Hvordan å fikse vakt åpne døren i bilen?


 Hvis en bil døren i åpen stilling ikke blir holdt, ligger hele feil med vakt døråpningen. I min Mitsubishi det er et problem, men på andre biler har omtrent samme prinsipp.
 1. Ta av dørtrekk vil hjelpe deg enkelt få til det ytterste. Uttak bør nøye for ikke å bryte klipsene på platekledning. Noen bil deretter finne og vanskelig å levere.
 2. Rist hammer pin (ikke bøy det). Og på det tidspunktet banke hold at det ikke er av (første pin 20 minutter ute, høye hopp - men faller alltid i nærheten).
 3. Løsne boltene ofte nøkkelen 10 vev.
 4. Antenner indre platen skulle bøye.

 5. Men siden (som vist ovenfor) er den indre del av begrenseren. Prinsippet for begrens elementære: skinnen jevning, og fikset dem på plastinnsats. Disse er bare sette inn og slitasje over tid.
 6. Du må fjerne plast og gummi design på kroppen
 7. På et flatt underlag og spre nazhdachka ca 05-07 mm rovnenko spikke bort poenget med union av plastmateriale. Nemlig sin plass av osculation.
 8. Ved installasjon i stedet for av plastmateriale bør danne en liten åpning.
 9. Etter at innsatsen mellom legemet og den elastiske skive platen riktig størrelse og med en omtrentlig tykkelse på 1 mm. bør sette en skive på to sider, er det - over og under.
 10. Plasser den ytre platen og bøy antennene på plass. Du kan nøye hammer eller tang
 11. Gjør samlingen i omvendt rekkefølge: først stramme boltene, og deretter hamre pinnen på plass.
 Lykke til!  
Radio - du velger hva du skal se etter?
 Ingen nåværende bil kan ikke gjøre uten musikk system. I alle nye biler allerede i den første konfigurasjonen refererer mottaker med høyttalere. Men du kan velge en bestemt bil og audio system er satt på skjønn av produsenten biler. Våre forespørsler til lydkvaliteten er i kontinuerlig endring, og den tid kommer når du virkelig ønsker å velge den bilen som ville ha hatt den beste ytelsen og høyest mulig funksjonalitet. Men som du vet, i dag teknologi utviklet i naybыstreyshem tempo. Og hvert år for bilstereo produsenter produsere flere varianter av modeller av mottakere, er det vanlig - budsjett og leveres så å si "i full".
 CD / MP3 / DVD-receivere
 Den type og antall støttede formater av lyd og video avspilling tid er avgjørende i valg enhet. Bil avspillings lydkassetter i denne artikkelen er ikke ansett fordi etterspørselen er svært lenge siden avvist. De bør kreve bare de som holdt arkiv av opptak på kassetter. Selv om mange viktige egenskaper er vanlig på den tiden av utvalget (kapasitet, antall kanaler, innganger / utganger, tuner). Derfor vil all informasjon som er beskrevet i denne artikkelen være nyttig for alle.

 Den vanligste CD-mottaker, media helt pålitelig, praktisk og billig. Et godt alternativ - velg en bil med støtte for opptil mp3 er mange sanger på én plate. I dag, begynte å produsere såkalte DVD-mottaker, der, når den er koblet til en bærbar skjerm (LCD eller LCD) kan se video. I støtte avspillingsformater alle har en stor feil. Når han rister ofte skjer at musikkstykker "fall". Produsenter prøver å kvitte seg med, eller på bekostning av høyeste kvalitet skjermenheten, eller bruke systemet «Anti Shock» - et bufferminne, det er at denne delen av musikksporet blir lest på forhånd.
 Utgangseffekt enhet
 Hva bør jeg se etter når du velger en bil? På utgangsstilling. De viktigste indikatorene på utgangseffekt og nominell maksimal kraftenhet. Langvarig eksponering for musikk er nominell effekt, så det er med denne karakteristikken å velge en bil. Jo høyere den potensielle kraften i bilen din, jo mer og bedre lydkvalitet når du når minimumsnivå av lyd. Men, ofte, på emballasjen indikerer bare den maksimale effekten som er viktig bare i de korte perioder av gangen når du spiller i øyeblikket er det hopp i volum. For å verifisere korrekt utvalg av enheten, må du lese databladet enhet (nominell effekt er alltid indikert mindre verdi).
 Antallet kanaler på enheten er både to og fire - for å koble riktig antall høyttalere.
 Som hva tilkoblet bil?
Radio - du velger hva du skal se etter?
 Systemet kobler enheten kan dramatisk påvirke deg når du velger en modell. Ofte gjeldende mottakeren med ISO-kontakt for tilkobling til høyttalersystem og strømforsyning. Det er en kontakt i den første delen som inneholder de ledningene som går til mat, og den andre - til høyttalerne. I de siste årene av produksjonsmaskinene koble enheten har standard er ISO-kontakt, så du bør ikke ha problemer. Hvis bilen din ikke er ISO-kontakt, og kjøpte denne bilen bare standard tilkobling, eller vice versa - ikke noe problem, kan du kjøpe ekstra ISO-kontakten, og koble ledninger.
 Slike modeller er solgt og enheter som er koblet sammen med lodding. Ikke veldig praktisk metode for tilkobling, gitt at du i fremtiden kjøpe en annen bil allerede.
 Hvis du vil aktivere ekstern antenne på baksiden er et reir. Antenner ikke satt inn i enheten, slik at du trenger en tuner verk vil denne kontakten.
 Andre tilleggs kontakter mottakere
 Kjøpe en bil nøye ta en titt på flere kontakter på bakpanelet. Mest av alt du trenger for å koble til CD-veksler. Viktigst, fikk du veksler mottakeren må være utstedt av samme produsent.
 Lineære ins og outs av bil
Radio - du velger hva du skal se etter?
 Lineære innganger / utganger trenger å utvide lydsystemet. Derfor, når du velger en bil, ta hensyn til deres tilstedeværelse og mengde, spesielt hvis du planlegger i fremtiden å koble til en ekstra forsterker.
 Linjeutganger brukes til å koble en ekstern forsterker. På utgangssignal overføres fra den interne forsterkeren, uten å bruke ressurser innebygd forsterker. Kontakter lineær ofte implementert som RCA «tulipan." Sjelden observert utganger koblet via kontakten ISO, så når du velger en bil, bør du vurdere dette nærmere.
 Likevel, den line-out, kan du koble en equalizer eller crossover.
 Hvis du kjøper den billigste av mottakere, kan det være ingen linjeutganger, eller være en linje ut (fremre eller bakre høyttalerne) som gir muligheten til å administrere bare en tsiey med to-høyttalere.
 Enhet Panel
 Panelenhet påvirker også måten som modeller stoppe valg. I utgangspunktet - på bekostning av brukervennlighet og design.
 Ofte velger kjøperen mellom ligner i ytelses mottakere, men samtidig med et annet panel. Små og ubehagelig knapper forvrenge inntrykket av noe utstyr. Produsenter lage på din egen ergonomi, men hvorfor stoppe valget avhenger av dine egne følelser - prøv å trykke på alle knappene på kjøpstidspunktet. Også Ikke mindre bakgrunnsbelysning, dens lysstyrke og farge - hender det at om natten er det blender. Derfor å kjøpe en bil med en lys bakgrunnsbelyst skjerm, er det nyttig å preferanse intensitet glød.
 For å overholde sikkerhetstiltak på kontrollpanelet er gjort flyttbar. Å holde seg unna trøbbel ved kjøpstidspunktet, anbefaler vi deg sjekke alle bolter flyttbare enheter predpochtennoy bilen din (ekteskap skjer ganske ofte). Den dyre modeller frontpanelet skjuler, snu til myndighetene.
 Equalizeren mottaker
 EQ tradisjonelt brukt til å justere lyden. Antallet forskjellige innstillinger - alt avhenger av hva slags bil du har valgt.
 Ofte innebygd i enheten trohsmuhovyy equalizer som lar deg justere bass, mid og diskant. Dyrere profesjonell du kan støte semypolosnыm equalizer. Men å kjøpe denne type bil du må ha en viss kunnskap på dette feltet, ellers du ville komplisere EQ kontroll.
 For å forenkle forvaltningen av en mottaker er klar moduser utstilt verdier av equalizer-innstillinger (RAP, POP, CLASSIC, etc.).
 Loudness funksjon som viktig, forbedrer det de lave og høye frekvenser ved lavt volum.
 Tuner mottaker
 Ingen mottaker kan gjøre uten AM / FM-tuner. Til tross for den generelle likheten tunere i hver modell enheter har sine egne særtrekk.
 Hoved Radio - tilgjengeligheten av nødvendig absolutte spekter av frekvenser. For det meste er i prinsippet tilstrekkelig mottak FM-bølger i området fra 80 til 110 MHz. Antall minneposisjoner for radiomottaker på hverandre, men dette er ikke alltid nok.
 Tuneren har implementert det meste av digitale modeller og har funksjon av auto bølger. Hva må kontrolleres på tidspunktet for valget, er det følsomhet tuner. Det er nyttig å endre funksjonen til mottaker følsomhet, og en bryter mono / stereo, det har også en betydelig innflytelse på mottaket.
 I radio tuner kan brukes til funksjonen RDS. Den viser informasjon som overføres radio. Denne funksjonen er sikkert nyttig, men dessverre ikke alt dette ledende russiske radiosending.
 Gå til butikken hvert øye vil umiddelbart flykte fra masseenhetene som vises, velge blant de mest etablerte produsenter. Slike selskaper som Pioneer, Sony, Blaupunkt, Kenwood, Clarion, Alpine spesialiserer seg på radio. Velg Men selv blant disse modellene mest egnede bilprodusenter også vil ikke bli lett. Men, i alle fall, kan du være sikker på at utstyret er god og lydkvalitet, og vil jobbe langsiktig.
 Lykke til i valg og behagelig musikk på farten!  
Autoacoustics - valg og installasjon (dynamikk) Del 1
 Før å gå til bilvask å installere bilstereo, må du ha minst noen ide om hva og hvor du vil plassere. Dette vil igjen bidra til installasjons fagfolk til å forstå hva det er du vil ha dem til å få det endelige resultatet. Og andre, bruker du mindre penger, hvis tid ikke gir opp de nødvendige komponenter. Hovedelementet som bestemmer kvaliteten på hele høyttalersystemet er riktig installasjon av høykvalitets høyttalere.
 Produksjonsteknologien
Autoacoustics - valg og installasjon (dynamikk) Del 1
 Bil høyttalere er delt i to type 2: komponent og koaksial
 Komponent høyttalere er slags satt en bestemt produsent, vanligvis består av to høyttalere: en lav - reproduserer lavfrekvenskomponenten og diskant - gjengir høyfrekvent signal. Også i settet kan være en crossover som er designet for separasjon av frekvenser mellom høyttalerne. Prisen på denne bilen lyd koaksial mye høyere og svært vanskelig å installere.
 Koaksial høyttalere er - noen akustiske hoder, plasseres de i en enkelt pakke dynamikk. Ofte er en lav, og den andre, en høy frekvens. Fordelene inkluderer bare den rimelige pris og enkel installasjon. Ulemper - klingende "ikke den ultimate drømmen" og manglende evne til å justere de relative posisjonene til høyttalerne.
 Valget av bilstereo
Autoacoustics - valg og installasjon (dynamikk) Del 1
 Det er det for lydkvalitet og dynamikk er separate lav -, medium og høy, de er utformet i henhold til spille lav, middels og høye frekvensområder. Fordelene med denne type høyttalere omfatter et utvalg av ulike komponentprodusenter og anstendig kvalitetsprodukt. Ulemper - er svært kostbart og vanskelig å gjennomføre sin installasjon.
 Hvis du er fast bestemt på å gjøre som ikke ønsker å endre interiøret eller bruke mye penger på installasjonen, er det ideelle å installere høyttalere i standardplasseringen. Selvfølgelig, plukke opp bilen akustikk trenger bare størrelsen som er egnet for installasjon i din bilmodell.
 De viktigste høyttaler størrelse innstillinger bør omfatte diameteren av kjeglen. Måle det i inches. Som mellomtone høyttaler er ønskelig ikke å bruke svært store modeller. Det vil være nok 3, 5-tommers hoder. Perfekt størrelse for subwoofer 6 mai inches rundt.
 Selv velge antall band. For eksempel, foreslår to-veis system som forbinder et par bass og diskant og 3-veis har 6 høyttalere (to diskanthøyttalere, 2 mellomtone og to subwoofer). Fordeler - hver høyttaler vil spille sin egen, et smalt område, er takk til alle forvrengninger minimert.
 Men også her er ikke så enkelt. Hvis du bestemmer deg for ikke å kjøpe koaksial høyttalere, og penger er ikke for mye, er det bedre å velge den 2-veis krets. VseTut ønsker å være oppmerksom på at produsentene ofte gå til markedsføring triks: de bedre lage 3-veis system med gjennomsnittlig kvalitet enn de to-veis høy kvalitet. Dette er gjort slik at folk flest bør være noe slikt - det betyr mer enn bare bedre. Dette er vanligvis i akustikk er ikke alltid gyldig. Derfor, hvis du har to eller tre polosni system med samme pris, anbefaler vi å kjøpe to-veis.
Autoacoustics - valg og installasjon (dynamikk) Del 1
 Nå vurderer vi en bakre bilstereo, er det designet for å støtte et lydbilde av passasjerer som sitter i forsetet. Stor feil anses at på baksiden av bilen skal være er en kraftig full størrelse høyttalere som reproduserer ganske hørbart pip. For eksempel, hvis du gikk til en konsert, og du er i midten av rommet. Den sentrale del av lyden kommer til lytteren fra samme scene, og bare en del av det reflekterte signal - vegger, på siden og bak. Med alt dette reflekteres en del av signalet er ikke lenger bærer en full bass på grunn av deres perevidbyttya fra omkringliggende objekter, og høyfrekvente del av signalet var ikke nok, fordi høyfrekvente signaler er nesten svekker med avstand, og like godt absorbert mange overflater. Mellomtone av signalet som reflekteres fra forskjellige gjenstander kommer til lytteren med en viss uklarhet, og gjør det praktisk talt umulig å bestemme retningen av lyd. Den samlede signalnivå sammenlignet med frontal redusert med 18-24 dB. Derfor er den bakre del av alarm kreves som et supplement til hoved (foran) og stråling er ikke en uavhengig kilde for lyd. 
 Installasjon av bilstereo
Autoacoustics - valg og installasjon (dynamikk) Del 1
 Nå diskutere mulige plasseringer av bilstereo installasjon. De fleste lav og middels frekvens høyttalerne er på døra bil. Spesialdesignede seter begrense betydelig valget av bilstereo.
 Bruk samme podier hell løser dette problemet. Pallen er en slags sirkulær prefiks til høyttaleren, og som er festet til kroppen av døren. På grunn av denne pallen er det mulig å endre retningen til høyttaleren, gjennom hele denne dannet korrekt lydbilde. Podier realisert betydelig høyde, som et resultat, ikke handle magneter lyd hoder på innsiden av døren, og ikke skaper problemer og hindringer skoropodъemnomu mekanisme. Mye stivhet ramme lar deg grundig feste høyttaleren til døren. Ulemper inkluderer behovet for merkostnader kledning dra dører og skape seg selv som podier.
 Man må huske at høyttaleren distribuerer musikk ikke bare i retning av en musikk fan, men vil bare spille det, og inne i dørene, noe som kan skape uønskede resonanser og overtoner. For å bli kvitt denne sykdommen, vil måtte punge ut innsiden av døren trim spesielle sound-vibrasjonsisolerende materiale.
 En annen svært kjent sted for høyttalerinstallasjon - sidepaneler, som er under dashbordet. De har kalt for en annen kick-paneler. Ulempene inkluderer en svært liten innvendig volum slutt oppnå konkrete bass vil være svært vanskelig. Du kan plassere seg selv i dashbordet, men på grunn av lekkasjen av det indre volum, vil skape en kortslutning i akustikk. Poenget er at høyttaleren avgir lydbølger 2 side til diffuser. Bare den bakre bølgefronten er redusert i forhold til 180 grader. Med andre ord, når diffusoren gjør fremskritt, den fremre delen av komprimert luft, og i den bakre delen er utladet. Samspill med hverandre, skaper de betydelige fall i frekvensrespons, og det er i det lave området. De mest ideelle steder diskant - et dashbord i døra i hjørnet speilhus, og en frontal bar.
 Og fra de bakre høyttalerne VseTut råder følgende:
 * Ikke plasser høye emittere bak;
 * Vi anbefaler ikke å installere store høyttalere. Det vil være rikelig 4 x 5-tommers mellomtone høyttalere eller bredbånd;
 * Hvis du ikke har nok penger er satt som bakre kanal høyttalere dyrt
 På kompetent tilnærming til bilen akustikken i bilen, og du kan ikke sette subwooferen. Men hvis du vil ha svært mye å spist frokost risting i magen, og bilen er først hørte, og etter allerede sett - deretter følgende artikkelen er for deg, "Autoacoustics - valg og installasjon (subwoofer) Del 2  
Яндекс.Метрика