Hvordan sjekke trafikken politiet bøter?
 Hver sjåfør kan gjøre en feil og bryte disse eller andre regler av veien. Dersom overtredelsen ble registrert trafikk politiet ansatt, da protokollen på administrative brudd og utstedte bøter som må betales. Relativt nylig dukket opp på veiene som overvåkingskameraer som automatisk registrerer alle trafikkovertredelser og legge dem inn i databasen, da eieren av bilen også utstedt en bot og sendte et brev krevende hans betaling.
Ofte sjåfører glemmer å betale bøter utstedt miste avskrift eller e-brevet. Ubetalte bøter kan føre til ileggelse av en bot dobbel arrest i 15 dager og samling gjennom frøken. Derfor er det anbefales å regelmessig sjekke straffer. Hvordan sjekke trafikken politiet bøter?
Dette kan gjøres på forskjellige måter.
 1.  Den vanlige måten - det appellerer til nærmeste avdeling av forvaltningspraksis og bøter i byen din. Få adressen avdelinger kan være på den offisielle nettsiden til trafikkpoliti på
  http://gibdd.ru
  gå til avsnittet "Bøter hjelp av en ulykke, DPS enhet" og velge din region, hvis ikke blir definert automatisk. Så du må bare ringe avdelingen og produsere et førerkort for informasjon om ubetalte bøter.
  Hvis du er for opptatt og kan ikke besøke filialen i personen det prøver å ringe telefonnumrene som er oppført på nettstedet trafikk politiet. Men du kan med rette nekte, siterer konfidensialiteten av personlige data.
  Mer praktisk og moderne måte å sjekke trafikkpoliti bøter er å bruke Internett. Gå til staten Ministry of seksjonen sjekke ubetalte bøter på
  gibdd.ru
  .
  Hvordan sjekke trafikken politiet bøter?

  I form, skriver statsregistreringsmerke på kjøretøyet, serie og antall firmaattest og bekreftelseskode. Etter å ha klikket på "Inviter" og vente på resultatene av testen.
  Ikke alle regioner lokale trafikkpoliti nettsteder kan gi informasjon om bøter, som er en gradvis overgang til sentralisert styring hosusluhamy, som inkluderer trafikkpoliti bøter gjennom nettstedet
  www.gosuslugi.ru
  . Men for informasjon om trafikkpoliti bøter gjennom dette nettstedet er nødvendig å ta vare på registrering og verifisering av personopplysninger som er altfor komplisert og krever en aktiveringskode i posten Russland, servicesentre "Rostelecom" eller legitimasjon ved hjelp av en elektronisk signatur.
  Drivere Rostov, Voronezh, Rjazan, Smolensk, Tambov region republikk Kalmykia og Adygia og Krasnodar Territory Om bøter utstedt for disse områdene er tilgjengelig gjennom nettstedet
  http://moishtrafi.ru
  . Gå til denne siden, sjekke datoen for bøter oppdateringer på din region og få informasjonen ved å skrive antall offentlig bil bilnummer av firmaattest av kjøretøyet og bekreftelseskoden fra bildet. I nærvær av bøter direkte fra nettstedet kan du skrive ut en kvittering for betaling.
  Hvordan sjekke trafikken politiet bøter?

  Dette nettstedet gir informasjon om bøter eller mobiltelefonen. Denne tjenesten er tilgjengelig for abonnenter av mobiloperatører Beeline, MTS og Megafon. For å motta den sende SMS til nummer 9112 med teksten:
   STSI plass №TZ plass №VU

  Eksempelvis
   Trafikkpoliti A777AA7777AE123456

  Også, kan ved hjelp av mobiltelefon saldoen betales straff ved å sende en SMS til nummer 9112 av følgende tekst:
   betale hvor mye plass plass plass №postanovy navn og på skattebetaler

  Eksempelvis
   betale 10077TR123456 Ivanov og

  Teamet sender betalingen bare en gang for å unngå overpayment straffer. Innen fem minutter av nettverksoperatøren må komme en melding som bekrefter avlysningen. Hvis det ikke er mottatt etter 15 minutter, ble krav om utbetaling avvist eller annen grunn.
  Få informasjon om straffer og modenhet gjennom SMS er en betalt tjeneste. For hver SMS, sendes til nummer 9112 bli belastet med en hastighet på 10 rubler.
  Ikke bevisst bryter trafikkreglene, og at overtredelsen skjedde, og deretter betale bøter på gang. Hold kvitteringer for betaling av bøter i løpet av året, hvis det er nødvendig for å bevise betaling av bøter.  
Hvordan kjøpe en brukt bil?
 I dag bilen er egentlig ikke en luksus, men et middel for transport. Det er derfor mange mennesker foretrekker å kjøpe brukte biler. Kjøpe en bil med hendene kan være mye billigere enn en ny en med hytta. Og gitt den nye rekkefølgen for registrering av bil, også mye enklere. Endringer i design prosedyre bruktbil fant sted for to år siden, og trådte i kraft den 3 april 2011, i stor grad tilrettelegge livet av bileiere, men helt skiftende ansvar for erstatningsbil til kjøperen. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å arrangere kjøp av en brukt bil og unngå mulige problemer.
 Hvem kan kjøpe en brukt bil?
Det er klart at av bruktbil kalles, som har vært eier og har noen kjørelengde. Men kjøpe en slik maskin kan ikke bare tidligere eier (som for øvrig er ikke et dårlig alternativ), men i utstillingslokaler som selger bruktbil, og forhandlere.
Kjøp av gamle biler i utstillingslokalet er litt forskjellig fra å kjøpe en ny bil. Som for forhandlerne, slik avtale - den mest upålitelige alternativet. Hvis noe plager deg, er det bedre å forlate kjøpet. Som eier av bilen, er alt mye enklere, og hvis det er også din venn, vil du ikke ha noen problemer i det hele tatt. Vurder å kjøpe mer detaljert versjon av eieren av en brukt bil - en privat person.
 Selge en bil uten å fjerne maskinen fra registeret
Til å begynne med, i dag å selge biler, det er ikke nødvendig å fjerne fra registeret, og kontrakten for salg kan brettes og uten en notarius. Hvordan du gjør dette? For de som ønsker trinnvis instruksjon:
 1.  Last ned fra vår nettside eksempelsalgskontrakt og skrive ut to eksemplarer.
  Fylle ut feltene i kontrakten (for hånd eller på datamaskinen), skrive tilbake all informasjon om selger, kjøper og kjøretøyet (når du fyller ut informasjon om biler er det nødvendig å sammenligne antall motordata med PTS).
  Signere kontrakten og få penger for bilen.
  Når alle disse trinnene, det er bilen en ny eier som nå må omregistrere bilen selv. For å gjøre dette, må han søke til kontrakten, hans pass og PTAs i MREO trafikkpoliti, hvor han vil bli gjort direkte til utstede sertifikatet for registrering av transportkostnadene. Men før det må du ordne forsikring.
  Denne metoden er ganske enkel og praktisk for kjøper og selger. Men bare hvis kjøperen - anstendig mann (eller kjent leverandør) og virkelig pereoformyt bil over. Ellers vil navnet på den gamle eieren regelmessig kommer ikke bare transport skatt, men også alle bøter for å bli klarert av automatiserte systemer. Derfor, hvis valgt denne måten å selge biler, må du utveksle kontaktinformasjon og kjøretøy kontroll reissue (teoretisk skattemyndighet skal varsle den tidligere eieren av fornyelsen av bilen, men i virkeligheten er det sjelden og veldig sent).
  Hvis kjøperen ikke er utformet for bilen selv etter 30 dager, og går ikke til linken, kan selgeren kontakt garasjene med søknad om suspensjon av registrering av biler, maskin plassering som ukjent. Den nye eieren kan deretter fornye kjøretøy registrering. Du kan gå enda lenger og fjerne bilen fra registeret, skriving av av et utklipp. Denne ensidige prosedyre og etter fornye registreringen av kjøretøyet vil være umulig. For å søke om opphør av registrering vil trenge et pass (det vil bekrefte søkerens identitet og bekrefter at det fortsatt eier bilen).
   Selge biler, fjerne det fra registeret
  Hvis en bil er kjøpt på pris, og selgeren og kjøperen - mennesker utenforstående til hverandre, er det best hvis selgeren selv ville fjerne bilen fra registeret ved å kontakte trafikken politiet og levere følgende dokumenter:
  pass;
  PTAs;
  attest av kjøretøyet;
  en attestert fullmakt (som er nødvendig hvis bilen ikke trekke seg fra kontoinnehaver og dennes representant).
  Trafikk politimenn sjekke bilen titt hvis det ikke er oppført i kapringen og vil utstede de nødvendige dokumenter. Når bilen er fjernet fra listen, kan du selge tilbake allerede kjent for oss kjøpekontrakten. Når maskinen er solgt pre-belastet kontoen, kjøperen rett og slett vil ha noe valg - han blir nødt til å sette den på posten, som ny eier. Og i dette tilfellet selger vil sove godt å vite at han ikke blir nødt til å søke ganske fremmed eller betale for det og skatt straffer.
   Med eller uten en notarius?
  Selv om den nye prosedyren lar kjøpere og selgere gjør salgskontrakten uavhengig, uten notar, mange fremdeles foretrekker å kontakte notarius. En slik avtale på notarius koster ca 1000 rubler og vil sertifisere overføring av kjøretøyet til kjøperen, som selvfølgelig fjerne spørsmålet om skatt eller straffer tidligere eier hvis kjøperen ikke pereoformyt maskin.
   Prosedyren henrettelsen kjøpte en brukt bil
  Nå la oss snakke om handlingene til kjøperen - den nye eieren av bilen - etter at bilen fjernes fra registeret (selger eller kjøper selv). Han var å arrangere kjøp av en brukt bil, bør du kontakte garasjene av følgende dokumenter:
  hans pass og førerkort;
  PTAs;
  kontrakt for salg;
  MTPL politikk (det må utstede umiddelbart etter operasjonen);
  antall transitt (hvis noen);
  kopi av frakttolldeklarasjon (dette dokumentet er nødvendig for kjøretøy som importeres fra utlandet);
  attestert fullmakt (hvis bilen ikke var registrert eier, og hans tillitsmann);
  mottak av plikt;
  uttalelse av registrering (det takstmann osmatryvayuschyy maskin bør sette en hake).
  Når du registrerer maskiner vil bli sjekket alle dokumenter og hvis trafikken politiet ikke vil ha flere spørsmål, vil den nye eieren få utstedt et sertifikat for registrering av kjøretøy og statlige registreringsmerker (selvfølgelig, hvis kjøperen ikke har bestemt seg for å forlate de gamle tallene).
   Ser transitt nummer?
  Hvordan kjøpe en brukt bil?
   Loven er mulig innen fem dager å reise med bil uten bilskilt. Derfor, kan selgeren ikke motta transitt tall hvis overbevist om at selger bilen på dette tidspunktet. Dersom kjøperen planlegger å kjøre forbi bilen i et annet område, og det satt på posten, få bedre kollektivtrafikk tall. De utløper tjue dager. Forresten, i henhold til nye regler transitt ikke forlenges. Hvis en lisensnumre over, men bilen ikke sette på posten, må de skiftes ut med nye, igjen å betale dokumentavgift.
   License Plate: gammelt eller nytt?
  I dag tillater loven selger beholde de gamle bilskilt og sette dem på en ny bil. Du må skrive en uttalelse til trafikken politiet. Men det er én betingelse: tallene må være i god stand, ikke slitt, ingen ekstra hull (kun heltid), ikke krøllete og ingen chips.
  Kjøperen, kjøpe en bil, kan også holde de gamle tallene likt. En ekstra tilstand registrert kjøper og selger i samme region. Denne tilstanden gebyr for tall har fortsatt å betale.
   Kjøpe en annenhånds bil, betaler spesiell oppmerksomhet til PTS
  Alle vet at når du kjøper noe du trenger å nøye undersøke dokumentene. Kjøpe en brukt bil er intet unntak. Et sentralt dokument i dette tilfellet - Passport kjøretøy. Er det mulig å finne all informasjon om bilen. Men når man selger en bruktbil eier kan gi både den opprinnelige og duplisere PTAs.
  Siden den opprinnelige er klart: det er, kan det spore historien på bilen, finne ut hvem som var eieren (i noen tilfeller eieren var svært viktig person eller enhet). Og hva en duplikat? Skulle en duplikat varsling kjøperen? På den ene siden - nei, fordi TCP kan ende, tapt, kom i forfall. I alle disse tilfellene SAI gir eieren av kjøretøyet duplisere PTS. Men på den annen side - det er kjeltringer som for bil, som er pantsatt til banken eller kapring mottar dupliserte PTS (i stedet angivelig tapt) og selge det faktisk ikke tilhører dem bil. Selvfølgelig er det et lovbrudd, men skadelidte i dette tilfellet vil være kjøperen. Tross alt, den virkelige eieren av bilen - banken - kan til enhver tid å saksøke og kreve sin eiendom tilbake. Da kjøperen vil tape penger. Så hvis du vil duplisere kopi kan bli bedt om å vise den gamle TCP (vanligvis normalt store eiere) eller kontrollere kjøretøy på boliglån eller maskiner er kapre. Særlig grunn til alarm PTS merket "i stedet tapt".
  Derfor, til tross forenkling prosedyre, for å kjøpe en brukt bil kan være bare når alle problemene tatt, og dokumentene på maskinen er ikke i tvil.  
Яндекс.Метрика