Snart høstregnet og mer eller mindre varme været endre frost og snø. For noen er det en gledens tid, men ikke for bilistene. Det var i begynnelsen av november, er mange bilister bytter til vinterdekk. Neste, vi ønsker å fortelle deg om funksjonene i vinterdekk, slik at du kan gjøre det riktige valget når du kjøper og vurdere noen av nyansene av vinterdekk og gå for det. Neste artikkel bygge i "spørsmål-svar". Alle svar ble oppnådd gjennom samråd med eksperter og bilister bensinstasjoner med mange års erfaring.
 Artikkelindeks
 Når perevzuvaty bil på vinterdekk
 Du kan sykle i vinter på en ny sommerdekk eller "all-season"
 Hvordan velge vinterdekk for biler
 Hvordan velge vinterdekk "borrelås" eller "pigger"

Hvordan velge vinterdekk til bilen?
 Når perevzuvaty bil på vinterdekk?
 Perevzuvaty bil på vinterdekk trenger når temperaturen i flere dager har en gjennomsnittlig temperatur på rundt 0 grader er da nødvendig å fjerne de sommer og vinter dekk installert. I tillegg er bilistene anbefales Vse-sekrety.ru monitor værmeldinger, skjer så ofte at vi har en jevn nedgang i temperaturen. At Indian Summer bare endre en skarp kjøling i form av sludd og frysing, endrer måten den "rink". For å unngå en ulykke og har ikke ekstra problemer (morgenen etter klimaendringer er ikke rushing til dekk, som vil være lange linjer) - se på værvarsler i forkant av tid til å gjøre det over vinteren.

 Du kan sykle i vinter på en ny sommerdekk eller "all-season"?
 Når du velger vinterdekk, mange sjåfører ønsker å spare penger og kjøpe såkalte "all-season" dekk, men det kalles --season. Det er svært attraktive, fordi stedet for om lag 24.000 rubler (kostnaden for vinter og sommer gummi) du kjøper kun én - for et år, sparer to ganger. Men gjerrige betaler to ganger, og det er en av de gangene. De fleste bilister tror Demi helårsdekk - "nedorezynoy." Denne gummi har dårlig kvalitet for sommeren gummi og negative - for vinteren. Hvis kostnaden ved å kjøpe vinterdekk du ikke kan passe inn i budsjettet, og du virkelig ikke gå i vinter - dette alternativet kan passe. I andre tilfeller er det bedre å kjøpe et sett med vinterdekk, da dette ikke bør inspektører DPS, men for din egen sikkerhet.
 Men hvis spørsmålet om vinterdekk heller retorisk, og du kan diskutere, der ingen mål er neste alternativ ikke. Noen "drivere" tror at nye sommerdekk vil passe i vinter, som hennes nye "high" beskytter. Det er viktig å forstå at vinterdekk er viktig å ikke trå høyde, og hans bilde selv gummiblanding. Når det gjelder sammensetningen av gummi, gummiblandingen i sommer sendt for å arbeide ved svært høye temperaturer, kuldegrader sommerdekk bare "zadubeet", og hun vil ikke være noe bra, fordi trekkraft er veldig svak. I tillegg kan sommerdekk om vinteren begynner å sprekke og slites ut fortere, så sommeren kan bare gjøre det. Det er ikke anbefalt å kombinere bil på hjul vinter og sommer dekk samt pigger og borrelås.
 Nå som vi har funnet ut hva du skal kjøpe fra vinterdekk og eventuelle andre forhold for vinteren svikter - fortsette å velge det.
Hvordan velge vinterdekk til bilen?

 Hvordan velge vinterdekk til bilen?
 Det finnes to typer av vinterdekk, vinterdekk normale - "borrelås" og piggdekk - "pigger". Mer informasjon om hvordan du velger et bestemt alternativ, vi beskrive litt lavere, og nå berøre om felles regler for valg av vintergummi.
 Primært profil dekk bør være høy for vinteren veien på grunn av klimatiske forhold og ødela det vises et stort antall hull, som vi ikke kjenner. Identifisere gropene på vinterveien - svært vanskelig, da det kan være løs snø eller vann, det er ikke sommer, når vi vet hvor det hullet. Det er grunnen til at etter en hard vinter med endrings Lav vinterdekk og suspensjon ikke endre - foretrekker vysokoprofilnoyi. I tillegg til gummi vysokoprofilnoyi bedre vei å gå - ikke "sitte" ned.
 Når du velger vinterdekk, bør de være sjeldne og forskjellige tråkker hakk i det, er det nødvendig for et sterkt grep dekk på glatt underlag. Dermed må bildet ikke trekke vann (som i sommerdekk), og gi maksimalt grep for å skape dette store området.
 En påminnelse - ikke spart på vinterdekk. Mange bileiere, hvis smertene i mitt hjerte, og vedtok å kjøpe vinterdekk - prøver å kjøpe den billigste. Den billigste gummi protector er lett å være den samme "eik" som sommer pneu i iskaldt vær, så i denne forstand er ikke nok gummi. Gummi for å være kompatibel - litt prodavlyuvatysya, ikke som plast. I å bære på hennes finger bør det stoporytysya og ikke skyv når det skjer på billige dekk.
 Vær også oppmerksom på stive sidevegger og piggdekk, som det er på maksimal belastning pigger kommer vinteren, vil takket være tett bunn pigger ha et solid fundament.
 Som for produsenter, anbefales det at foretrekker slik som dekkprodusenter: Michlin, Nokian, Yokohama og Goodyear.
Hvordan velge vinterdekk til bilen?

 Hvordan velge vinterdekk "borrelås" eller "pigger"?
 Nå spikes og borrelås. Den mest foretrukne alternativet er piggdekk med minimum høyde er autoriserte tenner. Det er effektivt både i måten snø og is (dette er spesielt bra, fordi verktøyet noen ganger glemmer å strø reagenser Anti-skli veier). På den annen side toppene er svært ineffektiv ved bremsing på tørre asfalten og svært klø hans fører til forfall. Så hvis du har noen isen i vinter, men hovedsakelig på veier eller til og med snø ryddet asfalt, er det best å foretrekke borrelås.  
 Problemet med dugg glass i biler som er kjent for alle førere, er det vanligvis etter regn, ved høy luftfuktighet. Men med utbruddet av høsten og den første frosten - windows at det er bare flyter. Hvis du ønsker å vite hvorfor og hvordan flyte vinduer for å bli kvitt det - les vår artikkel.
Svette boks i bilen. Hva gjør jeg?

 Bør jeg kjempe briller fogging bil?
 Mange sjåfører ikke engang ta hensyn til hva deres dugger glass, og noen prøver på alle måter å løse dette problemet. Kanskje virkelig komme til enighet med dette og så gå uten å betale oppmerksomhet!? - Nei! Løse problemet med dugg på vinduene i bilen du trenger da dette avhenger av din tilstand og sikkerhet i bilen.
 Først, hvis du svetter et vindu i bilen, påvirker dette synligheten av veien, eller rettere sagt - du ikke har full informasjon om trafikkmiljøet, som du vil være utilgjengelig sidespeilene og bakspeilet. På grunn av dette du har bestått hver manøver vil bære en risiko og en fare for at du ikke vil merke en bil som beveger seg i motsatt retning eller rettferdig, og deres tegn. Sekund, konstant høy luftfuktighet i bilen påvirker cellens indre. Det er derfor det er best å bruke ulike metoder for å forhindre høy luftfuktighet i kabinen og spesielt fogging briller.

 Hvorfor svetter vinduene i bilen?
 Dugg vinduer er normal fysisk prosess. Noe som skyldes det faktum at bilen er varm, luftfuktigheten, og på gaten er ganske kult, eller veldig fuktig. På grunn av det faktum at bilen ikke er noen god luft - luftfuktighet og temperatur vist på glassene.
 Det er umulig å ikke nevne en annen ganske vanlig årsak fogging av briller - som har tatt alkohol tilgjengelighet passasjer røyk umiddelbart påvirke fuktighets glass i kjølige sesongen. Men problemet er, vel, midlertidig, spesielt siden dvele ved det vil ikke.

 Hva hvis svette glass i bilen?
 Så, hva du skal gjøre hvis du er lei av briller fogging problem i bilen? Som nevnt ovenfor, er det nødvendig å fastslå årsaken til høy fuktighet. Oftest er det dårlig ventilasjon bil. Å anbefale denne salongen for å inspisere luftfilter, er det mulig at det har samlet en stor mengde støv og skitt, så det er bare ikke like pustende interiør fra utsiden. Hvis du endret luftfilteret hvis det er ren, og problemet med dugg er relevant, så kan du prøve å løse det på noen annen måte.
Svette boks i bilen. Hva gjør jeg?
 Det finnes spesielle verktøy briller fra dugg. Takk til dem, vil glasset i bilen, selv med mye høy luftfuktighet tørke. Anbefalt foretrekker verktøy fra produsentene, selv om de er dyrere, men effekten er mye bedre enn på billig. Ved påføring av produktet være meget forsiktig, fordi den inneholder en stor mengde skadelige kjemikalier. Hvordan bruke det lett. Det er nødvendig å vaske glasset i bilen og anvende dette verktøyet fra dugg på glasset, deretter forsiktig å gni med en klut over overflaten av glasset på innsiden. Dersom kjøretøyet inkluderer muligheten for å trekke på utsiden av glasset, og gjør deretter denne fremgangsmåten ikke glem å sette det på og sidespeilene.
 Raskt fjerne fuktighet fra vinduene på bilen kan åpnes foran vinduene, frisk luft vannføring på grunn av svette bare komme ned fra vinduene. Men det er ikke villig til å åpne vinduene i regn, snøstorm eller i svært kaldt vær. Løse problemet ved hjelp av bil klimaanlegg, luftkanaler for sending glass. Glass prohriyutsya raskt, og luftfuktigheten er kommet. For bakrute oppvarming kan anvendes, hvis noen. Han også varme glasset for å lette konvergens av fuktighet.
 Du må installere ovnen bakvinduet på bilen, hvis dette ikke er. Vi anbefaler å installere varmesidespeil, hvis det er det ikke. Dette er en svært nyttig funksjon som vil eliminere fogging speil i regn og i snøen holde seg til dem.
 Generelt, for å løse problemet med dugg på brillene i bilen ganske enkelt og det er mange måter og metoder. Forresten, snakker om høsten og vinteren - er en påminnelse at å velge vinterdekk til bilen din, som vi beskrev i forrige artikkel.  
Яндекс.Метрика