Ferrari - historie
 Sannsynligvis alle som hører ordet "Bilsport" eller "speed" i bevisstløs i bilen hans merkevaren representerer - Ferrari og aldri tar det å bremse biler. Dette merket har alltid vært og vil være en integrert del av løpet. Konkurranser for å bli holdt uten bil Scuderia Ferrari bare rett og slett umulig å forestille seg. Og "kongen av racing" Michael Schumacher var en stor prestasjon fordi mye av det er brukt racerbil Ferrari.
 Innholdet i artikkelen:
 Hvordan det hele startet
 Ground Ferrari
 Tragedier
 Og det var i tillegg til racing?

 kunsten kjøring. Men etter den første verdenskrig, alt av drømmen fyr å delta i konkurransen - måtte forlate. Den unge gutten måtte stadig jobbe på fabrikken for å tjene til livets opphold. Det absolutt var ikke lett, men penger. Det er verdt å merke seg at hele familien Enzo aldri nyschenstvovala.
 Etter krigen, finne en jobb var ikke ekte. Økonomien har hatt en veldig dårlig situasjon, soldater tilbake fra fronten og kunne ikke få en jobb. Men i 1918, Enzo heldig, og han fikk et sted å teste en ganske stor etter den tid bildeler selskapet Costruzioni Meccaniche Nazionali. Et år senere debut av en racerbil Ferrari Parma-Berceto. Spesielle prestasjoner i løpet Ferrari viste ikke, men på banen så anstendig. Etter å ha tilbrakt to år i CMN, tok unge Enzo det første trinnet som få forstår. Han flyttet i en lite kjent ungt lag og Alfa-Romeo. Ferrari innså umiddelbart at maskinen som produserer Alfa-Romeo mye forbedret sammenlignet med de som han utførte i Costruzioni Meccaniche Nazionali. I tillegg firmaet Alfa-Romeo forstå dens prioritet i bilindustrien, samt idrett er den beste reklame for selskapet.
Ferrari - historie
 Den italienske 20-s godt støttet økonomisk av lokal Bilsport. Årsaken var et ønske om å åpne en nasjonal bil industrien i Italia, så regjeringen har sjenerøst investert i selskapet Fiat. Bilprodusentene i sin tur investert i arbeidet med god service for å produsere bedre biler som mulig. Og med seire i kampen om å få god reklamebyrå.
 Victory, var selvfølgelig, men ikke så ofte som forventet. Enzo Ferrari var ikke en high-class racer. Normal gjennomsnittlig sjåfør som tidvis fikk seieren på flaks og ikke ledelsen i mesterskapet. Ja, og spesielt Ferrari ikke prøve å bli en berømt racer. Han var mer interessert i å lage en personlig racing team. Lykke ung Enzo møtte da han møtte familien Barakky når en seier. Familie Barakky på den tiden ble feiret over hele landet. Deres berømmelse fikk dem gjennom pilot Francesco. Uredd helt skutt ned under krigen mange fiendtlige fly, og tappert døde under en av kampene. Hovedpoenget var at flyet Francesco Barakky portrettert svart hingst. Etter møtet, Enzo Ferrari skape berømt i dag, logo Scuderia Ferrari - svart hingst på en bakgrunn av gul maling.
 I Italia i slutten av 20-tallet hoder bare nådd en krise. Spesielt følte hans bilindustrien. Selskapet Alfa-Romeo besluttet selv å gi opp på racing. Karriere Enzo er i ferd med å kollapse. Vi måtte gjøre noe, bygge ditt team, å samarbeide med selskapet Alfa-Romeo som en partner, med navnet på Scuderia Ferrari. Som et resultat, i 1929 teamet Scuderia Ferrari avslører personlige døren i den italienske byen Modena.
Ferrari - historie
 For å opprette ditt lag, Enzo trengte penger. Han lånte dem sine venner, som var seg selv fans av racing og var glad for å gi ham et lån. Til alt dette, har selskapet også hjulpet Ferrari Alfa-Romeo, for «Scuderia Ferrari» på den tiden var som en venture. (Alfa-Romeo for Scuderia Ferrari har levert sin chassis og noen andre detaljer).
 Ved utbruddet av 1993, gjør selskapet Alfa-Romeo en uttalelse til verden at teamet Scuderia Ferrari er dens offisielle representative løp. På denne tiden Ferrari-teamet hadde god suksess i løpet (den første av sesongen vant de åtte løpene mulige 22). Teamet kom inn med stor glede de beste artistene løpene i Italia. Hvorfor? Fordi den unge føreren Enzo Ferrari tilbudt dem en ny avansert system for betaling. Tidligere, når alle høyttalerne i kappløpet rytterne får en fast lønn, uavhengig av deres plass okkupert i løpet. Det viste seg racer som kom sist - få så mye som den første. Teamet Ferrari er alle avhengige av lønns sysselsetting premier. Det var mye mer enn lønnen til andre lag og dette tiltrakk et team av profesjonelle piloter. Det er verdt å merke seg at de fleste bil-teamet Ferrari, som gjorde mer perfekt enn konkurrentene. Takket være arbeidet til Enzo, som tilbrakte på jobb 16 timer i døgnet.

 Ground Ferrari
 Så jobbet i flere år, begynte Enzo Ferrari å innse at laget trenger uavhengighet. Og på slutten av 30-årene lidelse begynner mellom Enzo og selskap Alfa-Romeo. Som et resultat, teamet var i stand til å få uavhengighet, men produksjonen bilen har ikke etablert på grunn av utbruddet av andre verdenskrig. Under krigen flyttet Ferrari fabrikken fra Modena til Maranello, hvor han har å gjøre militære ordre. Produksjonen fortsatte til det øyeblikk da hæren sprengte anlegget allierte.
 Etter krigen endelig Ferrari historie startet. Selskapet ikke lenger beskytter Alfa-Romeo, og er kjent Komendant (direktør). Dette kallenavnet var Enzo Ferrari på sitt lag. Hovedsakelig fordi mye tid brukt på jobb, sjelden lo og hadde en god beherskelse.
Ferrari - historie
 I 1946 ble selskapet publiserte den første Ferrari bil, designet av Enzo. I tillegg har han også etablert en andre selskapet Auto Avia Construzione Ferrari, som var å gjennomføre sportsbil markedet salg. Og i 1947, produserte selskapet den første bilen med en svart hingst. Salget var kjempebra for to grunner: den første grunnen er en god pålitelig kvalitet, og andre, folk allerede visste om varemerket for racing.
 Siden da har plantene begynt Ferrari sportsbiler, som imponerte alle med sin styrke og plukket for hånd. Selskapet hittil har holdt disse tradisjonene og produserer biler priset mellom 100 og 500 tusen dollar.
 I det tyvende århundre selskapet Ferrari er å få mye popularitet blant bilene som er involvert i klassen "Formel 1". Det er denne typen racing besluttet å fokusere Enzo Ferrari. I 1952-1953 var han en kjent pilot Alberto Ascari bringer Scuderia Ferrari-teamet mester to titler i Formel 1 racing. Fordi Ferrari er fulle veddeløpsbanen - byen ble hovedstad i Maranello for fans av motorsport. Dette gjorde ikke et lag. Samtidig Ferrari merkevare er en kjent merkevare og den virkelige stolthet av Italia.

 Tragedier
Ferrari - historie
 Men er historien om Ferrari ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Suksess kom med tragedier. Piloten, som brakte teamet Scuderia Ferrari to mesterskap, Alberto Ascari delt i 1955 til test i Monza. For denne døden var dødsfallet til hennes eneste sønn Enzo, Ferrari Dino. Denne tragedien har i betydelig grad påvirket grunnleggeren av Scuderia Ferrari. Arbeide med publikum, begynte han å stadig dukke opp i mørke briller. Dino, tiltrådte som en teambygger, og nesten ferdig med mitt nye prosjekt bil Ferrari-246. Denne modellen vil komme av samlebåndet i 1958, og piloten, Michael Hawthorne, yspыtavshy det vil vinne VM. Seieren han dedikert Dino Ferrari. Etter mesterskapet fange ny tragedie. Riders Phil Collins og Luigi Musso er sprukket og ødelagte biler Ferrari-246.
 På midten av 50-tallet Ferrari ferdig ett år produserer 200 biler for salg normalbefolkningen og 250 racing. Det bør bemerkes at selskapet hadde et godt omdømme, ikke bare i Europa. Spesielle bestillinger levert i USA. Maskinene var klasse GT.
 Konvertering av et offentlig selskap var i 1960. Inntil Enzo sa at Ferrari er nå populært selskap og kjøpe aksjer kan være hvem som helst. En god hendelse for selskapet var i 1969, da Gianni Agnelli av Fiat kjøpte selskapet 50% eierandel i Ferrari.
 Ferrari har vært en staude favoritt løp hver sesong Frmulы-en. Kampen fant sted med sine kjente merkevarer av biler, med McLaren, da Williams, deretter med Benetton. Men alltid rangert først Ferrari. En av de mest kjente og mest tittelen lagene. I den 70. året teamet er å få berømte racer Gilles Villeneuve, begynner han straks sønnen Enzo sommer. Enzo har gjort alt mulig for å Villeneuve vant tittelen. Det vil være mulig og ville ha vunnet hvis jeg ville ha krasjet i 1982.
 I de 60 årene før Ferrari lagt til nye problemer. I racing begynte sporene skal vises verdige konkurrenter som kunne ta bort en betydelig del av markedet. Blant dem var: Lotus, Lamborgini, Mazeratti og var litt billigere Porsche. Men ikke en av dem søkt mye suksess i racing, og ordet "speed" fortsatt forble bil Ferrari.

 Og det var i tillegg til racing?
 Angå privatliv Enzo Ferrari. Han var gift med bare én kvinne (som fødte ham Dino), men dette forhindret ikke at han alltid vil ha en elskerinne Lina. Etter drapet på sin kone, legaliserte han hennes forhold. Dette Lina selv klarer å ha en Эntsu sønn Piero, som var ute av stand til å være arving og lede selskapet fordi han ikke kunne tåle hardt arbeid.
Ferrari - historie
 I en alder av 90 år, døde i 1998. Enzo Ferrari. Legat Enzo, forlater 50% eierandel i Ferrari, som eide det på den tiden, selskapet Fiat.
 Ignorerer at italienerne tror fortsatt Ferrari selskap personlige eiendom. Grunnlegger begravet beskjedent, uten noen demonstrasjoner.
 Etter døden av Enzo Ferrari selskapet vil være i en liten krise. På grunn av det faktum at i Formel 1 racing vil begynne å lede et team av Benetton (etter McLaren og Williams). Etter litt tid, problemene begynner å vises i Fiat, forårsaker den til å gå konkurs (da situasjonen er normalisert). Ignorerer hvor mye av salget av biler i løpet, vil selskapet gjenvinne sin ledende posisjon takket være meget profesjonell racer i historien - Michael Schumacher. Og selge biler Ferrari har alltid vært en luksus til denne dag.  
Яндекс.Метрика