Hvordan fjerne missfarging

 Alle sotede vinduer til slutt svekkes og det blir nødvendig å fjerne eller erstatte dem. De to mest vanlige problemer som gjør det bobler og misfarging. Fargeendringen ikke er i bruk metalliske farger i toning og bobler skyldes dårlig binding til vinduet missfarging eller dårlig lim. Hvis du prøver å fjerne missfarging hender det er sannsynlig at det vil bryte, og vil du ha for å fjerne brikker, samt glassbitene kan forbli lim som har svært lang otskablyvat. For å unngå dette under predstvleno flere metoder.
 Metode sol og ammoniakk
 Denne metoden er bare mulig på en solrik dag.
Hvordan fjerne missfarging

 1. Skjær to store søppelpose i form av vinduet. Såpe glass fra utsiden og holde seg til det denne posen. Glatt sac vindu.
Hvordan fjerne missfarging

 2. Inne dekke overflaten av vinduet presenning eller film, høyttalere, sete, baklykter
Hvordan fjerne missfarging

 3. Sett på en støvmaske og spray ammoniakk. Mens ammoniakk er ikke tørr, lukke vinduet på innsiden av den andre posen. Vent litt, solen varme opp poser under rusk, til det øyeblikk da ammoniakk ved varme starter sъezhyvat, shelushyt toning.
Hvordan fjerne missfarging

 4. plukket opp en spiker eller blad start å ta av med toning bag. Prøv å fjerne missfarging ett stykke, er det viktigste ikke å skynde. Fordi på ryggen vinduet skal antyobledenytel, skjøt jeg flere stykker av toning langs linjene hindre ising. Ved hjelp av en skrape skrape eventuelle gjenværende biter av toning mens ammoniakk er ikke tørr.
Hvordan fjerne missfarging

 5. Fjern limrester med ammoniakk svært tynn stål svamp, og tørk med et papirhåndkle før den tørker. Posen kan fjernes fra utsiden og vaske glasset.
 Metode for såpe og papir
 1. Påfør såpevann med en svamp (du kan bruke alle vaskemidler på vinduet, og deretter lukke opp avisen boksen. Vent en time, noen ganger forårsaker såpevann på papiret hvert 20. minutt.
 2. blad skraper fjerne missfarging lange strimler. Hvis toning ikke ønsker å vises Gjenta trinn 1.
 3. Vask grundig vindusglass renere.
 Termisk metode
 1. Bruk en hårføner, varme kanten toning i en avstand på 15-5 cm til et punkt der det kan plukke opp en spiker.
 2. Start forsiktig fjerne missfarging fyre den. Toning behov for å skyte sakte, sakte. Hvis rask start skyting, kan du gå ut, fjerne det øverste laget av stoff og limrester på glasset.
 3. Tørk klut, forvarmet limet som han bor på fille.
 4. Vask grundig vinduspusser
Hvordan å oppdatere kartene på Navigator?
 Navigasjonssystemer som opererer i Russland, mye fremgang i det siste. Leveres med nye funksjoner, ferdigstilt og oppdaterte kart, forbedret generelle ytelsen og riktigheten av programmer eliminert mindre feil og stadig forbedre deres grensesnitt. Det viktigste spørsmålet i forhandlingene av alle navigasjonssystemet er selvfølgelig selve kartet. Derfor navigasjon programvareutviklere foreta regelmessige kartoppdateringer, og brukerne laste opp sine navigatører i sine enheter.
 Oppdatere på kartet Navitel Navigator
Vurdere prosessen med å oppdatere kart og navigasjonsprogramvare for eksempel veien navigator Texet navigasjon fra "Navitel." For nettlesere andre firmaer med andre navigasjonssystemer vil være omtrent lik handling.
 1.  Besøk den offisielle siden til produsenten av navigasjonsprogramvare. I vårt eksempel, vil dette være
  navitel.ru
  .
  Vennligst registrer deg på nettstedet, logge på SIP.
  I et privat kontor, finne "Mine enheter" og legge til den nye enheten. Bekrefter lovligheten av programvaren i bruk for navigasjon innspill lisensnøkkel. Hvis du kjøper forhåndslastet navigator navigasjonssystem, må denne tasten være i boksen med enheten. Finne den.
  Etter å ha sjekket nøkkelen i din personlige konto, må registrere enheten foran som vil referere til tilgjengelige oppdateringer. Klikk på denne linken.
  Velg den aktuelle versjonen av programvaren på enheten og kort ønskede området. Last ned de nødvendige filene. Vær forsiktig. Kortene kan ha et volum på 1 GB og over som krever høyhastighets Internett-tilkobling for å laste ned.
  Pakk ut filen. Etter utpakking arkiver koble enheten til datamaskinen via USB-kabelen som følger med produktet.
  Windows 7 vil avgjøre den tilkoblede enheten, og vil foreslå det å laste ned de nødvendige drivere og programvare. For Windows Vista og Windows XP kan kreve manuell installasjon program «Microsoft ActiveSync» eller «Device Center Windows Mobile» fra det offisielle nettstedet microsoft.com.
  Tilkoblinger Velger mulig i to moduser: normal flash-stasjon (Mass Storage) modus og synkronisere med datamaskinen (MS ActiveSync). Generelt er valget av behandlingen ikke er så viktig. Det viktigste - tilgang til filsystemet enhet og programfiler mappen navigasjon den.
  Finn Navitel mappe og kopiere den til datamaskinen. Disse elementene vil bli støttet opp data, som alltid er mulig å gjenopprette enheten, hvis den nye versjonen nekte å arbeide på den, eller du ikke liker jobben sin.
  Slett alle filene i mappen unntatt NavitelAuto_Activation_Ket.txt eller Registration_Key.txt hvis noen.
  Kopier innholdet i arkivet med en ny versjon av programmet i mappen. Oppdateringsfiler aktyvatsyonnыm nøkkel, hvis det er tilgjengelig for nedlasting fra din personlige konto.
  Finn mappen som lagrer kart navigator. I vårt tilfelle, hele banen til mappen / ResidentFlash / NavitelContent / Maps. I stedet ResidentFlash stasjonen som inneholder kortet i navigatoren Texet, kan bli sitert NandFlash eller DataFlash. I kursnavn andre enheter kan være forskjellig.
  Kopiere det gamle kortet i tilfelle harddisken for å kunne gjenopprette dem om nødvendig. Last ned den nedlastede filen med de nye kortene. Prosessen med å kopiere via USB 2.0 kan ta 40 minutter eller mer, som tilordningsfilen vil ha en betydelig mengde (mer enn 1 GB).
  Etter nedlasting av kart og programvareoppdateringer for å kjøre navigasjonsenheten og kontrollere sitt arbeid. Den første lanseringen av de nye kartene kan ta lang tid. Dette er normalt, som de nye kortene vil pereyndeksyrovanы at vil i fremtiden heller jobbe med dem.
  Hvis alt er gjort riktig, vil den oppdaterte versjonen av navigasjonsprogramvaren kjøres uten problemer, og vil jobbe med de nye kortene. Oppdatering kartet lignende anbefales hver 6-12 måneder. De fleste gjør det nesten ikke gir mening, siden forskjellen fra den gamle versjonen vil være minimal, og du bare ikke legge merke til.  
 Vinteren er en veldig ekstreme sesonger for bilistene.

 At vinteren er det økende antall ulykker på grunn av fører uoppmerksomhet og forsømmelse sine regler for biler i vinter.
 Drar på vinterveien, kan du finne en ulykke forårsaket av banale trafikk brudd eller forsømmelse driver grunnleggende sikkerhetsregler. Ri i vinter kan uten å falle med et brak. Hoved følge noen regler og retningslinjer.
 Kjøring
Hvordan kjøre i vinter?

 Kjører i snø eller is, være svært forsiktig, ikke lytte til musikk for høyt, og bruke et trådløst headset for å snakke i telefonen. En bedre slutte å snakke for en tid mens du kjører.
 Avstand mellom maskiner
 Husk at bremsen på is eller snø vkatanomu svært vanskelig.
Hvordan kjøre i vinter?

 Dine bremselengden flere ganger høyere enn hva det var ved bremsing på asfalt. Så husk alltid å følge kurs og distanse over sommeren. Ikke glem å se i speilet regelmessig for å vite hvordan å snike rundt andre biler bak deg. I nødstilfeller bør du ha tid til å reagere, trykker på bremsepedalen og ikke til å bli en fest begivenhet.
 Nærlyskaster
 Ikke glem å ta med nærlyset frontlykter mens du kjører.
Hvordan kjøre i vinter?

 Dette vil tillate deg å markere seg på veien, og du vil se andre trafikanter. Imidlertid bør tung snø eller snøstorm ikke inkluderer fjernlys. Dette vil bare hindre deg, noe som reduserer synligheten på veien. Snø reflekterer lys, og han i sin tur vil skape hindringer for deg.
 Speed ​​Machine
 Glem racing i vinter.
Hvordan kjøre i vinter?

 Det første du må huske det er nøyaktighet. Så følg fartsgrensen, ikke rush hvor som helst, oppgir riktige svinger.
 Farlig situasjon på veiene
 Sterke vindkast, storm, hagl, regn - alle farlige værforhold som kan føre til ulykker.
Hvordan kjøre i vinter?

 Kulde og frost bare komplisere situasjonen, fordi det i tilfelle en ulykke, må du være kald, venter på forsterkninger. Vær veldig forsiktig når du kjører i ugunstige værforhold.
 Hvis du ikke kan utsette turen, diskutere med dine familiemedlemmer eller personer som du kommer, omtrentlig tidspunkt for turen. Ved ankomst umiddelbart informere alle interesserte parter som du fikk med deg alt godt.
 Avtochehol
 Aksje opp på forhånd for å dekke bilen.
Hvordan kjøre i vinter?

 Dersom alvorlige frost eller ugunstig vær vil du ikke være i noen tid å bruke bilen, deretter dekke det med et deksel. Dette vil holde det mot fuktighet og snø. Det er viktig at en sak hadde lidd lyse striper med bokstaven "X". Det bør være på taket av bilen, foran og bak. Dette vil gjøre bilen mer synlig.
 Ting du veien
 Opravlyayas en tur under ugunstige værforhold i alle fall samle nødssituasjon kit som lagrer i bagasjerommet.
Hvordan kjøre i vinter?

 Det er lettere for deg å bo i en nødsituasjon. Dette settet skal inneholde følgende elementer: lommelykt batterier til det lysere eller kamper, innpakket i en pakke radio batteri, ekstra telefonbatteriet, to poser med sand, spade, sovepose, vann, rasjoner, førstehjelpsutstyr og jack.
 Hendelser på veiene
 Hvis det var noen måte noe ekstraordinært eller krisesituasjon, noe som resulterer i at du trenger hjelp, det første du bør dra nytte av mobiltelefonen.
Hvordan kjøre i vinter?

 Ring redningstjeneste eller ringe med noen lukker som er kjent med ruten din. Hvis det ikke er noe signal, deretter periodisk sjekke om han dukket opp.
 Med i dette tilfellet gå forgjeves, bedre å bare sitte og vente på hjelp. Kjører forbi bilen på noen måte du stoppe og tilby hjelp. Floor bilen pull dekselet viser skiltet "X" på taket.
 Først vil det holde varmen inne, og for det andre, vil bilen bli mer merkbar på veien for å få fart på identifisere nødetatene om nødvendig.  
Яндекс.Метрика