For å legge til en ny type bil?
 "Dette er hva den nye bilen? Jeg tror ikke at denne bilen syv år! "Har du lyst til å høre det fra venner? Vi prøver å gjøre vårt beste for å holde bilen intakt, men den nåværende tempoet i livet er dårlig kommer ut. Men hvis vi vil jevnlig ta enkle tiltak som rengjøring og mindre reparasjoner biler, kan resultatene være svært overraskende.
 Noen bileiere tror regnvann - den eneste fiende av bilen, men små insekter, bugs motorveien, luftforurensning og veisalt kan ødelegge skjønnheten av bilen. Mange eiere finner at bekjempe disse fiendene er veldig vanskelig, men det er enklere enn de kan forestille seg.
 Trinn 1: Sink
 Først sprøyte vann over overflaten av maskinen, vil det hjelpe til å bløtgjøre smuss på kjøretøyet. Deretter dele bilen din inn i fem deler: taket, panseret, bagasjerommet, høyre og venstre side. Start med en hette, flytter til taket og bagasjerommet, og deretter konsentrere seg på høyre og venstre side. Vask bilen uten å trykke behov, ellers skitt kan ripe opp kroppen av bilen.

 Trinn 2: Polering
 Ta en vanlig klut eller håndkle, påfør en liten mengde polering og glatt overflate i en sirkelbevegelse propolyruem kjøretøy. La oss starte med taket, gradvis banet vei ned til stammen og hette. Og slutter med høyre eller venstre side av bilen. La podsыhnut i 5 minutter - 10 og deretter fjerne overflødig polering håndkle sterkt press på overflaten av bilen.
 Trinn 3: Voks
 Du kan også sette på overflaten av bilen voks. Det blir anvendt, så vel som polish.
 Så gratulerer, du har kommet! Du fjernet skitt, forutsatt at bilen skinne og beskytte overflaten med voks. Og nå bilen din er så god som ny! Og det siste trinnet - et presserende behov for å skryte av bilen sin  
Startsperre. Alt av startsperre.
 Startsperre er bare en av de verneinnretninger som brukes i moderne biler. Men det er en enhet obligatorisk grunnlag for å skape høy kvalitet sikkerhetssystem for bilen din. Personale startsperre er usannsynlig å være et hinder for en erfaren tyv, fordi han vet at stedet er og hvordan du kan slå den av.
 Installasjon av ekstra startsperre vil tillate flere ganger for å redusere risikoen for en mulig kapring av bilen. Deaktivere eller bypass denne ytterligere utstyrs kidnapperne ville være praktisk talt umulig.

 Prinsippet om startsperren blokkerer eller oppsigelse av hovedkjeden, uten noe som det er umulig å flytte bilen.

 Velg startsperre
Startsperre. Alt av startsperre.

 Ingen vil hevde at startsperre, det være seg vanlig eller ekstra, et godt grunnlag for å gjøre en utmerket beskyttende kompleks. Av seg selv, startsperre, blokkerer anti-tyveri-enhet, i henhold viktigst det er en blokkering element.
 Det er den type blokkering element er to typer immobilizers, kablet og trådløst.
 Kablet immobilizers er den mest enkle av to eksisterende arter. De anbefales å bli installert i de mest avsidesliggende stedene i bilen, eller oppdage og blokkere startsperre deaktivere den ikke tar mye arbeid.
 Hvorfor følger denne regelen? I tilfellet med trådstartsperre, releer, som signalet til motoren, plassert direkte inne i startsperre-enhet eller fra ledningen går videre som vanlig analogt signal. Derfor, hvis tyven finner en blokk eller stenge relekontakter, det kan sømløst kjøre motoren.
 Så når du setter ledende startsperre, trenger tilgang til den sentrale enheten som skal gjøres som vanskeligere.
 I tilfelle at realisere denne muligheten på bilen din ikke er mulig, er alternativet en ledende startsperre trådløse alternativer.
 Den største forskjellen, mens den viktigste fordelen med trådløs startsperre er mangelen på noen ledninger fra hovedenheten til stafetten. Disse immobilizers jobber med teknologi Vent Up. De lar deg starte motoren på bilen, men det stoppet etter bevegelsen. Motoren er blokkert på grunn av startsperre som standard kabling bilen slutter å flyte høyt kodet signal.
 Låse opp systemet kan bare være en nøkkel eller en kode som inneholder et sett med trådløs startsperre.
 I immobilizers eller i tillegg til dem for å beskytte bilen benyttes transpondere. Dette pryemoperedayuschye enheter som har den originale og kompleks kode.
Startsperre. Alt av startsperre.
 Transpondere er kontakt og kontakt.
 Det ser ut som den første konvensjonell nøkkel-tablett (nøkkel Dallas), både intercom, eller er en liten elektronisk brikke som vanligvis er plassert på hodet av nøkkelen. Å låse nøkkelen Dallas bør gjøre for leseren eller sett nøkkelen hodet med innebygd elektronisk brikke i tenningen. I begge tilfeller er det en utveksling av signaler mellom transponderen og mottaker, og hvis signalene er like, blir låsen frigjøres.
 Kontaktløse tran opererer på en annen ordning. Disse transpondere ikke trenger å gjelde for leseren, slik at det kodede signalet er en antenne som opererer ved en større avstand. Kontaktløse tran i slike tilfeller, kan du aldri komme ut av lommen eller vesken, og mottakerantennen plasseres i noen skjult sted på bilen.
 I hver type har sin egen algoritme startsperre beskyttende regime. I det første tilfellet de enkleste systemene ikke la motoren starte uten en transponder. I det andre tilfellet, kan du starte motoren selv i fravær av etablert transponder, men bilen umiddelbart opphøre når bevegelsen starter.
 I det tredje tilfellet, en metode for utsatt lås når motorblokken er etter en viss tid etter lanseringen.
 Økende populariteten til en annen sikkerhet algoritme som konstant overvåker tilstedeværelsen av eieren av en bil. For eksempel, hvis tvunget beslagleggelse av bilen når føreren kidnapperne plantet, og dermed er det en forespørsel om tilstedeværelse av transponder og hvis et svar ikke er mottatt, inkludert anti-tyveri-modus.
 Alle de viktigste funksjonene i de ulike immobilizers er godt kjent som installatører av disse enhetene, og kaprerne. Så når sikkerhetssystemer trenger for å finne og bruke de mest sofistikerte og innovative metoder som kan ta bakk selv en erfaren tyv og noen ganger vil øke sjansene for at bilen din vil være trygg.  
Vinterdekk - som skal velge?
 For noen kommer vinteren - en "frost og sol! En flott dag! "Og noen gang hodepine hvordan å forberede bilen for skjønnhet uforutsigbart vintervær. Hvordan oppføre seg i en bil i løpet av snø eller is, i stor grad avhenger av valg av vinterdekk. Det er mulig, spesielt ikke å måtte bekymre seg for sin egen og andres sikkerhet, passere gjennom vinteren og sommerdekk. Men så hver turen vil være som et spill av russisk rulett: heldig - heldig ikke. Men selv velger vinterdekk, kan vi innse at deres ulike modeller oppfører seg ganske forskjellig på vinterveier. Hvordan velge riktig modell for deg og for ikke å bli forvekslet i sine valg? Veldig ofte i slike tilfeller vi bruker og deres, og andres erfaringer, noen ganger å kjøpe den modellen som er godt utprøvd i vinter værforhold vår klimasone. Så trygt å si at disse dekkene er bedre, og disse - verre, kan vi ikke. Men likevel noen generelle anbefalinger for valg av en så viktig produkt for vår bil, selvfølgelig, er. 

 Som er bedre - eller piggdekk uten pigger (dvs. friksjon)?
Vinterdekk - som skal velge?
 Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet er nei. Slå til teorien, i form av fysikkens lover, pigger gir bedre friksjon koeffisient av bilen på veien. Men noen ganger er det, ved første øyekast, et paradoks: piggfrie vinterdekk i form av is oppfører seg mye bedre piggdekk. Hvordan forklarer vi dette faktum? Det er veldig enkelt. Oppførselen av veien avhenger ikke bare av nærvær - fravær av pigger på dekkene, men også av slike faktorer som den kjemiske sammensetning av gummibane.
 Nå, konkrete eksempler og like spesifikke råd.
 På glatt underlag (is eller snø tommel) piggdekk gir bedre veigrep med veien. Alternativene kan være to ting: enten du bare kjøpe løpebaner med pigger eller senere produsere oshypovku vanlige vinterdekk. Det er klart at piggene mer jo bedre: bilen er redusert bremselengde, mindre sjanse for å skli. Effekten av å tilsette bedre hvis pigger på overflaten av dekket ikke er på samme linje, og helt tilfeldig. Men ikke alle dekkene kan være oshypovana. Derfor, når du kjøper vinterdekk dette problemet sjekke med selgeren.
 Best studded importmodellen - en Nokian Hakkapeliitta. Dette produktet perfekt bevist på glatte veier. Siden den fjerde modellen, produkter av dette selskapet har betydelig særtrekk: piggene i seksjonen er ikke rund, og firkantet. Resultatet - bedre veigrep enn andre modeller. Oppkjøpet av slike dekk avhengig av størrelse kan koste deg 100-450 USD med en enhet.
 Hvordan velge en piggfrie dekk?
Vinterdekk - som skal velge?
 Winter har ofte å reise i dyp snø. Derfor ikke bare toppene, men slitebane påvirker bilens kjøreegenskaper. Den mest effektive - et dekk med en rektangulær rutete som forskjøvet. Like viktig er dybden av bildet i de følgende dekk: det skal være 9,10 mm. I dekkbanen lamellene er fortsatt (små strimler), som også er avhengig av kvaliteten grep vinterdekk. Tilgjengelighet lamellene viktige for piggdekk og piggfrie gummi for. Hvis veiene i din klimasone meste av vinteren er våt snø eller nei, du bør kjøpe piggfrie dekk for bilen. Toppene i våte veiforhold er ineffektive. Piggdekk har mindre kontakt med veien, og følgelig redusert kontrollerbarhet av kjøretøyet. Og igjen, pigger når du kjører på våte veier - er en ekstra kilde til støy.
 Hvilke dekk er best å velge?
 Det beste alternativet for piggfrie dekk gummi regnes med retningsdekkmønster. Bilde av et dekk som en sommer regn og ligner et juletre. Disse dekkene kan du sette av slaps fra under hjulene. Den beste blant piggfrie dekk anses Continental ContiVikingContact3. Prisklasse for disse dekkene 70-210 EUR per enhet, avhengig av størrelsen av bilen.
 Generelle regler for å velge et dekk.
 Hvordan å bestemme levetiden til dekkene? Dersom mønsterdybden var mindre enn 4 mm, så det er på tide å endre dekk levetid på tilfeldigheter. Sine vinterdekk er 2 - 4 år. For vinterdekk valgt spesiell gummiblanding. Denne strukturen bør gi en fin touch gummi og glatte veier. Hvis området er hyppige snøfall, og du må kjøre på snødekt vei, velge en mild vinter dekk. Hvis du har snø - en sjeldenhet, trenger du en hard gummi. Myk gummi i miljøet vil tjene mindre. I en bestemt kommune kontakte forhandleren. For han vet, i hvert fall i den oppfatning av kjøpere som kjøpe bedre dekk. Den mest effektive - gummi asymmetrisk mønster når den ytre delen av dekket er ansvarlig for kjøring på asfalt, og intern - på snødekte veier eller glatte veiforhold. Det er viktig å riktig installere dekkene i henhold til produsentens etikett.
 Hvordan velge størrelse vinterdekk?
Vinterdekk - som skal velge?
 I valg av størrelse følge produsentens anbefalinger. Dette er viktig. Valg av større dekk, i området for kontakt med veien, selvfølgelig, vil øke, men bilens vekt er fordelt slik at faktisk dette området vil være mindre. Hvis du ikke har den nødvendige størrelse, velger mindre i bredden, men mer høydeprofil.
 Hvordan utnytte vinterdekk?
 Mange bilister endrer sommerdekk for vinteren bare tap etter den første visningen av den første snøen og isen. Dette er en stor feil. Disse handlingene lede bilistene til å øke antall ulykker i begynnelsen av vinteren. Eksperter anbefaler å endre sommerdekk for vinteren når temperaturen synke til syv grader. Vi ønsker å trekke oppmerksomheten din til forskrift av vinterdekk i begynnelsen av den kalde årstiden. Disse enkle regler:
 1. Ingen brå oppbremsing.
 2. Jevn akselerasjon og presis inntreden i svingene.
 Følg disse retningslinjene for de første hundre kilometer kjører vinterdekk, og de vil vare lenger. Dette påvirker spesielt sikt bevaring pigger.
 Mange bileiere som ønsker å spare penger, sette vinterdekk på bakhjulene bare. Et slikt tiltak kan påvirke atferden til biler, men ikke alltid til det bedre. Når du starter bilen fra et sted kan du føle de positive endringene. Men når du kjører på veien kan du forvente en ubehagelig overraskelse. Når du bremser i den bakre bilen vekten overføres til forhjulene. Deretter et retorisk spørsmål: "Hva er fordelene med vinterdekk på bakhjulene?" Svaret er innlysende - liten. En annen overraskelse fra ønsket om å spare. Ved å skru på bak-stasjonen bil, som piggdekk kun på bakhjulene, vil rattet hører veldig dårlig. Samme problemer lurer og forhjulsdrevne biler. Vinterdekk på forhjulene vil muliggjøre raskere start. Men når du bremser eller bare redusere hastigheten bakhjul off yuzom. Derfor er konklusjonen klar: du trenger å kjøpe et komplett sett med vinterdekk. Selvsagt, hvis du ikke liker å kjøre fort, du kan ikke merke forskjellen. Men veien er full av overraskelser: nødbremsing skids. Komplette vinterdekk på bilen din og gi deg muligheten til å føle seg trygg på vinterveien. 
 Men hva hvis du kjøpte en vinter piggdekk og ingen snø eller is der. Da styret kan bare være én - moderasjon og nøyaktighet i kjøring. Ingen nødbremsing, ingen dramatisk start. Ellers rozproschayetesya du piggete som kraftig og raskt. Og ikke glem om reglene i veien, som involverer bruk av merket "W" ved hjelp av din studded gummi. Siden biler med dekk med kortere bremse, dette skiltet - advarer andre drivere du trenger for å holde en stor avstand.
 Endelig anbefalinger: dekk som bedrifter bør kjøpe.
 Veletablert vinterdekk av russiske selskaper: Amtel eller QA (Krasny Yar). Det beste er de vinterdekk importert: Nokian, Michelin, Continental, Pirelli, Bridgestone.
 Russiske vinterdekk vil tjene deg trofast for ikke mer enn to sesonger. Livet importert en - to ganger. Men prisen på importerte dekk vil være dobbelt så mye. Hvis enhetens produkt du betaler 60-90 dollar, kostnaden for tilsvarende importerte enheter varierer fra 100 - $ 500 Men prisen - er det ikke alltid en indikasjon på at de russiske Dekk verre. Bare noen ganger vi er fortsatt i fangenskap stereotypier sovjettiden da russiske varer, dårlig, Import - bra. Faktisk, selv om du har utviklet noen ting du liker, ikke gi opp og dekkene av vår produksjon. Men i alle fall, er valget fremdeles din.  
Яндекс.Метрика