Hvordan trubonadduv i bilen?
 En nåværende trenden i bilindustrien har vært en overgang fra atmosfæriske motorer på et lavt volum med turbo. Bruke turbo kan samtidig løse en rekke oppgaver som oppfyller kravene i tid, betydelig øke kraft og dynamisk ytelse motorer samtidig redusere drivstofforbruk sammenlignet med atmosfæriske motorer av tilsvarende kapasitet, for å oppnå høy effektivitet, sammen med andre tekniske løsninger for å redusere utslippene. Prinsippet for turbo i motor
 Den åpenbare måten å øke kapasiteten til en motor, er å øke mengden av brennstoff forbrennes i den og gir optimale forhold for sin forbrenning i forskjellige modi. Send inn mange drivstoff-sylindret motor porshnevoy når som helst hans arbeid er ikke problematisk, men ikke så på riktig mengde luft til forbrenningen. Luften suges inn i motoren under drift på grunn av bevegelse av stemplene i sylindrene og mengde kan betraktes som forholdsvis konstant og avhenger først og fremst av volumet av motoren, dvs. arbeiderne i alle sylindre. For å øke mengden av luft som tilføres, er det først nødvendig å øke størrelsen av motoren ved å øke diameteren av sylindrene, antallet eller arbeids av stemplene. Det er logisk at dette ikke alltid er akseptabelt og akseptabel, og noen ganger bare utelukket.
 For å løse problemet med metning motor rikelig med luft brukt ulike tekniske løsninger, men den mest effektive og radikal, i stor grad har økt motorkraft, er det turboen.
 Prinsippet om operasjonen er svært enkel turbo.
 •  En del av utløpsgassen som mottas i eksossystemet, tilføres skovlhjul som roterer under deres innflytelse.
   En aksel blad skovlhjul er en kompressor som komprimerer luft og leverer den til inntaksmanifolden på motoren.
   En standardenhet av komprimert luft, tar det mye mer luft molekyler enn det samme volum av luft ved atmosfæretrykk. Følgelig kan et stort antall molekyler av oksygen oksidere (brenne) mer drivstoff i sylindrene og få en økning i motoreffekten.
  Hvordan trubonadduv i bilen?

   Jo mer moment, utvikling under påvirkning av avgasser rotor impeller, jo mer komprimert luft, og desto større er mengden av oksygen som tilføres til sylindrene. Hyppigheten av rotor turbo i moderne motorer kan nå verdier for 250.000 rpm. Roterende rotorlagrene i oljefilm. Derav økte krav til kvalitet turboladet motor olje. Man trenger bare å forstyrre de andre smøreforhold og direkte svikt i dyre enhet garantert.
   En annen ulempe med turbolading er den såkalte "turboyama." Å fremme en turbin rotor ønsket motorturtall på 1500-2000 rpm. Av den angitte verdien turbin knapt fungerer og forskjellen i motorkraft mellom de to modusene er vanligvis ganske merkbar. I moderne motorer av hjelpesystemer lært å nøytralisere denne effekten og gjør det nesten usynlig.
   På grunn av fysiske lover under kompresjon luftkompressor turbolader impeller er oppvarming. Og som man vet, å varme opp luften ledsaget av sin ekspansjon, og dermed redusere mengden av oksygen per enhetsvolum av luft. For å unngå dette tilbakeslag i noen tilfeller tydd til bruk av ladeluftkjøler i en spesiell enhet - intercooler.
   I tillegg til "klassiske" turboladere, som arbeider med energiutslipp, i noen tilfeller lignende enheter drevet. En vesentlig ulempe med denne løsningen er at hans arbeid må velge et tall på motorkraft.
   Sammen med de fordelene som tilbys av tilstedeværelsen av turbo motor, denne type motor og gjeldsøkninger under drift. Som nevnt ovenfor, er det nødvendig å bruke spesielle oljer og deres vanlige og rettidig utskifting sammen med luftfilteret. I tillegg, etter en lang kjøretur med høy hastighet motor anbefales å bedre bruke litt tid på tomgang til turbin klart å redusere hastigheten til det punktet hvor motoren vil stoppe og brudd på fett i lagrene. Ved å følge disse anbefalingene vil forlenge den effektive levetiden på motoren med turbo før det er reparert.
 • Måter å lære historien om bilen på viner kode: Myter og virkelighet

   Kjøpe en bil og ønsker å være sikker på at den er "ren"? I dag sjekke bilen for viner kan kode uten å forlate hjemmet. La oss snakke om denne prosessen litt mer scatter populære online myte, men starter fra definisjonen.

   VIN-kode - det samme som for oss, TIN, er et unikt identifikasjonsnummer som består av 17 bokstaver og tall, og kan spore historien på bilen siden den ble sluppet fra transportøren. Historien i den forstand at du lett vil lære egenskaper og ferdigstillelse av kjøretøyet og utstedelsesdato, og dermed vil kunne sammenligne data direkte fra bilen som kjøper.


   Myte: Testbilen - en garanti sikre transaksjoner


   Hullet maskinkode på vin - det betyr ikke å beskytte deg selv 100% i den forstand at du ikke gled kidnappet eller "ødelagt" bil. La meg forklare hvorfor.
   Auto tyver har ikke dumme mennesker, og alt om viner koder og beskrivelser av bilene de selger, og gjør dem ganske mange nivåer over oss kunnskap på dette området. Drept viner kode på bilen - det er verdiløs. Og om du vil ha det? Du kan ikke bry og la den på. Stjålet bil eller stjålet - VIN du ikke vil, og så det er bare egnet for å sammenligne egenskaper. Vanligvis er dette nok til naive kjøperen, sammenligne kode, tok pengene og fikk en generell fullmakt for biler, som han fortsetter å gjøre ingenting, som trafikken politiet sjekk (Ukraina) eller trafikkpoliti (Russland) vil vise at denne bilen er oppført i kapringen og registreringsbevis for det - en falsk. Finn en forhandler der det opprinnelig ble smidd identifikasjon og datablad for bilen - 80% kan ikke. Og i de 20% når rettshåndhevelse heldig, du kan egentlig ikke håpe på noen kompensasjon fordi vanligvis etter å bringe kriminelle for retten, og du mottar rettsavgjørelse mot ham n-noysummы penger frøken bare fant ikke noe eiendom. Mannen - en maske. 
  Måter å lære historien om bilen på viner kode: Myter og virkelighet


   Reality: auto punsj skyld fortsatt nødvendig


   Hvordan ville jeg ikke malt fallgruver i den første delen av denne artikkelen, må du være oppmerksom på at dette ikke betyr unødvendige bekreftelseskoden viner. Tvert imot er det en enkel prosedyre og ved første du kan sammenligne viner samme kode på noen av de mange nettsteder som tilbyr en gratis tjeneste. Når du endelig bestemmer deg på et kjøp, må du huske å gå til garasjene og spør punsj maskin ID. Serviceavgift, men er pennies i forhold til hva du kan miste hvis bilen er oppført i kapringen. Ikke vær lat.
  Måter å lære historien om bilen på viner kode: Myter og virkelighet


   Hvor kan trenge bil for gratis vin koden?


   Nettsteder er mange, de ønsker ikke å annonsere, fordi, faktisk, de har alle det samme generelle rammen. Så gjør enklere, snarere enn ikke gi konkrete eksempler på nettressurser, gå til en søkemotor og skriv "Sjekk ID-viner med bil." Den første siden i søkemotoren kan finne dusinvis av gode nettsteder. Bruke.
   Jeg håper vår artikkel hvordan å lage hull i maskinkode på viner, noen åpnet øynene for effektiviteten av prosedyren og hjelpe deg i fremtiden å kjøpe "ren" jernhesten. Vær forsiktig og mistenksom, akkurat som i dag kan du beskytte deg mot svindel, som dessverre er rett og slett for mye.
  Måter å lære historien om bilen på viner kode: Myter og virkelighet

  Hvordan velge en bil DVR? Tips fagfolk
   I dag ingen av bilistene ingen tvil om at en DVR for hva det er. I favør av denne enheten har sett alt. En annen ting - hvordan du velger bil video opptaker? Hva er dens egenskaper er viktigst?
   Kvaliteten på vedlegg DVR
   Som det er paradoksalt, men slik oppbevaring - mer viktige kriterier enn for eksempel programvare eller tilfelle. Bil DVR kan utstyres med vedleggstype eller "suger" eller type "label".
   Den første er enklere å installere unna, men det gir nok sikker passform. "Label" laget ved hjelp av tosidige selvklebende materiale. Festet den på en sikker måte. Men omorganisere en DVR til et annet sted eller til en annen maskin - ekstremt problematisk. I mellomtiden festene har ofte feste og løsne fra kroppen, spesielt hvis bilen står stille. Så før du kjøper en bestemt modell bør veie fordeler og ulemper.
   Liket av enheten og dens egenskaper
   Før du velger en bil DVR, bør du ta hensyn til sin sak. Det bør være kompakt størrelse, ellers vil det være nær deg i lys av en vesentlig del av turen.
   Farge materie er bedre å velge en mørk grå eller svart, så ikke å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Selvfølgelig, er det viktig som kvaliteten på utførelsen. Det er ingen hull og "tilbakeslag", kameraet bør være godt fast i tilfelle av riktig stivhet, vibrasjon ellers påvirke det ferdige biletet. Vær oppmerksom på kabelkontakten til strømforsyningen. Det bør være på siden av, ikke bak eller under eller vise et stort område vil være stengt.
   Trenger du en innebygd mikrofon?
   Mange bilister tror om nødvendig utstrekning innebygde mikrofonen. Faktisk er dette elementet svært viktig, siden ulykken, og det vil ta opp lyder og bremsekraft. Han trengte også når du er på trening du trenger for å sikre instruktøren sa. Så sparer på denne detalj bør ikke være.
   Opptakskvaliteten og andre parametere
   Teoretisk DVR for opptakskvalitet bør ikke være avgjørende. Det er nok tilgjengeligheten av høy kvalitet optisk sensor og 13 megapiksler. Men kjører om natten er ikke en veldig god ytelse. Hvis du ofte reiser På kvelden er bedre å velge en mer følsom instrument egnet for redningsmenn. Forøvrig skal det bemerkes at i løpet av denne perioden er det forskjellige funksjoner av farge.
   Vanligvis er dette fargen på lyset. Dette gjelder DVR SD-oppløsning. Men markedet kan møtes og HD-oppløsning, i så fall opptakskvaliteten stasjonær er mye høyere. Men bevegelsen, på grunn av de tekniske funksjonene er det sterkt redusert, i særdeleshet, det garanterer ikke identifikasjonsplatene. Disse manglene i stor grad blottet kamera Full HD, men på grunn av den store vekten av utstyret, samt noen designelementer, de kan ikke alltid støtter automatisk av og på posten, og noen andre funksjoner som er nødvendige for bil DVR.
   Blant de viktigste parametrene av utstyret er også vinkel - hva det er, jo bedre er det. Du må også ta hensyn til DVR-programvaren, som skal tillate å registrere tilleggsinformasjon service - klokkeslett, dato og plasseringen av kjøretøyet.
  Яндекс.Метрика