Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Etter ulykker eller skader ofte sett rust på biler. I vårt tilfelle maskinen er ganske gammel (Volkswagen Golf 1985 utgaven) og brukes som den første utdannings kjøretøy. Derfor kan fremgangsmåten for fjerning av flekker ikke være egnet helt ny bil.
Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Trinn 1: Gjennomgang
 Ofte er det rust på hjulet og i området av kroppsdeler.
 Ved hjelp av en jack og andre enheter, ta av hjulet og øke synligheten av hele maskinen for den generelle situasjonen.
Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Trinn 2: Fjerning av maling
 Cover med noe bil ikke å treffe støvet rundt stedet og fjerne rust strøk maling slipeverktøy.
Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Trinn 3: Fjern rust
 Sakte og forsiktig håndtere rusten flekk slipeskiven, huske lyspunkter. Vær oppmerksom på at du ved en feiltakelse kan forårsake skade på bilen din hvis sterkt klikk på verktøyet.
 Gang mistet sine problemer ved hjelp av sandpapir dukket opp.
Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Trinn 4: Fremstilling
 Det vil ta en spraymaling fra skitt, og den andre - fargen på bilen vår.
 Bland vann og såpe. Etter tørking prohodymsya sandpapir (korning 400). Før maling basefarge for bedre å dekke bil aviser, som vist i figurene.
Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Trinn 5: Maling
 Når du maler prøve å holde samme tykkelse som skal brukes. Avslutt med 3 lag av jord maling (vente ca 2 minutter før du bruker hvert lag). Venter på en dag. I vårt tilfelle ble ilagt to ekstra primer lag. Dette er valgfritt.
Bli kvitt rustflekker på bilen din

Bli kvitt rustflekker på bilen din

 Trinn 6: Rengjøring
 Malingen må tørke i ca 3 dager.
 Etter den endelige tørking kan vaske bilen.
 Generelt, er denne metoden mye mer økonomisk for pengene enn om jeg måtte gi opp bilen i tjeneste.  
Hvordan å kjøpe en bil?
 Kjøpe en ny bil - det er alltid glade og plagsomme klasser samtidig. På den ene siden må du velge fra et bredt utvalg av modeller på markedet som vil tilfredsstille alle dine forventninger og krav, og også ideelt sett ha en relativt lav kostnad. På den annen side, vil bli møtt med analyse av store mengder informasjon og nattergaler strømmet salgssjefer i utstillingslokaler som alle slags måter vil du være ivrig etter å selge sine varer dyrere. Hvordan finne en middelvei, og rett til å kjøpe en ny bil?
Steg for steg guide til hvordan å kjøpe en ny bil.
 1.  Evaluere budsjettet for kjøp og forlate den med klassen avgjøre fremtiden til bilen og de tre eller fire mest interessante modeller i sin klasse. Som du vet, er klassen av kjøretøy hovedsakelig bestemt av dens dimensjoner.
   A-klasse. Liten størrelse bil med en kroppslengde på 36 meter og en bredde på 16 meter. Typiske representantene er Oka, Ford K, Smart, Mercedes-Benz A-Klasse.
   B-klassen. Svært populære blant kvinner i Europa klasse maskiner som brukes for turer til supermarkeder i de store byene og har dimensjoner i lengde og 36-40 meter bred i 16-17 meter. Typiske representanter: Volkswagen Polo, Opel Corsa, Lada Kalina.
   C-klasse. Nyznyy midten, ofte kalt Golf klassen er oppkalt etter sin mest typisk representant bil Volkswagen Golf. Lengden av kjøretøyet i sin klasse 41 til 44 meter, bredde på 170 til 175 meter. Med håndflaten i denne klassen VW Golf har lenge konkurrert Honda Civic, Toyota Coroll, Opel Astra og mange andre. Også C-Klasse inkluderer Lada Samara og alle modeller.
   D-klassen. Det er en feil ofte ansett representant. Faktisk er dette den mest som på er middelklassen med dimensjoner i lengde og 45-47 meter bred 175-180 meter. Klassen er en Volkswagen Passat, Toyota Avensis, BMW 3-serie, Opel Insignia, alle modeller av bil Volga.
   E-klassen. Øvre middelklassen, som er over 47 meter og en bredde på mer enn 18 meter. Skrevet av slike biler som BMW 5-serie, Volkswagen Phaeton, Audi A6.
   F klasse. Er bare en representant. Det representerer en veldig behagelig og kraftige biler som Mercedes-Benz S-Klasse, BMW 7-serie, Audi 8-serien.
  Det er også bil utenfor denne klassifiseringen som cabrioleter, coupes, roadstere, SUV, crossovers og andre.
  Det har vært en jevn oppadgående trend i dimensjonene på biler i hver klasse, noe som resulterer i størrelse kan ikke engang komme inn i hans klasse, og nabo eldre. Men mens de fortsatt er på den europeiske klassifiseringen til klassen for å ha "vokst opp".
  Når du har bestemt deg for en klasse og et par av sine mest interessante representanter prøver å finne informasjon om dem på Internett. Nå er nesten alle modellene i nettverket er eiere av klubber maskiner som fora. I dem finner du omfattende informasjon om bilene du er interessert i og mest typiske problemer med dem. Hvis bilen er svært populære og selges, så kan du bare gå seg vill i en masse informasjon som kan være i tillegg til noen kontroversielle øyeblikk. I de mest aktuelle visningen av tilbakemeldinger fra brukerne på nettsteder som
  reviews.drom.ru
  ,
  autonet.ru
  ,
  auto.mail.ru
  ,
  automobile.ru
  . Eller skriv inn i Google eller Yandex forespørsel som en "modell bil - review" og lese informasjon på linkene. Skriv ned alle dine spørsmål på hver modell på et stykke papir å huske å fortsette å få svarene.
  På dette stadiet av teoretisk opplæring kan anses bestått og gå videre til mer aktive og interessante aktiviteter.
  Besøk utstillingslokaler, som solgte modeller som interesserer deg. Å se en ren, skinnende, nyhet bil lukt er svært vanskelig å forbli upartisk og se ikke bare fordeler, men også ulemper. Dette vil bare hjelpe og må listen er basert på analyse av informasjon om modellen i første ledd. I salongen utseende og en kropp i bagasjerommet. Hvordan det passer dine behov? Ligger reservehjul eller dokatka hvis du må bruke dem på veien?
  Se under panseret. Vurdere den samlede byggekvalitet og materialer som brukes i kjøretøyet. Deres funn sammenligne med informasjon hentet fra Internett.
  Hvordan å kjøpe en bil?

  Lær om levering av bilen du er interessert, be om å gå prøvekjøring og gi en mal kontrakt for salg brukte bilforretning data. Ønskelig at en prøvekjøring nåværende bil med den type overføring og oppkjøp som du kommer til å kjøpe basert på sitt budsjett. Dessverre, det var ekte, og du må være fornøyd som ga deg en auto-forhandler. På prøvekjøring bedre gå med din kjære, som plasseres i baksetet av faget kjøretøy. Mens du vurdere enkel administrasjon, vil han sette pris på bekvemmeligheten og komforten av ryggen seterad. Mange bilprodusenter av små og middelklassen synd og spare på dette.
  Selv om du liker resultatet av en test-stasjonen og forsyningssjef i en bil, er det likevel ikke nødvendig å motstå fristelsen og til kontrakt i første showroom. Kanskje neste bil vil være mer moro for deg, eller du kan lage et bedre tilbud. Sørg for å besøke alle planlagte forhandlere, så ta to eller tre dager tid ut konklusjonene og endelig avgjørelse.
  Vurdere forslag gjort av deg og sammenligne budsjettet. Legg merke til at i tillegg til den direkte kostnaden av bilen kan du ta opp til 5-10% av kostnadene for faste utgifter, for eksempel salong matter, skvettlapper, sikkerhet og anti-tyveri-enheter, forsikring og registrering med. Igjen, se på en liste med spørsmål for hver modell, tenke selv hvordan du reagerer på dem og velge en bil for ytterligere oppkjøp, i henhold til dine behov og ønsker. Da har du to alternativer. Eller ta bilen derfra, eller å plassere en ordre for det og vente på salg til lager. Hver har sine fordeler og ulemper.
  Fordelene med å kjøpe en bil fra lager.
  Ingen lang ventetid, noe som i populære modeller kan være inntil ett år;
  du virkelig se at kjøp og ikke får noe neopredelnnoe kostnader;
  rabatter og bonusordninger for ulike biler siste årsmodell.
  Ulemper:
  nødt til å kjøpe en bil "som den er", uten rett til å velge det ene eller det annet tilleggsutstyr, med mindre selvfølgelig, ikke produsenten ikke kommer utelukkende fast konfigurasjon;
  kjøpe biler i fjor, faktisk du kjøper en maskin som henhold til lovgivningen i annenhåndsmarkedet for ett år vil bli vurdert med alle dens konsekvenser.
  Fordelene med å kjøpe en bil for:
  Du vil motta bare de alternativene som du virkelig trenger;
  du bare få en ny bil, som sto i utstillingslokalet.
  Ulemper:
  mulig lang ventetid på lageret levering Bilforhandleren;
  Produsenter ofte gjøre ulike endringer i modellen i produksjonsfasen, og du kan ikke helt den bilen som forventet.
  Når du velger å bestille en bil, er det veldig enkelt. Gjør et innskudd, mengden som varierer fra forhandlere og går inn i en periode av å vente. Så snart bilen kommer til et lager forhandler betale sin del av kostnadene og få den etterlengtede bil.
  Hvis du bestemmer deg for å gjøre opp status, ikke rush. Utgående anrop autoriserte forhandlere i nærområder. Kanskje de vil være en del av et mer egnet modell for deg, eller de kan tilby deg bedre vilkår. Deretter får og betale for bilen din. Ofte etter full betaling av bilutsalg gi bare tre eller fire dager etter full betaling. Dette skyldes det faktum at passet teknisk hjelp bilen er ikke på auto show, og sette i banken og forhandler innløst etter full betaling for en bil av produsent eller leverandør.
  Nå som du vet hvordan du skal kjøpe en bil. Vi ønsker at han alltid tjent deg trofast og flyttet bare på flate veier, og bringer glede og nytte for eieren.  
Яндекс.Метрика