Sakte fallende snø som glitrer i lyset fra solen om vinteren, under visse værforhold kan i løpet av noen timer gå inn i en real storm.

 Det kan ta deg hjemme, i bilen, i kampanjen, forresten, er grunnen til at du trenger å vite hvordan man skal oppføre seg i lignende værforhold. Hvordan organisere sin virksomhet slik som å ri av stormen av snø så lenge solen dukker opp over horisonten.
 Hvordan å ri ut stormen av snø i bilen?
 Hvis trafikken du lagt merke til at pochastishav snø, ble vindkast mer skarp og langvarig, til det første du bør gjøre stoppe.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 Ifølge statistikk, dødsfall i bil ulykker knyttet til ugunstige værforhold, høyere i tilfeller der sjåføren bestemmer seg for å fortsette bevegelsen i denne situasjonen. Sikt i slike situasjoner nær null, slik at sannsynligheten for at en ulykke er svært høy. Ikke la bilen stå, lukke alle vinduer og låse dørene. Gi motoren litt arbeid, men ikke la det slått på for lenge. Dette kan føre til å sette eksosrøret, og du risikerer å få kullosforgiftning.
 Hvordan å flykte fra en snøstorm i et telt?
 Hvis stormen fanget opp med deg mens du nyter naturen, og deretter fjerne telt og Gjør inngangen. Ikke la det inntil stormen legger seg.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 Hvis du er ute og reiser i selskapet, ikke sende noen for å få hjelp. Det er veldig risikabelt og det meste ubrukelig. Gi deg selv med vann og mat. Hvis vanntilførselen er oppbrukt, og deretter smelte snø og drikke den resulterende væske. Bare ikke spise snø fordi det er svært skadelig for kroppen. Tilgjengelig tilførsel av mat å strekke det for et par dager og ikke nayidaytesya rikelig.
 Slik beskytter du deg uten et telt?
 Hvis du reiser uten telt, og deretter prøve å finne ly snart.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 Hvis du synes det ikke fungerer, så prøve å bygge det selv, strukturer snøhule. Hold deg unna ødelagte kraftledninger, fordi ledningene kan være aktuell. Prøv å isolere seg slått inn presenninger, tepper eller noen varme klær.
 Hvis ingen av dem ikke, men du reiser med noen andre, så bli varmet hverandre. Dette vil unngå frostskader. Gi deg selv med vann og mat. Hvis vanntilførselen er oppbrukt, og deretter smelte snø og drikke den resulterende væske. Bare ikke spise snø fordi det er svært skadelig for kroppen. Tilgjengelig tilførsel av mat å strekke det for et par dager og ikke å nayidaytesya sil.
 Hva gjør man etter en storm?
 Så snart stormen begynte å spre, er det på tide å tenke på hva de skal gjøre videre. Din fysiske tilstand vil fortelle deg hvilke skritt du kan ta.
 Hvis du føler styrken, begynne å rake passasje av teltet eller fjerne oppkjørselen til bilen din.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 Hvis strømmen ikke er, og deretter holde stille og vente på hjelp. Hvis du får problemer på veien, mest av alt, vil hjelpen komme raskt. Hvis du er i felten, har du valgt selv. Sorentyruytes og på vei mot sivilisasjonen.
 Hvordan å gi førstehjelp til ofrene?
 Gi hjelpe dine medreisende, hvis en av dem trenger. Hvis man legger merke tegn til nedkjøling, er det nødvendig å fjerne offeret fra den kalde, fjerne våte klær og bruke en flaske med varmt vann eller annen væske for å varme.
 Hvordan å ri ut stormen av snø i huset?
 Ikke la ditt hjem, lukke vinduer og dører.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 Hvis du trenger å gå ut, og deretter sette på tørre og varme klær, hodebeskyttelse cap og hånd - hansker. Klærne bør være laget av materialer som ikke passerer vann og vind. Fullt zastehnytes.
 Under en snøstorm hus kjøler raskt, så spre brannen i peisen eller ovnen for å smelte. Hvis du har en generator, så kan du lage den og plugg i varmeovner. Men ikke bruk en oppvarming kull ovn eller grill. I dette tilfellet er en høy sannsynlighet for karbonmonoksid forgiftning.
 Samle hele familien i ett rom og lukke døren til det andre rommet. Drikk rikelig med væske og spise godt. Slå av hovedvannkranen i røret, og plasser åpne alle kraner til alle eksisterende vann rant.
 Hvordan avgjør dere om at en snøstorm er over?
 Hold styr på værmeldinger, siden den nyeste og nøyaktig informasjon om en mulig gjentakelse av stormen vil gå derfra.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 Fonner kan være svært høy, slik at skjermen vil du se noe, men kan høre vinden stilnet. I dette tilfellet kan du prøve å åpne døren og begynne å tømme seg ut. Sørg for å fjerne snø fra taket for å hindre utilsiktet kollaps.
 Hvordan å forberede for en snøstorm?
 Når du har fått den forestående snøstorm, prøver å forberede seg på det.
Hvordan å flykte fra en snøstorm?

 For å gjøre dette, må du sørge for å levere de nødvendige medisiner, vann, mat, kjøpe stearinlys og fyrstikker, lommelykter og batterier for dem, frittstående radio. Skriv inn hele badevannet og hell vann på alle relevante lagercontainere. Sjekk nødvendigheter og forsyninger.  
Hvordan vaske bilen din?
 Regelmessig rengjøring av bilen vil det gi et vakkert utseende, forlenge livet lakkering og spare tid på fremtidige vasker. Hvis man vaske bilen så ofte, vil denne prosessen ta bort mye lenger, og øker også faren for skader på malingen som vil føre til forekomsten av rust.
De fleste moderne biler unntatt maling direkte belagt med et lag med lakk, som er den viktigste beskyttende belegg. Men i de siste årene, bilprodusentene må bruke mer miljøvennlige maling og lakk som er mer utsatt for mekanisk skade og kjemisk eksponering. I disse lakk og maling svært raskt det er mange riper og merker fra mekanisk skade hvis du vaske bilen din og ta vare på det riktig.
Så hvordan å vaske en bil? Å gjøre dette er ikke vanskelig. Vi bare ta hensyn til følgende retningslinjer:
 Rengjør aldri støv på kroppen med en tørr klut : Små partikler av støv og sand på overflaten av malingen vil forlate mange riper.
 Aldri vaske bilen i solen : Kaldt vann som faller på den oppvarmede jern kroppen, kan føre til forekomsten av sprekker som vil akselerere ødeleggelse av lakkering. I tillegg er vanndråper i solen representerer en mykrolynzы, konsentrerte ultrafiolette stråler ødelegge maling og lakk.
Ikke glem å vaske vinduene og lukke luken i bilen. Fanget i interiøret vann vil da lang tid å tørke, spesielt i den kalde årstiden.
Før vaskemaskin skyll med en slangekroppen. Dette vil fjerne en del av kroppsoverflaten støv- og smuss Fukt tørket for å lette den etterfølgende fjerning.
Hvis du har mulighet, alltid Vask bilen din med en slange med lavt trykk vann. Ved hjelp av en bøtte med vann for å vaske hvert dykk du vil plukke opp fillene er vasket bort slipende partikler i form av sand, og bruke dem på å øke mengden av kroppens riper på malingen.
 Å vaske kroppen Bruk kaldt eller litt varmt vann. Ikke vask maskinen med varmt vann, spesielt i kulden.
 Bruk en svampEller myk klut for rengjøring (for dette formålet vil nærme gamle frottéhåndklær, T).
For å unngå riper i form av web, under vask overflate konturerOg ikke gjøre en sirkulær bevegelse. Skyll kluten så ofte som mulig for å knuse den med skitt og sand. Svamp kan rotere med jevne mellomrom, vekslende underlag knyttet maling. Ikke bruk for mye kraft som du kan ripe og skade lakken.
For å slette deler av kroppen tørr etter vaskemaskiner kan bruke et lite håndkle, eller enda bedre spesiell bil med klut MicrofiberSom etterlater ingen skilsmisse på kroppen. Kjøpe microfiber kan du i auto butikker, hypermarkeder og møbler.
Hvordan vaske bilen din?

 Bruke spesielle bilshampo for mer effektiv vaskekurv. I den beste rengjøring av bilen sjampo danner skum som omslutter smuss, slik at de lettere fjernes fra overflaten uten å skade malingen. Det er bilshampo med polerer at deres forsikringer produsenter etter vask igjen på baksiden av et beskyttende lag av voks. Ikke bruk en kroppsvask vaskemidler og vaskemidler spesielt siden de er veldig aggressive og kan skade lakken.
Bruk miljøvennlige rengjøringsprodukter å redusere forurensning.
Alltid Vask bilen din fra topp til bunn. I dette tilfellet vil smuss ikke kommer til å ha vasket overflaten. Hvis maskinen er tungt oversprøytet bunn, så kan du først forsiktig vaske bort skitt mye under, og deretter begynne å avslutte på toppen av bilvask.
 Ikke glem det vanskelig å nå områderHvor samlet skitt. Fjerne det derfra kan du vanligvis mulig med en passende svamp. Langvarig smuss i disse områder kan føre til forekomsten av rust over tid.
 Rene hjul v'yivsya av støv ved hjelp av spesielle kjemikalier som selges i auto butikker, men du kan bruke med en tannbørste og såpe.
 Etter vask kroppen hans til tørkUten å forlate skilsmisse med en myk, absorberer fukt stoff. Det er godt egnet for denne baby bleier.
Etter å ha vasket en gang i fjorten dager godbit omlakkering voks polirollyu for kroppen. Dette vil skape ekstra beskyttelse for lakken og holde sin glans og beskyttende egenskaper.
Her, faktisk, alle "hemmeligheter" forsiktig vaske bilen, som vil gi lange bilen vakre utseende. I tillegg, hver bileieren vet at ren bil og gikk ellers. Snarere, behagelig og komfortabelt. La det bare en psykologisk effekt, men det faktum at det er der - det er et faktum.  
Яндекс.Метрика