Hvorfor ikke konvertere gass biler?I dag har automotive gassutstyr blitt så populær ikke bare i transportorganisasjoner, men også fra private eiere. Jeg installerte dette utstyret drivere er mer lojale, unntatt at fare og vanskeligheter de kan fra denne erfaringen. Dermed fyller biler med gass sparer mye penger som LPG er mye billigere enn konvensjonelt drivstoff.
Vurdere fordeler og ulemper ved å bytte til gass
Pros:
Jevn drift av motoren. Bilen som kjører på gass, mindre støy.
Bil gass utstyr har en større cruising rekkevidde.
Øker levetiden til motoren, da den ikke akkumuleres rester som resulterer fra forbrenningen av petroleumsprodukter.
Derfor er gassflasken utstyr (HBO) betaler for bilen i en kort tidsperiode. Selv sette HBO fjerde generasjon, som er mye, betaler for seg selv over tid.
For eksempel bruke følgende beregninger. Daewoo Lanos lønner seg å være litt lengre enn seks måneder. Dette er under forutsetning av at han rir en dag for 100 miles og brukte 9 liter bensin per hundre.
Annen utenlandsk bil, betaler Infiniti QX56 overføring til gassapparater i tre måneder. Hun bruker verken mer eller mindre enn 25 liter drivstoff per 100 kilometer.
Dermed i praksis, er bilen veldig bra på gass sparer penger. Mange bilister i dag har flyttet eller tenker på å bytte til LPG.
Nå ulemper med å bytte til gass apparater:
Høy risiko for eksplosjon. Risikoen forblir selv om settet av HBO i beste servicesenter. På Internett kan du finne statistikk tenning bil og finner ut at de fleste biler er brennende gass.
Garanti slutter å virke. Hvis du har en splitter ny bil, som besluttet å overføre gass, husk at garanti deretter bli nektet. Unntak - noen russiske og kinesiske selskaper som er i vårt land sin egen tjeneste punkt. Dette skyldes at motoren er konstruert for å arbeide bare på bensin.
Papirene. Vedlikehold av automotive gassutstyr bør gjøres jevnlig. I bileieren må det være et merke tittel. Hvis du ikke ønsker å endre registreringsbevis etter installasjon og HBO planlegger å kjøpe en bil, er det best å først installere utstyr, og deretter gå til registrerings inspeksjon.
De negative effektene av bruk av gass i bilen. Kombinert alternativ (gass + bensin) gir motoren starter på bensin, oppvarming og påfølgende konvertering til gass. Men hvis du bruker bare gass er nervøs med svikt i bensin systemet. I tillegg kan dårlig innstilt gassinstallasjonen bil sprekke inntaket manifold.
Ulempe. I bilen på gassen kan ikke røyke! Thrust er redusert, men ikke for mye. I bagasjerommet vil være basert gasstanken - det vil redusere sin kapasitet.
Reparasjon av gassutstyr - ikke en billig fornøyelse.
Vi har vurdert bare noen fordeler og ulemper ved å bytte til gass. Ri på bensin eller propan, er det opp til deg. Området er gode råd, i sin tur, ønsker deg en lykkelig reise, tørre, flate veier!  
Hva vi må være leger (leger) til høyre
Det moderne mennesket er svært vanskelig uten bil, så rett - det er svært nødvendig dokument som selv kan du kjøpe, men likevel er det nødvendig å samle litt hjelp.
Å få et førerkort - en ganske komplisert og langvarig prosedyre og potensielle sjåfører er ofte interessert i - som legene må gå til kjøreskole?
Det første du trenger å vite dette, slik at sertifikatet ikke er nødvendig for kjøring, så tidlig som i praksis kjører for valgbarhet. I henhold til loven, en spesiell form av et dokument fra medisinske institusjoner bekrefter full helse driver og nødvendigvis kreves i SAI før utstedelse av førerkort. Dette sertifikatet bør gis ikke før oppføring av en kjøreskole og før du kjører eller ta eksamener i SAI. Noen kjøreskoler organisere kollektive medisinske utvalget bestått direkte i dens territorium, noe som er svært praktisk for studenter.
Så, hvor legene må gå til kjøreskole og hvor det kan gjøres? Blant eksperter nødvendigvis trenger å gå - øyelege, nevrolog, psykiater, kirurg, otolaryngologist, en psykiater og en terapeut på slutten. Det synes å være blod, krysset fluorografering og onkoosmotr, men som krever medisinske institusjoner. Få hjelp er i spesielle medisinske institusjoner, med hvem avtale om fremtidige medisinske utvalget bestått drivere, og i klinikken på stedet av sjåføren.
Hvilke dokumenter er nødvendig for kjøreskoler
Hva vi må være leger (leger) til høyre

Hvis du skal kjøre bil, for å få et førerkort må passere en kjøreskole. Det er fremtidige førere av den teoretiske hastighet på trafikkreglene, så lære å kjøre bil. På slutten av hvert kurs er gjennomført interne test studenter på utvikling av teoretisk og praktisk materiale, og bare da kan ta eksamen for førerkort i SAI.
For å bli med en kjøreskole trenger:
Gi pass.
Kontrakt med en kjøreskole.
Betale for opplæring i henhold til avtalen.
Å passere en medisinsk undersøkelse og få et sertifikat
Menn trenger en legeundersøkelse når du passerer militære ID.
Bringe to 3h4mm størrelse bilder.

Kontrakten skal oppgi fullt navn på organisasjon som gir opplæring, dato og sted for kontrakten, når og av hvem sertifikatet ble utstedt, samt dens nummer, navn og stilling av hodet, samt dokumenter som bekreftet myndighet av hodet, pass data til studenten.
Vennligst oppgi hvilke tjenester som kjører gjenstand for kontrakten, og de vil bli gitt. Kondisjonerte læringsmiljø, kan kurs være dagen og kvelden, og gjennomført i en gruppe av dagen. Viste form av trening, antall av teoretisk og praktisk timer, dager, tid og sted for sysselsetting, samt startdato for kurset.
Kontrakten klart foreskrevet rettigheter og plikter, avgifter og betalinger, kontrakt sikt, er ansvarlige parter fylt med detaljer av partene, da kontrakten skal være sertifisert av underskrift og segl av organisasjonen.
Hvordan å passere en medisinsk undersøkelse for å kjøre?
Mange kjøreskoler gi sine kunder og service, før du konkluderer en kontrakt med medisinske institusjoner, men selv om denne tjenesten er tilgjengelig, kan du melde deg ut av det og gå honning. selvransakelse i sin klinikk. Hjelp trengs måtte begynne kjøretimer, slik at du kan bli testet parallelt med passering av den teoretiske kurs. Hvis dette dokumentet er ikke å kjøre deg rett og slett ikke vil tillate.
Hva legene trenger å gå til høyre?
For å bli tatt opp til kjøring, har du følgende fagpersoner:
oculist
ENT
kirurg
øyelege
nevrolog
psykiater
psykiater
terapeut

Hva vi må være leger (leger) til høyre
Hvordan velge en kjøreskole?
 Hvis du har besluttet å få et førerkort for å kjøre selv - gratulerer! Vitenskap i seg selv er ikke så vanskelig, men fordelene som vil gi det muligheten til å overvurderes. Spørsmålet er én - hvor du skal gå for å lære? Hvis du mener at reklame - alt som en som driver en høy profesjonalitet av lærere og instruktører, vakker park biler og lave priser. Bare velge en kjøreskole der du kan få virkelig høy kvalitet kunnskaper og ferdigheter?
For å bestemme sted hvor du får de grunnleggende kjøreferdigheter og evner må nøye undersøke de eksisterende forslag og gjøre det riktige valget.
Min første tanke - spør om råd fra venner som nylig fikk rett, kan de foreslå noe. Det søkeord - nylig. Hvis din venn disaccustomed en fantastisk skole et par år siden, ikke det faktum at alt er helt fint nå. De kunne endre eiere, ansatte gå. Trodde venner må tas hensyn til, men fant bare hans valg det er bare ikke verdt det. Endelig kan det være bedre alternativer, som du vet bare ikke vet.
Med råd fra venner og annonser Velg tre eller fire skoler som besøker i person. Og en av de viktigste kriteriene vil være avstanden til huset. Kjøring allerede vil trekke den tiden du tidligere har brukt på noe annet, om du vil legge til dette et par timer på veien? Merk at hvis annonsen uttalt "Vi er" og adresse som er riktig for deg, betyr det ikke at kurs holdes der. Kanskje dette er bare for kontoret. Sørg for å spesifisere hvilke klasser vil bli holdt. Plukk en praktisk tidsplan for å ikke være sent eller savner klasser - i så fall fylle kunnskapshull vil bli vanskelig.
 Se lisensen kjøring fra Kunnskapsdepartementet og sørge for at det ikke går tom før treningen. Dette faktum utvilsomt få opp alt arbeid til ingenting. Og ikke se etter enkle måter og korte kurs. For å lære det grunnleggende kunsten kjøring, trenger du minimum tre måneder med intensiv trening.
Hvordan velge en kjøreskole?
 Ta en titt på trenings biler. Hvis du parkere biler foreldet - er det bedre å finne en annen skole. Evnen til å kjøre den eldre du kan selvsagt være svært interessant dyktighet, men i praksis neppe nyttig. Det samme gjelder for klasser. De må være romslige, utstyrt med datamaskiner og visuelle hjelpemidler. En ekstra fordel kan være kjøreskoler i moderne læremidler, for eksempel datamaskinen simulatorer og kjøresimulatorer spesielle.
Spesifisere Som det vil kjøretimer. Noen kjøreskoler som underviser billigere ved å redusere den praktiske opplæringen, er en dårlig idé. Forresten, hvis du er opplært i sommer, er det nødvendig å gjenta kurset med en instruktør kjøre igjen - i vinter for å lære å trygt stå på glatte veier.
Tett utdanningsplan. La ingen vil forvirre at han var "typisk" og "som alle andre." Se om det er faste kostnader, eller det kan variere avhengig av omstendighetene og være betalt ekstra kostnad på kjøretimer eller hun vil bli betalt separat.
 Anmeldelser og klager. Les dem på nettet, Online skolen. Hvis du finner noe annet enn positive egenskaper - kanskje de bør ikke være klarert. I virkeligheten er det alltid en person som ikke liker selv i paradis. Så mangel på negative tilbakemeldinger bør varsle: mest sannsynlig, de bare fjernet. Men klager som studerer hardt, høye krav, utfordringer - tvert imot, veldig godt tegn. Så det bør være, krevende, vanskelig jobb og et anstendig nivå på trening.
Hvis du tilbyr opplæring på automatgir - det er bedre å høflig avslå. Til tross for at nylig vedtatt en ny lov som innfører en egen kategori av rettigheter for sjåførene opplært til å kjøre kun med automatgir, er fremtiden mye begrense din evne til bil valg. På en bil med manuell girkasse får du bak rattet kan ikke, fordi det vil være det samme som å kjøre uten gyldig førerkort. Bedre å lære en gang og være i stand til å bevege seg på alle kjøretøy. Instruktøren, som lærer deg hvordan du skal ta testen, kategorisk feil. Dens oppdrag - å lære deg å trygt flytte rundt i byen. Husk - du kan velge instruktør, og i tilfelle noen vanskelighet eller tvil hans profesjonalitet be om å erstatte den.
Velge en god kjøreskole, gjør du din trening interessante og spennende og eksamener - raske og enkle. Det bør imidlertid huske at selv den beste skolen skal gi kunnskap og ferdighet bare noen som er klar til å jobbe på deres assimilering.  
Яндекс.Метрика