
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)


 Et dårlig valg sted å jobbe

 Jeg har personlig beskrivelser og fotografier støyreduksjon prosess, som ble gjennomført på de mest uventede steder: på gaten, på kontoret og så videre. Problemet er at hvis du velger feil sted å være å gjøre støy, vil du enten upraktisk eller natt du kan ta på de mest uventede øyeblikk. For ikke å nevne det faktum at i dette tilfellet kan du miste halvparten av verktøy eller noen potsupyt under drift.
 Bruker feil verktøy
 Hvis du gjør alt bare en skrutrekker - å demontere bilen, roll-skjermer, vil det være svært vanskelig, men ganske reell. Men hvis du ønsker å jobbe mer eller mindre komfortabel som demontering / montering av biler, så du trenger de riktige verktøyene.

 Adressering. Hvorfor skjer dette? Hvordan unngå feil?

 Problemer og feil som er beskrevet ovenfor, er det stort sett bare en nybegynner. Nok til å gjøre lyden av en bil til å forstå hva som gikk galt, vurdere feilene og gjøre det bedre neste gang. Vurdere fordeler og ulemper med begge alternativene - gjør det selv, eller gi bilen i tjenesten? Etter å ha lest denne artikkelen, ser på Yandex googlet bilder eller arbeid med støyreduksjon (de kan bli funnet av tag "isolasjon", "arbeidspunkter") og gjennomgå bilder og video på mobilnettsteder du har for deg selv kan bestemme - er å takle dette arbeide alene, eller gi bilen et tuning sentrum, eller i en garasje, for eksempel
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Ikke å bli forvekslet med et utvalg av workshopsÅ være shumoizolyuvaty bilen din, bli veiledet av vurderinger online, anbefalinger fra venner og bekjente som har brukt tjenestene til dette selskapet. I bare én tilbakemeldinger kan ofte være en ganske klar idé om selskapet. Og veldig tydelig se hvor de virkelige erfaringer med mennesker, og hvor uberettiget negativ. Et stort pluss med Internett er at du kan gå gjennom blogger eller sider på sosiale nettverk, hvor folk legger sine vurderinger og fotografier av verkene på Shumko. Det er verdt også fokusere på de personlige erfaringene til å kommunisere med kunstnere eller ledere i selskapet som vil fungere på din maskin. Og bedre å gå med dem, live chat, gjennomgang materialer og arbeid. Velg et selskap som tilbyr fotoseanse og støymåling
 Hvis du ønsker å gi bilen til støy, men fortsatt er i noen tvil om, se om utøvere gjøre en fotoseanse i prosessen. Nå mange selskaper ta bilder av sine funn, og gir kunden bilder på en plate eller på en minnepinne. Det er veldig hyggelig for dem - mer reklame. Ordne nærvær i nærheten av maskinen i alle fall i utgangspunktet. Dette er vanligvis ikke et problem. Men dette betyr ikke at du har to eller tre dager i en boks uten å forlate et minutt.
 Visuelt overvåke kvaliteten på du bor fotoseanse, hvor du kan se hvilke materialer ble installert og hvordan. Å vurdere hvor godt prykatana ble sittende fast og vibrasjon isolerende materialer etter jobb for å se stedene hvor du kan se det: hette, trunk (under vanlig dekning), gulv (under baksetet).

 For å forstå hvor effektiv
 gjort isolasjon, har målt støynivået spesiell enhet - Støy. Selvfølgelig, før du starter arbeidet tilrådelig å sørge for at selskapet Executive er en enhet
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 En måling før og etter.
 Men ikke alleDe som er involvert i lydisolasjon, bruker lignende enheter. Ofte de som en gang startet helt i begynnelsen av sin karriere støy målt etter arbeidet, og deretter sluttet å gjøre det rett og slett fordi skaffe stabil forutsigbar resultat. Lag en plan, beregne kostnader
 Beregne den omtrentlige kostnaden av materialer og alt du måtte trenge. Legg til denne summen 10-20%
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 I hvert fall i min fantasi bla alt det du gjør, i hvilken rekkefølge og hvor lenge. Legg til en annen dag i butikken.

 Lydisolering
 - Ikke så enkelt en ting som det kan virke optimistiske lese rapporter på blogger. Men ikke så komplisert at du kan gjøre det selv. Nybegynner, som holder en skrutrekker i hånden en gang i året, kan være vanskelig på et tidspunkt, at en person med erfaring å gjøre dette intuitivt. Men, igjen, dette betyr ikke at det skal være forlatt. Siden tilfredsstillelse av arbeidet du får når den er fullført.
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Bestemme produsenten materiale
 Jeg jobber for tiden med selskaper Shumoff og Ultimate. De selger også og. Dette er en profesjonell isolasjon høy og middels prissegmentet. Følgelig, anbefaler jeg bruk av materialer Shumoff, Ultimate, og STP. Det er noen gode produsenter, men de passet ikke meg eller geografisk utilgjengelighet sinn - eller pris.
 Selvfølgelig, bruk - Du velger. Se hvilke materialer som brukes av fagfolk, deltakere og vinnere av bilstereo konkurranser - og du vil bedre forstå, hva du skal velge
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Beregne hvor mye materiale du trenger
 Den nødvendige mengden av materiale for lydisolering kjøretøy vil variere avhengig av søknadsprosessen og den type bil. Så du kan søke på internett for hvor mye og hva du trenger, eller du kan bare måle din bil målebånd og beregne nødvendige området. Med denne informasjonen kan du finne ut hvor mange og hva du trenger. Og ser i butikkene - for å bestemme prisen.
 Standardapplikasjonen krets støy isolasjonEr: det første laget - vibroabsorber andre lag - shumoizolyator (i noen versjoner - og / eller støyvern). Det vil si at hvis man pomiryaly totale areal av kjøretøyet som å montere Shumko, og hun har 10 kvadratmeter, er det nødvendig å tilsette 8,9 m, noe som vil shumoizolyator. Velg et program lydisolering
 Hvis du gjør det mest støy, er det ved å spare på arbeid som vil måtte betale mestere, forlater bilen i sine hender, du har råd til dyrere og kraftigere bil behandlingsprogram. Jeg anbefaler ikke å velge den minste program som du ikke så plaget tanker som: "Kanskje vi kan gjøre det bedre? »
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)
 Bestemme med rom
 Valget av rommet der du tilbringe de neste par dagene når du gjør rolig bil, viktig og for enkelhets skyld, kvalitetsarbeid. Selvfølgelig er det bedre å gjøre jobben i en stor varm garasje hvor det er plass til å plassere innsiden av bilen etter demontering. Eller det landet hvor du kan bo etter en lang hard dag, ganske oppblåst øl
Støy - Hvordan gjøre bilen din roligere? (Flere)


 Vær sikker på at det
Der du jobber, var temperaturen over 15 ° C. Dersom lavere, verre vybropohlotytely vil holde seg til metall, og før at de vil ha lengre tid å varme opp, kjøle og de vil være raskere.
 Kjøpe eller forberede de nødvendige verktøy
 Når du har alle de nødvendige verktøy for hånden, arbeidet lettere, mer praktisk og mer moro. Du trenger verktøy som vil gjøre det for å få ut bilen.
     
 
 
    1. 
 2. 
 3. 
 4. 
 5.   For å gjøre dette: 1. 
 2. 
 3. 

 4. 
 5.     
 6.   
 7.   
  
 Lykke til!
Яндекс.Метрика