Hvordan finne forårsaker rask utladning av batteriet?Det hender at kommer mandag morgen på parkeringsplassen for bilen din, ser du at fikk batteriet. Årsaker til utslipp av batteriet kan være svært forskjellige, og noen av dem jeg skal prøve å sette her.
Så, hvis etter kort tid du fikk batteriet i bilen, det første den må lades. Deretter sette den på bilen, men bare legge negative terminal. Slå av alle forbrukere og produsere den positive terminalen på batterikontaktene.
De viktigste årsakene til den raske utladning av batteriet - en lekkasjestrøm. Hvis det er en stor lekkasjestrøm, mellom utgangsklemmen og slip gnist. Dersom dette skjer, er det nødvendig å fjerne sikringene en etter en og se om tapt gnist.
Trinn for trinn finner vi den sikringen som beskytter viss elektrisk krets krets som er grunnen til at fikk batteriet i bilen. Deretter deaktivere enkelte forbrukere på nettet og se etter sparking den positive batteri utgang. Som et resultat, får vi til den defekte enheten.
Men det er best å ha på hånden en enkel hydrometer for å forenkle livet ditt. Du kan være interessert i informasjon om hvordan du velger riktig batteri  
Hvordan lære å kjøre fort?

 Innhold:
 •  Rules of the Road (SDA)

 •  Veiskilt

 •  La oss gå!

 •  Regler for "andre" dag kjøring

 •  Video Tutorials

 • Hvis du leser dette, så kjører interesse i nær fremtid. Førerkort og bilen er, og ingen kjøreferdigheter - en klassisk situasjon, og svært ofte kan vi se det i livet.
  Det er den første dagen, ønsker du å "ri hesten." Men hvordan? Spørsmålet om nerver, frykt, frykt Hvordan starte turen trygt? Hvordan oppfører seg på veien?
  Det er en vei ut: å finne en mann driver, kan han hjelpe deg. Hvis du er en mann - det var bra. Men! Han er nervøs, lat, travel og ofte kan ikke formidle til deg nødvendig informasjon. Ta situasjonen i egne hender, les videre, vi kan hjelpe i denne saken! Er svært viktig for deg så snart som mulig for å lære å kjøre.
  Nykommere trenger å vite klart og kortfattet forklaring av de viktigste nyansene at på grunn av det overskytende av informasjon i utgangspunktet var det forvirring i hodet mitt.
  Så du er sikker på at vil kjøre. Å få et førerkort og kjøpe biler i denne artikkelen er ikke vurdert. Vårt mål er å gi deg en første kjøring.
  Hvordan lære å kjøre fort?

  Du må lese skiltene så snart de ser, ikke prøv å huske hva det betyr, men bare vet. Men for bedre absorpsjon bør du gå til byen. I dette tilfellet, har du to alternativer:
  Kjørelærer kan ta deg med på en lærerik kjøretøy, og du tilegne seg de nødvendige ferdigheter for rask lesing veiskilt og fokusere på dem.
  Vel lære betydningen av tegn og de fleste ikke gå til så lenge som en passasjer (med slektninger, venner, "the obshchak", osv) ikke produsere en omsorg og forståelse tegn. Prøv å forstå hvordan man skal bevege seg i en gitt situasjon, men merk at sjåføren ikke alltid respektert. For eksempel kan du ri hver dag på en rute og konsolidere kunnskap.
  Bare da du setter deg ned i sine egne biler og nøyaktig i det virkelige miljø er begynt å bli vant til tegnene.
 •  Mål: forstå tegnene umiddelbart gang har sett.

 •  Løsning: begynne å lære, for å prøve å begynne å forstå dem når du - passasjer.

 •  Du kan ikke: starte en bevegelse i hodet hvis du "rotet". Som et minimum må være forsiktig erfaring som passasjer.

 •  La oss gå!


  Hvordan lære å kjøre fort?

  Kunnskap og forståelse av trafikkskilt og trafikkregler, kjøretøy og førerkort - det er du allerede har. "Hvordan komme i gang? "" For å sette inn nøkkelen? "Og andre lignende problemer du måtte gå gjennom før. Gå direkte til stasjonen.
  En måte å raskt lære å kjøre - start med en tidlig morgen tur. Når er sommer, ville 5 am være en flott tid, Movement ikke allerede er mettet og lys. Det er nødvendig å fortsette så lenge trafikkflyten ikke er dannet. Det kan gjøre en masse tid til å utvikle ferdigheter og huske hvordan å flytte på noen rute. Denne metoden er svært effektiv og anbefales til alle.
   Med bil er stick-ikonet nybegynner (Jo mer du trenger å gjøre det av reglene), slik at folk vil se at du er bare å lære. Kjører så vil gå lettere: tvinge behandler deg med omsorg, trekker oppmerksomhet, igjen ikke ikke podrezhut posyhnalyat.
   Før kjøring behovet for å spenne opp. Ikke en Flip belte og prystebnitsya! Du vil først gå kjøring med et belte vil bli roligere. Ikke å bli fanget, kan slå parkeringslysene, at du ikke liker å kjøre fra start kommunisere med andre DPS.
  UchyЭto mener at det er nødvendig å minne om at må trygt bevege seg sakteSom er tydelig hvis du så "stor" kjøreopplevelse. Når var første gang stasjonen, bør umiddelbart forberede deg for hva du vil tute. Du kan flytte fra den tredje eller flere ganger styhnuty midt i veien, som fører til harme sjåfører som står bak deg. Dette er normalt, så behandle med forståelse og humor, fordi, hvis du stadig nervøs, vil det hindre enda mer.
 •  Mål: kjøre sakte og rolig.

 •  Husk: hastverk og frustrasjon mens du kjører - din fiende. Mindre "napp"; Ta jevnt, men sakte, bedre sent enn skynde seg og skape en krisesituasjon! Hvis du vil bli inkludert avariyka - dette vil bidra til å berolige andre drivere, og du kan trygt utføre de planlagte øvelser.

 •  Du kan ikke: oppstyr, ikke rush, gå vill!

 •  Regler for "andre" dag kjøring


  Hvordan lære å kjøre fort?

  Dette punktet vil UchyЭto liste over regler som må overholde hjulet nykommer:
 •  Den første gangen du bør ikke gjøre brå manøvrer må være forsiktig (første erfaring fører ofte til eufori og en nybegynner kan ikke se lyskrysset).

 •  Med lysene ikke skal begynne å gå, tok fyr da den fotgjenger rødt lys som "T-formet" skjæringsdriftsmodus kan du spille en grusom spøk.

 •  Hvis du ønsker å parkere, trenger ikke å blande seg i "slummen"

 •  Når perebudovuyetesya bedre sjekke trafikksituasjonen turn hoder. Gjør dette så raskt som situasjonen fremover kan raskt endre.

 •  Når farten er sikker på å inkludere alarm og ved rygging Gå ut av biler, for bedre sikt kan posyhnalyty.

 •  Ikke glem å presse clutch gear, og når fabrikk biler (veldig ofte folk blir slått foran en bil når motorfabrikk i overføring aktivert).

 •  Ta vane i begynnelsen av drift av kjøretøyet: se nivået av frostvæske (kjølevæske) oljenivået i girkassen og motoren, lukke døren når du flytter eller stående av lyset når du står med nezavedennыm kjøretøy.

 •  Prøv å ri uten musikk, og når du bærer passasjerer Prøv mindre kommunisere med dem. Ikke bli distrahert!

 • For folk flest kjører - behovet, ikke talent. Bilen - en bil, ikke en luksus. Slik at alle kan bli en driver. Hvis du følger reglene i denne artikkelen, kan du lære mye raskere kjøring.

   Video Tutorials  Er det mulig å trenge gjennom mannen i bilen nummeret?

   Bilen min er ikke den luksusen og selv kjøpe brukt kjøretøy kan praktisk talt alle med gjennomsnittlig inntekt. Men bortsett fra de vanlige tilfeller av registrering av kjøretøyet, sin inntreden til basen trafikkpoliti, forsikring og registrering attest, det er andre problemer.
   Hvis du kjøper en ny bil og ikke kjenner eieren, må du vite om alt er OK med bilen stoppet. Bedre å trenge inn nummeret på bilen for å unngå å bli et offer for svindel og unngå ubehagelige samtaler med politiet.


   Hvorfor pierce bil nummer


   Det kan synes at dette overdreven mistenksomhet. Likevel, å kjøpe en bil er helt fremmed, bør du være sikker på at den forrige eieren behandlet den riktig.
   Selvfølgelig kan den strukturelle tilstand og arbeide sin bilmotoren fortelle mye om hvordan den forrige eieren behandlet det og vil ikke ha problemer personlig med bruken. Men det er andre tungtveiende grunner til at det er nødvendig å bryte gjennom bil nummer.
   Du må være sikker på at maskinen er ikke en kapring. Alle biler er stjålet i et trafikkpoliti, og sjekker bilskilt, vil du være sikker på at den legitime kjøpet. Ellers kan du finne deg selv i en ubehagelig situasjon og vil neppe være i stand til å bevise at du ikke var klar over at bilen er kapret. I tillegg lovgivningen vil også være den skyldige, hvis du kjøper en slik maskin.

   Alle biler har minst en gang besøkt ulykken, også lagt inn i databasen trafikk politiet. Breaking nummeret på bilen, vil du være sikker på at det ikke teller for ubetalte bøter. Det vil også hjelpe deg å se nøye til den generelle tilstanden i maskinen. Kanskje eieren skjuler eventuelle skader eller laget bare kosmetiske reparasjoner biler for salg.

   Å vite nummerskiltet bil, kan du få informasjon om sin eier. Denne metoden er svært nyttig hvis du ønsker å finne den rette personen, men annen informasjon bortsett fra nummeret på bilen, trenger du ikke. Alle eiere av kjøretøy, selv nylig solgt, er grunnlaget for trafikk politiet.
  Er det mulig å trenge gjennom mannen i bilen nummeret?


   Hvordan å pierce en person ved å ringe maskin


   Det er mange elektroniske tjenester som lar deg identifisere eieren av et bestemt kjøretøy. I utarbeidelsen av dokumenter for bil eller registrering ulykke, personlige opplysninger om personen. Men å stole på integriteten av innehaverne av slike tjenester, i hvert fall lett.
   Grunnleggende prinsippene i disse områdene:
   prøve å finne nettside trafikk politistat. Du vil være sikker på at informasjonen er korrekt.
   andre tjenester som lar deg lage hull informasjon om en person ved å ringe Maskinen skal være gratis. Ellers vil du mest sannsynlig møte behovet for å betale service, men garanterer at dataene du virkelig vil, og de har rett, nei.
   Du kan alltid be om hjelp direkte til trafikken politiet. Du vil bli gitt informasjon om eieren av kjøretøyet lisens plate. Men trenger du å motivere sine handlinger og forklare hvorfor du trenger personlig informasjon om en annen person.

   Mens denne prosedyren er forbundet med visse vanskeligheter når du kjøper en brukt bil bedre alle mulige detaljer for å fortsette å ikke kjøre inn i problemer når du gjør dine egne dokumenter av tittelen.
  Er det mulig å trenge gjennom mannen i bilen nummeret?

  Яндекс.Метрика