Denne artikkelen vil forklare hvordan bilistene kan redusere sjansen for å få inn i en uønsket situasjon som en ulykke. Analysere Statistikk mulige faktorer som bidrar til forekomsten av en ulykke og etter visse regler - du kan unngå problemer i de fleste tilfeller. Disse kan tilskrives nesten 97% av alle tilfeller, og bare 3% - en situasjon når en ulykke inntreffer uavhengig av føreren fører ham lagt SDA.
 Som et resultat, kan situasjonen bli sett i lys av bilist atferd, der du kan forebygge ulykker og tiltak for å unngå en kollisjon hvis føreren ikke egen feil var i ledelsen for en mulig ulykkessituasjon.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Generelt bør du alltid være forberedt på ulike situasjoner på veien, for ikke å gå seg vill i dette øyeblikk og reagere riktig. Responsen og evne til å tenke rasjonelt i slike situasjoner - svært nyttige egenskaper. Ikke veldig klokt å stole på intelligens og god respons for dens mulig "motstander" i denne situasjonen. På samme erfaring og composure sjåfør er ikke helt alt som trengs. Den viktige rollen spilt av den tekniske tilstanden på bilen og evnen til tilstrekkelig vurdere muligheten for bilen sin. Delstaten teknologi og bilist sikkerhet avhenger ikke bare ham, men også andre trafikanter - er drept sannhet.


 Hvordan du kan beskytte bilen og inkluderer ulykke? Tekniske aspekter
 Først må vi vurdere de mest klassiske og store tekniske vanskeligheter, ikke fjerning av noe som kan føre til en ulykke på veien. Du bør starte med bremsesystemet, der alle elementene må jobbe jevnt og effektivt med minst etterspørsel. Det anbefales å regelmessig sjekke status på elementene i bremsesystemet, brems slanger, sylindre operativsystemet. Forseglet hydraulisk drift, bremseklosser, plater (trommer) og dekk - må være i orden. Denne listen kan legge til elementer status fjæring, styring kontroll system) og så videre. Alle disse elementene sammen kalles aktiv sikkerhet for føreren.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Det er så passive sikkerhetselementer, som inkluderer:

 Tilgjengeligheten av et komplett sett av bilen kollisjonsputer;

 Forbedret karosseriet;

 Sete belter;

 Spesielle trim biler.

 Dette reduserer risikoen for skade folk som er i bilen under ulykken.
 Spesifikke krav til dekkene tilstand (slitasje, defekter) og deres etterlevelse av vær- og føreforhold (sesongåpent). I denne utredningen, bremsesystemet under visse omstendigheter mye avhenger av metode for sjåførene bremsing (ABS tilgjengelighet og tilstand av veibanen). I fravær av ABS må velge intermitterende bremsing, for eksempel hvis veien er glatte. Sharp brems er kun tillatt i nærvær av systemet ABS, hvis prinsippet om denne teknologien gir. Å redusere hastigheter på glatte veier brukte motorbremsing.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Kilden til trafikkulykker og kan tjene som en vei bil zahlohnuvshaya! Det er for annen trafikant uventet hendelse som ikke kan forutsies. Det er det faktum at bilmotoren krever seriøs behandling - bør følge ham (periodisk diagnose).
 Optikk (glass, lys og speil) og chassis - også kreve periodisk gjennomgang for å forebygge feil og nøye vedlikehold. Servicefrontlykter og kvaliteten på belysning (hovedlys og fjernt) er svært viktig, om natten, kvaliteten for trygg reise. Dette forbedrer synligheten av elementer av bevegelse og viser bilen på veien (bilen sett i langt avstand). Situasjonen der bare ett frontlys er også svært farlig, fordi bilen er lett å ta på den mørke avstand på en motorsykkel. Sjåføren, zametyvshemu "enøyde" bil, er det anbefalt å omgå det "med en aksje" avstand.
 En viktig bil farge! Verden hadde mange statistiske undersøkelser og funnet ut at faktum at oppfatningen av alvorlighetsgraden av andre medlemmer av bevegelsen påvirker fargen på bilen din, betegnet definitivt din sikkerhet. Den mest merkbare på veien anses rød, gul og hvit (selv om vinteren Derimot, hvis vi snakker om hvit). Biler mørke farger mindre merkbare på veien om natten. All denne informasjonen er gitt kun for din informasjon og, selvfølgelig, ingen vil tilby å kjøre en bilvask og male kroppen av bilen din, er det bare nødvendig å kjenne og ta hensyn til mulige konsekvenser.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?

 Unngå ulykker veien (ta vann)?
 Fra bilen avhenger ikke nok, og fra fører enda mer. Først av alt føreren har full, sitter bak rattet, klar over sitt ansvar for passasjerer, andre trafikanter og fotgjengere drivere), og av å tenke på deg selv. Bilkjøring krever oppmerksomhet, tilfredsstillende fysisk og mental tilstand samt tilstrekkelig avgjørelse og responsen er veldig mye avhengig av den.
 Riktig behagelig passform i stolen, forhindrer unødvendige omstart muskler påvirker sikkerheten, spesielt på lange turer. Sjåføren, sitter riktig, før den tid blir lei, som negativt påvirker sin årvåkenhet og reaksjon. Liket av sjåføren bør plasseres vertikalt Lane, som det reduserer belastningen på det vestibulære systemet og lar føreren å se de store hersker av veiforholdene. Ikke bli oversett sikkerhetsbelter, og det er ikke bare sjåføren, men alle beboerne.
 På førerens oppmerksomhet påvirke musikk i bilen, fordi han ikke kan høre varselsignaler fra andre trafikanter eller støy nær bilturer. I bilen er ikke stikkende lukt, fordi det kan føre til en allergisk reaksjon fra sjåføren eller akselerere tretthet.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Tips bilister

 Det er nødvendig å ta hensyn til den viktigste regelen for hver sjåfør - hendene er alltid på rattet, med mindre et unntak kan manipulere levers av makt. Det er mulig å ta tiden bare en arm. Kraftig vri rattet med en hånd en nødsituasjon skjer. Denne regelen vil overleve en situasjon der bilen nayide forhjulene på steinen eller grop i vskochyt (veier vi har ingen gave) eller verre - en uventet sammenbrudd hjul.

 Under bevegelse watch er ikke anbefalt på ett punkt, er trøtt sjåfør visjon og fratar ham evnen til å kontrollere alle veiforhold. Du må prøve å kontrollere alle plass på veien, ved hjelp av speil og dashboard (ofte ikke verdt det). Prioriteten, selvfølgelig, er opp til frontruten. Det er nødvendig for å føre tilsyn med den trygg avstand for å gå videre med bilen.

 I Snøhvit eller regnvær på veien må være forsiktig som alltid. Bremser og dekk på glatt vei ikke løse alt, dessverre. Sjåføren må overholde i kryss, svinger, motbakker og utforkjøringer avstand og holde tilstrekkelig sideveis avstand for øyeblikket med andre medlemmer av bevegelsen og kontrollere hastigheten modus. På tidspunktet for bremsing og kjøre av gårde på glatt underlag kan forekomme driver, er det også nødvendig å vurdere og være forberedt. Situasjonen er kan skje med ditt eller andres bil, og den totale risikoen.

 Høy fart på glatte veier - fatal dumhet, ikke glem det, det samme gjelder for forbikjøring.

 Det er nødvendig å forutse enhver situasjon på veien og lære av andre (i denne situasjonen, kan det ikke være relevant) feil.

 Erfaring, selvfølgelig, reduserer sjansen for å treffe sjåføren i en ulykke, så solide statistikk, men sjelden veldig erfaren sjåfør ofte forsømmelse omsorg, alt anser deg selv et ess på veien, er resultatet et resultat verdig ass. Dette tyder på at opplevelsen uten årvåkenhet og et ønske om å forbedre sine ferdigheter kjører - malotsenen. I tillegg - aldri bli misbrukt fart, som om du ikke vil, fordi det øker skuring å få inn en ulykke.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Vår og høst - en tid da prosessen med trafikkdrivere lurer mange farer på veien som kan føre til ulykker. Bilist må være forberedt på dem, og bilen - fullt teknisk tilpasset (tilsvarende gummi). Det beste ved disse tider at bilen ble hviler i garasjen, hvis mulig, eller i det minste bruke det sjeldnere.
 Sterkeste isen, beveger seg rundt banen med toveis trafikk er i venstre kjørefelt. Det er sannsynlig at med motgående bil kan komme opp (når skrens) og unngå kollisjon så vil det være svært vanskelig, selv for en god respons. Alt dette gjør vi det faktum at venstre kjørefelt med mindre det er absolutt nødvendig, er det bedre å ikke gå. I sannhet, og det ekstreme høyre kjørefelt bærer en viss risiko forbundet med den plutselige tilsynekomsten av fotgjengere på veien. I denne situasjonen er det beste valget for dine reisemidterste raden.
 Fra alt dette kan vi komme til en logisk konklusjon at den farligste i form av trafikkulykker er to baner til ett kjørefelt i hver side. Du utføre de farligste forbikjøring, vi må gå i motsatt kjørefelt for å manøvrere, regnes som en av de farligste typene forbikjøring.

Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Før du begynner forbikjøring, er å beregne avstanden til den første møtende kjøretøy (inkludert sin hurtighet og nærmer deg tid til å gjennomføre manøver). Må først sikre at det er ingen slike planer og stripe gratis. Begynnelsen manøver, kan du holde tritt med den lille forbikjøring kjøretøy som vil gi deg en kant på deres sikkerhet akselerasjonsfelt og en bedre oversikt over veien. Ved forbikjøring din hastighet overstiger bør gå forbi på TC 20-35 km / t. Truende problemer bremsing under forbikjøring, fordi nylig sted allerede opptatt av deg eller noen andre løp å kjøre forbi "tog". Der ikke er mulig (selv din akselerasjon) komplett forbikjøring og manøvrering har allerede begynt, bedre ta til venstre sving og gå til siden og ikke forvente at det vil gjøre en teller kjøretøy. Dette er fordi skylden for å provosere en slik situasjon du bare fordi de ikke beregne deres sikkerhet manøver. 
 Ikke ved å flytte inn i den møtende biler forbikjøring utgjør en fare hvis noen på samme tid du våge manøver flytte til en annen rad. I prosessen med tuning du ikke kan gå glipp (feilen ligger hos den som venstre, men det er ikke viktig).
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Det bør være svært forsiktig i krysset kryss uregulert og ikke stole på deg til å gi legitime fordelene ved flytting. Ikke prøv å jag for å skifte farge (blinkende grønn) lyser. Stoppe i krysset bør jevnt, inkludert stopplyset som å komme i gang (på tid) når riktig signal.
 Hvis en sjåfør bevissthet om det uunngåelige i ulykker oppfordres til å søke bestemt retning for å redusere omfanget av hendelsen krisetiltak. Den farligste kollisjon - en head-on, og så det er best å velge det minste onde, som de sier. Hastigheten i denne situasjonen bør reduseres så mye som mulig før kollisjonen. Når komplett auto ABS system alle utfører i praksis mye enklere. Vi må jobbe hardere ellers bremsepedalen og rattet. I denne situasjonen, kan du bruke håndbremsen for å justere bilen bevegelse som kan blokkere hjulene på den tiden som kreves for deg å spre seg. På tidspunktet kollisjonen bedre så tett som mulig for å trekke setet venstre fot skal hvile mot gulvet. Hendene skal fast presse hjulet og bli litt bøyd på albuene.

Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Når det gjelder sikkerheten til føreren under kollisjonen, de innenlandske biler seriøst dårligere enn utenlandske analoger. Klassiske innenlandske bilmodeller har sjelden selv kvalitative elementer av passiv sikkerhet, og utstyr som tilhører de aktive sikkerhetselementer heller dårlig. Kroppen under et alvorlig slag lett deformert og festet er bilen folk.
 Generelt, styrke, vekt og høyde av legemet fra veibanen avhenger mye når det gjelder sikkerheten til passasjerene. I tilfelle av en kollisjon lider mer tunge og lette kjøretøyer lettere. I tilfellet med lavere landing av de andre MS - skader vil være enda større. På den annen side reduserer høyt planting kjøretøyets stabilitet under bevegelse (ved kollisjonen er spesielt tydelig).
 Tid har kollidert, anbefales det ikke å få panikk og holde edru sinn. Det er nødvendig å objektivt vurdere denne situasjonen, være forberedt på å gi ofrene først medisinsk hjelp. Du må varsle de aktuelle tjenestene, se etter vitner og ikke miste fatningen.
Hvordan ikke å komme i en ulykke (ulykke på vei)?
 Vi ønsker bare hyggelige, trygge og velstående bilturer deg!  
Яндекс.Метрика