Hvordan å lære å kjøre en bil fra bunnen av?

 Innhold:
 •  Hva du trenger å vite for kjøremaskiner

 •  Kjøring Regler

 •  Hvor raskt lære å kjøre

 • I de gamle sangene sunget: "Biler er bokstavelig talt oversvømmet." Faktisk biler kan sees overalt. Tidligere ble det betraktet som en luksus, og det kan kjøpes bare velstående mennesker, men nå bilen har nesten alle. I dagens verden, spesielt i byområder hvor beboerne trenger å reise et par dusin kilometer hver dag, var bilen kjøretøyet. Hvis du drømmer å lære å kjøre en bil fra bunnen av, så denne artikkelen UchyЭto nettstedet vil fortelle deg alt om kjøreteknikk.

   Hva du trenger å vite for kjøremaskiner


  Den teoretiske delen
  Først, la oss se på noen punkter i å drive organisasjons maskin. Før du lære å kjøre, må du ikke bare lese, men lære trafikkreglene (regler av veien), med vegoppmerking og skilt. Regulering er nødvendig å undersøke fordi det påvirker ditt liv og livene til andre trafikanter. For dette formålet bruker vi spesielle lærebøker, som er tydelig demonstrert. I tillegg kan det World Wide Web finne pedagogiske opplæringsvideoer, hvordan du kjører bilen, og reglene for trafikkreglene. Også UchyЭto rådet til å kjøpe en samling av eksamens billetter SDA, eller gå online tester, tjenester som tilbyr slike tjenester veldig mye. Dette vil lære deg å bruke teoretisk kunnskap i praksis og vil hjelpe deg i forbifarten eksamensrettigheter.
  La oss lyse opp, vil du trenger for å studere trafikkreglene:
 •  SDA

 •  Lærebok for studier av trafikkreglene (med illustrasjoner)

 •  Papir med SDA

 • Den praktiske delen
  Å kjøre en bil er ikke bare en fysisk maskin og evnen til å håndtere kunnskap om reglene for kjøring bør vurderes nærmere. Når du spiser, må du hele tiden overvåke situasjonen på veien, gjennom siden og frontruten og speil. Du må følge handlingene til fotgjengere og førere av andre kjøretøy. Med andre ord, bør du alltid ha trafikksituasjonen, er det nødvendig å velge hastighet modus for å velge banen og for beredskap for å hindre en krise. Men dette betyr ikke at du trenger å være konstant opptatt og ser alle de små tingene på veien - nei, vil det være vanskelig i begynnelsen, men da vil du utvikle en vane, er det viktig i utgangspunktet å venne seg til det.
  Hvordan å ikke være redd for å kjøre
  Hvordan å lære å kjøre en bil fra bunnen av?

  Før du kjører, bør du ikke være redd for bilen. Dette er mer for jenter - de fleste frykter ofte, og dette er den største feilen, fordi før du slutter å være redd, du vil ikke lære å kjøre en bil fra bunnen av, slik at kjøring bør alltid være rolig. Å erobre frykt "jernhesten", først bare gjøre det og ponatyskayte gasspedalen. Dette vil tillate deg å justere motorhastigheten oppføring, lyden, vel opp til bilen.
  Hva om frykten for kjøring, det er den neste fasen, som må håndtere. Til ikke redd for å kjøre bil, bør du begynne å lære på en spesiell vei eller område hvor du selv. Og når du mestrer ferdighetene med kjøring, kan du prøve å gå ut i gatene, selv om utgangspunktet er det der ingen tung trafikk.
  Ikke å frykte at du ikke vil gå tilbake, eller som er i din vei vil være mye folk eller kjøretøy, må du tenke over ruten, hvis det er lang - det er ikke forferdelig, er det viktig at bevegelsen var ikke stor. Så visualisere Gå gjennom denne ruten. Når du føler deg mer trygg, bør du velge en ruter livlig kontrast å ha hatt erfaring i ulike trafikksituasjoner. For å hjelpe deg med å gjøre det bedre bare å sitte ved siden av en erfaren sjåfør som ville hjelpe takle alle vanskeligheter og feil.
  Til slutt er det verdt å merke seg på dette punkt, dette sko og klær. I skoene bør ikke være tykk såle. De beste sko er sko på en sterk, men tynn såle, som er godt glir på pedalene. Dette vil hjelpe deg å føle deg bra pedal bil. Til jentene føler seg ok, ikke bruke sko til en god plattform og hæler. A Klærne bør være fri til å ikke hemme bevegelsene dine.
  Før du reiser
  Før du starter bevegelsen, må du sjekke bilen - er hjørnesteinen. Testing består av følgende:
 •  Visuell inspeksjon. Før du forlater parkeringsplassen eller garasje bør nøye kontrollere alt. Sørg for at bilen er uten striper. Hvis noe er lagt merke til, prøve å finne ut hvor var lekkasjen og fikse problemet. Deretter se på dekkene, må de bli pumpet. Hvis det var en punktering - erstatte hjulet. Det bør også sjekke utendørs belysning, foran og bak, og blinklys.

 •  Regulering. Når syadite i bilen, særlig hvis det ikke er din bil, eller du bare satte seg ned etter noen, må du justere førersetet, vinkel, avstand fra rattet, og hvis enheten kan maskinen, justere: høyden på rattstammen og setehøyde. Deretter riktig lateral og sentral bakspeilet.

 •  Sikkerhetsforskriften. Før flyttingen være sikker på å feste sikkerhetsbeltet og sørg for at de andre passasjerene gjorde også. Sjekk bremsesystemet. Før du kjører, sørg for at du ikke avskrekke andre bilister eller fotgjengere. Så du gå glipp av alle mennesker og lastebiler beveger seg i passerer retning.

 •  Kjøring Regler


  Hvordan å lære å kjøre en bil fra bunnen av?

  Nå berøre direkte kjøreteknikker. Å start'll viser deg hvordan du kommer i gang manuell girkasse. Husk, den høyre foten er på gasspedalen - høyre pedal og bremsepedalen - sentral pedal og venstre fot bare med en clutchpedal - venstre pedal.
  Hvordan du får en bil og drukne.
  Å starte bilen, slår du tenningsnøkkelen til ACC-stilling, og roter nøkkelen i posisjon ON, ti sekunder rotere for å posisjonere START, så snart maskinen bli kjøpt opp, slipper du tasten, han alene provernetsya til ON. Å drukne, slår du nøkkelen til stilling ACC.
  Hvordan å flytte
  Hvordan flytte fra nivå bakken
  Når du tok, må du flytte den til å lage bryteren første gir. For å gjøre dette, klemme grep venstre fot (venstre pedal hele veien), skifte gir i første gir posisjon. Nå plasserer høyre fot på gasspedalen (høyre pedal) og banke forsiktig på pilen til å peke på turtelleren 2 (motor skal nå opp til 2000 rpm). Deretter trykker du på høyre fot på bremsen (pedal sentral), fjerne maskinen fra hånden (parkering) bremsen ved å trykke på knappen og slippe ned. Nå, sette foten på gasspedalen for å opprettholde maskinskrevne RPM og jevnt slipper clutchen. Når du ser at bilen flyttet litt trykk på gassen og la clutchen gå på glatt. Når du venstre fot fra clutchen ikke fungerer, kan du prøve å flytte til området av resten til venstre for clutchpedalen. Hastigheten av den regulerte gasspedalen: jo mindre trykk på gassen, går bilen langsommere og vice versa.
  Slik flytter nedoverbakke
  En annen meget viktig poeng for alle uerfarne sjåfører - dette er begynnelsen av bevegelse i henhold bitter. Alle vet at hvis du reagere raskt og riktig på dette punktet, kan maskinen choke eller rulle tilbake. Først av alt du trenger å slappe av - det er viktig å tro på deg selv. Det er to måter å flytte opp, først - for sjåfører med erfaring, den andre - for nybegynnere.
  Den første metoden kalles "steiling". Den brukes av nesten alle sjåfører med erfaring. Denne metoden er at den venstre foten presse clutch, brems, høyreklikk for å begynne å bevege seg jevnt slipper clutchen, og når du føler at bilen er i ferd med å flytte, høyre fot på bremsen Flip gass. Dette bør akselerere motoren til 3000 rpm, denne bilen vil begynne å bevege seg fremover, ikke bakover.
  Den andre måten å bevege seg nedover gjennom parkeringsbremsen. Du står på stige og ønsker å starte en bevegelse. For å gjøre dette, skru av håndbrekket, klem inn clutchen og slå den første gear. Nå bringe din høyre fot motor til 3000 rpm og låse opp i denne posisjonen. Deretter begynner sakte å frigjøre håndbremsen forsiktig legge gass til en bil er ikke til å strekke. Når utgivelsen clutchpedalen, høyre fot, alltid sjekke hastigheten på bilen (gasspedal) og igjen på bakken, lagt til hvile.
  Hvordan å skifte gir
  Hvordan å lære å kjøre en bil fra bunnen av?

  Hvordan å gå fra første gir til andre
  Så hvis du fikk rikke og du rozihnalysya, nå må du bytte til andre gir. Dette gjøres for å rozvantazhyvsya motor som den første overføring - er den mest kraftfulle, og det er bare til å flytte. Å flytte til andre gear må spres litt, klem inn clutchen hele veien, bytter utstyr, begynner sakte la clutch og denne tid klikk på gassen. Når clutchen vil stige, sette din venstre fot på bakken området, og føre tilsyn med høyre fot hastighet. De fleste nybegynnere lurer: når du trenger å bytte til andre gir. Det er svaret på den andre overføringen skal flytte nesten umiddelbart etter bevegelse, hvis du hører at motoren begynner å kvele i første gir, den andre bryteren.
  Å gå fra andre til tredje, og så videre
  Prinsippet for overføring bryter over samme. Når bilen i andre gir rozihnalasya til 40 miles per time, kan du gå videre til den tredje. Når du kommer til 60 miles per time, gå til den fjerde. Den femte kanal er inkludert utenfor 80 miles per time. Også, når du bytter til å fokusere på turtelleren avlesninger når verdien når 3000 rpm, kan du bytte til høygir.
  Å gå til et lavere gir
  Å flytte, for eksempel, fra fjerde til tredje, må du presse grep inkludere tredje gir, deretter trykker du forsiktig på gassen, få fart i 2500, og sakte la clutchen, og dermed legge gass.
  Hvordan å bremse ned
  Hvordan du kan redusere hastigheten
  Å bremse ned - fjerne høyre fot fra gassen og banke forsiktig på bremsene, kan det hende du må bytte til et lavere gir.
  Hvordan å stoppe
  Å stoppe problemfritt, må du presse grep og trykk forsiktig høyre fot på bremsen, bilen gradvis stoppe.
  Hvordan å ta tilbake
  Hvordan å lære å kjøre en bil fra bunnen av?

  Å passere tilbake, må du stoppe bilen. Deretter presse koplingsspaken til å oversette revers (noen ganger må du plukke opp ringen, som ligger på spaken girkasse). Pass på at ingen er bak, og begynne å bevege seg. Razhonyte motor til 2500 rpm og lås, deretter sakte slipper clutchen. Når bilen beveger seg, kan du legge til gass.

   Hvordan lære å kjøre godt


  Å lære å kjøre bil, trenger du mer praksis. Ikke bli hengt opp på tomgang lyskrysset, gradvis komplisere sine ruter. Ri både dag og natt - det er viktig å være forsiktig og forsiktig. Finn hjelp i grunnleggende kjøre kjøreskole, er dine bevegelser og handlinger styres av instruktøren.
  Og hvis du er en jente, og tror at det er svært vanskelig å kjøre, men du virkelig ønsker å lære, så bør du lese denne artikkelen: Hvor raskt lære å kjøre en kvinne

   Video Tutorials
  Яндекс.Метрика